Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μάγκες λέω να πάω στην Σόφια η στην Αθηνά σήμερα για πρόγραμμα μιας ώρας ποια αξίζει ?
Που θα πας ρε φίλε?
Είδες τι κοιλουμπα έχει το τσουβαλακι?
Υπάρχει περίπτωση με την κοιλιά και τις ζαρες που θα δεις να καυλωσεις?
Καλή φίλε δοκίμασες?
Μάγκες λέω να πάω στην Σόφια η στην Αθηνά σήμερα για πρόγραμμα μιας ώρας ποια αξίζει ?
Καλή φίλε δοκίμασες?
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό... έσκασες 70€ και έχυσες με μόλις μία στάση,αυτό έλειπε να δυσανασχετήσει για τον χρόνοεχυσα σε μια σταση δεν αλλαξα δευτερη σταση. να πω οτι η κοπελα δεν δυσανασχετησε για τον χρονο γενικα προθυμη χαμογελαστη και με ορεξη.
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό... έσκασες 70€ και έχυσες με μόλις μία στάση,αυτό έλειπε να δυσανασχετήσει για τον χρόνο
Ρε φίλε εγώ όταν πέρασα άλλη είδα? δεν μου άρεσε....θα επανέλθω...ναι ρε φίλος αλλά 70 είναι τιμή μισάωρου citytour περίπου , θα κάτσει τόσο;;;Βραδινή τσάρκα εχθές με τα μέλη αποστολαρας,μπούξος και μπλακ άντερ...
Μετά από κατανάλωση τσίπουρου,ρετσίνας και φυσικά μπύρας για το σβήσιμο είπαμε να γαμησουμε αλλά τελικά μόνο εγώ μπήκα στην Ξένια στο νέο παρανταις.
Ίσως το ομορφότερο μουνι που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη,μπήκα με το απλό για δοκιμή μιας και το γυμνό έχει 70€(στην Αθήνα γαμας 3 φορές φυλής και 1 στο μετάξι)απλά τυπική χωρίς φιλιά και αρχιδογλυψιμο αλλα με καυλωτικες γκριμάτσες και ψευτικα βογγητά,ίσως στο μέλλον να πάρω γυμνό στοματικό αν και δεν έχει βάθος το λαρύγγι της :-
την είδα εγώ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτεροΜάγκες δοκίμασε κανένας η έστω αν την είδε απο κοντά μια καινούργια που ήρθε με το όνομα Elena που δουλεύει στο sex and the city?
βάλε και Αφροδίτη και Νταϊάνα από τις πρωινες για να είσαι μέσα ;)με την νεκρα που εχει σε cg-ct λεω να δοκιμασω τα στουντιο.για βοηθηστε γτ εχω πανω απο 1.5 χρονο να παω σε στουντιο.απο δυνατες υπηρεσιες και απο οσο διαβασα ειμαστε σε σοφια λιλιανα?επισης καλα λογια γραφτηκαν εδω για μονικα ανια σαντρα.εχει καμια κοπελα που δεν εγραψα και εχει καλες υπηρεσιες?
Βραδινή τσάρκα εχθές με τα μέλη αποστολαρας,μπούξος και μπλακ άντερ...
Μετά από κατανάλωση τσίπουρου,ρετσίνας και φυσικά μπύρας για το σβήσιμο είπαμε να γαμησουμε αλλά τελικά μόνο εγώ μπήκα στην Ξένια στο νέο παρανταις.
Ίσως το ομορφότερο μουνι που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη,μπήκα με το απλό για δοκιμή μιας και το γυμνό έχει 70€(στην Αθήνα γαμας 3 φορές φυλής και 1 στο μετάξι)απλά τυπική χωρίς φιλιά και αρχιδογλυψιμο αλλα με καυλωτικες γκριμάτσες και ψευτικα βογγητά,ίσως στο μέλλον να πάρω γυμνό στοματικό αν και δεν έχει βάθος το λαρύγγι της :-