Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Έκανα μια βόλτα χθες τη νύχτα αλλά δε γαμησα τελικά...

-Φρίξου 13.Νατασα ένα μελαχρινο όμορφο και καλλιγραμο πιπινι με πανέμορφο πίσω σύστημα
-Φρίξου 15α.Ρωξανη η χοντρή γυφτισσα
-Φρίξου 15β.Τζουλια η άλλη γυφτισσα και τίμια επιλογή μέσα στο δωμάτιο
-Φρίξου 1β.Ουκρανη μιλφαρα Αλισια
-Τρίδυμο 3.Η Αννα ένα μελαχρινο κορίτσι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, η τσατσα έκανε προσφορά γυμνό τσιμπουκι στα 30ε
-Ερημίτη 5.Ρεμπεκα
-Ερημίτη 3.Αυτη η ξανθιά με τα ραστα και το βυζι έξω, καυλιαρα σαν σύνολο χθες... Μου διαφεύγει το όνομα τώρα
-Μινωταύρου 16.η καυλιαρα ρωσσιδα Σαντρα ανανεωμένη και πολύ όμορφη με κοντό ξανθό καρέ πλέον και μαζί το μπαζάκι Αθηνά που βγήκε στα μουλωχτα από πίσω και είπε κάνουμε και παρτουζες... Δεν είμαι ρουφιανος τη δουλειά μου κάνω  :police: :police: αν τους πιάσει η αστυνομία δε θα φταίω εγώ  :grin:
-Μινωταύρου 14.ενα μελαχρινο παχουλο μπαζάκι
-Μινωταύρου 3.η απολυτη μιλφαρα Λιλιάνα, πανέμορφη χθες με baby doll και γόβες αλλά και τις δύο φορές που πήγα π.μπου. και μ.μπου είχε από δύο δωμάτια με πρόγραμμα
-Νικ.Ουρανού 26.Εφοσον δε μου έκατσε η Λιλιάνα είπα ήρθε η ώρα για Καρινα αλλά και αυτή με δύο δωμάτια προγράμματα οπότε ατυχησα κι εδώ

Ε και τελικά αποχωρησα απραγος  :walkingpenis:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι μολις γυρισα απο τσαρκα η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ δυστυχως, σχεδον μπηκα σε ολα τα ανοιχτα στουντιο και ολες η κοπελες πλυν κανα δυο ηταν τοσο αδιαφορες που ουτε καν θυμαμαι ονοματα.Η σοφια ειναι στο ρεντ νταιμοντ μια πολυ καλη επιλογη, η ειρηνη στο ν.ουρανου 26 επισης μια τιμια επιλογη.Απο εκει και περα το χαος (ελειπε και η λαρα)οι περισσοτερες μικρες αλλα χοντρες ειχε και αρκετες μιλφ οπως η γνωστη αλβανεζα στο π.ερημιτη 5 η τανια αν θυμαμαι καλα στο φ.13 και αλλες οπως η νικη ελληνιδα στα τρυδιμα.Μια που μ'εκανε καλη εντυπωση εμφανισιακα ηταν η τζεσικα ρουμανα στο παρανταις αριστερα οπως μπαινουμε με τον τσατσο που σε ζαλιζει τα @ καμια ωρα.Αλλη μια στο λας βεγκας μου φανηκε για ελληνιδα, ξανθια με ομορφο προσωπο αλλα δεν ρωτησα ονομα ηταν στο τελευταιο δεξια..Στο πρωτο ηταν η λιλη.Με αυτο το χαλι που να κανεις καταθεση,ειλικρινα δεν ξαναπαω πρωι για τσαρκα,μονο στοχευμενα σε λαρα,σοφια.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ναι αλλά το γυμνό στα 60€ είναι υπερβολικά υψηλή τιμή για την εποχή που ζουμε(2 μεροκάματα)για 20 λεπτά απόλαυσης...
Στην Αθήνα 3 φορές γαμας μ'αυτά τα λεφτά με γυμνό στοματικό,κωλο και cim!!!
Κάποτε πρεπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρέπει να πέσουν οι τιμές και να μην μας πιάνουν κορόιδα εδώ πάνω.
Θα γράψω σχετική κριτική για να καταλάβεις τι εννοώ και τι βίωσα.
Δεν διαφωνω συναδελφε, οι τιμες ειναι χαλια οπως και οι περισσοτερες κοπελες που εχουμε στην πολη.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
την μέρα ιδίως είναι τρατζικ , όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Δεν διαφωνω συναδελφε, οι τιμες ειναι χαλια οπως και οι περισσοτερες κοπελες που εχουμε στην πολη.

Το θέμα είναι ότι έχουν το θράσος και ζητάνε λεφτά,αυτές που δεν θα τις γαμησει ούτε σουρωμενος η ναυτικός που έχει να δει μουνι 2 χρόνια...
Έλεος με την κάθε χοντρή πατσαβούρα που θέλει λεφτά.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!! Οι καλές επιλογές είναι λίγες πλέον, εκτός από Λάρα και Σοφία, όπως προείπαν και οι συνάδελφοι  και η Ντόνα, μαυρομάλλα, μακρύ ίσιο μαλλί (Ρουμάνα είχε πει η τσατσά), πρωινή βάρδια,  είναι πιστεύω μια τίμια επιλογή στα 40€. Δουλεύει πρωινή απέναντι απο το ξύλινο που είναι ο τσάτσος με τη Μαρία τη Μολδαβή. Επίσης συνάδελφοι τι γνώμη έχετε για την Ιζαμπέλλα μαυρομάλλα Ουκρανή,βγάζει μία θετική αύρα, την έχω πετύχει εκεί που δουλεύει η Αθηνά η Ελληνίδα. Αξίζει να δοκιμαστεί, βγάζει γούστα? 

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!! Οι καλές επιλογές είναι λίγες πλέον, εκτός από Λάρα και Σοφία, όπως προείπαν και οι συνάδελφοι  και η Ντόνα, μαυρομάλλα, μακρύ ίσιο μαλλί (Ρουμάνα είχε πει η τσατσά), πρωινή βάρδια,  είναι πιστεύω μια τίμια επιλογή στα 40€. Δουλεύει πρωινή απέναντι απο το ξύλινο που είναι ο τσάτσος με τη Μαρία τη Μολδαβή. Επίσης συνάδελφοι τι γνώμη έχετε για την Ιζαμπέλλα μαυρομάλλα Ουκρανή,βγάζει μία θετική αύρα, την έχω πετύχει εκεί που δουλεύει η Αθηνά η Ελληνίδα. Αξίζει να δοκιμαστεί, βγάζει γούστα? 
Πριν μήνες που την δοκίμασα περασα καλά μαζί της.

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Σημερα εκανα και εγω μια τσαρκα μετα τις 10. Δεν ειχε και τιποτα τρελα πραγματα!  Ομως τελικα πηγα στο paradise 2 στην beatris. Αυτη ρε παιδια λεει οτι ειναι απο τσεχια δεν ξερω αλλα εγω το ψιλο πιστευω οτι λεει αληθεια. Παντω για ρωσσιδα η απο βαλκανια δεν φανετε να ειναι με τιποτα.

Και η πλακα πια ειναι, τελιωνο εγω και δεν φευγει απο το δωματιο εμεινε στο κρεβατι για 15 λεπτα ακομα και με επιασε στην παρλα! Μου λεει παντρεμενος εισαι; Την λεω  απα πα μακρια απο μας αυτα, οχι φυσικα δεν ειμαι. Μετα την λεω εσυ παντρεμενη εισαι; Και μου λεει οχι αλλα θελω να παντρευτω και να κανω οικογενεια και να αφησω αυτην την δουλεια! 
Μετα την ρωταο που βγαινεις σαλονικα με τις φιλες-φιλους σου και μου λεει δεν βγαινω εξω! Την λεω γιατι δεν βγαινεις; Και μου λεει δεν εχω ουτε φιλες ουτε φιλους. Καλα καλα την λεω βγες σε κανενα μπαρακι η για καφε και θα δεις τι φιλους θα κανεις! Και μετα τι μου λεει και μου ριχνη τα μαλλια!
Με λεει βγηκα 2 φορες εξω  και με κοιτουσαν αρκετη περιεργα (την αναγνωριζαν απο το στουντιο μου ειπε) ενω καπιοι πηγαιναν και την χεραιτουσαν την λεγανε αν δουλευει και τετια! Και τωρα μου λεει ντρεπετε να βγει εξω για αυτον τον λογο! Και μετα μου το ξαναγυρναει στο γαμο, μου λεει εσυ γιατι δεν θελεις να παντρευτεις ; Την λεω δεν μαρεσει ο γαμος. Μου λεει εσεις οι ελληνες δεν πατε καλα που δεν θελετε να παντρυτειτε κ να κανετε οικογενεια! (Αααστο διαολοο λεω απο μεσα μου αυτη μας δουλευει)Και μου λεει μηπως δεν εχεις βρει την καταληλη ακομα . Και της λεω ναι ειναι και αυτο αλλα η ελληνιδες ειναι εντελος καριολες και θελουν μεγαλεια! Εκτος αν παρεις καμια φακλανα κανενα μπαζο που θα ειναι για σπιτι! Και μου λεει μετα ελα παρε εμενα να παντρευτεις!
Αχαχαχαχ  πλακα εχεισς τις λεω!

Τωρα δεν ξερω αν αυτα που μου ειπε τα ειπε για να ξαναπαω αλλα εγω νομιζω οτι οντως τα ενουοσε ! Τωρα σχετικα με αυτο που ειπε να την παντρευτω απλα γελαω! Ρε  μηπως νομισε οτι ειμαι κανενας γιατρος η κανας επιχηριαμτιας;

10 λεπτα γαμουσα και αλλα 20 μιλουσαμε. Χααχαχχ κοριτσι για σπιτι η μπεατρις!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Σημερα εκανα και εγω μια τσαρκα μετα τις 10. Δεν ειχε και τιποτα τρελα πραγματα!  Ομως τελικα πηγα στο paradise 2 στην beatris. Αυτη ρε παιδια λεει οτι ειναι απο τσεχια δεν ξερω αλλα εγω το ψιλο πιστευω οτι λεει αληθεια. Παντω για ρωσσιδα η απο βαλκανια δεν φανετε να ειναι με τιποτα.

Και η πλακα πια ειναι, τελιωνο εγω και δεν φευγει απο το δωματιο εμεινε στο κρεβατι για 15 λεπτα ακομα και με επιασε στην παρλα! Μου λεει παντρεμενος εισαι; Την λεω  απα πα μακρια απο μας αυτα, οχι φυσικα δεν ειμαι. Μετα την λεω εσυ παντρεμενη εισαι; Και μου λεει οχι αλλα θελω να παντρευτω και να κανω οικογενεια και να αφησω αυτην την δουλεια! 
Μετα την ρωταο που βγαινεις σαλονικα με τις φιλες-φιλους σου και μου λεει δεν βγαινω εξω! Την λεω γιατι δεν βγαινεις; Και μου λεει δεν εχω ουτε φιλες ουτε φιλους. Καλα καλα την λεω βγες σε κανενα μπαρακι η για καφε και θα δεις τι φιλους θα κανεις! Και μετα τι μου λεει και μου ριχνη τα μαλλια!
Με λεει βγηκα 2 φορες εξω  και με κοιτουσαν αρκετη περιεργα (την αναγνωριζαν απο το στουντιο μου ειπε) ενω καπιοι πηγαιναν και την χεραιτουσαν την λεγανε αν δουλευει και τετια! Και τωρα μου λεει ντρεπετε να βγει εξω για αυτον τον λογο! Και μετα μου το ξαναγυρναει στο γαμο, μου λεει εσυ γιατι δεν θελεις να παντρευτεις ; Την λεω δεν μαρεσει ο γαμος. Μου λεει εσεις οι ελληνες δεν πατε καλα που δεν θελετε να παντρυτειτε κ να κανετε οικογενεια! (Αααστο διαολοο λεω απο μεσα μου αυτη μας δουλευει)Και μου λεει μηπως δεν εχεις βρει την καταληλη ακομα . Και της λεω ναι ειναι και αυτο αλλα η ελληνιδες ειναι εντελος καριολες και θελουν μεγαλεια! Εκτος αν παρεις καμια φακλανα κανενα μπαζο που θα ειναι για σπιτι! Και μου λεει μετα ελα παρε εμενα να παντρευτεις!
Αχαχαχαχ  πλακα εχεισς τις λεω!

Τωρα δεν ξερω αν αυτα που μου ειπε τα ειπε για να ξαναπαω αλλα εγω νομιζω οτι οντως τα ενουοσε ! Τωρα σχετικα με αυτο που ειπε να την παντρευτω απλα γελαω! Ρε  μηπως νομισε οτι ειμαι κανενας γιατρος η κανας επιχηριαμτιας;

10 λεπτα γαμουσα και αλλα 20 μιλουσαμε. Χααχαχχ κοριτσι για σπιτι η μπεατρις!

Τυπε πρόσεχε,πουτανες παντού,σαν τις δικές μας πουθενά!!!

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Azazel το ξερω φιλε . Δεν πεφτω ομως σε τετιες παγιδες, εδω ειμαι ανεργος  χωρις δουλεια αυτον τον καιρο τετιες μαλακιες θα σκεφτομαστε! Ασε που ειμαι κατα του γαμου!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646

Συνημμένα

• Screenshot_2018-11-18-04-30-33.png
    Screenshot_2018-11-18-04-30-33.png
    391,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Καλημερα καυλιαριδες, περασα μεσα στην βδομαδα, αλλα και παρασκευη βραδυ, της Ανιας το μπουρδελο ηταν κλειστο, μονο το αριστερο ηταν αναμενο, αλλα υπεθεσα οτι μεσα ειναι η Τζαστιν, εφυγα δεν πηγα πουθενα αλλου, μιας και το προγραμμα στις βιλες δεν ειχε τιποτα, αλλα και δεν ειχα ορεξη για ψαξιμο. Η Ανια τι γινεται με αυτο το κορμι?? Θα ξαναγυρισει?? Μου ειχε πει οτι θα κανει την αρπαχτη της και δεν φυγει μονιμα, αλλα οχι τοσο κοντα.

Δεν εγραψα οτι ειχα παει και στην Βικτωρια την καυλα, ξανθια πλεον, πριν κανα 2-3 βδομαδες, δεν πρεπει να το εγραψα, 60€ για το μουνι της στην γλωσσα μου, ποτε ξανα!!! πλεον δεν τα βγαζει να πουμε την αληθεια, ειναι πολλα τα 60 για αυτην, στο δωματιο περασα καλα δεν λεω, αλλα μου ηρθε ολογυμνη, πραγμα που δεν μου αρεσε, και πιστευω ολοι θελουμε το ντυμενο, και να το ξεντυσουμε μπροστα μας, στα του αγωνα πηγε πολυ καλα, αλλα πολυ τιπικουρα πλεον, κανταντησε το γαμισι μαζι της σπιτικο, και για αυτο δεν ξερω αν θα την ξαναπροτιμισω, αδυνατησε σε σχεη με την προηγουμενη φορα που ειχε παρει καποια κιλακια...

Λεω να βγω σημερα κατα το απογευματακι, αλλα που να πας να το βουτηξεις γμτ.!! με αυτην την μουχλα εξω...

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Azazel το ξερω φιλε . Δεν πεφτω ομως σε τετιες παγιδες, εδω ειμαι ανεργος  χωρις δουλεια αυτον τον καιρο τετιες μαλακιες θα σκεφτομαστε! Ασε που ειμαι κατα του γαμου!
Καλά είσαι τρελός ;;; άνεργος παντρεύεσαι πια, χαζός είσαι με δουλειά;; και ότι βγάζεις να είναι δια του 2;;; και άμα κάνεις και παιδί να σου πάρει και το παιδί και τα γκαφρά  και να μείνεις με τι ριπαπα στο χέρι;;; Σοσιαλισμό και πρόοδο θέλατε ....μαλάκες .... 

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Και αν ψάχνει το λόγο που οι Έλληνοι ντεν παντρεύονται ...πες της ότι η επένδυση είναι υψηλότατου ρίσκου και κέρδος ελάχιστο πια .....και ότι αι μπουνταλάδε βαίνουν μειούμενοι ...από έναν σύντροφο ....

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Καλά είσαι τρελός ;;; άνεργος παντρεύεσαι πια, χαζός είσαι με δουλειά;; και ότι βγάζεις να είναι δια του 2;;; και άμα κάνεις και παιδί να σου πάρει και το παιδί και τα γκαφρά  και να μείνεις με τι ριπαπα στο χέρι;;; Σοσιαλισμό και πρόοδο θέλατε ....μαλάκες ....  

Ειναι και αυτο που λες , αλλα εγω δεν μπορω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια γιαυτο δεν γουσταρω γαμους! Με γουσταρεις , σε γουσταρω ; Παμε να συζησουμε μαζι! Εμενα μπορει να μου καπνιση 1 το βραδυ να παω στα μπουζουκια με φιλους , αντε καντο αν εχεις οικογενεια. Γενικα νιωθο οτι σου κοβετε η ελευθερια οταν κανεις οικογενεια.

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Η μονη περιπτωση που θα εκανα γαμο υπο ορους και αυτη , θα ηταν αν ημουν καπιος εφοπλιστης , μεγαλοεπηχηριματιας , αραβας κροισος. Αλλα και παλι με ορους οτι αν χωρισουμε να μην δικαιουτε ουτε σεντς απο μενα. Τα δικα μου δικα μου, και τα δικα σου δικα σου.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Ποια Ντόνα?η παλιά?

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα. Λογικά ναι η παλιά, η κοπέλα μου είπε πως είναι 10 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και δούλευε το 20008 στο λα φαιμ με την Λούνα. Την ρώτησα εαν δούλευε και Βαρδάρη, αλλά μου είπε όχι, εγώ πήγαινα συχνά Βαρδάρη 2007-2008, αλλά δεν την θυμάμαι.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Και αν ψάχνει το λόγο που οι Έλληνοι ντεν παντρεύονται ...πες της ότι η επένδυση είναι υψηλότατου ρίσκου και κέρδος ελάχιστο πια .....και ότι αι μπουνταλάδε βαίνουν μειούμενοι ...από έναν σύντροφο ....

Έχω ακούσει από πολλές γυναίκες φίλες και όχι μόνο, σε συζητήσεις την άποψη από το ομώνυμο τραγούδι it's a men's world, και οι άνδρες είναι πάντα και μόνιμα ευνοημένοι σε αυτόν τον κόσμο και άλλες τέτοιες χαζουλίστικες ,  γκομενίστικες μαλακίες.

Δεν λένε όμως ,ότι άμα του βάλουν την κουλούρα του άντρα και του πετάξουν και κάνα κουτσούβελο, έχουν το απόλυτο κουμάντο και το πάνω χέρι. Δηλαδή όποτε θέλουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή κια για ασήμαντη αφορμή τον χωρίζουν τον άνδρα , του παίρνουν το παιδί - παιδιά και το χαρτί του ( εννοώ λεφτά, διατροφή), και το σπίτι και ας είναι του άνδρα, διότι ο νόμος λέει το παιδί θα μείνει με την μάνα ώσπου να ενηλικιωθεί. Έτσι δεν κάνουν όλες οι πουτάνες της showbiz με τους χαρτιάδες που παντρεύονται. Ούτε και ο Βαρδυνογιάννης γλύτωσε από την Αλιμόνου, πλερώνει κανονικά κια με τον νόμο!  Το δικαστήριο πάντα δίνει την επιμέλεια στη μάνα εκτός και εαν η γυναίκα είναι διαγνωσμένα τρελλή, τοξικομανής ή πουτάνα. Άρα λοιπόν μετά το γάμο όλοι οι νόμοι ευνοούν την γυναίκα. Έτσι μετά οι άντρες καταστρέφονατι οικονομικά και ψυχολογικά και το ρίχνουν στο ποτό,και αυτές με τα λεφτά της διατροφής που δήθεν πάνε στα παιδιά, πιάνουν γκόμενους και τους σπιτώνουν στο σπίτι του άντρα.

Κατά την γνώμη μου η δύναμη του άνδρα ήταν , είναι και θα είναι πάντα το χαρτί και η δύναμη της γυναίκας αντίστοιχα το μουνί. Δεν αλλάζουν ποτέ αυτά τα πράγματα!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλησπέρα και από μένα. Λογικά ναι η παλιά, η κοπέλα μου είπε πως είναι 10 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και δούλευε το 20008 στο λα φαιμ με την Λούνα. Την ρώτησα εαν δούλευε και Βαρδάρη, αλλά μου είπε όχι, εγώ πήγαινα συχνά Βαρδάρη 2007-2008, αλλά δεν την θυμάμαι.

Καλα ρε φιλε περασαμε το 20008.......???
Πωωωωω...........καλα ρε μαλακα ποσο κοιμήθηκα σήμερα το μεσημέρι :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom