Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Χθεσινοβραδινό πέρασμα (μετά από καιρό) από τη γνωστή περιοχή, η οποία θύμιζε πιο πολύ σχολική εκδρομή της Γ' Λυκείου. Πήγαινα για στοχευμένη κατάθεση στη Μαρίζα, Φρίξου 14Α (Sex & the city), μιας και είχα κάνει μια προ-έρευνα αγοράς από το γνωστό site. Προς απογοήτευσή μου με ενημέρωσε ότι έφυγε για επαρχία, χωρίς να γνωρίζει αν θα ξαναγυρίσει...  :-

Δε νομίζω πλέον ότι υπάρχει λόγος να αναφέρω ποια ήταν που... απλά να ενημερώσω ότι η Μιρέλλα εργάζεται πλέον Νικ. Ουρανού 28, με το ελάχιστο αντίτιμο των 30€, έναντι των 25€ που το είχε παλιότερα (αν δεν κάνω λάθος).

Στις αξιόλογες (κατ' εμέ) παρουσίες καταγράφηκαν οι εξής:
Νικ. Ουρανού 4 (Paradise 1): Ξένια. Εκ Ρουμανίας, μετρίου αναστήματος, καστανόξανθη, γύρω στα 25, με ωραία πιασίματα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πίσω κίνηση.
Νικ. Ουρανού 4 (Super Paradise): Αλεξάνδρα. Η γνωστή μεταγραφή των τελευταίων ημερών εξ' Αθηνών, με τις όχι και καλύτερες κριτικές συναγωνιστών. Εκ Ρουμανίας, μετρίου αναστήματος, ξανθιά, γύρω στα 26-27 την έκανα, λίγο πιο αδύνατη απ' ότι απεικονίζεται στις φώτο του site.
Κοροβάγκου 5 (Prive): Φλόρυ. Εκ Ρουμανίας με καλή γνώση της ελληνικής, κάτι παραπάνω από το μέτριο σε ανάστημα, καστανή, γύρω στα 23-24, ωραίο σώμα και πόδια.

Highlight της βραδιάς vol.1: Φρίξου 12 (Hot Lady): Μια κοπέλα εξ Ουκρανίας (υπό αμφισβήτηση) που δεν θυμάμαι όνομα, ψιλοαδιάφορη κατ' εμέ και μόνο μάλλον, αφού ήταν στο μαγαζί 5-6 πιτσιρικάδες που την έπαιρναν τρένο!  :fuck2:

Highlight της βραδιάς vol.2: Φρίξου 9-Νικ. Ουρανού (Erotica): Νίκη νομίζω που δεν ανέβαζε φώτο στο site, αδύνατη (όχι skinny) με κοντό καρέ μαύρο μαλλί σαν περούκα. Μόλις η τσατσά ξεκίνησε να μου λέει για 40€ το απλό, άρχισα με γοργά βήματα να κινούμαι προς την έξοδο διαφυγής και την τσατσά να τρέχει πίσω μου για να μου πει και τα υπόλοιπα προγράμματα!  :headbang:

Επιμύθιο της βραδιάς: Σκούρα τα πράγματα για Σάββατο βράδυ...  :thubsdown:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Απογευματακι και βλεπω στο προγραμμα στις βιλες τα 3 νεα φρουτα, μια απο τις οποιες η Τζεσυ την οποια χαλβαδιαζα καιρο στα μπανερακια της Αθηνας, Η Ρομινα εχει φωτο και με προσωπο,αλλα δεν μου γυαλιζε το ματι, κακαρελο... οποτε δεν μπηκα στο κοπο να παω να την δω απο κοντα. Για αρχη πηγα Κοροβαγκου 7, οπου δουλευε η Τζεσυ, η τσατσα πολυ πενεμα για το προιον της, φρεσκο πραμα λεει. Βγενει η κοπελα απο το δωματιο απο οπου ηταν, ξεβρακωτη.!!! Ξενερωσα.!!! Ξεβρακωτη μαρη καριολα.??? Βαλε κανα κομπινεζον να μας γαμησεις την φαντασια..!!...αν και ειχε καλο σωμα, βυζακι να κρεμαει ωραια φυσικο, λεκανη για πολλα γαμισια, προσωπακι ομορφο, με γυαλια.!!  :cum: , συκωθηκα και εφυγα να παω να δω και την Λινα που τραγουδουσε στο Φριξου 9. Βγενει το μπακλαβαδακι απο την κουζινα, Ουκρανια λεει η τσατσα, μελαχρινο τουμπανακι, πρεπει να επαιζε και αυτη στα μπανερακια της αθηνας γνωστη μου φανηκε, ομορφο προσωπακι, μεσα σε κορμακι και δυχτιωτο καλτσον.! Αναψα.!! :wanker: Την πληρωσα ενα 50αρικο, για.....υπηρεσιες φιλης.!!! καυλιαριδες....το μωρο δεν ειπε οχι πουθενα, αλλα γαμιθηκε δυστακτηκα και ησυχα, λες και πηγα να παρω το νοικι και δεν το ειχε...!!! και φοβηθηκε μην φωναξω το Αλλοδαπων...!! Θα ακολουθησει κριτικη, οπως και για την πατατα την Νταρια που γαμησα πριν λιγες μερες στο σπιτι τις Αφροδιτης....

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
πηρα τηλ στα τριδυμα το σηκωσε αυτη η Νικη κι οχι η τσατσα,ωραια φωνουλα,λεει  αυτη η ειναι αδιαφορη μεσα??? να μη χασω τα φραγκα μου αδικα,ειναι και Ελληνιδα.....με τις Ελληνιδες δεν τα παω καλα και δεν εχω καλες εμπειριες,τις ζουμε εξαλλου καθε μερα,θα δω κατι διαφορετικο με αυτην η καλυτερα να παω σε κατι αλλο??? μπορει να μου πει κανεις χαρακτηριστικα??? γιατι δεν υπαρχει σε φωτογραφια....

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Πέρασμα σήμερα στην Εμμανουέλα. Φοβερό μωρό με πολύ διάθεση και πολύ όρεξη για κουβέντα μετά το σεξ. Δυνατή συμμετοχή. Ταιριάξαμε ωραία. Θα ξανατιμηθεί! Καλά να περνάτε!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
πηρα τηλ στα τριδυμα το σηκωσε αυτη η Νικη κι οχι η τσατσα,ωραια φωνουλα,λεει  αυτη η ειναι αδιαφορη μεσα??? να μη χασω τα φραγκα μου αδικα,ειναι και Ελληνιδα.....με τις Ελληνιδες δεν τα παω καλα και δεν εχω καλες εμπειριες,τις ζουμε εξαλλου καθε μερα,θα δω κατι διαφορετικο με αυτην η καλυτερα να παω σε κατι αλλο??? μπορει να μου πει κανεις χαρακτηριστικα??? γιατι δεν υπαρχει σε φωτογραφια....
Δεν την έχω δει αυτήν , αλλά αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχουν γράψει άλλοι πρέπει να έχει μεγάλα βυζιά και πρέπει να είναι και λίγο γεμάτη , δες μήπως βρεις τίποτα κριτικές στο σάιτ λογικά θα έχει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σύντροφοι, βόλτα σήμερα στην αλλαγή: Αλεξάνδρα Παρανταις για μένα πολύ θηλυκό κορμί αδύνατη με ωραίες καμπύλες πιο όμορφη από τις φώτος, αλλά πολλά τατού, έμπαινα...Ξένια παρανταις για μένα μετριότης απόλυτη πιο γεμάτη από τις φωτος, νομίζω καμία σχέση, δεν έμπαινα  ... Ρομίνα πετίτ μικροκαμωμένη θυμίζει Χριστίνα Βέγκας αλλά με τατού, έμπαινα....Ζανέτ Φρ 12 πιο γεμάτη από τις φώτος τροφαντή κωλάρα για μένα μεγάλη αλλά έμπαινα, έδειχνε νεούδι ...δεν είχα χρόνο , είχα όμως περιέργεια να δω τα καινούρια.όταν πάω θα ενημερώσω
Ο σύντροφος ΚΑΤΕΛΗΣ-ΑΛΕΚΣΗΣ μας είπε αφήστε τις γραβάτες και πάρτε κίτρινα γιλέκα έρχονται εκλογές (μα γιατί ;;;) και αφού μας πάρουν τις καρέκλες θα πρέπει να σπάσουμε καμιά βιτρίνα να αρπάξουμε κάνα iphone όπως οι σύντροφοι - επαναστάτες στην Γαλλία γιατί μετά που να βρούμε φράγκα να πάρουμε αυτό το αισχρό καπιταλιστικό προϊόν...δουλειά, ρίσκα , αξιοσύνη κλπ κλπ είναι όργανα του Καπιταλισμού....λέμε...     :jerking:    

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ένα μπράβο στις σοσιαλιστικές Βίλες που προχωρούν σε ανανέωση να δούμε και κάνα νέο μωρό και όχι όλο τις ίδιες ...αναμένω από τον Μέγα σύντροφο την ερώτηση : Ποιες είναι οι Βίλες ρε παιδιά ;;;;;;

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την λεπτομερή αλλά μάλλον αποθαρρυντική απάντηση. Αν όμως σου μπει η ιδέα δύσκολο να σου φύγει, οπότε νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να πασπατέψω αυτό το κώλαράκι. :fuck2:

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Καταθεση μολις λορενα red liggt. Για αλλη μια φορα τελεια φιλοι μου! Για πρωτη φορα προσεξα, μετα απο κριτικη συναγωνιστη, ψιλοκυταριτιδα στο κωλαρακι της οταν κατεβηκε απο τα τακουνια αλλα στα του αγωνα τελεια για αλλη μια φορα. Στανταρακι!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τελευταία φορά που πέρασα από βίλες, μου ζήτησαν username και password, και όταν τα έβαλα μου έδωσαν ένα χαρτί στο οποίο έπρεπε να τσεκάρω ότι δεν είμαι ρομπότ........

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Βλέπω φώτο απο αυτή τη ντάινα.. τι κωλάρα είναι αυτη γαμώ τον δία. θα μου φάει όλα τα λεφτα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Βλέπω φώτο απο αυτή τη ντάινα.. τι κωλάρα είναι αυτη γαμώ τον δία. θα μου φάει όλα τα λεφτα

Οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια,κράτα μικρο καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Συνήθως οι όμορφες γυναίκες δεν κάνουν καλό κρεβάτι!!!

• Like
Αντιδράσεις: houdin

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Ισχύει. Θα τσεκαριστεί πάντως απο κοντά και ας βγεί φόλα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ισχύει. Θα τσεκαριστεί πάντως απο κοντά και ας βγεί φόλα

Και γω λέω να πάω για δοκιμή,αλλά για τις φωτογραφίες ένα απλό παράδειγμα είναι η Βάλια που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες...

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Tι προγραμματα κανει η τζεσυ η ρομινα κ η diana πηγε κανεις? Ας ενημερωσει κ εμας που ειμαστε σπο μακρια

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Δεν την έχω δει αυτήν , αλλά αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχουν γράψει άλλοι πρέπει να έχει μεγάλα βυζιά και πρέπει να είναι και λίγο γεμάτη , δες μήπως βρεις τίποτα κριτικές στο σάιτ λογικά θα έχει.

υπαρχουν τρεις κριτικες για τη Νικη αλλα ειναι 2016,μηπως ειναι αλλη........

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
για εμενα προσωπικα εμφανισιακα δεν αξιζει καθολου αυτη η νικη .μια φορα την ειδα γυρω στα 40 αν θυμαμαι καλα  ασχημο προσωπο παχουλη  με μεγαλα κρεμασμενα βυζια.

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
για εμενα προσωπικα εμφανισιακα δεν αξιζει καθολου αυτη η νικη .μια φορα την ειδα γυρω στα 40 αν θυμαμαι καλα  ασχημο προσωπο παχουλη  με μεγαλα κρεμασμενα βυζια.

Εαν ειναι σαν την Μαριαννα Ντουβλη την πορνοσταρ εγω καυλωνω με κατι τετοιες,η γυναικα εαν δεν εχει πιασιματα τι θα πιανεις?? τα κοκκαλα της??? εμενα κατι αδυνατες που φερνουν με εναν κολο ζαρομενο δε μου αρεσουν καθολου...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
α μια και γράφετε για ζουμπουρλουδες τέτοια είναι και η Μιλάνα που αποθεώνει ο Πανόραμα στις Βίλες, βγήκε χαμογελαστή και γλυκούλα ....τα ακούς Μεσσιέ Φακίρη;;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom