You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (5 μέλη και 70 επισκέπτες)
Γυναίκα είναι , είχα παει μια φορά μαζί της σχετικά καλά είχα περάσει , αμα θες και τιποτα κριτικές βρήκα εδω αλλά μπορεί να έχει και σε άλλα μαγαζιά της αλυσίδας.αυτη η λορενα ειναι γυναικα??? γιατι στις φωτογραφιες που βλεπω μιαζει με τρανς, ειναι καλη?? εχει παει κανεις μαζι της??
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
ΠΡΟΣΦΟΡΑ FREEFUCK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φαιντγκερλς..gr
Υστερα απο κληρωση το σαητ ενημερωσης της πολης μας για μπουρδελα και στουντιο για δευτερη συνεχομενη χρονια , οι νικητες ειναι οι ...
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
ας επικοινωνησουν με το σαητ οι νικητες για να παραλαβουν τις σχετικες πληροφοριες
Υστερα απο κληρωση το σαητ ενημερωσης της πολης μας για μπουρδελα και στουντιο για δευτερη συνεχομενη χρονια , οι νικητες ειναι οι ...
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
ας επικοινωνησουν με το σαητ οι νικητες για να παραλαβουν τις σχετικες πληροφοριες
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
εκανες νοθεια εβαλες μεσα το φιλαρακι σου τον τακη μπουκα.
η κληρωση ειναι συκε , παλι πλακακια τα κανατε σε κλειστο κυκλωμα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
θα σας μπει καλά η χρονιά ....κουφάλεςΠΡΟΣΦΟΡΑ FREEFUCK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φαιντγκερλς..gr
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
man ta pπαιρνω χοντρα απο τους υπολοιπους και στηνω κι αγωνεςεκανες νοθεια εβαλες μεσα το φιλαρακι σου τον τακη μπουκα.
η κληρωση ειναι συκε , παλι πλακακια τα κανατε σε κλειστο κυκλωμα
εξαλλου ο προεδροες εχει δωσει εκατομμμυρια στις ιεροδουλες στο μυλο
πατνως να μην γινει κατι στη σαλονικη αμεσως να πεσετε να ουρλιαξετε και αντι να τρεξετε να λιντσαρετε τον τσιπρα που σας εκανε εγκαινια ενα μετρο που θα ανοιξει σε δυο χρονια ,χεσεις γκρινιαζετε για αν freefuck!!!!!!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
man ta pπαιρνω χοντρα απο τους υπολοιπους και στηνω κι αγωνες
εξαλλου ο προεδροες εχει δωσει εκατομμμυρια στις ιεροδουλες στο μυλο
πατνως να μην γινει κατι στη σαλονικη αμεσως να πεσετε να ουρλιαξετε και αντι να τρεξετε να λιντσαρετε τον τσιπρα που σας εκανε εγκαινια ενα μετρο που θα ανοιξει σε δυο χρονια ,χεσεις γκρινιαζετε για αν freefuck!!!!!!
αφού στην χώρα αυτή όλα είναι φτιαχτά και βολεύουμε φίλους και συγγενείς, δεν γκρινιάζουμε απλώς το επισημαίνουμε, εσύ πως να μην βολέψεις το κολλητό σου Τάκη, στην από έξω θα τον είχες;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
colonel nathan jessupαφού στην χώρα αυτή όλα είναι φτιαχτά και βολεύουμε φίλους και συγγενείς, δεν γκρινιάζουμε απλώς το επισημαίνουμε, εσύ πως να μην βολέψεις το κολλητό σου Τάκη, στην από έξω θα τον είχες;
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
kai oλοι αυτοι κολλητοι μου ειναι μαν??????????
ξερεις πως δεν μενω θεσσαλονικη κ δεν με αφορα το θεμα αλλα με αυτα που γραφεις απωθεις οποιοδηπποτε σαητ να ξανακανει κληρωσει και ετσι ενω οι αθηναιοι παιρνουν φρηφακ εσεις στο σαλονικα θα παιρνετε φρη πεος
τελος
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
kai oλοι αυτοι κολλητοι μου ειναι μαν??????????
ξερεις πως δεν μενω θεσσαλονικη κ δεν με αφορα το θεμα αλλα με αυτα που γραφεις απωθεις οποιοδηπποτε σαητ να ξανακανει κληρωσει και ετσι ενω οι αθηναιοι παιρνουν φρηφακ εσεις στο σαλονικα θα παιρνετε φρη πεος
τελος
πλακα κανω μην τα περνεις στα σοβαρα αρχηγε sex volcano, ετσι για να σπασει η βαρεμαρα ειπα να πω καμια μαλακια να περασει η ωρα. ξερω οτι δεν μενεις εδω.
Υ.Γ. καλο βολι στους τυχερους
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Είχα γράψει και πέρυσι ότι τέτοιου είδους κληρώσεις και δωράκια μπορεί να είναι και ένα άτυπο φακέλωμα, με το που θα περάσεις το κατώφλι του στούντιο και θα πεις είμαι ο τάδε που κέρδισα θα σε έχουν γράψει δέκα κάμερες θα σε μάθουν οι τσατσαδες, οι κοπέλες και ενδεχομένως να νιώσεις και την ανάγκη να γράψεις και μια θετική κριτική σαν ανταποδοση του δώρου.
Υπενθυμίζω δε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι πριν δύο χρόνια μια βρωμερη κλικα ανθρώπων άφησε να εννοηθεί ότι εγώ τα παίρνω για να γράφω θετικές κριτικές ή ότι πάω στα μπουρδελα και λέω ποιος είμαι για να έχω ευνοϊκη μεταχείριση ή ότι καταδικαζω κοπέλες εκ των προτέρων επειδή είναι ανταγωνιστριες άλλων κοριτσιών που συμπαθώ. Βέβαια αυτοί εξαφανιστηκαν όλοι με εξαίρεση έναν βρωμερο που μπαινοβγαινει εδώ μέσα οπότε του καπνίσει μόνο για να κάνει ζημιά, σε αντίθεση με τον al pacino που συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς και αδιακοπης παρουσίας σε αυτό το σαιτ με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και χωρίς κλικες.
Που θέλω να καταλήξω ?Πάρτε το δώρο σας και ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ... Και μη με συμπεριλάβει ποτέ κανείς ξανά σε τέτοιου είδους γελοιοτητες και πρότεινω και στα υπόλοιπα μέλη να μην πέσουν σ'αυτη την παγίδα για 30 και 40ευρώ.
Είπαμε είναι ακριβό το σπορ αλλά αυτή είναι η χάρη του και τελοσπαντων να διατηρησουμε και λιγο την αξιοπρέπεια μας και το κιμπαριλίκι μας... για όσους ξέρουν αυτή τη λέξη ;)
Υπενθυμίζω δε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι πριν δύο χρόνια μια βρωμερη κλικα ανθρώπων άφησε να εννοηθεί ότι εγώ τα παίρνω για να γράφω θετικές κριτικές ή ότι πάω στα μπουρδελα και λέω ποιος είμαι για να έχω ευνοϊκη μεταχείριση ή ότι καταδικαζω κοπέλες εκ των προτέρων επειδή είναι ανταγωνιστριες άλλων κοριτσιών που συμπαθώ. Βέβαια αυτοί εξαφανιστηκαν όλοι με εξαίρεση έναν βρωμερο που μπαινοβγαινει εδώ μέσα οπότε του καπνίσει μόνο για να κάνει ζημιά, σε αντίθεση με τον al pacino που συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς και αδιακοπης παρουσίας σε αυτό το σαιτ με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και χωρίς κλικες.
Που θέλω να καταλήξω ?Πάρτε το δώρο σας και ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ... Και μη με συμπεριλάβει ποτέ κανείς ξανά σε τέτοιου είδους γελοιοτητες και πρότεινω και στα υπόλοιπα μέλη να μην πέσουν σ'αυτη την παγίδα για 30 και 40ευρώ.
Είπαμε είναι ακριβό το σπορ αλλά αυτή είναι η χάρη του και τελοσπαντων να διατηρησουμε και λιγο την αξιοπρέπεια μας και το κιμπαριλίκι μας... για όσους ξέρουν αυτή τη λέξη ;)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Αλ να σε ρωτήσω, και τώρα καταγράφουν με κάμερες , άπλα δεν ξέρουν ποιος είναι;;;;Είχα γράψει και πέρυσι ότι τέτοιου είδους κληρώσεις και δωράκια μπορεί να είναι και ένα άτυπο φακέλωμα, με το που θα περάσεις το κατώφλι του στούντιο και θα πεις είμαι ο τάδε που κέρδισα θα σε έχουν γράψει δέκα κάμερες θα σε μάθουν οι τσατσαδες, οι κοπέλες και ενδεχομένως να νιώσεις και την ανάγκη να γράψεις και μια θετική κριτική σαν ανταποδοση του δώρου.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε ναι αλλά άμα πας και πεις είμαι ένας από αυτούς που κέρδισαν, και γράψεις και την θετική κριτική δε θα μπουν στον πειρασμό να δουν ποιος είσαι ?εγώ δε λέω ότι γίνεται με αυτό το σκοπό, δε ψάχνω θεωρίες συνομωσιας αλλά λογικό είναι... Και μετά θα μπω κι εγώ και θα πω γαμησες τζάμπα και γράφεις και θετική κριτική ?Άρα τα παίρνεις κύριε Καστορα... Έεε ??και θα'χω και δίκιο... Λοιπόν μη μπλεκετε με τέτοιες μαλακιεςΑλ να σε ρωτήσω, και τώρα καταγράφουν με κάμερες , άπλα δεν ξέρουν ποιος είναι;;;;
Και επίσης χθες τη νύχτα
Νικ.Ουρανού 8 το πολύ όμορφο μουνάκι Αναστασία
Φρίξου 12 το επίσης πολύ ωραίο μωρό Κατερίνα αλλά από 40ευρώ στο πιο άθλιο σπίτι
Φρίξου 14α η βυζαρου Χριστίνα ρουμανα... Βάλτε και το μπαρμπαδακι με τον εμετό δίπλα για να είστε μέσα
Φρίξου 15β Νικολέτα καινούργιο πιπινι είπε η τσατσα αλλά δεν είδα
Ερημίτη 3 Νατάσα
Ερημίτη 5 Αννα ουκρανη
Πολλά σπίτια κλειστά χθες προφανώς λόγω εορτών λείπουν οι κοπέλες
ε ναι αλλά άμα πας και πεις είμαι ένας από αυτούς που κέρδισαν, και γράψεις και την θετική κριτική δε θα μπουν στον πειρασμό να δουν ποιος είσαι ?εγώ δε λέω ότι γίνεται με αυτό το σκοπό, δε ψάχνω θεωρίες συνομωσιας αλλά λογικό είναι... Και μετά θα μπω κι εγώ και θα πω γαμησες τζάμπα και γράφεις και θετική κριτική ?Άρα τα παίρνεις κύριε Καστορα... Έεε ??και θα'χω και δίκιο... Λοιπόν μη μπλεκετε με τέτοιες μαλακιες
Και επίσης χθες τη νύχτα
Νικ.Ουρανού 8 το πολύ όμορφο μουνάκι Αναστασία
Φρίξου 12 το επίσης πολύ ωραίο μωρό Κατερίνα αλλά από 40ευρώ στο πιο άθλιο σπίτι
Φρίξου 14α η βυζαρου Χριστίνα ρουμανα... Βάλτε και το μπαρμπαδακι με τον εμετό δίπλα για να είστε μέσα
Φρίξου 15β Νικολέτα καινούργιο πιπινι είπε η τσατσα αλλά δεν είδα
Ερημίτη 3 Νατάσα
Ερημίτη 5 Αννα ουκρανη
Πολλά σπίτια κλειστά χθες προφανώς λόγω εορτών λείπουν οι κοπέλες
Η Ειρήνη γύρισε Αλ;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 11.585
colonel nathan jessup
big_boy
kassler
gianpaolo
terrano
τακης μπουκας
raptoras1983
al pacino
ainigma
goldenikos
veriotis22
Τι εγινε.??? Φετος δεν εχει φρι φακ για εμενα.????
Ηθελα να μαθω ομως με ποια κριτιρια γινεται αυτη η κληρωση...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 11.585
Είχα γράψει και πέρυσι ότι τέτοιου είδους κληρώσεις και δωράκια μπορεί να είναι και ένα άτυπο φακέλωμα, με το που θα περάσεις το κατώφλι του στούντιο και θα πεις είμαι ο τάδε που κέρδισα θα σε έχουν γράψει δέκα κάμερες θα σε μάθουν οι τσατσαδες, οι κοπέλες και ενδεχομένως να νιώσεις και την ανάγκη να γράψεις και μια θετική κριτική σαν ανταποδοση του δώρου.
Ωρε al, κλεινουμε 10 χρονια να γαμαμε πουτανες.!!!!!!!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
μια ζωή ολόκληρηΩρε al, κλεινουμε 10 χρονια να γαμαμε πουτανες.!!!!!!!!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Καλά εσύ τώρα την ανακάλυψες?Καλά τι έχανα τόσο καιρό με αυτή την Λιλιανα ..θα ανεβάσω και κριτική οσονούπω.. Μόλις γύρισα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις