Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

billgrm25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα και καλη μπουρδελοχρονιά σε ολους

Δεν ξερω αν είναι το κατάλληλο μερος για συζήτηση....πριν 1 μήνα επισκεφτηκα την περιόχη με φίλους για να πανε να ξεσκουριασουν και εγω μαζί τους...(για πρώτη φορά παρακαλω όντας προβληματισμένος αφου δεν μου καθόταν καμία....αποφασισα να πληρώσω για να κανω αυτο που ήθελα....) μετα απο μια γρήγορη γύρα καθως ειχαμε πολλές επιλογες κατέληξα στα τρίδυμα (case d'amore νομίζω λεγονται!) και πήγα στο σπιτάκι το όποιο ηταν η Αννα...(λεει η τσατσά ότι ειναι ελληνιδα και φανηκε και απο την ομιλία της) παιδια έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένος από οσα μου έκανε για πρώτη φορα υπέροχο σώμα στήθος και μαύρα ολοισια μαλλια...άψογη για τα λεφτα που εδωσα δεν τα εκλαψα καν...βεβαια της πρότεινα κατι καλό και το δέχτηκε για την επόμενη φορα όταν παω ξανα και την πετυχω με παραπάνω αντίτιμο....

Φυσικα έχω βάλει στο μάτι 2-3 ακόμα τις οποίες θελω να επισκεφτώ....

Καλη συνέχεια σε όλους!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Γεια σας παιδιά... σχετικά καινούργιος εδώ..δεν έχω τα δικά σας χιλιόμετρα κ εμπειρίες με πουτάνες (δηλωμένες τλχ). Διάβασα εδώ για κάποια Σοφία που την βρίσκουμε βίλλες.Με ενδιαφέρουν gf καταστάσεις...γλωσσοφιλα, φυσικά κώλο κ κάνα χαστούκι στον κώλο..Πριν χρόνια είχα πάει στην Νταϊάνα κ στην ειρήνη κ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος... λέω να μπω σιγά σιγά στον ωραίο κόσμο των μπουρδελων.Ερωτηση:οι βίλες ποιες είναι κ αυτήν την Σοφία τι ώρες την βρίσκουμε?Από εμφάνιση πώς πάει? Βέβαια αν έχετε κάποια άλλη πρόταση για gf καταστάσεις ευπρόσδεκτες οι προτάσεις
Ποιες ειναι οι βιλλες?

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
τα μπουρδελα ειναι επιχειρησεις και στοχευουν σε υψηλη κερδοφορια αρα θελουν πελατεια,εγω αν ημουν ιδιοκτητης τους συχνους πελατες θα τους ειχα στα ωπα ωπα κσι θα τους προσεχα παρα πολυ,γιατι διαβασα κατι για φακελοματα.........επισης τα μπουρδελα προσφερουν κοινωνικο εργο,εαν δεν υπηρχαν θα ειχαμε αυξηση των βιασμων εως και 80%,η πορνεια στην Ελλαδα ειναι νομιμη,τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη ολα ειναι νομιμα με αδειες και τηρουνται οι κανονες υγειηνης,ετσι θελω να πιστευω για το τελευταιο,αν και λιγο μεγαλος σε ηλικια 35+ καλη μπουρδελοκαριερα να εχω απο δω και περα,καλα γαμησια ευχομαι σε ολους για το 2019 κι οσο για τις ελεηνιδες μπαρακοβιες ψωναρες και τα ρεστα τις εχω γραμμενες απο δω και περα στα παπαρια μου...
έλα πες την αλήθεια...παίζες λολακι και έχεις και όλα τα skin του malzahar!!

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
και εγω είμαι βέβαιος για αυτό....άλλωστε δεν θεωρώ τυχαίο οτι ξέρουν λεπτομέρειες....για τα γούστα μας  και άλλα που δεν μπορώ να αναφέρω.....

όσο για το που μπορεί να μπλέξει κανείς...όλοι το ξέρουμε η τουλάχιστον θα έπρεπε να κρατάμε  μια πισινή....
Τι είναι δηλαδή αυτά που ξέρουν και δεν μπορείς να αναφέρεις φίλος; Πάει κανείς να γαμήσει στα μπουρδέλα με εκκαθαριστικό εφορίας;  :think:

Πιστεύω ότι όποιος δεν θέλει να αποκαλυφθεί μέσω του θρεντ εδώ, μπορεί να είναι πιο προσεκτικός με τις κριτικές του..! ;)

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Ξέρω φίλε μου Φακίρη, απαράδεκτο να μην ξέρω τις βίλλες!!! Τώρα προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια.... αλλά...αυτήν την Σοφία που κ πότε την βρίσκουμε?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
μας βρηκε η Σοφια και μας τον παγωσε

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Καλησπέρα και από εμένα μάγκες,είμαι νέος στο φόρουμ σας όχι όμως στο Σπορ.Σας διαβάζω αρκετά χρόνια  όμως δεν μπήκα πότε στον κόπο να κάνω το ίδιο διότι έγραφα και συνεχίζω να γράφω σε άλλα  20 φόρουμ(διαφορετικού περιεχομένου κλπ),αλλά ήρθε η στιγμή να ανταλλάξω τις απόψεις μου και τις εμπειρίες που έχω περάσει στα σπιτάκια της κολάσεως εδώ στην εξωτική Σαλόνικα.Για τα τωρινά δεδομένα θα συμφωνήσω με όλους οτι οι κοπέλες είναι κάτω του μετρίου.Για εμένα απο βίλες η μόνη που αξίζει και την έχω επισκεφτεί 4 φορές και πέρασα καταπληκτικά είναι η Ελληνίδα η Ράνια.Ναι είναι τσουχτερή απο θέμα προγράμματος αλλά και στο απλό θα περάσεις καλά και θα βγαλεις γούστα.Η γυναίκα είναι εμπειρία κανονική και δεν λέει όχι πουθενά,οτι κάνει το κάνει με ευχαρίστηση και προσπαθεί να σε κάνει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.Απο εμφάνιση είναι ο ορισμός του μιλφ,ζουμερό κορμί,βυζακι τουμπανιασμένο(τριάρι ίσως και λίγο παραπάνω),φοβερός πάτος και όμορφο προσωπάκι(για τα ελληνικά δεδομένα).Γενικός είναι μια καλοστεκούμενη μιλφ που σου ξυπνάει άγρια ένστικτα.Εκτός απο βίλες μετά τιμάω την πανέμορφη Μιρέλα που την επισκέπτομαι απο Βαρδάρη εποχές(την έχω αφήσει τα λέφτα),αν και δεν κάνει προγράμματα είναι μια χαρά για το τυπικό γαμίσι.Με την τσατσά που μίλησα τις προάλλες μου λέει έρχεται η Έλενα η Ρουμάνα την οποία έχω τιμήσει αρκετούτσικες φορές και μπορώ να πω οτι δεν ξέρει να γαμιέται και οτι κάνει το κάνει αγγαρεία,αλλά τουλάχιστον δεν έχει κολλήματα και έχει και ένα τάδε παρουσιαστικό.Για πιο αρρωστημένες φάσεις και πιο ανωμαλιάρικα γούστα επισκέπτομαι κατά καιρούς την θεία Νικόλ που εξίσου τιμάει το παραδάκι και δεν δυσανασχετεί,κάτι που θα έπρεπε να τηρεί η κάθε εργαζόμενη εκεί πέρα.Αυτά απο εμένα και θα προσπαθήσω να γράφω όσο πιο τακτικά μπορώ και να μοιράζω μαζί σας απόψεις και εμπειρίες.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καλησπέρα στην ομάδα
Έχει περάσει κάνεις με την κοπέλα που δουλευει Βραδυνή εκεί που δούλευε η Αφροδίτη είναι μια γύφτοΡουμάνα πάρα πολύ κοντή και πολύ λεπτή. Αν κάποιος έχει περάσει ας γράψει εντυπώσεις, επίσης επειδή έχω καιρό να παω γράψτε καμία καλή να μην κλαψω τα λεφτά μου.
Καλή Χρονιά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ξέρω φίλε μου Φακίρη, απαράδεκτο να μην ξέρω τις βίλλες!!! Τώρα προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια.... αλλά...αυτήν την Σοφία που κ πότε την βρίσκουμε?

η Σοφια εχει βαρδια σημερα Κυριακη στο στουντιο Black Angels 14.00 μ.μ.-2.00 π.μ.
αν ενδιαφερεσαι να κανεις καταδρομικη επισκεψη. δες και το προγραμμα της στο άλλο site

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα στην ομάδα
Έχει περάσει κάνεις με την κοπέλα που δουλευει Βραδυνή εκεί που δούλευε η Αφροδίτη είναι μια γύφτοΡουμάνα πάρα πολύ κοντή και πολύ λεπτή. Αν κάποιος έχει περάσει ας γράψει εντυπώσεις, επίσης επειδή έχω καιρό να παω γράψτε καμία καλή να μην κλαψω τα λεφτά μου.
Καλή Χρονιά

για κοπελες που θα περασεις καλά και δεν θα κλαις τα χρηματα σου με εγγυημενο παιχνιδι ειναι

η Λιλιανα, η Σοφια και η Σαντρα.

επισης στανταρακια ειναι  η Ιζαμπελα και η Ηρα αλλά λειπουν αυτο το διαστημα πιθανον σε λιγες θα δουλευουν παλι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν καποιος συναγωνιστης δοκιμασε την Σαντυ απο το paradise στουντιο ας ενημερωσει για το τι υπηρεσιες προσφερει
δλδ αν κανει καλο παιχνιδι ή φαση ειναι κομοδινε;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Αν καποιος συναγωνιστης δοκιμασε την Σαντυ απο το paradise στουντιο ας ενημερωσει για το τι υπηρεσιες προσφερει
δλδ αν κανει καλο παιχνιδι ή φαση ειναι κομοδινε;
αν η Σαντυ είναι μια σχετικά γεματουλα αλλά όχι χοντρή, Βουλγάρα μελαχρινή με σχετικά γλυκό προσωπάκι, είναι γκαυλιαρα κσι σε γενικές γραμμές πολύ καλή..... Γυμνό, 69, δεν θυμάμαι αν προσφέρει και πίσω τρύπα.... Μ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αν η Σαντυ είναι μια σχετικά γεματουλα αλλά όχι χοντρή, Βουλγάρα μελαχρινή με σχετικά γλυκό προσωπάκι, είναι γκαυλιαρα κσι σε γενικές γραμμές πολύ καλή..... Γυμνό, 69, δεν θυμάμαι αν προσφέρει και πίσω τρύπα.... Μ

ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση.  :hi:

σκεφτηκα να δοκιμασω αλλά δεν ηθελα να κανω κατι χωρις να εχω αποψη για την κοπελα, δεν ειναι πλεον καιρος για κασκαντεριλικια.
γι' αυτο και ρωταω πως περασε καποιος για να μην πεσω σε διεκπαιρεωτικες υπηρεσιες.

Υ.Γ. γενικα φιλια στο στομα δινει ή τ' αποφευγει;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση.  :hi:

σκεφτηκα να δοκιμασω αλλά δεν ηθελα να κανω κατι χωρις να εχω αποψη για την κοπελα, δεν ειναι πλεον καιρος για κασκαντεριλικια.
γι' αυτο και ρωταω πως περασε καποιος για να μην πεσω σε διεκπαιρεωτικες υπηρεσιες.

Υ.Γ. γενικα φιλια στο στομα δινει ή τ' αποφευγει;

Που θα πας ρε φίλε?
Είδες τι κοιλουμπα έχει το τσουβαλακι?
Υπάρχει περίπτωση με την κοιλιά και τις ζαρες που θα δεις να καυλωσεις?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Που θα πας ρε φίλε?
Είδες τι κοιλουμπα έχει το τσουβαλακι?
Υπάρχει περίπτωση με την κοιλιά και τις ζαρες που θα δεις να καυλωσεις?

το ξερω φιλε αζα, αλλά λεω να παρω και καμιά αλλη ετσι για αλλαγη γιατι ολο τις ιδιες και τις ιδιες βαρεθηκα. εμφανιστηκε μια καινουρια Τσεχα η Νικολετα ομορφο λακταριστο πιπινακι αλλά πολυ κομοδινο φαση και ξενερωσα. λεω αυτη που ειναι τσουβαλα λογο οτι χανει απο εμφανιση θα το καλυπτει με καλες υπηρεσιες.

εξαλλου τα εχουμε πει χιλιες φορες οτι αυτη η πολη στερειται απο επιλογες σε ολα τα ειδη του αγοραιου ερωτα.

ενα διμετρο αλογο εμφανιστηκε σ' αυτη την πολη και οι αγαπουληδες καναν ουρά εξω απο το ξενοδοχειο αστορια   :2funny:

μεχρι και τα μαντυλια του αποχωρισμου κουνουσαν την ημερα της αναχωρησης της στο SKG  :2funny:

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
για κοπελες που θα περασεις καλά και δεν θα κλαις τα χρηματα σου με εγγυημενο παιχνιδι ειναι

η Λιλιανα, η Σοφια και η Σαντρα
Καλά λόγια ακούγονται και για Λωρένα, Λάρα και Νικόλ επίσης...
Η τελευταία μάλιστα μέχρι πρότινως είχε μεγαλύτερη σειρά αναμονής κι από τράπεζα..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom