You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Μάγκες λέω να πάω στην Σόφια η στην Αθηνά σήμερα για πρόγραμμα μιας ώρας ποια αξίζει ?
Σοφία από εμέ...
Καλή βολή...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Που θα πας ρε φίλε?
Είδες τι κοιλουμπα έχει το τσουβαλακι?
Υπάρχει περίπτωση με την κοιλιά και τις ζαρες που θα δεις να καυλωσεις?
Θα συμφωνήσω με τον @azazel...
Μήπως μπερδέυεσε φίλε @παπας... και θέλεις να πεις κάποια άλλη?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Καλή φίλε δοκίμασες?
Δε χρειάζεται να ρωτάς...
Περιποιήσου την λιγάκι...και θα περάσεις όμορφα!
Πάνε ;)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μάγκες λέω να πάω στην Σόφια η στην Αθηνά σήμερα για πρόγραμμα μιας ώρας ποια αξίζει ?
Σοφια με κλειστα τα ματια φιλε μην το σκεφτεσαι καθολου, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
βραδινο περασμα απο στουντιο paradise 2 οπου δουλευε η Σαντυ, ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορά τα γουστα που βγαζει.
εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες τις κοπελας. στα μειον ειναι οτι το προγραμμα με το γυμνο στοματικο κοστιζει 70 ευρω. την κοπελα την εβλεπα στις φοτο στο αλλο site που εχει, αλλά απο κοντα ειναι πιο γεματουλα αλλά εχει γλυκο προσωπο και ομορφες σαρκωδης χειλαρες.
φιλακια στο στομα εδινα αβερτα με την κοπελα, το ξεκαθαρισα και απο την αρχη πριν μπω στο δωματιο οτι αν ειναι να περασω θα κανω ερωτα οπως με την κοπελα μου. η Σαντυ μου ειπε οτι στο απλο προγραμμα που εχει 40 ευρω δεν δινει φιλιά με ή χωρις γλωσσα δινει μονο στα προγραμματα απο 70 ευρω και πανω.
η πιπα της γενικα ηταν βαθια αλλά εβαζε πολυ χερι. σε γενικες γραμμες υπαρχουν κορασιδες που κανουν καλυτερο στοματικο. το σεξ ηταν κανονικος ερωτας με γλωσσοφιλλα σε ιεραποστολικη σταση. εχυσα σε μια σταση δεν αλλαξα δευτερη σταση. να πω οτι η κοπελα δεν δυσανασχετησε για τον χρονο γενικα προθυμη χαμογελαστη και με ορεξη.
για πιο ασφαλη συμπερασματα θα πρεπει να να κανω και δευτερη καταδρομικη ωστε να εχω πληρη εικονα για ολο το πακετο (προκαταρκτικα + σεξ).
εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες τις κοπελας. στα μειον ειναι οτι το προγραμμα με το γυμνο στοματικο κοστιζει 70 ευρω. την κοπελα την εβλεπα στις φοτο στο αλλο site που εχει, αλλά απο κοντα ειναι πιο γεματουλα αλλά εχει γλυκο προσωπο και ομορφες σαρκωδης χειλαρες.
φιλακια στο στομα εδινα αβερτα με την κοπελα, το ξεκαθαρισα και απο την αρχη πριν μπω στο δωματιο οτι αν ειναι να περασω θα κανω ερωτα οπως με την κοπελα μου. η Σαντυ μου ειπε οτι στο απλο προγραμμα που εχει 40 ευρω δεν δινει φιλιά με ή χωρις γλωσσα δινει μονο στα προγραμματα απο 70 ευρω και πανω.
η πιπα της γενικα ηταν βαθια αλλά εβαζε πολυ χερι. σε γενικες γραμμες υπαρχουν κορασιδες που κανουν καλυτερο στοματικο. το σεξ ηταν κανονικος ερωτας με γλωσσοφιλλα σε ιεραποστολικη σταση. εχυσα σε μια σταση δεν αλλαξα δευτερη σταση. να πω οτι η κοπελα δεν δυσανασχετησε για τον χρονο γενικα προθυμη χαμογελαστη και με ορεξη.
για πιο ασφαλη συμπερασματα θα πρεπει να να κανω και δευτερη καταδρομικη ωστε να εχω πληρη εικονα για ολο το πακετο (προκαταρκτικα + σεξ).
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
οσοι ρωτανε για την Σοφια το που θα την βρουνε αυριο, εχει βαρδια πρωινη 10.00-20.00 στο στουντιο golden lips στην νικηφορου ουρανου στον απεναντι κεντρικο δρομο απο golden lips βρισκεται το red light discrit
το γραφω για τους νεους που δεν ξερουν τα κατατοπια.
το γραφω για τους νεους που δεν ξερουν τα κατατοπια.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καλή φίλε δοκίμασες?
μια απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην πιατσα εχει και άλλα στανταρακια αλλά εσυ ξεκινα απο την Σοφια μετα αν θελεις αλλαγη θα σου πω και για αλλο στανταρακι κανε εσυ την αρχη και εμεις εδω ειμαστε. εγω ειμαι σταθερος της πελατης και φευγω παντα ικανοποιοημενος και με χαμογελο καθε φορα που κανω σεξ μαζι της.
καλο βολι τυπε γιατι βλεπω οτι ψηνεσαι να πας αυριο.
θα περιμενουμε να ανεβασεις κριτικη οταν κανεις καταδρομικη στην Σοφια.
παρε μια γευση απο εδω ωστε να εχεις πληρη αποψη
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό... έσκασες 70€ και έχυσες με μόλις μία στάση,αυτό έλειπε να δυσανασχετήσει για τον χρόνοεχυσα σε μια σταση δεν αλλαξα δευτερη σταση. να πω οτι η κοπελα δεν δυσανασχετησε για τον χρονο γενικα προθυμη χαμογελαστη και με ορεξη.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό... έσκασες 70€ και έχυσες με μόλις μία στάση,αυτό έλειπε να δυσανασχετήσει για τον χρόνο
δεν ανεφερα οτι εχυσα γρηγορα τυπε, απλα γαμησα μονο σε μια σταση δεν ηθελα να αλλαξω σταση γιατι απολαμβανα τα καυτα γλωσσοφιλα απο την Σαντυ. στο δωματιο συνολικα με την κοπελα ημουν 20 λεπτα. καναμε και αρκετα προκαταρκτικα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Βραδινή τσάρκα εχθές με τα μέλη αποστολαρας,μπούξος και μπλακ άντερ...
Μετά από κατανάλωση τσίπουρου,ρετσίνας και φυσικά μπύρας για το σβήσιμο είπαμε να γαμησουμε αλλά τελικά μόνο εγώ μπήκα στην Ξένια στο νέο παρανταις.
Ίσως το ομορφότερο μουνι που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη,μπήκα με το απλό για δοκιμή μιας και το γυμνό έχει 70€(στην Αθήνα γαμας 3 φορές φυλής και 1 στο μετάξι)απλά τυπική χωρίς φιλιά και αρχιδογλυψιμο αλλα με καυλωτικες γκριμάτσες και ψευτικα βογγητά,ίσως στο μέλλον να πάρω γυμνό στοματικό αν και δεν έχει βάθος το λαρύγγι της :-
Μετά από κατανάλωση τσίπουρου,ρετσίνας και φυσικά μπύρας για το σβήσιμο είπαμε να γαμησουμε αλλά τελικά μόνο εγώ μπήκα στην Ξένια στο νέο παρανταις.
Ίσως το ομορφότερο μουνι που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη,μπήκα με το απλό για δοκιμή μιας και το γυμνό έχει 70€(στην Αθήνα γαμας 3 φορές φυλής και 1 στο μετάξι)απλά τυπική χωρίς φιλιά και αρχιδογλυψιμο αλλα με καυλωτικες γκριμάτσες και ψευτικα βογγητά,ίσως στο μέλλον να πάρω γυμνό στοματικό αν και δεν έχει βάθος το λαρύγγι της :-
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Μάγκες δοκίμασε κανένας η έστω αν την είδε απο κοντά μια καινούργια που ήρθε με το όνομα Elena που δουλεύει στο sex and the city?
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ρε φίλε εγώ όταν πέρασα άλλη είδα? δεν μου άρεσε....θα επανέλθω...ναι ρε φίλος αλλά 70 είναι τιμή μισάωρου citytour περίπου , θα κάτσει τόσο;;;Βραδινή τσάρκα εχθές με τα μέλη αποστολαρας,μπούξος και μπλακ άντερ...
mancunian1986
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 44
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 9.591
με την νεκρα που εχει σε cg-ct λεω να δοκιμασω τα στουντιο.για βοηθηστε γτ εχω πανω απο 1.5 χρονο να παω σε στουντιο.απο δυνατες υπηρεσιες και απο οσο διαβασα ειμαστε σε σοφια λιλιανα?επισης καλα λογια γραφτηκαν εδω για μονικα ανια σαντρα.εχει καμια κοπελα που δεν εγραψα και εχει καλες υπηρεσιες?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
την είδα εγώ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτεροΜάγκες δοκίμασε κανένας η έστω αν την είδε απο κοντά μια καινούργια που ήρθε με το όνομα Elena που δουλεύει στο sex and the city?
βάλε και Αφροδίτη και Νταϊάνα από τις πρωινες για να είσαι μέσα ;)με την νεκρα που εχει σε cg-ct λεω να δοκιμασω τα στουντιο.για βοηθηστε γτ εχω πανω απο 1.5 χρονο να παω σε στουντιο.απο δυνατες υπηρεσιες και απο οσο διαβασα ειμαστε σε σοφια λιλιανα?επισης καλα λογια γραφτηκαν εδω για μονικα ανια σαντρα.εχει καμια κοπελα που δεν εγραψα και εχει καλες υπηρεσιες?
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Βραδινή τσάρκα εχθές με τα μέλη αποστολαρας,μπούξος και μπλακ άντερ...
ρε συ χθες το βραδι εκανα και εγω τσαρκα πως και δεν συναντηθηκαμε; αφου στο paradais μπηκα και εγω, εσυ στο 1 και εγω στο 2 ;)
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Αν δεν παω στην Ελενα την Ρουμανα μαλλον θα παω να δοκιμασω αυτη την Καρινα αν και απο τις κριτικες που διαβαζω πρεπει να ειναι μαπα το καρπουζι....!Λιγο απο φωτο που βλεπω πρεπει να ειναι τρελο τουμπανο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις