Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

sok13

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Παιδια. Ξερει κανεις ποθ μπορω να βρω την Χριστινα (Μιλφ Αλβανιδα), ξανθια παραπανω κιλα κλπ. Ηταν στανταρακι και πλεον την εχω χασει.Δουλευε κυριως πρωι

marmita24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες ...θα μπορουσε να με πι καπιος αν ξερει την ελενα την ζακυνθινια
και αν δουλευει στα μπουρδελα τωρα ευχαριστω ...

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Αυτη η ρομινα με εψησε και μενα. Αν πηγε καποιος ας δωσει ενα σημα

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Κριτικές
12
Like
431
Πόντοι
291
Οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια,κράτα μικρο καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Συνήθως οι όμορφες γυναίκες δεν κάνουν καλό κρεβάτι!!!
σχεδόν κανόνας είναι!

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Καλησπερα μαγκες ...θα μπορουσε να με πι καπιος αν ξερει την ελενα την ζακυνθινια
και αν δουλευει στα μπουρδελα τωρα ευχαριστω ...
κοιτα στοlas vegas φιλε εκει την πετυχα στο μεσαιο στην πρωινη βαρδια.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα σε όλη τη Παρέα...

Μετά απο τσεκάρισμα των καινούργιων κοριτσιών στις βίλλες(Ρομίνα & Νταινα)στο σαιτ τους, και τις ενημερώσεις από συμπαίκτες ότι ήρθε καινούργιο αίμα, είπα να κάνω τη γύρα μου και να χωθώ κάπου!!

Πέρασμα σήμερα και επίσκεψη πρωινή στα παρακάτω:

1)Μιλάνα/Bella Dona,(γλωσσόφιλα κάπου είδα έγραψε κάποιος και λέω μήπως πάρω και γω) θα έλεγα συμπαθητική παρουσία, έκλεισε το ματάκι όταν ήρθε κοντά μου για να δημιουργήσει κλίμα, αλλά μόλις γέλασε, λέω από μέσα μου, πουυυυυ πας βρε καραμήτρο με το μαυρισμένο δόντι, αφράτη κιόλας από μέση και κάτω οπότε λεώ μεταβολή και άουτ...

2)Daina/Red Diamond, δυνατές φώτο είδα στο σάιτ, οπότε ανεβαίνω, αναμονή στο σαλόνι, αφού υπήρχε κόσμος και σε δέκα λεπτά σκάει το άλογο, κάνει τη κούρσα απο δώμα που ήταν, μέχρι τον άλλο χώρο που πάει για φρεσκάρισμα, σα λαχανιασμένη, για να προλάβει να μπει έπειτα σε άλλο δωμάτιο.
Καλή παρουσία έχω να πω, επάνω σε ψηλοπάπουτσα, όπου φαινότανε σαν άλογο, κολάρα μπορώ να πω, μακρύ μαλλί και Ποκαχόντας μούτρα, αλλά με αυτή τη βιασύνη και το κομφούζιο εκεί μέσα που να ευχαριστηθείς περιποίηση λέω...οπότε άιντε, μεταβολή και δεύτερο άουτ...

3)Ρομίνα/Golden Lips, κάποιος είχε αναφέρει ότι φέρνει το Xριστινάκι απο Las Vegas, στεγνό και μικροκαμωμένο όντως τελικά, με ανύπαρκτο στήθος αλλά ένα κολαράκι μια σταλιά, πετιτ κοριτσάκι εκεί στα 19-22 κάπου.
Ήθελα ένα τέτοιο στεγνό, (τώρα τελευταία), οπότε λέω βουρ στο πατσά, λίγο κοκαλάκι να γλύψω, λίγο στένο να είναι, είναι και πιτσιρίκα, όποτε θα είναι οκ.
Επιλέγω ελεύθερο στοματικό με 69 & λπ. (70).
Μπαίνει μέσα και έρχεται προς τα επάνω μου, αρχίζει και με χαιδεύει στα όρθια, καθώς μόλις είχα τελειώσει το ντουζ...αρχίζει με φιλάει (όχι στόμα) χαλαρά, τη παίρνω αγκαλιά και τη βάζω στο κρεβάτι, το μωρό είναι πούπουλο...
τη ξεκινάω γυροβολιά στην κλειτοριδάρα της και έτρεμε σα ψάρι(έδειχνε να το γουστάρει)
πίπα δεν την πολυάφησα να μου κάνει γτ ήμουν έτοιμος να εκραγώ, οπότε τη βάζω μπρούμητα και βλέπω το κολαρίκο της, λέω ε ρε πούστη μου τι μωρουδάκι είναι αυτό, την ανοίγω λίγο τα ποδαράκια, της το τουρλώνω και πολύ σιγά κάρφωμα απο πίσω (όχι πρωκτικό-δεν έχει το μενού) όπου σιγα σιγά ανέβαιναν οι ρυθμοί. Μία και μοναδική στάση γτ έτσι έπρεπε να ξεμπουκώσω!! :happy:
Μπορεί να πάω ξανά αν κάτσει καιρό,(πέρασα καλά), προς το παρών όμως "όχι" γτ ξεγκάυλωσα με το "skinny petit" που ήθελα να βρω!!

Αυτή είναι φίλοι μου, η ενημέρωση μου, προς το πρόσωπο σας!!

Καλά βόλια σε όλους!! :takethis:

Με εκτίμηση
Gallas

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Γυρισε η Λαρα. Οποτε περασμα το πρωι απο εκει. Το μωρο πλεον δεν χρειαζεται συστασεις. Περασα πολυ ωραια για ακομη μια φορα. Ο ανυπαρκτος γαμαικανος ας πει στα αρχιδια του παλι το μογγολο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πήγα σήμερα στη Γκαμπριελα στα Τριδυμα η οποία στα 30ε κάνει και γυμνό τσιμπουκι και στα 40ε 69.
Έχει όμορφο πρόσωπο, δε ρώτησα εθνικοτητα και σίγουρα είναι πατημενα 35.
Από σώμα χάλια χοντρούλα και κρεμασμενη, δεν είχε τελικά τριχωτο μουνί όπως πίστευα  :2funny:

Από ουσία τώρα επιφανειακη πίπα με καλή πίεση στο πουτσοκεφαλο που με καυλωσε, αρχιδια δε γλειφει, φιλιά δε δίνει τις ρώγες της δεν αφήνει να της πειράξεις και πολύ και τιναζεται  :headbang:...πουτσοτριψιματα δεν άφησε

Στο γαμησι ανέβηκε ένα λεπτό από πάνω και κουραστηκε και μετά από κάτω όπου τη γαμησα για ώρα χωρίς να γκρινιαξει καθόλου για το χρόνο αλλά οι ατάκες της και τα ψεύτικα υπερβολικά βογγητα με κουρασαν.
Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά ξαναλέω είναι ένα δεκαρικο κάτω στις τιμές και κάθεται πολύ ώρα.
Είναι όμως αρκετό αυτό ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom