Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

bourdeliarismarios

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Φίλος δν ξέρω για ποια λες

Τάκη η Ιωαννα η ελληνίδα στο godiva  λεω!αφαντη,περασα προ ολιγου όλα μπάζα,πλην της Ειρηνης με την οποία πέρασα θαυμάσια!τα αλλα τάκη?ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!μύγες βαράνε!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Ειρήνη το κλασικό μιλφ?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Τώρα δηλώνει Τσέχα πάντως.
στο κατάστημα αυτό δήλωνε πάντα ...στο club σπανιόλα αν δεν κάνω λάθος, την είχα πάρει με ίσιο μαλλί στο club και με σγουρό στο paradise , τώρα πως είναι;;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
εαν πας αργα τη νυχτα στην περιοχη του μυλου παιζει κανεις να σου επιτεθει ??? θέλω να πάω νυχτα στα σπιτακια αλλα εχω καποιες επιφυλαξεις γιατι ειναι απομερα..η περιοχη φυλασεται η ειναι ρισκο τη νυχτα να πας μονος???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απογευματακι ξεκινησα για Τζεσυ, που δεν εκλεινε μπουτι, αρχικα μπερδευτικα, δουλευε στο Ν.Ουρανου 8, και εγω την εψαχνα στο 6, οπου επεσα πανω στο παστακι την Λινα, και την αντικρυζω μεσα στο βυνιλενιο μαυρο κολαν, και λεω οπα, κατι μου θυμιζει αυτο το κολαν. Οποτε θυμηθικα οτι την ειχα ξαναδει στο Κοροβαγκου 7, ενα βραδυ και μου εκανε εντυπωση η γυαλιστερη κωλαρα της που καταγραφοταν πανω στο βυνιλιο...με γνωρισε το πορνιδιο, και μου σκασε ενα χαμογελο... :wanker:
Στο 8 κατω ηταν η Τζεσυ, μεσα σε μαυρο κορμακι, την πλυρωσα και περασα, μεσα στο δωματιο, με το που εβγαλε τα 30ποντα τακουνια, εγινε ενα με το πατωμα.!! Εκει που ελεγα πως να την κουμανταρω, μου ηρθε στα μετρα μου.!! Το μωρο εχει και γαμω τις φατσουλες, φορουσε και τα γυαλακια του, και ηταν σκετη καυλα.!! -παλιες καλες εποχες, ΑνναςΜαριας-. Τα βυζακια της ειναι σακουλιασμενα με ραγαδες, αλλα απο κορμακι εχει καλο, μπουταρες.!!! Γενικα ηταν μια καλη καταθεση, το μωρο λεει ειναι 1 μηνα Ελλαδα, μονο στα Αγγλικα συννενοηση. Γαμηθηκε οπως θα επρεπε, αν μηνει εδω, θα ξαναπροτιμηθει για την φατσαρα της.!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
γρηγορο περασμα το πρωι και κατευθειαν λογω ψιλοβροχου στην αγγελικη στο γωνιακο οπως παντα εδω και τοσο καιρο καναμε ενα θεικο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb:τα παντα ολα συνδιαζοντας το με συζητηση και αστειακια!!!!!!!!εισαι φοβερη αγγελικη keep walking........
Σε ποιο γωνιακό είναι? μινωταύρου με ουρανού?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μια λιλιαν σε ενα στουντιο ποιζον την εχει δει ποτε κανεις? Εχει μια μονο φωτο στο αλλο σαιτ και φαινεται να εχει βυζαρες

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εαν πας αργα τη νυχτα στην περιοχη του μυλου παιζει κανεις να σου επιτεθει ??? θέλω να πάω νυχτα στα σπιτακια αλλα εχω καποιες επιφυλαξεις γιατι ειναι απομερα..η περιοχη φυλασεται η ειναι ρισκο τη νυχτα να πας μονος???
μπα δεν εχεις τετοια θεματα, μην ξεχνας οτι υπαρχουν και οι φυλακες για τα σπιτια τριγυρω οποτε ολο και καποιος θα ειναι ειτε εξω να μιλαει με αλλο φυλακα η σε καποιο αμαξι.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Μια λιλιαν σε ενα στουντιο ποιζον την εχει δει ποτε κανεις? Εχει μια μονο φωτο στο αλλο σαιτ και φαινεται να εχει βυζαρες
Καμμια σχεση.Πηγα να τη δω οταν την διαφημιζαν στο sex and the city πριν 5-6 μερες για τις βυζαρες της.Ειχε μια μικρουλα με ωραια χαρακτηριστικα με πολυ μικρο στηθος.Παραπλανηση.Φυσικα δεν περασα παρα την επιμονη της τσατσας που την παινεψε με παθος.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Πέρασμα πριν μέρες στους οίκους υποδοχής... :happy:
>Super Paradise - Alexadra, δυνατό κομμάτι, αλλά που πας ρε πούστη μου, πεοθηλασμό μόνο με προφυλακτικό, είναι δυνατόν? Το αυτί όταν σε ξίνη, βάζεις σακούλα στο δάκτυλο τη λέω? (βρε άιντε από δω)
>Δίπλα Paradise 1 - Οτίλια, ένα στεγνό μικρό, δε μου έκανε κλικ.
>Δίπλα Paradise 2 - Beatris, στεγνό με ωραίο πάτακι και γυαλιά.
>Villa Erotica - Μια μελαχρινή - Σαμπρίνα, τατουάζ κάπου στο στομάχι ή κοιλιά, σα να κοιμόταν, μεταβολή και άουτ.
>Golden Lips - Ξένια, δυνατό με γυαλάκια μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα, θα τιμηθεί κάπου στα κοντά, διάβασα και κάποιον συμπαίκτη καλούτσικα λογάκια.
>Red Diamond - Λίνα - Μελαχροινό άτι, ψηλό, μακρύ μαλλί, διχτυωτό κορμάκι να γκαυλώνεις, κάτι με χάλασε, ήταν ξινή παρόλο το χαμόγελο που έριξε (Ψέυτρα), μεταβολή και άουτ.
>Λας Βέγκας, τίποτα και στα 3, μάπα το καρπούζι!!!

Εις το επανιδείν αδέρφια!!!

Με εκτίμηση,
Gallas

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Περασμα απο μπαντ γκερλς με ρομινα.ουτε κλαιει ουτε γελαει. Πιπα με δοντι αλλα αρκετη ωρα, απο πανω με τη μια φουλ ταχυτητα, παιχνιδι με τις μπαλες, που εμενα μ αρεσει,μετριο και φουλ ψευτικα βογγητα κλπ κλπ. Κατα τ αλλα υπομονετικη και χωρις στραβωμα μεχρι να τελειωσω. Οκ. Αλλα δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Περασμα απο μπαντ γκερλς με ρομινα.ουτε κλαιει ουτε γελαει. Πιπα με δοντι αλλα αρκετη ωρα, απο πανω με τη μια φουλ ταχυτητα, παιχνιδι με τις μπαλες, που εμενα μ αρεσει,μετριο και φουλ ψευτικα βογγητα κλπ κλπ. Κατα τ αλλα υπομονετικη και χωρις στραβωμα μεχρι να τελειωσω. Οκ. Αλλα δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει

Άντέχει ναι...το έδωσες κάνα σκαμπιλάκι...?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναθλητες. Έχουμε κριτική για Xenia από paradise?

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Κατι ψιλα ναι αλλα τελικα παραηταν skinny για μενα φοβηθηκα μην σπασει!

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom