Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
προεδρε βαλε το κανονικο σου νικ...
λοιπον gl παιζει τζαστιν και η δαναη με το καινουριο της ονομα που δε θυμαμαι πως το εχει κανει
για μαθε για Δανάη με ενδιαφέρει,το παλιό Νικ το κάνανε Μπαν τι να κανω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.124
Πόντοι
11.585
καμια απο τις πολυ παλιες υπαρχει;

ενδεικτικα αννα μαρια,δαναη,εφη,σαρα,μαρια τσεχα εμφανιστηκαν ξανα πουθενα;

Μονο Τζαστιν οπως ειπε ο gagarin, εχω δει, δουλευει και την πηρα πριν κανα μηνα, για Εφη απο οσο ξερω τελος, εχει σταματησει και ασχολειται με αλλο ειδος, δεν την βλεπω να ξαναγυρναει, αλλα ποτε μη λες ποτε.!!!!!  :grin:

Οι αλλες αγνοουνται, αλλα θα εκοβα φλεβες αν διαβαζα οτι επεστρεψε η Μιλανα.!!!!!! :wanker:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Λίγη βοήθεια εδώ. Πού είναι οι πιάτσες; Γιαννιτσών και γύρω;

Κάποιο συγκεκριμένο δρόμο να δοκιμάσω;
Ευχαριστώ
γιαννιτσων, κωλεττη και μοναστηριου πανω κατω φυσικα αναλογα με την μερα, αλλες φορες ειναι φουλ στις κορασιδες και αλλες δεν υπαρχει ιχνος

Σωστός

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Και πώς γίνεται; Στο αυτοκίνητο;

Δεν είναι και το καλύτερο μέρος να ευχαριστηθείς κάτι με την ησυχία σου. Υπάρχει άλλος τρόπος αν πάρεις από την πιάτσα;

piatsovios51

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2018
Like
6
Πόντοι
0

Δεν είναι και το καλύτερο μέρος να ευχαριστηθείς κάτι με την ησυχία σου. Υπάρχει άλλος τρόπος αν πάρεις από την πιάτσα;

Παίχτη αν λέω αν βρείς κοπέλες,καλύτερα πάρτη σε χοτέλι,ποιο ανετα θα εισαι,επίσης μακρυά απο πρεζούδες και γύφτισες!

piatsovios51

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2018
Like
6
Πόντοι
0

Αν θές έχω τηλεφωνάκι απο τιμιο ωραίο καθαρο βουλγαρακι

Σωστός

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
ε ναι. Ελπίζω πως γίνεται καθότι σχετικά νέο μέλος

alexxenia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
36
Πόντοι
0
ρε μάγκες ήρθα εδώ κ δεν υπάρχει τπτ πριν 1 χρόνο είχε ενημέρωση στο lades τώρα μπήκα και δεν υπάρχουν κοπέλες η κοπέλες τι έγιναν ? η εμμανουελα κ όλες αυτές ?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
ρε μάγκες ήρθα εδώ κ δεν υπάρχει τπτ πριν 1 χρόνο είχε ενημέρωση στο lades τώρα μπήκα και δεν υπάρχουν κοπέλες η κοπέλες τι έγιναν ? η εμμανουελα κ όλες αυτές ?

φαιντγκερλσ.gr

έλα ξεναγήσου άρχοντα!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Είσαι σίγουρος;αμα τρομάζεις όμως μην κάνεις παράπονα εδώ..
Για να τρομαξει τυπε ο τυπος θα πρεπει να τον στειλεις σε κανα δρακο αν λεω αν δεν ειναι δρακος αυτη που εχεις γιατι να τρομαξει

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Για να τρομαξει τυπε ο τυπος θα πρεπει να τον στειλεις σε κανα δρακο αν λεω αν δεν ειναι δρακος αυτη που εχεις γιατι να τρομαξει
έλα ντε.... :huh: :huh:
είδα αυτήν την καινούρια την Μόνικα χθες ...αρκετά γεμάτη από την μέση και πάνω....με ψιλό κοιλιές δεν είναι στα γούστα μου. Είχε όμως πολύ διάθεση στο σαλόνι-τρώγλη του μαγαζιού τούτου, σκέτη κομμουνιστική φάμπρικα σύντροφοι  ...δεν ξέρω αν θα δοκιμάσω....

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
έλα ντε.... :huh: :huh:
είδα αυτήν την καινούρια την Μόνικα χθες ...αρκετά γεμάτη από την μέση και πάνω....με ψιλό κοιλιές δεν είναι στα γούστα μου. Είχε όμως πολύ διάθεση στο σαλόνι-τρώγλη του μαγαζιού τούτου, σκέτη κομμουνιστική φάμπρικα σύντροφοι  ...δεν ξέρω αν θα δοκιμάσω....

Μέσα να δεις τι όρεξη έχει το μπαστ...ακι
Για 1 φορά καλά είναι...!!!
Καλή βδομαδο-βολιά συναγωνιστές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom