Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (3 μέλη και 348 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Ααα να μην ξεχασω......

Λιγα λόγια για τους παντρεμενους εεεεε........
Αιντε μην σας παρει ο διαολος εδω μεσα.......

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Ααα να μην ξεχασω......

Λιγα λόγια για τους παντρεμενους εεεεε........
Αιντε μην σας παρει ο διαολος εδω μεσα.......

Τι γλώσσα είναι αυτή που βγάζεις στο λιοντάρι βρε κότα....

Για σοβαρέψου λίγο...

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
αυτος ο βαρδινογιαννης απορω παντως πως και δεν ξεκανε την αλιμονου με τοσες πουστιες που του κανει.  Το θεμα ειναι αν ο αντρας δεν εχει τιποτα στο ονομα του (επιτηδες) αν τον χωριση η γυναικα  πως θα απαιτηση στο δικαστηριο διατροφες και περιουσια? αυτο δεν καταλαβαινω. και πριν τον γαμο δεν μπορει θα υπαρχει καπιο κρυφο χαρτι που να υπογραφεις μεσω δικηγορου οτι αν στην περιπτοση χωρισης να μην δικαιουτε κανεις τιποτα.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Εγώ ξέρω περίπτωση ζευγαριού που χώρισαν, που ο άλλος δεν είχε τίποτα στο όνομα του, αλλά είχε σε κοινό λογαριασμό μετρητά με την μάνα του, με πρώτο όνομα την μάνα του στο βιβλιάριο και συνδικαιούχο αυτόν, το μάθε η γυναίκα του και έβαλε τον δικηγόρο της να ορμήξει στο χαρτί του άλλου. Επίσης είχε ποσοστά από σπίτι και χωράφια μαζί με την μάνα του και έβαλε το δικηγόρο να ορμήξει και εκεί.... Τι ψάχνεις, άμα θέλει η άλλη να σε κάνει ζημιά φίλε.... Δεν λένε τυχαία  Πυρ, Γυνή και θάλασσα....

Αλλά εαν είναι να σκέφτεσαι (όχι εσύ, γενικά μιλάω) διαρκώς με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με την καχυποψία μη σου φάει η άλλη το χαρτί ή το σπίτι καλύτερα μην παντρεύεσαι καθόλου, δεν θα είσαι ποτέ ήρεμος. Για αυτό οι γυναίκες δεν πρέπει να ξέρουν ποτέ την πραγματική οικονομική κατάσταση ενός άντρα...

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
ετσι ακριβως οπως τα λες. Και εγω γιαυτο δεν θελω να παντρευτω. Αμα σε γουσταρει και την γουσταρεις  συζειτε και οτι γινει!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Κώστα η Αθήνα είναι μονόδρομος!
Ξαναπεστο ,πιο φθηνα με anal μεσα και cim δεν βρισκεις πουθενα πλεον σε ολη την Ευρωπη (δυτικη και ανατολικη).
απλα ειναι μεσα στη βρωμα ...

ειχα πολυ καιρο να διαβασω το νημα  :grin:

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0

[/quote]
ετσι ακριβως οπως τα λες. Και εγω γιαυτο δεν θελω να παντρευτω. Αμα σε γουσταρει και την γουσταρεις  συζειτε και οτι γινει!

Dream Master, πόσο έδωσες σήμερα στην Βεατρίκη, γυμνό στοματικό κάνει, αρχιδογλύψιμο, γενικά αξίζει, πέρασες καλά? Τα σιδεράκια στα δόντια τα έχει ακόμα? Την είχα δει παλιότερα σε σαλονάρισμα, καλό μουνί εμφανισιακά, μικρή σε ηλικία, θετικό αυτό, με καλό σώμα αλλά δεν έχω περάσει στο δώμα, για αυτό και σε ρωτάω..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585
Καυλιαριδες, πηγα το απογευμα μια μινι μινι τσαρκα, να δω αυτες που μου γυαλισαν στο προγραμμα, απο το αλλο σαιτ, πηγα Ν.Ουρανου 4, ειδα αυτη την Αγγλιδα.??? Οτιλια.?? Γελανε και οι πετρες, ναουμε, :2funny: αν αυτη ειναι Αγγλιδα, εγω ειμαι Σαουδαραβας, ξανθο πιπινι, σαμιαμιδι κοινως, 1,5μ με τις παντοφλες, βυζακι μικρο φανηκε να εχει και οι κουβεντες που ανταλαξε με την τσατσα, μονο αγγλικα δεν μου φανηκαν, μα τοσο φαντασια.???
Μετα πηγα Κοροβαγκου 7, Λινα, μαυρομαλικο πιπινακι, ομορφο προσωπακι, μεσα σε κολαν απο βινυλιο γυαλιστερο, υποσχομενο βυζακι, σκαλωσα, αλλα δεν με κλικαρε στο επακρο, οποτε λεω θα παω στανταρακι Ελενα οπου την ειχε στο προγραμμα στο Ν.Ουρανου 13, να ξαναμπαζωσω και ας περασω καλα. Κανω μια γυρα ποιο κατω και βλεπω το φωτακι της Ανιας αναμενο, μπενω μεσα, Ανια μπροστα μου.!!!  :rockon: Μπηκα βουρ στον πατσα, περασα σουπερ, χτες λεει ξεκινησε και θα την βγαλει εδω και τα Χριστουγεννα...

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Καυλιαριδες, πηγα το απογευμα μια μινι μινι τσαρκα, να δω αυτες που μου γυαλισαν στο προγραμμα, απο το αλλο σαιτ, πηγα Ν.Ουρανου 4, ειδα αυτη την Αγγλιδα.??? Οτιλια.?? Γελανε και οι πετρες, ναουμε, :2funny: αν αυτη ειναι Αγγλιδα, εγω ειμαι Σαουδαραβας, ξανθο πιπινι, σαμιαμιδι κοινως, 1,5μ με τις παντοφλες, βυζακι μικρο φανηκε να εχει και οι κουβεντες που ανταλαξε με την τσατσα, μονο αγγλικα δεν μου φανηκαν, μα τοσο φαντασια.???
Μετα πηγα Κοροβαγκου 7, Λινα, μαυρομαλικο πιπινακι, ομορφο προσωπακι, μεσα σε κολαν απο βινυλιο γυαλιστερο, υποσχομενο βυζακι, σκαλωσα, αλλα δεν με κλικαρε στο επακρο, οποτε λεω θα παω στανταρακι Ελενα οπου την ειχε στο προγραμμα στο Ν.Ουρανου 13, να ξαναμπαζωσω και ας περασω καλα. Κανω μια γυρα ποιο κατω και βλεπω το φωτακι της Ανιας αναμενο, μπενω μεσα, Ανια μπροστα μου.!!!  :rockon: Μπηκα βουρ στον πατσα, περασα σουπερ, χτες λεει ξεκινησε και θα την βγαλει εδω και τα Χριστουγεννα...

Άνια που είναι ποιο?
Βραδινή?Πρωινή?

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
Dream Master, πόσο έδωσες σήμερα στην Βεατρίκη, γυμνό στοματικό κάνει, αρχιδογλύψιμο, γενικά αξίζει, πέρασες καλά? Τα σιδεράκια στα δόντια τα έχει ακόμα? Την είχα δει παλιότερα σε σαλονάρισμα, καλό μουνί εμφανισιακά, μικρή σε ηλικία, θετικό αυτό, με καλό σώμα αλλά δεν έχω περάσει στο δώμα, για αυτό και σε ρωτάω..

Σιδερακια θα σε γελασω αν ειχε , αλλα δαν νομιζω πως ειχε ! Ενταξει πιπα αρκετα καλη θαλεγα,  σε γενικες γραμμες αρκετα καλη αλλα την εκοψα οτι δεν πολυ γουσταρει αυτο που κανει και φενετε! Πριν απο την μπεατρις ειχα παει σε μια καινουργια 19χρονων μελαχρινη με μοντελε σωμα η οπιοα δεν εκανε σεξ αλλα ερωτα, ηθελε αγκαλιες , γλειψιματα ακομα και γλυφομουνι . Ρουμανα ιλιανα την ελεγαν. Αν την δεις παντως εξω αυτη ουτε θα καταλαβεις οτι δουλευει σε μπουρδελο! Μια καθημερινη κοπελα φενετε . Αλλα  γκαυλιαρα εξωτερικα.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.154
Πόντοι
5.646
Σιδερακια θα σε γελασω αν ειχε , αλλα δαν νομιζω πως ειχε ! Ενταξει πιπα αρκετα καλη θαλεγα,  σε γενικες γραμμες αρκετα καλη αλλα την εκοψα οτι δεν πολυ γουσταρει αυτο που κανει και φενετε! Πριν απο την μπεατρις ειχα παει σε μια καινουργια 19χρονων μελαχρινη με μοντελε σωμα η οπιοα δεν εκανε σεξ αλλα ερωτα, ηθελε αγκαλιες , γλειψιματα ακομα και γλυφομουνι . Ρουμανα ιλιανα την ελεγαν. Αν την δεις παντως εξω αυτη ουτε θα καταλαβεις οτι δουλευει σε μπουρδελο! Μια καθημερινη κοπελα φενετε . Αλλα  γκαυλιαρα εξωτερικα.
Σε ποιο ντελο πήρες την Ιλιανα κ τι βάρδια ήταν?

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
νικιφορορου ουρανου 26 , Σαββατο βραδυ δουλευε

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
θα ανεβασω και μια φωτο να δειτε πως ακριβως μιαζει αυτη η ιλιανα.

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
Ο σωματοτυπος της και ο κωλος ηταν ιδιος με αυτης στην φωτο. στο πρωσοπω περιπου ιδια σε μελαχροινη.  Αλλα προσοχη ειχε μια μελαχροινη ρουμανα σε ενα αλλο σπιτακι αλλα εκεινη ηταν κοκαλιαρα πολυ αδυνατη , μην την μπερδεψετε.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Μήπως λες την Νατάσσα την Ρωσιδούλα;; αυτή εμφανίζεται εκεί και της μοιάζει...να άλλαξε όνομα;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
αν μιλάς για ψηλή ....τώρα ξάνθυνε η Καρίνα το βαθύ Λαρύγγι 

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
αν μιλάς για ψηλή ....τώρα ξάνθυνε η Καρίνα το βαθύ Λαρύγγι 

διπλα ακριβως δουλευε μια ψιλη ξανθια (δεν θυμαμαι ονομα)  και ηταν μια καυλιαρα μελαχρινη τσατσα που για μιση ωρα μου ελεγε οτι κανει το καλυτερο ακαπωτο τσιμπουκι , και οτι το κατεβαζει μεχρι το λαριγγα και τετια, ακριβως διπλα δουλευε αυτη η ιλιανα η ρουμανα ,  η τσατσα απο οτι ειπε ηταν μια εβδομαδα καινουργια εδω. Το καλο ηταν οτι δεχοταν τα παντα και δεν βιαζοταν, οχι σαν κατι αλλες που με το που μπαινουν σε 2 δευτ. βγαζουν ετα εσωρουχα. Αυτη ουτε καν τα εβγαλε μετα απο 5 λεπτα εγω τις τα εβγαλα. Σαν να εισαι με το κοριτσι σου ενα πραγμα.

Ρε παιδια μια ερωτηση που εχω περιεργια. Ρουμανες,ρωσσιδες. ουκρανες . τσεχες .μολδαβες. Πως στον πουτσο ξερουν τοσο καλα ελληνικα ολες?  Τις κανουν φροντιστηριο πριν τις φερουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom