Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Περασα απο λαρα συναδελφοι! παρααλλαξε αυτη,θα πω κατι που ισως να μην ακουγεται ωραιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραφτει.Σε καποια φαση μου εδωσε την εντυπωση οτι αν της ζητουσα να τις το βαλω χωρις προφυλαξη θα με αφηνε..δεν ξερω ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φανηκε.Με προβληματισε αυτο και εννοειτε δεν θα ειχα κανει κατι τετοιο ακομα και αν μου το ζητουσε αυτη,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε οτι και αν μου λενε αυτες η κοπελες.

Τα χρόνια περνάνε και δεν έχει ακόμα παιδάκι η παιδάκια,άρχισε να χτυπάει το μητρικό καμπανάκι!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οταν πας να τις τεσταρεις συναδελφε το παιζουν και καλα οτι δεν θελουν,μαλιστα μια μου ελεγε ουτε για αστειο δεν το βαζω γυμνο! κι εμαθα μετα απο καιρο οτι τον επαιρνε απο πισω με τους συχνουν πελατες.Ονομα δεν λεω φυσικα γιατι ακομα δουλευει..οταν φυγει θα τα πουμε και για αυτην.Για αυτο προσεξτε μερικοι πανω στην γκαβλα μην την πατησετε!Οταν γαματε σε οικους ανοχης να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι.
Και που στο είπε τι έγινε ?αφού συνεχίζει και την επισκέπτεται γι'αυτο το λόγο αφού πρώτα την έδωσε σε όλο τον κόσμο και έφτασαν να τη σχολιάζουν και οι άλλες κοπέλες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Τώρα σοβαρά αυτοί που παίρνουν ακά κώλους δεν φοβούνται;;;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Τώρα σοβαρά αυτοί που παίρνουν ακά κώλους δεν φοβούνται;;;

Γιατί αυτοι που δεχονται ελευθερο στοματικο απο τανα και οποιαδηποτε μπαρακοβια ειναι σε καλυτερη μοιρα??? η λαρα κανει ελευθερο στοματικο,με το που μπηκα στο Bella donna μου το ειπε η τσατσα χωρις να τη ρωτησω..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Γιατί αυτοι που δεχονται ελευθερο στοματικο απο τανα και οποιαδηποτε μπαρακοβια ειναι σε καλυτερη μοιρα??? η λαρα κανει ελευθερο στοματικο,με το που μπηκα στο Bella donna μου το ειπε η τσατσα χωρις να τη ρωτησω..
Μάλλον στο είπε γιατί οι περισσότερες της αλυσίδας δεν κάνουν , αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης το δέχονται δεν είναι ακριβώς σωστό γιατί δε πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πόσα παίρνει η Λάρα για γυμνό?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Τυπε,υπάρχει θρεντ για τις ιατρικές ανησυχίες σου,εδω που τα ρωτας εισαι  :offtopic:

Και φυσικά όταν δέχεσαι να πας με πουτανα αναλαμβάνεις και τους κινδύνους της επαφής!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σε μπουρδέλο ποτέ δεν φοβήθηκα να κάνω γυμνο στοματικό ούτε το αντίθετο γλύψιμο εταιρας γιατί πολύ απλά περνάνε από εξετάσεις συχνά και είναι κατά μεγάλο ποσοστό ασφαλές.. Πιο πολύ αυτές φοβούνται..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Μια μικρή βόλτα χθες τη νύχτα...

-Φρίξου 13.η γνωστή μιλφ Νικόλ
-Free house 1.η Ουκρανη Ανια για την οποία τόσα καλά γράφονται τον τελευταίο καιρό
-Ερημίτη 5.Αννα ουκρανη πρώτη φορά την εβλεπα, συμπαθητική κοπέλα με πολύ όμορφη κωλαρα
-Ερημίτη 3.η μικρούλα Νατάσα,όμορφο και γλυκό μπουμπουκακι
-Ερημίτη 2α.η Νατάσα η νταρντανουλα
-Μινωταύρου 3.η ουκρανη μιλφ Λιλιάνα στην οποία έγινε η κατάθεση και για ακόμα μια φορά με ξετιναξε. Και όπως έχω ξαναγράψει ίσως το πιο δυνατό στανταράκι της νυχτερινης βαρδιας
Προσυπογράφω!

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα,εχεις καποιος μηπως να πει το τηλ απο φριξου 13 που ειναι η νικολ?ευχαριστω.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Χρόνια πολλά! Οι οίκοι ανοχής λειτουργούν κανονικά σήμερα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αναφερθηκε καποιος περι Λαρας και ακαποτου. Επειδη ειμαι πολυ συχνος πελατης της και εχω μια χημεια μαζι της θα πω οτι η κοπελα δεν αφηνει ακαποτα. Απλα αυτο που κανει σε μενα και ισως και σε αλλους που λογικα της αρεσει της συγκεκριμενης ειναι να στο τριβει στο μουνι της για αρκετη ωρα. Οσο για τα ακα πρωκτικα μου εχει τυχει πανω στην γκαβλα να το κανω και η αληθεια ειναι οτι στην αρχη χεστηκα πανω μου αλλα παντα η συγκεκριμενη κοπελα κανει μπανιο πριν μπει στο δωματιο πηγαινει τακτικα για εξετασεις. Προσωπικα θα μιλησω, "πουτανα" ειναι απλα μια λεξη, ολες οι γυναικες ακομα και καποια που μπορει να γνωρισετε σε ενα κλαμπ μπορει να σας κολησει οτι παπαρια υπαρχει εκει εξω.

Οσο για την Βικτωρια, τα εχω πει οτι πλεον δεν αξιζει μια. Πηρανε τα μυαλα της αερα, μου ελεγε που πηγε γερμανια και επερνε 200 ευρω την ωρα για μια εκτονωση και κατι τετοιες παπαριτσες. Αι μωρη μαλακω, αμα δεν σου αρεσει εδω να σηκωθεις να φυγεις να πας στους γερμαναραδες. :tickedoff:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Για την Λαρα, ισχυει οτι λεει ο φιλος. Ειμαι και εγω τακτικος, πολυ τακτικος θα ελεγα πελατης της και το κοριτσι ειναι πιο καθαρο και απο μια καθημερινη κοπελα εξω.Οποιος την μαθει καλα, θα περασει παρα πολυ καλα μαζι της. Ειναι μια οαση μπροστα απο τις αλλες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καυλιαρηδες Καλα Χριστουγεννα...!!!!!! :rockon:

Εννοειται οτι οι πουτανες ειναι ποιο καθαρες απο θεμα υγειηνης απο τις καθημερινες κοπελες, για την πουτανα το μουνι ειναι εργαλειο και πρεπει να το εχει καθαρο, μια καθημερινη κοπελα που θα τυχει να τον φαει στις 12 το βραδυ και το εχει πλυνει στο σπιτι της απο τις 5, ενδιαμεσα θα εχει κατουρησει, κλασει, μπορει να εχει χεσει κιωλας.!!!!!!  :2funny: και δεν υπολογιζει οτι θα τον φαει κιωλας, για να το εχει στη πενα το μουνακι της...

Τωρα απο θεμα νωσηματων, ναι οι πουτανες ελενχονται, αλλα μια απλη κοπελιτσα που τον τρωει που και που και ειχε και μια σταθερη σχεση, εχει μηδενικες πιθανοτητες να κουβαλαει κατι, σε σχεση με μια τσουλαρα που πηδιετε απο πουτσο σε πουτσο...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Καυλιαρηδες Καλα Χριστουγεννα...!!!!!! :rockon:

Εννοειται οτι οι πουτανες ειναι ποιο καθαρες απο τις καθημερινες κοπελες, για την πουτανα το μουνι ειναι εργαλειο και πρεπει να το εχει καθαρο, μια καθημερινη κοπελα που θα τυχει να τον φαει στις 12 το βραδυ και το εχει πλυνει στο σπιτι της απο τις 5, ενδιαμεσα θα εχει κατουρησει, μπορει να εχει χεσει κιωλας.!!!!!!  :2funny: και δεν υπολογιζει οτι θα τον φαει κιωλας, για να το εχει στη πενα το μουνακι της...
Ενταξει τα παραλες τωρα..
Που θα γαμηθει?στο δρομο?
Εκει που θα παει θα ριξει ενα ντουζακι πρωτα,οπως θα κανει και
ο αντρας..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ενταξει τα παραλες τωρα..
Που θα γαμηθει?στο δρομο?
Εκει που θα παει θα ριξει ενα ντουζακι πρωτα,οπως θα κανει και
ο αντρας..

Δηλαδη πανω στις καυλες, η γκομενα ενω χαμουρευεσται θα σου πει κρατα τον ορθιο, παω να κανω ενα ντουζακι... συνηθως μετα το πρωτο πηδημα πας τουαλετα...το ιδιο ειναι και για τους Αντρες.
ή αν τον φαει μεσα στο αμαξι.???
Τωρα αν ειναι συνενοημενο να πας για γαμισι, και οι 2 ειναι ετοιμοπολεμοι, σαν να πηγαινεις στην πουτανα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δηλαδη πανω στις καυλες, η γκομενα ενω χαμουρευεσται θα σου πει κρατα τον ορθιο, παω να κανω ενα ντουζακι... συνηθως μετα το πρωτο πηδημα πας τουαλετα...το ιδιο ειναι και για τους Αντρες.
ή αν τον φαει μεσα στο αμαξι.???
Τωρα αν ειναι συνενοημενο να πας για γαμισι, και οι 2 ειναι ετοιμοπολεμοι, σαν να πηγαινεις στην πουτανα...
Υπαρχει σοβαρη γκομενα που θα κατσει να τη πηδηξεις στο αμαξι?
Αντε ρε μπατιρι θα σου πει!!!
Το πολυ καμμια απο τη ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ να παρεις ετσι..

Και οταν πας στο χοτελ η στο σπιτι,πρωτα κανεις ντουζακι και μετα ξεκινας
τα παιχνιδια εννοειτε..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Υπαρχει σοβαρη γκομενα που θα κατσει να τη πηδηξεις στο αμαξι?
Αντε ρε μπατιρι θα σου πει!!!
Το πολυ καμμια απο τη ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ να παρεις ετσι..

Και οταν πας στο χοτελ η στο σπιτι,πρωτα κανεις ντουζακι και μετα ξεκινας
τα παιχνιδια εννοειτε..

Δεν μιλαμε για σχεση, μιλαμε οτι βγηκες εξω στην επεσε μια, (σαν το κινο ενα πραμα)  :2funny: την φορτωσες, εχεις 2 πιθανοτητες, να την φας στο αμαξι, δεν γινεται.??? Δεν θα σου κατσει.?? Ποσες τον εχουν φαει στο πισω καθησμα. Μερικες αμα τις πεις ξενοδοχειο, φτυνουν μεσα τους... Και η αλλη να την πας σπιτι σου, με το που θα μπεις σπιτι, ειναι σαν να εχει σφυριξει ο διαιτητης το ματς, εκεινη την ωρα ουτε ντουζακια σκεφτεσαι ουτε τιποτα, μονο να φυγει η σφαιρα απο την θαλαμη.!!!
Τωρα αμα ειναι ο αλλος της λεπτομεριας, θα πει την γκομενα κατσε να μαζεψω το παπλοσεντομα μην το τσαλακωσουμε...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δεν μιλαμε για σχεση, μιλαμε οτι βγηκες εξω στην επεσε μια, (σαν το κινο ενα πραμα)  :2funny: την φορτωσες, εχεις 2 πιθανοτητες, να την φας στο αμαξι, δεν γινεται.??? Δεν θα σου κατσει.?? Ποσες τον εχουν φαει στο πισω καθησμα. Μερικες αμα τις πεις ξενοδοχειο, φτυνουν μεσα τους... Και η αλλη να την πας σπιτι σου, με το που θα μπεις σπιτι, ειναι σαν να εχει σφυριξει ο διαιτητης το ματς, εκεινη την ωρα ουτε ντουζακια σκεφτεσαι ουτε τιποτα, μονο να φυγει η σφαιρα απο την θαλαμη.!!!
Τωρα αμα ειναι ο αλλος της λεπτομεριας, θα πει την γκομενα κατσε να μαζεψω το παπλοσεντομα μην το τσαλακωσουμε...
Διαφωνουμε ριζικως..
Αυτα που λες με τα ξενοδοχεια και τα ΙΧ γινονταν πριν 30 χρονια..
Καμμια σοβαρη γκομενα δεν πηδιεται στο αυτοκινητο..
Και η ντροπη της Ελληνιδας για γαμοξενοδοχεια εχει περασει προ πολλου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom