Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Διαφωνουμε ριζικως..
Αυτα που λες με τα ξενοδοχεια και τα ΙΧ γινονταν πριν 30 χρονια..
Καμμια σοβαρη γκομενα δεν πηδιεται στο αυτοκινητο..
Και η ντροπη της Ελληνιδας για γαμοξενοδοχεια εχει περασει προ πολλου!!
Λοιπόν Φακιρη τι μου θύμισες τώρα  :2funny:...πίσω ακριβώς από τα στούντιο Paradise στην οδό Τσουκαλα έχει ένα πολύ ωραίο σημείο σκοτεινό και με κάνα δυο δέντρα που σε κρύβουν κιόλας... Πριν καμιά τρία χρόνια λοιπόν που τραγουδούσε ο Μάκης Δημακης στο Voice από κάποια ώρα και μετά σε κεινο το σημείο γινόταν της πουτανας, γαμηστρωνας κανονικός  :2funny:
Που θέλω να καταλήξω δηλαδή ?το αυτοκίνητο ήταν και εξακολουθεί να είναι η απόλυτη φαντασίωση της Ελληνιδας κάρχιας που πάει στα μπουζούκια ντυμένη και βαμμενη σαν λατερνα με μοναδικό σκοπό να γαμηθει και μάλλον βολεύει κιόλας γιατί έτσι στα σκοτεινά κρύβονται και πολλά...

Τώρα σε σχέση με τα παραπάνω έχω γράψει κι εγώ ότι οι αλλοδαπες ιεροδουλες είναι σίγουρα πιο καθαρές από τα ελληνικά γκομενακια.Ο ελληνικός κώλος συνήθως βρωμάει

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Υπάρχει κανείς που δεν έχει γαμήσει σε αμάξι  :huh: :huh: :huh:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
VW κλουβα..μετραει?
ντα...ρε φίλε όταν έχεις κλειδώσει το ματς εκεί και είσαι στο 0-1, δεν το ρισκάρεις να μεταφερθείς σε σπίτι και χοτέλια , έχεις την κατοχή δεν ρισκάρεις, να σου βγάλει κάνα έργο τώρα, παίρνεις το ματσάκι  :takethis: :takethis:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ντα...ρε φίλε όταν έχεις κλειδώσει το ματς εκεί και είσαι στο 0-1, δεν το ρισκάρεις να μεταφερθείς σε σπίτι και χοτέλια , έχεις την κατοχή δεν ρισκάρεις, να σου βγάλει κάνα έργο τώρα, παίρνεις το ματσάκι  :takethis: :takethis:
Απο τη στιγμη που το εχεις κλειδωσει οπως λες..δεν ρισκαρεις τιποτα..
Κοιτας να το απολαυσεις οσο μπορεις καλυτερα...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Απο τη στιγμη που το εχεις κλειδωσει οπως λες..δεν ρισκαρεις τιποτα..
Κοιτας να το απολαυσεις οσο μπορεις καλυτερα...
Της γυναίκας το μυαλό είναι μια άβυσσος ....λαλαλα....ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να της έρθει στην διαδρομή .....άκου με σε λέω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Διαφωνουμε ριζικως..
Αυτα που λες με τα ξενοδοχεια και τα ΙΧ γινονταν πριν 30 χρονια..
Καμμια σοβαρη γκομενα δεν πηδιεται στο αυτοκινητο..
Και η ντροπη της Ελληνιδας για γαμοξενοδοχεια εχει περασει προ πολλου!!

Αρα συμφωνουμε...οτι διαφωνουμε.!! :grin:

Και εγω το αμαξι το εχω αφησει χρονια, και ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι φορες, αλλα ξερω πολους, ακομα και σημερα που το κανουν, και απορω μαζι τους πως γαμανε μεσα στο αυτοκινητο, πρωτιμω να παω σπιτι να τραβηξω μια μαλακια, παρα να στριμοχτω στα πισω καθησματα...ασε που στην τελικη ολες αυτες που γαμαω,εχουν....μπουρδελο.!!! :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δηλαδη πανω στις καυλες, η γκομενα ενω χαμουρευεσται θα σου πει κρατα τον ορθιο, παω να κανω ενα ντουζακι... συνηθως μετα το πρωτο πηδημα πας τουαλετα...το ιδιο ειναι και για τους Αντρες.
ή αν τον φαει μεσα στο αμαξι.???
Τωρα αν ειναι συνενοημενο να πας για γαμισι, και οι 2 ειναι ετοιμοπολεμοι, σαν να πηγαινεις στην πουτανα...

Μην ακούς τον μαλακα του σάιτ,έχει να γαμησει γκόμενά 20 χρόνια και βάλε...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δεν είπα ότι φορτώνω αβέρτα αλλά στο αμάξι έχω να γάμησω τουλάχιστον 15 χρόνια από εποχή γυμνασιο-λυκειο...
Λογικο,αφου δεν εχεις αμαξι..
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι μας λες ρε μεσημεριατικα?
Αντε πανε σε κανενα κωλομπαρο εκει να ανοιξει το ματι σου..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Λογικο,αφου δεν εχεις αμαξι..
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι μας λες ρε μεσημεριατικα?
Αντε πανε σε κανενα κωλομπαρο εκει να ανοιξει το ματι σου..

