Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Εγώ έχω πεί σε κάποια κορίτσια ποιός είμαι στο site και από που είμαι. Δεν νομίζω όμως ότι θα κάτσει καμιά να ασχοληθεί.....
Το μόνο που φοβάμαι είναι τα μασατζίδικα που είναι παράνομα και ίσως να έχεις κάποιες φοβίες, αλλά δεν είμαι παντρεμένος. Μόνο δεν ξέρω αν τα ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε μπορεί να κυκλοφορήσουν, ή αν γίνει κάποιος έλεγχος δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ωραία και να πεις ποιός είσαι στο site, είναι σαν να δίνεις την διεύθυνση του σπιτιού σου?

Τι σχεση εχει η διευθηνση του σπιτιου.??

Αν ξερουν οτι εσυ εισαι ο milos, και γραφεις αρνητικες κριτικες για γκομενες, θα μπενοβγενεις με την ιδια ανεση στα μπουρδελα.??? ή θα εχεις την ιδια ανεση να εισαι αντικειμενικος στις κριτικες που γραφεις.?? ή θα προσεχεις μετα τι θα γραψεις εδω μεσα.?? για να μην σε στριμωξουν πουθενα κανα βραδυ...

ή και απο την αλλη θα εχεις καλυτερη αντιμετωπιση απο τα πουτανακια, για να μην τις μαυρισεις εδω μεσα.??
Αν μια πουτανα ξερει οτι εισαι ο milos, δεν θα σου κανει παπαδες για να μην την μαυρισεις.?? και θα παει ο αλλος ο ερμος ο ανωνυμος και θα τον ξεπεταξει, και θα ερθεις εδω σαν milos και θα πεις...το πουτανακι ζωγραφιζει μεσα στο δωματιο....

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Α ναι, αν το σκέφτεσαι έτσι έχεις δίκιο. Απλά συζητήθηκε προηγουμένως αν το μάθει κάποιος οικείος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Α ναι, αν το σκέφτεσαι έτσι έχεις δίκιο. Απλά συζητήθηκε προηγουμένως αν το μάθει κάποιος οικείος

Σωστα...

Εμενα δεν ξερει καμια πουτανα ποιος ειμαι μεσα στο δωματιο, και ουτε εχω πει σε καμια τοσα χρονια, 1ον για να ειναι αντικειμενικες απεναντι μου, 2ον το ιδιο εγω απεναντι τους εδω μεσα...και 3ον, να μην προσεχουμε και την πλατη μας μην μας ριξει κανας σε κανα χαντακι... :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Δηλαδη τους εχεις πει ή τους λες οταν πας στο μπουρδελο, γειας σας ειμαι ο getyoubarbara.??

Χαζος δεν ειμαι. Εγω αλλο ειπα, εσυ αυτο κρατησες?

Και αυτα τα σκηνικα που τα βλεπουμε σε ταινιες ποιος σας τα λεει. σιγα μην κατσει ο μαγαζατορας να ασχοληθει με τον καθε ενα που εγραψε αρνητικη κριτικη να του την πεσουνε κιολας. ελεος δηλαδη. ειπαμε εχουμε φαντασια αλλα οχι και ετσι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Και αυτα τα σκηνικα που τα βλεπουμε σε ταινιες ποιος σας τα λεει. σιγα μην κατσει ο μαγαζατορας να ασχοληθει με τον καθε ενα που εγραψε αρνητικη κριτικη να του την πεσουνε κιολας. ελεος δηλαδη. ειπαμε εχουμε φαντασια αλλα οχι και ετσι.

Τοποθετηθηκα παραπανω...
Οποιος φυλαει τα μισα, τα εχει ολοκληρα...

Γραψε αρνητικη κριτικη για την Λαρα σου, και μετα πανε να την ξαναγαμισεις, να δεις τι μουτρα θα σου κανει...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Συμφωνω απολυτα..
Πρεπει να γινει κατι πολυ χοντρο για να ασχοληθουν σε τετοιο βαθμο με καποιον..
Το πολυ πολυ, αν καποιοι γραφουν ασχημες κριτικες για μια,
να αλλαξουν τη κοπελα,οχι να μπλεξουν με αστυνομιες..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Τοποθετηθηκα παραπανω...

Γραψε αρνητικη κριτικη για την Λαρα σου, και μετα πανε να την ξαναγαμισεις, να δεις τι μουτρα θα σου κανει...
Αλλο η κοπελα και αλλο τα χαντακια..

Στα παπαρια μας τα μουτρα της καθε Λαρας..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ρε μάγκες όσοι δεν θελουν το freefuck τους ας το χαρίσουν σε μένα που είμαι και φτωχαδακι  :orchestra:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πότε έγινε και πώς έγινε η κλήρωση από ***** που μπαίνω κάθε μέρα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εγω παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι τακτικοι πελατες που παμε στα μαγαζια ειμαστε ολοι φακελωμενοι. Εχουν αυτοι τροπους για να μαθουν τα παντα για τον καθενα απο εμας. Ο καθενας μας παει γνωριζοντας πολυ καλα που παει να μπλεξει αν τυχον μπλεξει.

Ασχετο αλλα θυμηθηκα ενα σκηνικο πριν χρονια σε ιντερνετ καφε εσκασε μυτι η γυναικα του αλλου και τον αρχισε στα μπινελικια μπροστα σε ολους επειδη εμπενε και διαβαζε σε πορνο σαιτ κτλπ.
εγώ πάντως όταν κάνουμε μεγάλη τσάρκα στις συναντήσεις,αφήνω να μπούνε μέσα όλοι και μετά κάθομαι και τους φωνάζω με τα όνοματα τους...Εκεί να δεις γελιο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εγω παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι τακτικοι πελατες που παμε στα μαγαζια ειμαστε ολοι φακελωμενοι. Εχουν αυτοι τροπους για να μαθουν τα παντα για τον καθενα απο εμας. Ο καθενας μας παει γνωριζοντας πολυ καλα που παει να μπλεξει αν τυχον μπλεξει.

Ασχετο αλλα θυμηθηκα ενα σκηνικο πριν χρονια σε ιντερνετ καφε εσκασε μυτι η γυναικα του αλλου και τον αρχισε στα μπινελικια μπροστα σε ολους επειδη εμπενε και διαβαζε σε πορνο σαιτ κτλπ.

και εγω είμαι βέβαιος για αυτό....άλλωστε δεν θεωρώ τυχαίο οτι ξέρουν λεπτομέρειες....για τα γούστα μας  και άλλα που δεν μπορώ να αναφέρω.....

όσο για το που μπορεί να μπλέξει κανείς...όλοι το ξέρουμε η τουλάχιστον θα έπρεπε να κρατάμε  μια πισινή....
Φίλος παλιά στο εξωτερικό είχε πέσει σε κύκλωμα που απειλούσε ,οτι θα τον βγάλει στη φόρα ,για τα ομαδικά που έκανε σε σπίτι με κάποια "επιφανή" πρόσωπα....

(ακραίο ναι μέν ,που θυμίζει κατι απο "μάτια ερμητικά κλειστα" αλλά πραγματικό)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Τοποθετηθηκα παραπανω...

ετσι ακριβώς....εδώ σου κάνει μουτρα αν την δείς και δεν μπείς μαζί της,λές και είναι η γκόμενα σου,αν γράψεις και αρνητική κριτική και ξέρει και ποιός είσαι μπήκες στην μαύρη λίστα της.....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
:jerking:
Ρε μάγκες όσοι δεν θελουν το freefuck τους ας το χαρίσουν σε μένα που είμαι και φτωχαδακι  :orchestra:
παρ'το...πάνε και πες είμαι ο kassler...εχεις τις ευλογίες μου....

εδω δεν παιρναμε το free fuck οταν το είχε το λαφαμ..... :jerking: :jerking: :jerking:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
θυμωσε τότε που τον είπαμε προμοτορα της Καντυ και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του  :2funny:
Κι εγώ πιστεύω ότι παρακολουθεί  :tooth:

τι; ποτε του το ειπαμε αυτο; ποιος; Οχι ρε ειχε και την κουμπαρα του την Κριστιν (το μωγο του) την Γερμανιδα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
:jerking:παρ'το...πάνε και πες είμαι ο kassler...εχεις τις ευλογίες μου....

εδω δεν παιρναμε το free fuck οταν το είχε το λαφαμ..... :jerking: :jerking: :jerking:
Ας μας διαφωτίσει ο sex volcano μήπως γίνει εκ νέου επιλογή..

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά... σχετικά καινούργιος εδώ..δεν έχω τα δικά σας χιλιόμετρα κ εμπειρίες με πουτάνες (δηλωμένες τλχ). Διάβασα εδώ για κάποια Σοφία που την βρίσκουμε βίλλες.Με ενδιαφέρουν gf καταστάσεις...γλωσσοφιλα, φυσικά κώλο κ κάνα χαστούκι στον κώλο..Πριν χρόνια είχα πάει στην Νταϊάνα κ στην ειρήνη κ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος... λέω να μπω σιγά σιγά στον ωραίο κόσμο των μπουρδελων.Ερωτηση:οι βίλες ποιες είναι κ αυτήν την Σοφία τι ώρες την βρίσκουμε?Από εμφάνιση πώς πάει? Βέβαια αν έχετε κάποια άλλη πρόταση για gf καταστάσεις ευπρόσδεκτες οι προτάσεις

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
τα μπουρδελα ειναι επιχειρησεις και στοχευουν σε υψηλη κερδοφορια αρα θελουν πελατεια,εγω αν ημουν ιδιοκτητης τους συχνους πελατες θα τους ειχα στα ωπα ωπα κσι θα τους προσεχα παρα πολυ,γιατι διαβασα κατι για φακελοματα.........επισης τα μπουρδελα προσφερουν κοινωνικο εργο,εαν δεν υπηρχαν θα ειχαμε αυξηση των βιασμων εως και 80%,η πορνεια στην Ελλαδα ειναι νομιμη,τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη ολα ειναι νομιμα με αδειες και τηρουνται οι κανονες υγειηνης,ετσι θελω να πιστευω για το τελευταιο,αν και λιγο μεγαλος σε ηλικια 35+ καλη μπουρδελοκαριερα να εχω απο δω και περα,καλα γαμησια ευχομαι σε ολους για το 2019 κι οσο για τις ελεηνιδες μπαρακοβιες ψωναρες και τα ρεστα τις εχω γραμμενες απο δω και περα στα παπαρια μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom