Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Νομίζω οτι αυτον τον καιρό δεν δουλεύει η γαλήνη , δεν είμαι και σίγουρος αλλα νομίζω οτι δεν είναι σε κανένα απο τα δυο σάιτ. Εκτός αν δουλευει σε κανένα σπιτάκι εκτός των σαιτ.
Απο την άλλη δεν την έχω πάρει κιόλας την γαλήνη, αλλά απο φωτογραφίες που έχω δει όντως φαίνονται ωραία και μεγάλα.

Η Γαλήνη μέχρι κ πριν 10 μέρες δούλευε σε studio στην Ξάνθη. Δεν ξέρω αν έχει φύγει από εκεί.

Μιλάμε για βυζάρες όχι αστεία !!

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Η μιρα δουλεύει. Πρωί η βράδυ αυτή τη βδομάδα. Γιατί είμαι. Από μακρια ξέρει  κανείς?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Παντως προσωπικα βυζια για μενα τα καλυτερα τα εχει η λαρα. Στητα νεανικα κ για πολυ πιπιλισμα. Της γαληνης παλια που την ειχα παρει σαν αγελαδα ηταν.ψιλοπεσμενα αλλα δεν λεω πολυ μεγαλα και φυσικα.

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Παντως προσωπικα βυζια για μενα τα καλυτερα τα εχει η λαρα. Στητα νεανικα κ για πολυ πιπιλισμα. Της γαληνης παλια που την ειχα παρει σαν αγελαδα ηταν.ψιλοπεσμενα αλλα δεν λεω πολυ μεγαλα και φυσικα.

Της γαλήνης είναι όσο καλά μπορεί να είναι τόσο μεγάλα φυσικά βυζιά. Δηλαδή τέλεια

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Μια Ιζαμπελα την εχει παρει κανεις ?

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Καλημέρα,

Μια Μιχαέλα από Τσεχία που δούλευε στο GODIVA ξέρει κανείς που βρίσκεται?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την μιρα την πετυχα πριν λιγεσ μερες πρωινη.
Παντως αυτο το μηνα κλαιω ακομα, πηγα σαντρα στη φριξου στο τελευταιο δεξια καπου στη μεση την διαολοστειλα, διαολοστειλα και την τσατσα, η τυπισσα ηταν πιωμενη και απαθεστατη, τιποτα η χειροτερη καταθεση ισως της τελευταιας 10ετιας για μενα. Και πριν λιγες μερες που γυρισα πρωι περασα λας βεγκας με μια βαλεντινα μου φαινεται δεν διαβασα κριτικες, ακομα και τωρα δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω οποτε 2/2 οι αποτυχιες μου.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Φιλοι μοου θελω τα φωτα σας και κυριως του Αλ (ο οποιος με ειχε βοηθησει παλαιοτερα σε ενα παρομοιο θεμα) , Θελω πληροφοριες για μια κοπελα "γεματη" μελαχρινη στην μινωταυρου μετα τον χωματοδρομο , σε ενα απο ξυλινα σπιτακια στα αριστερα, την οποια την ειχα δει σαββατο μεσημερι απλα επειδη δεν ειχα παει για δικια μου δουλεια εφυγα βιαστικος χωρις να ρωτησω ονομα ή αν ειναι σταθερα πρωινη . Εχει κανεις καποια πληροφορια ή εστω να καταλαβε περιπου ποια κοπελα λεω?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Φιλοι μοου θελω τα φωτα σας και κυριως του Αλ (ο οποιος με ειχε βοηθησει παλαιοτερα σε ενα παρομοιο θεμα) , Θελω πληροφοριες για μια κοπελα "γεματη" μελαχρινη στην μινωταυρου μετα τον χωματοδρομο , σε ενα απο ξυλινα σπιτακια στα αριστερα, την οποια την ειχα δει σαββατο μεσημερι απλα επειδη δεν ειχα παει για δικια μου δουλεια εφυγα βιαστικος χωρις να ρωτησω ονομα ή αν ειναι σταθερα πρωινη . Εχει κανεις καποια πληροφορια ή εστω να καταλαβε περιπου ποια κοπελα λεω?
Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να εννοείς αυτην εδω Δεν ξέρω όμως ούτε αν βρήκα την κοπέλα , ούτε αν δουλεύει αυτην την περίοδο.

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτη . Δεν ξερω και ακριβως τα σπιτια για να σας εξηγησω καλυτερα.Οπως ανεβαινεις την μινωταυρου στα αριστερα σου , μετα τον χωματοδρομο ειχε 3 ξυλινα σπιτια , τα 2 κολλητα το ενα με το αλλο και το αλλο ηταν μπροστα τους. Σε ενα απο τα 2 κολλημενα ηταν !

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτη . Δεν ξερω και ακριβως τα σπιτια για να σας εξηγησω καλυτερα.Οπως ανεβαινεις την μινωταυρου στα αριστερα σου , μετα τον χωματοδρομο ειχε 3 ξυλινα σπιτια , τα 2 κολλητα το ενα με το αλλο και το αλλο ηταν μπροστα τους. Σε ενα απο τα 2 κολλημενα ηταν !
Α μάλον εννοείς το λας βέγκας τότε , αυτό που έβαλα εγω στο λίνκ είναι απέναντι.

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Ναι   Las Vegas διπλα απο αυτο με τον τσατσο.Εκεινο ηταν το σπιτι!! Καποια πληροφορια ισως τωρα?

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
μαλλον εινια αυτη. σε ευχαριστω τακαρε!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
εγω πριν λιγο μεγαλη αποτυχια. πηγα για τσαρινα αφου με ενημερωσε η υπηρεσια οτι ειναι εκει. με το που φτανω βλεπω την νατασσα απεξω να φευγει, την λεω τι εγινε που πας. μου λεει ασε βαρεθηκα και φευγω. ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ. εφυγα απογοητευμενος πηρα ενα call girl που ηταν μεγαλη μουφα και ξενερωσα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Γεια σας
Επειδή τα site των studio δεν είναι έγκυρα πολλές φορές ξέρετε μήπως τα fb από τανεσπου για να τις βρίσκουμε κάπου αν έχετε και ξέρετε ότι δεν θα τους πειράζει να τα δώσετε στείλε pm

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Γεια σας
Επειδή τα site των studio δεν είναι έγκυρα πολλές φορές ξέρετε μήπως τα fb από τανεσπου για να τις βρίσκουμε κάπου αν έχετε και ξέρετε ότι δεν θα τους πειράζει να τα δώσετε στείλε pm
Το instagram σου κάνει?Συγκεντρωσου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom