Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (4 μέλη και 103 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Aκομα δεν εχεις καταλαβει τυπε αντε να στο εξηγησω δε μπορεις να ριχνεις λασπη για μια κοπελα και να ακυρωνεις τοσα ατομα επειδη απλα εσυ δεν ειχες χημεια και δε περασες καλα

Ποια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, έχει πάει κάποιος με τη Λίλη; Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, στο δωμάτιο πώς είναι;
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ποια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:
Χημεια αγαπητε σημαινει να την κοιτας την πουτανιτσα και να σου γινεται καγκελο εντος ολιγου και σε 10-15 λεπτα να ριξεις ενα γαμησι δυνατο το οποιο εσυ θα το ευχαριστηθεις και δεν εχει καμμια σημασια τι θα κανει το πουτανακι.Η πιο καλη  απο αυτες ειναι εκεινη που θα χαρει με τη δικη σου ικανοποιηση.Μολις την βρεις καντη στανταρακι.

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Kοιτα να δεις που ειμαστε πολλοι τελικα χαχαχαχα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:
Α τωρα και η Λαρα ειναι σκατα οκ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα επισης εγω με την Εβελινα εχω ριξει αρκετα καλα γαμησια ποτε δε βαριοταν τελος για το τη εκανε στην Αθηνα δε μου καιγετε καρφακι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Απο πανω αν διαβασεις γραφουν για πατσοκοιλια και για μαλλια λιγδομενα και αλλοι τοσοι συμφωνουν Εσυ με μενα ασχολεισαι ομως φιλε μου.
Κοιλια τυπε εκανε δεν ειχε και οκ δεν ειπε κανενας κατι γι αυτο μαλακια της που δε προσπαθει να τη χασει αλλα δικαιωμα της  τωρα για τα λιγδομενα μαλλια εγω οσες φορες εχω παει μια χαρα καθαροτατη ηταν αν δεν ηταν θα την ειχα στειλει με τις κλωτσιες απο το δωματιο τελος ασχολουμε με σενα οπως λες για τη λασπη που εριξες επειδη δεν ειχες χημεια μαζι της και τιποτα παραπανω

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Φιλε για να τελειωσει το θεμα εδω γιατι δεν συμφωνουμε. Χημεια ψαχνω απο την γκομενα μου οχι απο μια επαγγελματια. Αλλο να γινει η δουλεια και να πω περασα καλα και με καποια αλλη περασα καλυτερα. Οταν η δουλεια δεν γινεται αυτο ειναι προβλημα. Δουλεια της καθε κοπελας ειναι εγω να περασω καλα και εσυ και ο καθε πελατης. Αν εγω παω και δεν δω καν προσπαθεια για να περασω καλα θα ριξω 8 τονους λασπη και στην συγκεκριμενη και σε οποιαδηποτε αλλη. Εχω παει σχεδον με ολες τις κοπελες στις βιλες. Κανα 2 απο αυτες ειναι στανταρ. Το υπολοθπο 80% εκτος απο ενα συμβαν, προσπαθησε τουλαχιστον να κανω την δουλεια μου. Υπαρχεθ επαγγελματισμος ΚΑΙ σε αυτο το επαγγελμα απλα επειδη η κατασταση στην πολη ειναι τοσο σαπια πολλοι απλα συμβιβαζονται. Μη με βγαζεις και τρελλο ομως. Οκ τελος δεν συμφωνουμε ολα καλα! Κοιλια λεει εκανε δεν ειχε. Και γω κοιλιακους ειχα αλλα τωρα δεν εζω αλλα δεν παω να δουλεψω σε κανενα γυμναστηριο

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;

Καλησπέρα στην παρέα!

Κοίταξε φιλαράκι, κατά την γνώμη και όπως είπες και εσύ, εμφανισιακά η Λίλη είναι μπάνικο γκομενάκι, μικρή σε ηλικία, νομίζω 27 Μαΐων, με ωραίο κωλαράκι και βυζί φτιαχτό σιλικονάτο.

Προσωπικά την έχω πάρει κανά 2-3 φορές, με το πρόγραμμα των 40€. Στα του αγώνα τώρα: Στο γυμνό τσιμπούκι έχει και την πετσέτα από δίπλα της και κάνει τσιμπούκι και λίγο σαν να ψιλοφτύνει στην πετσέτα, σκουπίζει το στόμα της με την πετσέτα, λίγο πίπα, λίγο πετσέτα, τι ανοησία και τούτη, δεν μπορώ να καταλάβω!! Και σου μιλάω για καθαρό φρεσκοπλυμμένο πούτσο, τι να πω, ιδιοτροπία της! Αρχίδια δεν γλύφει!! Στο γαμήσι σε ψιλοφτιάχνει με κραυγούλες γκαβλωτικές που βγάζει αλλά πιάνει τον πούτσο για να μην έχει πλήρη διείσδυση ο πούτσος! Πολλόι την λένε ξινή γκόμενα. Δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω, δοκίμασε την, για να έχεις την προσωπική σου άποψη για την γκόμενα, μπορεί σε εσένα να βγάλει απίστευτο πάθος, δεν ξέρω. Γενικά ακούγεται ότι είνα ξινομούνα!!

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Α τωρα και η Λαρα ειναι σκατα οκ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα επισης εγω με την Εβελινα εχω ριξει αρκετα καλα γαμησια ποτε δε βαριοταν τελος για το τη εκανε στην Αθηνα δε μου καιγετε καρφακι

Νομίζω πως η Λάρα έχει βελτιωθεί παρά μα πάρα πολύ σε σχέση με παλιά. Και με τα απλά προγράμματα 40,50 ευρώ δουλεύει πολύ εντάξει και ξηγημένα το πιπινογκομενάκι, με όχι μόνο σταθερή αλλά και ανοδική απόδοση θα έλεγα!! Λείπει κάνα μήνα τώρα όμως και τραβάμε τη χαρμάνα!!!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290
Προσωπικά η εβελίνα είναι το μεγαλύτερο στανταράκι μου, περνάω πολύ καλά μαζί της. Εννοείται πως και η χημεία παίζει ρόλο. Η τσαρίνα π.χ. που βάσει κριτικών είναι η καλύτερη στην πόλη όσες φορές πήγα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται. Τον τελευταίο καιρό βέβαια η εβελίνα βγαίνει με νεύρα απ' το δωμάτιο (μέσα είναι μια χαρά). Ίσως χρειάζεται ένα διάλειμμα. Χοντρή δεν είναι, αλλά μερικά κιλά θα μπορούσε να τα χάσει. Υπάρχουν, όμως, και άντρες που γουστάρουν τις χοντρές. Είναι αυτό έλλειψη αξιοπρέπειας; Εμένα η λάρα π.χ. δε μ αρέσει. Είναι πολύ αδύνατη.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Βρεεεε δωσε εκει καμια παχια και ασε τις χημειες και τα κουραφεξαλα χαχα.
Παρε καμια call girl αμα θες χημεια.
Στις βιλλες για χημεια ΜΟΝΟ Λαρα, καμια αλλη.

• Like
Αντιδράσεις: houdin

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Καμία καλή πρόταση για αύριο το μεσημέρι να έρθω από Βέροια;

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Εδώ και καιρό παράτησα τα μασαζάδικα-μπορντέλα και επισκέπτομαι τα studio-μπορντέλα. Τους τελευταίους μήνες έκανε σεξ με πολλά κορίτσια απο τα studio με το ποσό των 50 ευρώ. Το οποίο περιλάμβανε χαλαρό σεξ, χουφτώματα, πίπα, 69, γλειψίματα. Απο τα κορίτσια ξεχωρίζω 1. Sofia φιλάκια, γλειψίματα στα αρχίδια, σεξ χωρίς βιασύνες, 2. Αlina σούπερ νεαρό μουνάκι, καλό σεξ και πίπα, 3. Lina, το νεαρό γκομενάκι που συναντάς στον δρόμο και θα ήθελες να γαμήσεις, τρίβει το μουνί της στον πούτσο σου, καλή πίπα, κουβέντα και σεξ.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Καλημέρα.  Έχει δοκιμάσει κανείς την ζανετ?

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Εδώ και καιρό παράτησα τα μασαζάδικα-μπορντέλα και επισκέπτομαι τα studio-μπορντέλα. Τους τελευταίους μήνες έκανε σεξ με πολλά κορίτσια απο τα studio με το ποσό των 50 ευρώ. Το οποίο περιλάμβανε χαλαρό σεξ, χουφτώματα, πίπα, 69, γλειψίματα. Απο τα κορίτσια ξεχωρίζω 1. Sofia φιλάκια, γλειψίματα στα αρχίδια, σεξ χωρίς βιασύνες, 2. Αlina σούπερ νεαρό μουνάκι, καλό σεξ και πίπα, 3. Lina, το νεαρό γκομενάκι που συναντάς στον δρόμο και θα ήθελες να γαμήσεις, τρίβει το μουνί της στον πούτσο σου, καλή πίπα, κουβέντα και σεξ.

Η Λινα ποια;; η καινουρια που ηρθε τωρα;;

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Μαγκες την γκαμπριελα στα τριδυμα ποιες μερες και ωρες μπορω να την βρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom