Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (9 μέλη και 70 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.833
Πόντοι
34.538
Εγω πηγα ειπα οτι ειμαι ο kassler και γαμησα, μετα πηγα απο 2 ωρες ειπα ειμαι ο αλ και παλι γαμησα, μετα παλι ξαναμπηκα και με αλλουνου το νικ αλλα δεν μου σηκωνοτανε.
Ωχ..σε εχουν απο τις καμερες..
Προσεχε μην φας τραμπουκο την επομενη βολτα σου!!!

:S :S

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.501
Πόντοι
32.165

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Έχει τώρα στην ημερήσια βάρδια καμία mature milf η granny milf?
Χτες πέτυχα μια τέτοιου τύπου στο π.εριμιτη 1 στο 1ο ξύλινο στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τσατσά αλλά όταν μου κόλλησε και είδα τα δόντια της λες και ήταν γάιδαρος τις ρογμες στα στήθη λες και άνοιξε η γη στα δύο,τα οπίσθια σαν το Έβερεστ και ότι είχε αλλά 2 δωμάτια σε αναμονή τρόμαξα και έφυγα με χίλια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλη χρονια συναδελφοι με υγεια πανω απ ολα!Κι ολα τα αλλα ερχονται,εκτος απο καλες ιεροδουλες στην πολη μας.  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καλη χρονια συναδελφοι με υγεια πανω απ ολα!Κι ολα τα αλλα ερχονται,εκτος απο καλες ιεροδουλες στην πολη μας.  :grin:

εχουμε το Σοφακι που τα κανει ολα  :P δεν θελουμε αλλα καινουργια κομοδινε στουντιοκοριτσα

καλη χρονια!!!  :hi:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Εννοειται κι εγω αν ειχα κληρωθη δεν θα πηγαινα.Για τοσο αφελεις μας περνανε; Φυσικα δικαιωμα του καθενος ειναι να φακελωθη για 30-40 ευρω! και το υπολοιπο της ζωη του να ζει με εναν μικρο φοβο μην τυχον και το μαθουν οι οικειοι του οτι ειναι ενας μπουρδελιαρης.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
εχουμε το Σοφακι που τα κανει ολα  :P δεν θελουμε αλλα καινουργια κομοδινε στουντιοκοριτσα

καλη χρονια!!!  :hi:
Καλη χρονια συναδελφε! για νεες κοπελες λεω που οταν ερχονται παντα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι μετριες εως κακες.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Εννοειται κι εγω αν ειχα κληρωθη δεν θα πηγαινα.Για τοσο αφελεις μας περνανε; Φυσικα δικαιωμα του καθενος ειναι να φακελωθη για 30-40 ευρω! και το υπολοιπο της ζωη του να ζει με εναν μικρο φοβο μην τυχον και το μαθουν οι οικειοι του οτι ειναι ενας μπουρδελιαρης.
Να φακελωθει καποιος που στις βιλες και σιγα τα λαχανα θα παω και θα με ξερουν οτι ειμαι ο Ραπτορας προσωπικα χεστηκα ετσι κι αλλιως μονο σε 2 κοπελες παω στις βιλες και οι 2 ειναι πολλη καλες

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.547
Πόντοι
216
Το ότι θα φακελωθεί, πως το εννοείς, δεν το κατάλαβα. Πώς δηλαδή θα το μάθουν οι οικείοι του;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Το ότι θα φακελωθεί, πως το εννοείς, δεν το κατάλαβα. Πώς δηλαδή θα το μάθουν οι οικείοι του;
οι οικειοι μας χαχαχαχα... Εντάξει αυτό είναι παρατραβηγμενο.... Άλλωστε οι οικειοι μου ξέρουν ότι είμαι μπουρδελιαρης... Στα παπαρια μου.... Το θεμα είναι άλλο, το έχουν αναφέρει κάποιοι και δεν νομίζω να χρειάζεται να το αναφέρω,... Μπορεί να υπάρξουν πεσίματα,...
, μπορεί να υπάρξει οτιδήποτε... Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ορισμένοι από εμάς επηρεαζουμε καταστάσεις και αποτρέπουμε κάποιους από το να πάνε με μια, η οποία δεν κάνει καλά τη δουλειά της..... Η ενθαρρύνουμε κάποιον να πάρει με κάποια, για την οποία έχει ενδοιασμούς.... Εγώ ομολογώ πως πολλές φορές απέφυγα κάποιες μόνο και μόνο από κριτικές που διάβασα.... Με πρόσφατη περίπτωση την Αναμπελ από το μαγαζί στην ερημίτη... Είναι πολύ ωραίο μουνι αλλά όλα αυτά τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές με έκαναν να την αποφύγω....

Αυτά δςν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω κάτι παραπάνω...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.501
Πόντοι
32.165
Εγω παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι τακτικοι πελατες που παμε στα μαγαζια ειμαστε ολοι φακελωμενοι. Εχουν αυτοι τροπους για να μαθουν τα παντα για τον καθενα απο εμας. Ο καθενας μας παει γνωριζοντας πολυ καλα που παει να μπλεξει αν τυχον μπλεξει.

Ασχετο αλλα θυμηθηκα ενα σκηνικο πριν χρονια σε ιντερνετ καφε εσκασε μυτι η γυναικα του αλλου και τον αρχισε στα μπινελικια μπροστα σε ολους επειδη εμπενε και διαβαζε σε πορνο σαιτ κτλπ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Εγω παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι τακτικοι πελατες που παμε στα μαγαζια ειμαστε ολοι φακελωμενοι. Εχουν αυτοι τροπους για να μαθουν τα παντα για τον καθενα απο εμας. Ο καθενας μας παει γνωριζοντας πολυ καλα που παει να μπλεξει αν τυχον μπλεξει.

Ασχετο αλλα θυμηθηκα ενα σκηνικο πριν χρονια σε ιντερνετ καφε εσκασε μυτι η γυναικα του αλλου και τον αρχισε στα μπινελικια μπροστα σε ολους επειδη εμπενε και διαβαζε σε πορνο σαιτ κτλπ.

Το μπου διάβαζε?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.120
Πόντοι
11.585

Δηλαδη τους εχεις πει ή τους λες οταν πας στο μπουρδελο, γειας σας ειμαι ο getyoubarbara.??

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.547
Πόντοι
216
Δηλαδη τους εχεις πει ή τους λες οταν πας στο μπουρδελο, γειας σας ειμαι ο getyoubarbara.??
Ωραία και να πεις ποιός είσαι στο site, είναι σαν να δίνεις την διεύθυνση του σπιτιού σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom