kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
είχε ξανάρθει στο εν λόγω κατάστημα για κάνα 2μηνοH Αμαρυλλίς είναι αυτή :
είχε ξανάρθει στο εν λόγω κατάστημα για κάνα 2μηνοH Αμαρυλλίς είναι αυτή :
Τώρα δηλώνει Τσέχα πάντως.είχε ξανάρθει στο εν λόγω κατάστημα για κάνα 2μηνο
H Αμαρυλλίς είναι αυτή :
Φίλος δν ξέρω για ποια λεςΚαλημέρα,η ΙΩΑΝΝΑ εχει επιστρέψει?και που?
Φίλος δν ξέρω για ποια λες
στο κατάστημα αυτό δήλωνε πάντα ...στο club σπανιόλα αν δεν κάνω λάθος, την είχα πάρει με ίσιο μαλλί στο club και με σγουρό στο paradise , τώρα πως είναι;;Τώρα δηλώνει Τσέχα πάντως.
Ειρήνη το κλασικό μιλφ?
Σε ποιο γωνιακό είναι? μινωταύρου με ουρανού?γρηγορο περασμα το πρωι και κατευθειαν λογω ψιλοβροχου στην αγγελικη στο γωνιακο οπως παντα εδω και τοσο καιρο καναμε ενα θεικο τα παντα ολα συνδιαζοντας το με συζητηση και αστειακια!!!!!!!!εισαι φοβερη αγγελικη keep walking........
μπα δεν εχεις τετοια θεματα, μην ξεχνας οτι υπαρχουν και οι φυλακες για τα σπιτια τριγυρω οποτε ολο και καποιος θα ειναι ειτε εξω να μιλαει με αλλο φυλακα η σε καποιο αμαξι.εαν πας αργα τη νυχτα στην περιοχη του μυλου παιζει κανεις να σου επιτεθει ??? θέλω να πάω νυχτα στα σπιτακια αλλα εχω καποιες επιφυλαξεις γιατι ειναι απομερα..η περιοχη φυλασεται η ειναι ρισκο τη νυχτα να πας μονος???
uH Αμαρυλλίς είναι αυτή :
Καμμια σχεση.Πηγα να τη δω οταν την διαφημιζαν στο sex and the city πριν 5-6 μερες για τις βυζαρες της.Ειχε μια μικρουλα με ωραια χαρακτηριστικα με πολυ μικρο στηθος.Παραπλανηση.Φυσικα δεν περασα παρα την επιμονη της τσατσας που την παινεψε με παθος.Μια λιλιαν σε ενα στουντιο ποιζον την εχει δει ποτε κανεις? Εχει μια μονο φωτο στο αλλο σαιτ και φαινεται να εχει βυζαρες
Περασμα απο μπαντ γκερλς με ρομινα.ουτε κλαιει ουτε γελαει. Πιπα με δοντι αλλα αρκετη ωρα, απο πανω με τη μια φουλ ταχυτητα, παιχνιδι με τις μπαλες, που εμενα μ αρεσει,μετριο και φουλ ψευτικα βογγητα κλπ κλπ. Κατα τ αλλα υπομονετικη και χωρις στραβωμα μεχρι να τελειωσω. Οκ. Αλλα δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει