topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Προσυπογράφω!Φιλε η Αλεξανδρα μεσα ΔΕΝ. Δεν κανει ελευθερο δεν πολυσυμμετεχει. Επιλογη κλαιν
Προσυπογράφω!Φιλε η Αλεξανδρα μεσα ΔΕΝ. Δεν κανει ελευθερο δεν πολυσυμμετεχει. Επιλογη κλαιν
Τι σημασία έχει η ηλικία τυπε?Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???
Κατά τη γνώμη μου είναι καλούτσικη και η εμπειρία θυμίζει το να κάνεις
έρωτα με την κοπέλα σου.
Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???
Αυτό με την ηλικία λέγετε κοινωνικός ρατσισμός.ολοι οι άνθρωποι ανεξάρτητου ηλικίας, οικογενειακής κ οι οικονομικής κατάστασης έχουν δικαίωμα στο σεξ, με λεφτά ή χωρίς. μόνο τα συριζοσκυλα έχουν διαφορετικη άποψη κ σε αυτό το θέμα, κ φαντάζομαι ότι θα σκέφτονται να βάλουν facecontrol και στα μπουρδέλα.
Φίλε μου οι βασικοί πελάτες σε αυτές τις ηλικίες είναι1ον "παππούδες " άνω των 50 και 2ον παντρεμένοι όλων των ηλικιών που έχουν βαρεθεί μόνο με την γυναίκα τους.. Υπάρχει και τρίτη κατηγορία των "καμμένων"που δεν θέλουν να έχουν ούτε γυναίκα ούτε γκόμενα και γουστάρουν μόνο να πηδάνε και φεύγουνε.. Απο κει και πέρα οι υπόλοιποι που πάνε είτε περιστασιακοι για την εμπειρία ή για τον χαβαλέ με παρέες.. Ελπίζω να σε κάλυψα..Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???
Τα λεφτα συναδελφε τα λεφτα τα κανουν ολα.Εχω μιλησει με αρκετες κοπελες για το θεμα αυτο..η αληθεια ειναι οτι δεν πολυ γουσταρουν αλλα εφοσον πληρωνει ο αλλος...δεν κοιτανε ηλικια και εμφανιση του αλλου, αρκει να πεφτει το παραδακι..γινονται ψυχρες επαγγελματιες σε τετοιες περιπτωσεις.Μακρια απο Ελλεηνιδες,αυτη η νικη στα τριδυμα στουντιο 1 ουτε για τον πουτσο δεν ειναι,καταρχην δεν ειναι ευγενικη και δε ξερει να μιλαει το κοριτσι,περιμενει πελατες?,μια γαβριελα στο 2 freak of nature,στο 3 δεν ειχα τη διαθεση να παω να δω σιγουρα κανενα μπαζο θα ηταν......ο αλλος 55 χρονων οικογενειαρχης με παιδια εψαχνε στα μπουρδελα να γαμησει,ειδα και εναν παππου 75 χρονων....σοβαρα τωρα δεχονται ατομα σε τετοια ηλικια???
Ουτε καν αδερφε μην ανησυχεις την εχω τεσταρει στο ακα γαμησι επιτηδες να δω τη θα με πει δεν το κανειΠερασα απο λαρα συναδελφοι! παρααλλαξε αυτη,θα πω κατι που ισως να μην ακουγεται ωραιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραφτει.Σε καποια φαση μου εδωσε την εντυπωση οτι αν της ζητουσα να τις το βαλω χωρις προφυλαξη θα με αφηνε..δεν ξερω ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φανηκε.Με προβληματισε αυτο και εννοειτε δεν θα ειχα κανει κατι τετοιο ακομα και αν μου το ζητουσε αυτη,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε οτι και αν μου λενε αυτες η κοπελες.
Οταν πας να τις τεσταρεις συναδελφε το παιζουν και καλα οτι δεν θελουν,μαλιστα μια μου ελεγε ουτε για αστειο δεν το βαζω γυμνο! κι εμαθα μετα απο καιρο οτι τον επαιρνε απο πισω με τους συχνουν πελατες.Ονομα δεν λεω φυσικα γιατι ακομα δουλευει..οταν φυγει θα τα πουμε και για αυτην.Για αυτο προσεξτε μερικοι πανω στην γκαβλα μην την πατησετε!Οταν γαματε σε οικους ανοχης να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι.Ουτε καν αδερφε μην ανησυχεις την εχω τεσταρει στο ακα γαμησι επιτηδες να δω τη θα με πει δεν το κανει
μάλλον πέρασαν τα χρόνια και άρχισε τις γνωστές γυναικείες ανασφάλειες - αστάθειες (τύπου τι θα γίνει με εμένα ;; θα γίνω μάνα;; κλπ κλπ ) που είναι μεν παροδικές αλλά πολύ έντονες , και δυστυχώς τις βγάζει στον πελάτηΕπισκεψη στη Βικτωρια μετα απο πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηη καιρο 2 φορες αυτο το μηνα την πρωτη φορα ηταν απλα φοβερη σημερα ομως πραγματικα εκλαψα τα λεφτα μου και εννοητε πως δε ξαναπαω ουτε απ εξω δε ξαναπερναω απο το bad girls απο μενα οχι απλα μαυρο καταμαυρο για τη Βικτωρια
H εν λογο ακα δε πιστευω αλλες ισωςΟταν πας να τις τεσταρεις συναδελφε το παιζουν και καλα οτι δεν θελουν,μαλιστα μια μου ελεγε ουτε για αστειο δεν το βαζω γυμνο! κι εμαθα μετα απο καιρο οτι τον επαιρνε απο πισω με τους συχνουν πελατες.Ονομα δεν λεω φυσικα γιατι ακομα δουλευει..οταν φυγει θα τα πουμε και για αυτην.Για αυτο προσεξτε μερικοι πανω στην γκαβλα μην την πατησετε!Οταν γαματε σε οικους ανοχης να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι.
Ποιο μαυρο και απο το μαυρο απο μεναμάλλον πέρασαν τα χρόνια και άρχισε τις γνωστές γυναικείες ανασφάλειες - αστάθειες (τύπου τι θα γίνει με εμένα ;; θα γίνω μάνα;; κλπ κλπ ) που είναι μεν παροδικές αλλά πολύ έντονες , και δυστυχώς τις βγάζει στον πελάτη
Μακαρι να κανω λαθος με την συγκεκριμενη συναδελφε..αλλα η εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια που παω στα σπιτακια αλλα μου δειχνει + η θεαματικη αλλαγη της απο καποια που ηταν στα ορια του κομοδινου και βιαζοταν αρκετα..σε μια κοπελα που σχεδον τα κανει ολα χωρις να κοιταει ποσο χρονο θα παρει και τι προγραμμα κανει.H εν λογο ακα δε πιστευω αλλες ισως