Το ότι ήσουν βλάκας το ξέραμε,το ότι είσαι τέρμα βλάκας τώρα δεν σου δίνει καμία αξία.. 
Θυμήθηκες τα χρόνια που γαμουσαμε στο αμάξι με το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και είπες να μας πεις την ιστορία σου(μη ξεχνάς δεν είναι Κυριακή)αλλά μας πας αρκετά χρόνια πίσω και νομίζω σε δραχμές έβαζες την βενζίνη τότε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Το ότι ήσουν βλάκας το ξέραμε,το ότι είσαι τέρμα βλάκας τώρα δεν σου δίνει καμία αξία.. 
Θυμήθηκες τα χρόνια που γαμουσαμε στο αμάξι με το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και είπες να μας πεις την ιστορία σου(μη ξεχνάς δεν είναι Κυριακή)αλλά μας πας αρκετά χρόνια πίσω και νομίζω σε δραχμές έβαζες την βενζίνη τότε..
Ρε συ πιωμενος εισαι?
Βλεπεις να ειπα καμμια ιστορια?
Ειχα μια κουβεντα με τον ΚΑΡΑΜΑΝ και
ξαφνικα πεταχτηκες σαν πουτσα!!!

Ποια ιστορια ειπα και χαζομαρες?

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Που να πάμε ρε μάγκες να χυσουμε σήμερα? Κάπου που δε βιάζονται και δε σπάνε αρχιδια οι τανες έχει να προτείνει κανεις? Εμφάνιση δε με καίει και πολύ, ένα χυσιδι θα ρίξω

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μαγκες η Σαντρα δουλεύει ακομα εδω?δεν την εχω δει..και αν ναι που...ειχαμε περασει καταπληκτικά την προηγούμενη φορα!

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλημέρα , υπάρχει καμιά πληροφορία για την Jessy που δηλώνει Μολδαβία ;
Αυτό που λέει κάποιος πάνω στο να μην βιάζεται , εχει δίκιο , πέρασα απο μια κορασίδα ( ας μην αναφέρω όνομα ) περίμενα σαν τον μαλακα να έρθει μισή ώρα , έρχεται και στα πρώτα που μου είπε είναι πως έχουμε 10 λεπτά χρόνο . Της είπα σε 2 ντύνομαι και έφυγα ( ασφαλώς πήρα και το παράβολο απο την υποδοχή κατόπιν συνεννόησης )Σε δεύτερη κορασίδα που περίμενα κανένα 25λεπτο καθώς ήταν με άλλον πελάτη της έκανα την απλή ερώτηση πότε πρόλαβε και πλύθηκε απο τον προηγούμενο και με στραβοκοίταξε , της είπα να κάνει μεταβολή και να πάει στον επόμενο ,Για να μην τις κακολογώ όλες μια κοπέλα που μπήκε την ώρα που έβγαινα απο το ντουζ την ρώτησα ... εσύ έκανες μπάνιο ; μου είπε ναι , αλλα θα κάνω και εδω να με δεις <3  ( αν θεωρηθεί πως πρέπει ν αναφέρω και ονόματα το κάνω ) .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
( αν θεωρηθεί πως πρέπει ν αναφέρω και ονόματα το κάνω ) .
Αν δεν πρέπει να αναφερθουν ονόματα τότε ποιο το νόημα της τοποθέτησης σου ?Για την ιντριγκα ?
Αυτές με το μπάνιο γαμα τες,εξαρτάται και με το πρόγραμμα που πήρες και τελοσπαντων αν είχε ένα απλό πριν από σένα δε χάθηκε και ο κόσμος... Γιατί ποια κάνει μπάνιο μετά από κάθε πελάτη ?

Αυτή με το 10λεπτο όμως αν ήταν αυτό το πρώτο πράγμα που σου είπε πρέπει να τη δώσεις γιατί είναι καριολα και ζει σε άλλη εποχή μάλλον

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα κύριοι και Χρόνια πολλά. Γνωρίζει κανείς γιατί από το φαιντγκερλς βγάλανε την Εμμανουέλα; Μήπως πήγε για Πρωτοχρονιάτικες διακοπές;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Καλημέρα κύριοι και Χρόνια πολλά. Γνωρίζει κανείς γιατί από το φαιντγκερλς βγάλανε την Εμμανουέλα; Μήπως πήγε για Πρωτοχρονιάτικες διακοπές;

Και την Εμμα βγαλανε απο οτι ειδα,καποιες μπορει να αποχωρησαν η επειδη πηρανε αδεια για μεγαλο χρονικο διαστημα να τις βγαλανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom