al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
ακομα εισα καψουρης ρε??πανε γαμα Αλίνα και ανεβασε κριτική
ακομα εισα καψουρης ρε??πανε γαμα Αλίνα και ανεβασε κριτική
νναι μου λειπει αυτη η καρδουλα πανω απ την κωλοχαραδρα της και τα σκιστα της τα ματακια.. κλαψ. Πουτανα ξενιτιαακομα εισα καψουρης ρε??
Που θελω να καταληξω μ'αυτες τις παπαριες που γραφω ομως??...Ποια γαμαμε παλι αποψε ρε μαγκες? ...
Ακουω γνωμες ....
Μύστες συγγνώμη που θα γράψω κάτι άσχετο -δεν θα είναι πρωτή φορά άλλωστε που ένα νήμα ξεφεύγει- έχω ανεβάσει νεο θεματάκι για κάτι τύπους που έχουν σχεδον 15,000 μηνύματα ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ!
Τρολάρουν μαλώνουν, γραφουν,γραφουν και τι δε γράφουν, άμα όμως είναι να γράψουν καμια κριτική και να ενημερώσουν που είναι και το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μας ΓΡΑΦΟΥΝ!
ΜΥΣΤΕΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ!
Δε είμαστε νεροκουβαλητές κανενος!
Ας το συζητήσουμε
ΤΡΟΛ, LEECHER ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΗΔΕΝ!
Και πάλι σορρυ
Τελικα χθεσυνοβραδυνος απολογισμος: 15 € βενζινη,κουραση,και χασιμο 1μισης ωρας αφου μπαινοεβγαινα μαζι με Πακιστανους (!!!) οι ποιοι ειχαν αμφιεση με παντοφλα διχαλη. Οποια καταντια δηλαδη...Live...πηγα καρφωτος για αλινα..μην γραφετε για βυζαρες τε μαγκες..ετσι ειναι οι βυζαρες;;;2αρια με το ζορι..γενικα τιποτα,δεν προλαβα και νεφελη
ακομα εισα καψουρης ρε??
Σιγουρα πραγματα και τζαμπαΤελικα χθεσυνοβραδυνος απολογισμος: 15 € βενζινη,κουραση,και χασιμο 1μισης ωρας αφου μπαινοεβγαινα μαζι με Πακιστανους (!!!) οι ποιοι ειχαν αμφιεση με παντοφλα διχαλη. Οποια καταντια δηλαδη...
Και κατεληξα με πια περιποιημενη μαλακια στις 2 το πρωι στο youjizz
η απαντηση ειναι απλη νομιζω...για οσο ακομα θα διαθετει εναν απο τους μεγαλυτερους αριθμους μονιμης πελατειας και για οσο θα πιανει τις ιδιες αποδοσεις στο δωματιο...Νικ. Ουρανού 26: Η Ειρήνη, παλιά καραβάνα, που το πας? Για πόσο ακόμα κοπέλα μου?
Στην κατηγορια των μιλφ ομως η Μονικα την εχει για πλακα.η απαντηση ειναι απλη νομιζω...για οσο ακομα θα διαθετει εναν απο τους μεγαλυτερους αριθμους μονιμης πελατειας και για οσο θα πιανει τις ιδιες αποδοσεις στο δωματιο...
Γιατι απο τα 25 σπιτια που ειδες ανοιχτα και απο τις υπολοιπες 24 κοπελες οι 20 δε πιανουν μια μπροστα της
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρωινή βάρδια σημερα:
Poison: Ντανιέλα μια καινούρια με υπερφυσικό στήθος, αλλά τίποτα παραπάνω.
Τριδυμα Νο1: Η ελληνίδα Νίκη με τα μαστάρια να κρέμονται έτοιμα για άρμεγμα. Άντε γεια!
Τρίδυμα Νο2: Μια γεματούλα με μαύρο μαλλί νομίζω Τζούλια. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Τρίδυμα Νο3: Δεν μπορώ να καταλάβω που την βρήκαν και την έβαλαν… έφυγα τρέχοντας!
Φρίξου 11(κακά κορίτσια): Μια μελαχρινή μιλφ με αρκετά χιλιόμετρα έπαιρνε 25 γιουρο, ίσως για την τιμή μια φορά να πάει κάποιος… Προσοχή στο σκαλί!
Φρίξου 13 Α : Η Τζούλια (ρουμανα νομιζω). Προσπάθησε να με ξεγελάσει με το χαμόγελό της αλλά μάταια…
Νικ. Ουρανού 26: Η Ειρήνη, παλιά καραβάνα, που το πας? Για πόσο ακόμα κοπέλα μου?
Ερημίτη 5: Άλλη μια ξεχασμένη μιλφ… Δεν θυμάμαι όνομα αλλά γνωστή από παλιά.
Μινωταύρου & Νικ. Ουρανού: Η Έλενα Ουκρανέζα, μάλλον η καλύτερη της πρωινής βάρδιας στην κατηγορία των 30 Ε
Μινωταύρου 14 ξύλινο: Μια που ήταν είπε η πρώτη μέρα της, αδιάφορη όμως για μένα
Godiva: Μια μιλφ που προσπάθησε αρκετά να με δελεάσει (Σαμπρίνα είπε? Μπορεί να κάνω και λάθος) αλλά δεν…
Bella Donna: Η Αναστασία, γνωστή και προτείνεται.
Bad Girls: Η Βικτώρια. Δεν ξέρω τώρα πόσο καλή είναι αλλά πριν 1-1,5 χρόνο ήταν καλή.
Red Light: Η Τζούλια, ωραία παρουσία και πολύ καλό σώμα, στα υπόλοιπα δεν ξέρω
Golden Lips: H Paola. Δυνατό σώμα αλλά κάτι μου έλεγε ότι στο δωμάτιο θα έτρωγα φόλα οπότε δεν δοκίμασα.
Red Diamond: H Gabriela. Μελαχρινή, ωραίο κορμί και πρόσωπο, ίσως αποτελεί καλή επιλογή, δεν εχω δοκιμάσει.
Paradise 2: H κοκκαλιάρα η Μπεατρις. Αν και όμορφο προσωπάκι, σε ξεγελάει και μέσα είναι κομοδίνο από ότι έχουν πει. Δεν έχω άποψη.
Για την ιστορία έφυγα χωρίς να μπω κάπου.