Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βραδινή τσάρκα χθες,μερικά ήτανε κλειστά λόγω βροχής κατά τις 10 που πήγα.Κατέληξα στην Ιζαμπέλα στο Venus και θα ανέβει κριτική...Άποψη για Σάντρα; Νικηφόρου Ουρανού 24 πράσινο γωνιακό.Με δυνατό πίσω σύστημα.Νομίζω έχει αναφερθεί προηγουμένως,αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μια αναφορά για τι περίπτωση πρόκειται.Έχει ένα χαρακτηριστικό τατού,αστεράκια στη δεξιά ομωπλάτη.Επίσης μου έκανε εντύπωση και η Σόνια στο τελευταίο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού αλλά νομίζω αυτή δεν έχει αναφερθεί,καινούργια θα ναι.Δεν τη θυμάμαι εγώ τουλάχιστον

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Βραδινή τσάρκα χθες,μερικά ήτανε κλειστά λόγω βροχής κατά τις 10 που πήγα.Κατέληξα στην Ιζαμπέλα στο Venus και θα ανέβει κριτική...Άποψη για Σάντρα; Νικηφόρου Ουρανού 24 πράσινο γωνιακό.Με δυνατό πίσω σύστημα.Νομίζω έχει αναφερθεί προηγουμένως,αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μια αναφορά για τι περίπτωση πρόκειται.Έχει ένα χαρακτηριστικό τατού,αστεράκια στη δεξιά ομωπλάτη.Επίσης μου έκανε εντύπωση και η Σόνια στο τελευταίο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού αλλά νομίζω αυτή δεν έχει αναφερθεί,καινούργια θα ναι.Δεν τη θυμάμαι εγώ τουλάχιστον
φιλε η σαντρα εχει κριτικες στου ερημιτη 2 και αλλου ...η Ιζαμπελλα τι λεει ;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας
Είναι πολύ καλή πουτσοπνιχτρα!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?
Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για τσαρίνα και δεν δούλευε και δούλευε η μόνικα καιρό είχα να ακούσω και να δω το αμάξι της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?
εμενα η Μικαελα του game of love μου θυμιζει εντονα τη Νταϊανα...εκτος οτι μοιαζει παρα πολυ,μιλαει με το ιδιο στυλ και ειναι και Μολδαβη

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηρα τηλ για νατασσα αλλα δεν ειναι. Ειναι η Μονικα για οποιους θελουν, Νατασσα απο παρασκευη ειπε η υπηρεσια. Αυτη τη γιαννα στο bella donna την ειδε/δοκιμασε κανεις ?
Απελπιστηκα... θελω να κατεβω βολτα και πραγματικα απορω τι αξιζει κυριακατικα σαν πρωι μεσημερι... Η τιποτα η καπου δεν ειμαι καλα ενημερωμενος...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πηρα τηλ για νατασσα αλλα δεν ειναι. Ειναι η Μονικα για οποιους θελουν, Νατασσα απο παρασκευη ειπε η υπηρεσια. Αυτη τη γιαννα στο bella donna την ειδε/δοκιμασε κανεις ?
Απελπιστηκα... θελω να κατεβω βολτα και πραγματικα απορω τι αξιζει κυριακατικα σαν πρωι μεσημερι... Η τιποτα η καπου δεν ειμαι καλα ενημερωμενος...

Aυτη η Γιάννα είναι η παλιά Γιάννα απο το Λαφάμ....κοντα στα 40 αν οχι λίγο παραπάνω....Καλή ηταν στα νιάτα της....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Aυτη η Γιάννα είναι η παλιά Γιάννα απο το Λαφάμ....κοντα στα 40 αν οχι λίγο παραπάνω....Καλή ηταν στα νιάτα της....
μπηκα ειδα εχει μια κριτικη αλλα και παλι γαμω ειμαι και μακρια αν κατεβω και δεν μου κανει κλικ δεν ξερω, μονικα, ειρηνη δεν ψηνω φτανει οποτε μετα τι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Ειπε να ξεκουραστει το κοριτσι. Μην με δει παλι και παθει ταρακουλο.

Nikos242424

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, η Αλίκη που ήταν κάποτε στο Venus, ξέρουμε αν είναι ακόμα ενεργή και που?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μετα απο την αναφορα του Αλ, ψηθηκα κι εγω για Αλινα.
Ρε παιδια τι απογοητευση!
Ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο χαμογελο και πειθω μεν, αλλα η αληθεια δεν αργησε να φανει.
Βυζια σαν αρχιδοσακούλες γέρου 90+ετων πλαδαροτητα ως εκει που δεν παιρνει. Η εμφανιση με εσωρουχα στο σαλοναρισμα ξεγελαει παρα πολυ.
Στο δωματιο οντως πολυ δυνατη με καλο προγραμμα, προκαταρκτικα, πιπα πολυ καλη,με ναζι και επαγγελματισμο.
Το καταλαβε και η ιδια οτι ψιλοξενερωσα, αλλα καναμε και οι δυο μας φιλοτιμες προσπαθειες για να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα.
Αν η εμφανιση της Αλινα ηταν λιγο καλυτερη θα ηταν στα τοπ για εμενα. Ισως ενα γυμναστηριο να βοηθουσε λιγο την κατασταση.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρα η Νταϊάνα η μολβαδη δουλεύει κανονικά;;;

• Like
Αντιδράσεις: xman3

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Σφηνάκι ε? Στα ποσα γγιουρος το προγραμμα? Θα εχουμε και κριτική?

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Δύο κοπέλες που μου έκαναν πολύ θετική εντύπωση στο σαλονάρισμα και λογικά θα ιδρώνουν τη φανέλα: Βαλεντίνα στο Βέγκας-1 και Αλίνα στην Ερημίτη.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ποια είναι η μεγαλύτερη βυζαρού που υπάρχει σε μπουρδέλο/στούντιο/μασάζ της Θεσσαλονίκης; Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom