You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Κώστα η Αθήνα είναι μονόδρομος!ξαναπέρασα σήμερα μέρα...οι ίδιες και οι ίδιες ...από ποιότητα τίποτα...και ξαναλέω ανοίγουν νέα μαγαζιά ...από τα υπόλοιπα τα μισά κλειστά... τι να πω μακάρι να δούμε κάτι καλό ...δεν μπήκα ....
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
εχω την εντυπωση πως η πρωινη βαρδια ειναι πιο δυνατη τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα... θελω να κατεβω τωρα βολτα μπαινω στο φαιντγκερλσ δεν με ενθουσιαζει τιποτα και στα σπιτακια τελειως κομψι κομψα η ειναι κλειστα :/
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Βρέθηκα Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα αφού πριν δοκίμασα την Εβελινα στα τριδυμα για πρώτη φορά στα 40 ακάποτο. Μπορώ να πω με ενθουσίασε η πίπα της και η όρεξη που είχε για ''δουλειά'', θα την ξανατιμησω αν την ξαναβρώ. Για Αθήνα άστα να πάνε, στο λίγο χρόνο που είχα πήγα στο Βεργάς 3 με μια Ρωσίδα Καίτη πιπινα μοντέλο με 20 που μόνο κωλο δεν πήρα, μετά στο ίδιο με ένα άλλο μοντέλο πιπινι Ρωσίδα, μου διαφεύγει το όνομα, πάλι με 20 ξανά καταπληκτικό γαμισι....το μπουρδελο που είναι 3 σε 1 φέρνει καλά κομμάτια πάντα με 20 και προκαρκτικά, γυμνά κτλ με πολυ διάθεση από τις κοπέλες. Οι συνθήκες είναι επιπέδου Λας Βεγκας δικού μας. Τι να κάνουμε; Θα κανονίζουμε δουλειές Αθήνα μπας και γαμίσουμε καλά και φθηνά. Φυσικά δεν είναι παντού έτσι, θέλει να διαβάσεις πριν πας....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
πέρασμα σημερα πριν λιγο.....Τα πράγματα ηταν τα ιδια όπως τα είδα την περασμένμη βδομάδα...Λας βεγκας οι ιδιες.....Ερημίτη στη θέση της Μιρέλας ηταν η Έλενα η ρουμάνα και κατα τα άλλα τα ιδια και τα ιδια
Είδα και στο Σουπερ Παρανταις την Αγγλίδα Ότιλια ,,,μικροκαμωμένη λεπτούλα....
Έκανα μονο ενα φάουλ δεν ειχα προσέξει ο,τι το villa erotica ειχε μια μελαχρινή καινούρια κοπέλα....και ετσι δεν μπήκα να δω τι παίζει.......
Είδα και στο Σουπερ Παρανταις την Αγγλίδα Ότιλια ,,,μικροκαμωμένη λεπτούλα....
Έκανα μονο ενα φάουλ δεν ειχα προσέξει ο,τι το villa erotica ειχε μια μελαχρινή καινούρια κοπέλα....και ετσι δεν μπήκα να δω τι παίζει.......
piatsovios51
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Βρέθηκα Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα αφού πριν δοκίμασα την Εβελινα στα τριδυμα για πρώτη φορά στα 40 ακάποτο. Μπορώ να πω με ενθουσίασε η πίπα της και η όρεξη που είχε για ''δουλειά'', θα την ξανατιμησω αν την ξαναβρώ. Για Αθήνα άστα να πάνε, στο λίγο χρόνο που είχα πήγα στο Βεργάς 3 με μια Ρωσίδα Καίτη πιπινα μοντέλο με 20 που μόνο κωλο δεν πήρα, μετά στο ίδιο με ένα άλλο μοντέλο πιπινι Ρωσίδα, μου διαφεύγει το όνομα, πάλι με 20 ξανά καταπληκτικό γαμισι....το μπουρδελο που είναι 3 σε 1 φέρνει καλά κομμάτια πάντα με 20 και προκαρκτικά, γυμνά κτλ με πολυ διάθεση από τις κοπέλες. Οι συνθήκες είναι επιπέδου Λας Βεγκας δικού μας. Τι να κάνουμε; Θα κανονίζουμε δουλειές Αθήνα μπας και γαμίσουμε καλά και φθηνά. Φυσικά δεν είναι παντού έτσι, θέλει να διαβάσεις πριν πας....
Η Αθήνα πάντα μπροστά!ευτυχώς ως δικηγόρος καταιβαίνω συχνά αλλά ψωνίζω ανεξαρτητες 22 χρονες ,στα 70 ευρω φουλ!
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
χθεσινοβραδινη τσαρκα με καταθεση μινοταυρου 3 στην λιλιανα περασα σουπερ αλλα δεν ξερω δεν εχει αυτο το κατι να με κανει στανταρακι.
Απο μερια μυλου δεν πηγα οποτε ξεκινοντας την ουρανου μπηκα στα εξης
στα παρανταιζ πηγα απευθειας να δω την αγγλιδα οτιλια δεν με ενθουσιασε
στα αλλα 2 ηταν η βερα και μια δεν κρατησα ονομα
Red diamond red light, erotica, bella donna, free house και godiva δεν μπηκα
Νικ ουρ 8 ηταν η βαλια - μπλιαχ
φριξου 12 μια νταρντανα δεν ρωτησα ονομα εφυγα απευθειας
στα φριξου αριστερα στο πρωτο ηταν η τζουλια στο δευτερο ηταν η ρωξανα- ρωξανη μια χονδρη εφυγα
στο εφοσπιτο δεν μπηκα ουτε στα 2 δεξια
στα τριδυμα δεν μπηκα καν στον κοπο
το βις ηταν κλειστο
στα δυο τελευταια στην ουρανου εκει στο 26 στο αριστερα η μιρελα ελεος τοσα χρονια 0 βελτιωση και στο δεξια η νατασσα
μινοταυρου και ουρανου μια αγγελικη
στο ξυλινο διπλα μια ελενα ηταν στο προγραμμα
βενους δεν μπηκα καν στον κοπο οποτε ανεβηκα πιο πανω προς λας βεγγας και ερημιτη
στην ερημιτη τωρα στο 2 και 2α μου φαινεται αριστερα ηταν η ελενα η γνωστη με τις ματαρες και δεξια η αναμπελα η καπως ετσι
απεναντι μια ξανθια με ραστα-κοτσιδακια μαλλια αλλα εφυγα αν και μου αρεσε λογω της τσατσας που ειναι απιστευτα σπαστικη
στο λας βεγγας στο πρωτο δεξια ηταν βαλεντινα, στο επομενο ηταν σε προγραμμα και στο αριστερα ηταν μια μελαχρινη καλουτσικη αλλα ουτε τα ποδια της δεν μπορουσε να παρει που να γαμηθει.
Στα περισσοτερα που δεν μπηκα ο λογος ηταν επειδη 1ον στο φαιντγκερλς μπορεις να δεις καθημερινο προγραμμα η ηξερα την φολα πατατα κτλ, με εξαιρεση το freehouse που ααααν ηταν η ανια δεν ειναι φολα απλα δεν ψηνομουν χθες να μπω
Απο μερια μυλου δεν πηγα οποτε ξεκινοντας την ουρανου μπηκα στα εξης
στα παρανταιζ πηγα απευθειας να δω την αγγλιδα οτιλια δεν με ενθουσιασε
στα αλλα 2 ηταν η βερα και μια δεν κρατησα ονομα
Red diamond red light, erotica, bella donna, free house και godiva δεν μπηκα
Νικ ουρ 8 ηταν η βαλια - μπλιαχ
φριξου 12 μια νταρντανα δεν ρωτησα ονομα εφυγα απευθειας
στα φριξου αριστερα στο πρωτο ηταν η τζουλια στο δευτερο ηταν η ρωξανα- ρωξανη μια χονδρη εφυγα
στο εφοσπιτο δεν μπηκα ουτε στα 2 δεξια
στα τριδυμα δεν μπηκα καν στον κοπο
το βις ηταν κλειστο
στα δυο τελευταια στην ουρανου εκει στο 26 στο αριστερα η μιρελα ελεος τοσα χρονια 0 βελτιωση και στο δεξια η νατασσα
μινοταυρου και ουρανου μια αγγελικη
στο ξυλινο διπλα μια ελενα ηταν στο προγραμμα
βενους δεν μπηκα καν στον κοπο οποτε ανεβηκα πιο πανω προς λας βεγγας και ερημιτη
στην ερημιτη τωρα στο 2 και 2α μου φαινεται αριστερα ηταν η ελενα η γνωστη με τις ματαρες και δεξια η αναμπελα η καπως ετσι
απεναντι μια ξανθια με ραστα-κοτσιδακια μαλλια αλλα εφυγα αν και μου αρεσε λογω της τσατσας που ειναι απιστευτα σπαστικη
στο λας βεγγας στο πρωτο δεξια ηταν βαλεντινα, στο επομενο ηταν σε προγραμμα και στο αριστερα ηταν μια μελαχρινη καλουτσικη αλλα ουτε τα ποδια της δεν μπορουσε να παρει που να γαμηθει.
Στα περισσοτερα που δεν μπηκα ο λογος ηταν επειδη 1ον στο φαιντγκερλς μπορεις να δεις καθημερινο προγραμμα η ηξερα την φολα πατατα κτλ, με εξαιρεση το freehouse που ααααν ηταν η ανια δεν ειναι φολα απλα δεν ψηνομουν χθες να μπω
Zaxaroplastis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στα παιδια. Μήπως παιζει καμια bbw βυζαρου?
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Πετρ. Ερημίτη 2, βράδυΠαιδες καλησπερα, γνωριζει κανεις που βρισκεται η ελενα απο νικ.ουρανου 28? Οσες φορες εχω παει δεν την βρισκω και ο χαζος μια ερωτηση την τσατσα δεν την εκανα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μετα την απογοήτευση που ενιωσα αποτης τελευταιες επίσκεψης μου στα μασαζ ειπα να δοκιμασω μετα απο καιρο στα ντελα.Πηγα λοιπόν στοχευμενα σε μια παλια μου γνωριμία την Βίκτωρια απο το Casa Victoria.Περασα με το απλο των 30 ευρω.Ανεση χρωνου με πολλα προκαταρτικα αρκετα καλη πιπα και σεξ σε δυο στασεις.Η ολη συνευρεση ειχε διάρκεια γύρω στα 25 λεπτά χωρις βιασυνη εκ μερους της και χωρις ενοχλειση απο την τσατσα.Σιγουρα η κοπελα εκτιμαει τον πελατη και τα χρηματα που παιρνει.Η συναντηση εγινε στις 12 το μεσημέρι.Στο Casa Victoria η Καριόλα με αφρό κάθε φορά που πάω με θυμάται σαν να είμαι κάθε μέρα εκεί και αρχίζει την μουρμούρα οτι μπαίνω για να βλέπω μόνο λες και δεν θυμάται 2 φορές που πέταξα λεφτά εκεί
Ναι αυτές μαλακίες που λένε ότι είναι η καλύτερη στην πόλη και τα κάνει όλα και δεν βιάζεται και στο κρεβάτι άλλα ακούς και οχι και μη ....
Κάθε φορά δίνω 70-100€ και δεν ευχαριστιέμαι με τις περισσότερες η τελευταία φορά που άξιζε με το παραπάνω το 50αρικο ήταν μια milfara Ρωσίδα 40+ στο ξύλινο πριν κάνα χρόνο και έκανε απίστευτες κινήσεις στο ντουΖακι
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Μινι τσαρκα τωρα το πρωι. Χαλια μαυρα. Τσαρινα κλειστο, λαρα κλειστο. Περασα και απο μινωταυρου κ πετρου ερημιτη τιποτα αξιολογο.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
εμ αυτά λέω σύντροφε από σπίτια χορτάσαμε (παλιά και νέα) από μωρά πεινάμε....Μινι τσαρκα τωρα το πρωι. Χαλια μαυρα. Τσαρινα κλειστο, λαρα κλειστο. Περασα και απο μινωταυρου κ πετρου ερημιτη τιποτα αξιολογο.
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
μαγκες τι ξερουμε για μια νεαρη μελαγχροινη ρωσιδα γαλανοματα αν θυμαμαι καλα στο ν.ουρανου 26
Trashakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχουμε κανενα νεο απο Ιωαννα ρε παιδια?
Ειχε πει σε κανα μηνα 14 οκτωβρη. Εμφανιστηκε καθολου? εχουμε ιδεα?
Ειχε πει σε κανα μηνα 14 οκτωβρη. Εμφανιστηκε καθολου? εχουμε ιδεα?
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλημερα συναδελφοι! Τελευταια περασα με την Λαρα και μπορω να πω οτι εχουμε μια θεαματικη αλλαγη ως προς την συμπεριφορα της στο δωματιο.Μπραβο της απο εμενα και νομιζω αξιζει να τις γραψω μια κριτικη γιατι παλιοτερα αν θυμαμαι καλα δεν ειχα γραψει και τα καλυτερα για αυτην.Αλλες καταθεσεις που εκανα το διμηνο που μας περασε ηταν με σοφια πολυ καλη οπως παντα. ειρηνη αν και χαλασε αρκετα στην εμφανιση, μεσα παραμενει δυναμιτης.Μια μεγαλη πατατα εφαγα με μια ελληνιδα αννα αν θυμαμαι καλα στο φριξου απεναντι απο το στουντιο τις εφη.
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Μαλλον δεν εχει καταχωρηθει στον καταλογο το στουντιο οπου δουλευει η λαρα.Τεσπα, να πω οτι στο δωματιο εχει αλλαξει αρκετα,πλεον δεν δειχνει να βιαζεται ειναι προθυμη να τα κανει σχεδον ολα..πουτσοτριψιματα, ολες τις στασεις,φιλια οχι ομως γλωσσοφιλα.Μαλιστα καναμε και μπανιο μαζι χωρις να ειναι σε καποιο προγραμμα αυτο.Γενικα αλλαξε ετσι μου φανηκε εστω κι αν περασαν τοσα χρονια που ειναι εδω πανω απο 5 σιγουρα, θα μου πειτε ποτε δεν ειναι αργα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.778
- Πόντοι
- 38.177
Μαλλον δεν εχει καταχωρηθει στον καταλογο το στουντιο οπου δουλευει η λαρα.Τεσπα, να πω οτι στο δωματιο εχει αλλαξει αρκετα,πλεον δεν δειχνει να βιαζεται ειναι προθυμη να τα κανει σχεδον ολα..πουτσοτριψιματα, ολες τις στασεις,φιλια οχι ομως γλωσσοφιλα.Μαλιστα καναμε και μπανιο μαζι χωρις να ειναι σε καποιο προγραμμα αυτο.Γενικα αλλαξε ετσι μου φανηκε εστω κι αν περασαν τοσα χρονια που ειναι εδω πανω απο 5 σιγουρα, θα μου πειτε ποτε δεν ειναι αργα.
Ναι αλλά το γυμνό στα 60€ είναι υπερβολικά υψηλή τιμή για την εποχή που ζουμε(2 μεροκάματα)για 20 λεπτά απόλαυσης...
Στην Αθήνα 3 φορές γαμας μ'αυτά τα λεφτά με γυμνό στοματικό,κωλο και cim!!!
Κάποτε πρεπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρέπει να πέσουν οι τιμές και να μην μας πιάνουν κορόιδα εδώ πάνω.
Θα γράψω σχετική κριτική για να καταλάβεις τι εννοώ και τι βίωσα.
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
ρε φιλε τι κοινο εχεις στην αθηνα, ποσα μαγαζια και ποσα στουντιο κτλ, μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο, περισσοτερες επιλογες πεσανε οι τιμες. Βρισκουν και κανουν εδω αφου πηγαινει ο κοσμος θα παραμενουν οι τιμες οπως εχει. Εχει απειρα παραδειγματα οχι μονο στον αγοραιο ερωτα η Ελλαδα... Τα ιδια ειναι και με το ιντερνετ και με το κινητο τηλεφωνο και τα προγραμματα βρισκουν και κανουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις