Καλησπέρα σε όλη τη Παρέα...
Μετά απο τσεκάρισμα των καινούργιων κοριτσιών στις βίλλες(Ρομίνα & Νταινα)στο σαιτ τους, και τις ενημερώσεις από συμπαίκτες ότι ήρθε καινούργιο αίμα, είπα να κάνω τη γύρα μου και να χωθώ κάπου!!
Πέρασμα σήμερα και επίσκεψη πρωινή στα παρακάτω:
1)Μιλάνα/Bella Dona,(γλωσσόφιλα κάπου είδα έγραψε κάποιος και λέω μήπως πάρω και γω) θα έλεγα συμπαθητική παρουσία, έκλεισε το ματάκι όταν ήρθε κοντά μου για να δημιουργήσει κλίμα, αλλά μόλις γέλασε, λέω από μέσα μου, πουυυυυ πας βρε καραμήτρο με το μαυρισμένο δόντι, αφράτη κιόλας από μέση και κάτω οπότε λεώ μεταβολή και άουτ...
2)Daina/Red Diamond, δυνατές φώτο είδα στο σάιτ, οπότε ανεβαίνω, αναμονή στο σαλόνι, αφού υπήρχε κόσμος και σε δέκα λεπτά σκάει το άλογο, κάνει τη κούρσα απο δώμα που ήταν, μέχρι τον άλλο χώρο που πάει για φρεσκάρισμα, σα λαχανιασμένη, για να προλάβει να μπει έπειτα σε άλλο δωμάτιο.
Καλή παρουσία έχω να πω, επάνω σε ψηλοπάπουτσα, όπου φαινότανε σαν άλογο, κολάρα μπορώ να πω, μακρύ μαλλί και Ποκαχόντας μούτρα, αλλά με αυτή τη βιασύνη και το κομφούζιο εκεί μέσα που να ευχαριστηθείς περιποίηση λέω...οπότε άιντε, μεταβολή και δεύτερο άουτ...
3)Ρομίνα/Golden Lips, κάποιος είχε αναφέρει ότι φέρνει το Xριστινάκι απο Las Vegas, στεγνό και μικροκαμωμένο όντως τελικά, με ανύπαρκτο στήθος αλλά ένα κολαράκι μια σταλιά, πετιτ κοριτσάκι εκεί στα 19-22 κάπου.
Ήθελα ένα τέτοιο στεγνό, (τώρα τελευταία), οπότε λέω βουρ στο πατσά, λίγο κοκαλάκι να γλύψω, λίγο στένο να είναι, είναι και πιτσιρίκα, όποτε θα είναι οκ.
Επιλέγω ελεύθερο στοματικό με 69 & λπ. (70).
Μπαίνει μέσα και έρχεται προς τα επάνω μου, αρχίζει και με χαιδεύει στα όρθια, καθώς μόλις είχα τελειώσει το ντουζ...αρχίζει με φιλάει (όχι στόμα) χαλαρά, τη παίρνω αγκαλιά και τη βάζω στο κρεβάτι, το μωρό είναι πούπουλο...
τη ξεκινάω γυροβολιά στην κλειτοριδάρα της και έτρεμε σα ψάρι(έδειχνε να το γουστάρει)
πίπα δεν την πολυάφησα να μου κάνει γτ ήμουν έτοιμος να εκραγώ, οπότε τη βάζω μπρούμητα και βλέπω το κολαρίκο της, λέω ε ρε πούστη μου τι μωρουδάκι είναι αυτό, την ανοίγω λίγο τα ποδαράκια, της το τουρλώνω και πολύ σιγά κάρφωμα απο πίσω (όχι πρωκτικό-δεν έχει το μενού) όπου σιγα σιγά ανέβαιναν οι ρυθμοί. Μία και μοναδική στάση γτ έτσι έπρεπε να ξεμπουκώσω!!
Μπορεί να πάω ξανά αν κάτσει καιρό,(πέρασα καλά), προς το παρών όμως "όχι" γτ ξεγκάυλωσα με το "skinny petit" που ήθελα να βρω!!
Αυτή είναι φίλοι μου, η ενημέρωση μου, προς το πρόσωπο σας!!
Καλά βόλια σε όλους!!
Με εκτίμηση
Gallas