Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???
Τι σημασία έχει η ηλικία τυπε?
Αυτοί που λες,δεν έχουν δικαίωμα να πληρώσουν και να γαμησουν?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.137
Πόντοι
506
Αυτό με την ηλικία λέγετε κοινωνικός ρατσισμός.ολοι οι άνθρωποι ανεξάρτητου ηλικίας, οικογενειακής κ οι οικονομικής κατάστασης έχουν δικαίωμα στο σεξ, με λεφτά ή χωρίς. μόνο τα συριζοσκυλα έχουν διαφορετικη άποψη κ σε αυτό το θέμα, κ φαντάζομαι ότι θα σκέφτονται να βάλουν facecontrol και στα μπουρδέλα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Κατά τη γνώμη μου είναι καλούτσικη και η εμπειρία θυμίζει το να κάνεις
έρωτα με την κοπέλα σου.

Τυπε αν ηταν ετσι το γαμησι με τις γκομενες μας, σαν τις Λινας, κανενας δεν θα παντρευοταν.!!!!!!...γαμησι και κλωτσια κατω απο το κρεβατι....  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Η Αφροδιτη, ξερει κανενας αν θα δουλεψει απο βδομαδα ή σταματησε να κανει μελομακαρονα και κουραμπιεδες.??  :grin:

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11

Μεγάλε και εσύ θα γίνεις 75 κάποια στιγμή, στο έυχομαι. Μπράβο στον παππού που σε αυτή την ηλικία γαμάει ακόμα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Αυτό με την ηλικία λέγετε κοινωνικός ρατσισμός.ολοι οι άνθρωποι ανεξάρτητου ηλικίας, οικογενειακής κ οι οικονομικής κατάστασης έχουν δικαίωμα στο σεξ, με λεφτά ή χωρίς. μόνο τα συριζοσκυλα έχουν διαφορετικη άποψη κ σε αυτό το θέμα, κ φαντάζομαι ότι θα σκέφτονται να βάλουν facecontrol και στα μπουρδέλα.

Εξεφρασα εναν προβληματισμο,αμεσως να μου την πειτε......δεν ηξερα οτι δεχονται τοσο μεγαλες ηλικιες.....απο κει και περα ο παππους ειχε πλακα μολις μου ειπε τη μαλακια της η νικη και ξενερωσα φευγω μπαινει στο καπακι ο παππους και βγαινει σε 3 δευτερολεπτα,μου λεει "τι ειναι αυτη?? πως ειναι ετσι??" του κανω "γουστα ειναι αυτα" καποιοι τις θελουν τις γκομενες ευσωμες και αλλοι πολυ αδυνατες,η λαρα π.χ δεν την περιμενα τοσο αδυνατη,στις φωτογραφιες φαινοταν να εχει πιασιματα,πολυ αδυνατες δε λεει ουτε πολυ ευσωμες,κατι ενδιαμεσο ειναι το ιδανικο.....την επομενη φορα θα κανονισω τσαρκα με τον παππου μηπως ξερει καμια καλη να μου δειξει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Μια μικρή βόλτα χθες τη νύχτα...

-Φρίξου 13.η γνωστή μιλφ Νικόλ
-Free house 1.η Ουκρανη Ανια για την οποία τόσα καλά γράφονται τον τελευταίο καιρό
-Ερημίτη 5.Αννα ουκρανη πρώτη φορά την εβλεπα, συμπαθητική κοπέλα με πολύ όμορφη κωλαρα
-Ερημίτη 3.η μικρούλα Νατάσα,όμορφο και γλυκό μπουμπουκακι
-Ερημίτη 2α.η Νατάσα η νταρντανουλα
-Μινωταύρου 3.η ουκρανη μιλφ Λιλιάνα στην οποία έγινε η κατάθεση και για ακόμα μια φορά με ξετιναξε. Και όπως έχω ξαναγράψει ίσως το πιο δυνατό στανταράκι της νυχτερινης βαρδιας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Φίλε μου οι βασικοί πελάτες σε αυτές τις ηλικίες είναι1ον "παππούδες " άνω των 50 και 2ον παντρεμένοι όλων των ηλικιών που έχουν βαρεθεί μόνο με την γυναίκα τους.. Υπάρχει και τρίτη κατηγορία των "καμμένων"που δεν θέλουν να έχουν ούτε γυναίκα ούτε γκόμενα και γουστάρουν μόνο να πηδάνε και φεύγουνε.. Απο κει και πέρα οι υπόλοιποι που πάνε είτε περιστασιακοι για την εμπειρία ή για τον χαβαλέ με παρέες.. Ελπίζω να σε κάλυψα..

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Τα λεφτα συναδελφε τα λεφτα τα κανουν ολα.Εχω μιλησει με αρκετες κοπελες για το θεμα αυτο..η αληθεια ειναι οτι δεν πολυ γουσταρουν αλλα εφοσον πληρωνει ο αλλος...δεν κοιτανε ηλικια και εμφανιση του αλλου, αρκει να πεφτει το παραδακι..γινονται ψυχρες επαγγελματιες σε τετοιες περιπτωσεις.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Περασα απο λαρα συναδελφοι! παρααλλαξε αυτη,θα πω κατι που ισως να μην ακουγεται ωραιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραφτει.Σε καποια φαση μου εδωσε την εντυπωση οτι αν της ζητουσα να τις το βαλω χωρις προφυλαξη θα με αφηνε..δεν ξερω ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φανηκε.Με προβληματισε αυτο και εννοειτε δεν θα ειχα κανει κατι τετοιο ακομα και αν μου το ζητουσε αυτη,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε οτι και αν μου λενε αυτες η κοπελες.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Περασα απο λαρα συναδελφοι! παρααλλαξε αυτη,θα πω κατι που ισως να μην ακουγεται ωραιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραφτει.Σε καποια φαση μου εδωσε την εντυπωση οτι αν της ζητουσα να τις το βαλω χωρις προφυλαξη θα με αφηνε..δεν ξερω ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φανηκε.Με προβληματισε αυτο και εννοειτε δεν θα ειχα κανει κατι τετοιο ακομα και αν μου το ζητουσε αυτη,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε οτι και αν μου λενε αυτες η κοπελες.
Ουτε καν αδερφε μην ανησυχεις την εχω τεσταρει στο ακα γαμησι επιτηδες να δω τη θα με πει δεν το κανει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Επισκεψη στη Βικτωρια μετα απο πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηη καιρο 2 φορες αυτο το μηνα την πρωτη φορα ηταν απλα φοβερη σημερα ομως πραγματικα εκλαψα τα λεφτα μου και εννοητε πως δε ξαναπαω ουτε απ εξω δε ξαναπερναω απο το bad girls απο μενα οχι απλα μαυρο καταμαυρο για τη Βικτωρια

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ουτε καν αδερφε μην ανησυχεις την εχω τεσταρει στο ακα γαμησι επιτηδες να δω τη θα με πει δεν το κανει
Οταν πας να τις τεσταρεις συναδελφε το παιζουν και καλα οτι δεν θελουν,μαλιστα μια μου ελεγε ουτε για αστειο δεν το βαζω γυμνο! κι εμαθα μετα απο καιρο οτι τον επαιρνε απο πισω με τους συχνουν πελατες.Ονομα δεν λεω φυσικα γιατι ακομα δουλευει..οταν φυγει θα τα πουμε και για αυτην.Για αυτο προσεξτε μερικοι πανω στην γκαβλα μην την πατησετε!Οταν γαματε σε οικους ανοχης να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Επισκεψη στη Βικτωρια μετα απο πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηη καιρο 2 φορες αυτο το μηνα την πρωτη φορα ηταν απλα φοβερη σημερα ομως πραγματικα εκλαψα τα λεφτα μου και εννοητε πως δε ξαναπαω ουτε απ εξω δε ξαναπερναω απο το bad girls απο μενα οχι απλα μαυρο καταμαυρο για τη Βικτωρια
μάλλον πέρασαν τα χρόνια και άρχισε τις γνωστές γυναικείες ανασφάλειες - αστάθειες (τύπου τι θα γίνει με εμένα ;; θα γίνω μάνα;; κλπ κλπ ) που είναι μεν παροδικές αλλά πολύ έντονες , και δυστυχώς τις βγάζει στον πελάτη  

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Οταν πας να τις τεσταρεις συναδελφε το παιζουν και καλα οτι δεν θελουν,μαλιστα μια μου ελεγε ουτε για αστειο δεν το βαζω γυμνο! κι εμαθα μετα απο καιρο οτι τον επαιρνε απο πισω με τους συχνουν πελατες.Ονομα δεν λεω φυσικα γιατι ακομα δουλευει..οταν φυγει θα τα πουμε και για αυτην.Για αυτο προσεξτε μερικοι πανω στην γκαβλα μην την πατησετε!Οταν γαματε σε οικους ανοχης να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι.
H εν λογο ακα δε πιστευω αλλες ισως

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μάλλον πέρασαν τα χρόνια και άρχισε τις γνωστές γυναικείες ανασφάλειες - αστάθειες (τύπου τι θα γίνει με εμένα ;; θα γίνω μάνα;; κλπ κλπ ) που είναι μεν παροδικές αλλά πολύ έντονες , και δυστυχώς τις βγάζει στον πελάτη 
Ποιο μαυρο και απο το μαυρο απο μενα

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
H εν λογο ακα δε πιστευω αλλες ισως
Μακαρι να κανω λαθος με την συγκεκριμενη συναδελφε..αλλα η εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια που παω στα σπιτακια αλλα μου δειχνει + η θεαματικη αλλαγη της απο καποια που ηταν στα ορια του κομοδινου και βιαζοταν αρκετα..σε μια κοπελα που σχεδον τα κανει ολα χωρις να κοιταει ποσο χρονο θα παρει και τι προγραμμα κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom