Fotis Panagiwtou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Θα κλες τα λεφτα σου παγος η κυριατι παιζει με την Justine? γνωριζουμε στουντιο που εργαζεται ι και καμια φοτο ειμαι ζεστος για μιλφακι λεω αυριο να παω
Θα κλες τα λεφτα σου παγος η κυριατι παιζει με την Justine? γνωριζουμε στουντιο που εργαζεται ι και καμια φοτο ειμαι ζεστος για μιλφακι λεω αυριο να παω
δε σας ξερουμε κυριε...εμεις μονο το gl αναγνωριζουμε. Δε μας αρεσει το νικ σας.Χαίρετισμους στα ιστορικα και όχι μόνο μέλη από έναν παλιό σας πρόεδρο και νυν αποστρατο
δε σας ξερουμε κυριε...εμεις μονο το gl αναγνωριζουμε. Δε μας αρεσει το νικ σας.
Καλωσήρθες στα πάτρια εδάφηΧαίρετισμους στα ιστορικα και όχι μόνο μέλη από έναν παλιό σας πρόεδρο και νυν αποστρατο
ποσα γιουρια;Ρε μπαγάσες μιλάτε για επιστροφές τυπου τζαστίν, αλλά για την Ιωάννα που γύρισε μετά από ένα 4μηνο απουσίας την μούγκα όλοι σας :-
Παρεπιτπόντως η κοπέλα εργάζεται εδώ και μία εβδομάδα στο μοναχικό του las vegas, θα μείνει έως τις 20 του μήνα στην πρωινή βάρδια για όποιους ψήνονται, εγώ τυχαία την είδα σε τσάρκα και όρμησα, με σούπερ διάθεση επέστρεψε, και πέρασα πάρα πολύ καλά
όχι φίλος...ένα από Ουκρανία...έχω γράψει κριτικήΗ Λίνα που έχει στο φαιντ γιρκλς στο στούντιο της Έφης,είναι μια Ελληνίδα milf που ήτανε στο Vis9 πριν ένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή;
30 κλασικά.ποσα γιουρια;
γλυφοκωλια κανει;Τζούλια μουναρα...γλυκιά και ευχάριστη....δυνατό φτιαγμένο βυζι σε εμφάνιση όχι τόσο στην αφή