boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
Σιγα τη Βυζαρου ρε συ..Μην λεμε ο,τι θελουμε και παραπλανουμε τον κοσμο..η νεφελη
Αδυνατη με σιλικονε 3αρια ειναι...Σιγα..
Σιγα τη Βυζαρου ρε συ..Μην λεμε ο,τι θελουμε και παραπλανουμε τον κοσμο..η νεφελη
το ξες ότι ο μεσος ορος των βυζιων είναι το 2Σιγα τη Βυζαρου ρε συ..Μην λεμε ο,τι θελουμε και παραπλανουμε τον κοσμο..
Αδυνατη με σιλικονε 3αρια ειναι...Σιγα..
Νομίζω οτι αυτον τον καιρό δεν δουλεύει η γαλήνη , δεν είμαι και σίγουρος αλλα νομίζω οτι δεν είναι σε κανένα απο τα δυο σάιτ. Εκτός αν δουλευει σε κανένα σπιτάκι εκτός των σαιτ.το ξες ότι ο μεσος ορος των βυζιων είναι το 2
και οσες εχουν φυσικα εχουν μαλακοτερα απο τα σιλικόνης?
παντως η γαληνη εχει τα μαγαλυτερα ωραια βυζια λογω αναλογιων της που είναι κοντη και μικροκαμωμενη, για θεια-γιαγια τανια δεν μιλαμε είναι βιτσιο όχι νορμαλ
Ποια είναι η μεγαλύτερη βυζαρού που υπάρχει σε μπουρδέλο/στούντιο/μασάζ της Θεσσαλονίκης; Ευχαριστώ!
50e γυμνο με 69...Κριτικη δε ξερω αν πρεπει να εχουμεΣφηνάκι ε? Στα ποσα γγιουρος το προγραμμα? Θα εχουμε και κριτική?
Ευχαριστώ, φυσικά ή σιλικόνη;Χριστίνα Φρίξου 14Β βραδινή
Ευχαριστώ, φυσικά ή σιλικόνη;
φιλε η σαντρα εχει κριτικες στου ερημιτη 2 και αλλου ...η Ιζαμπελλα τι λεει ;;
Βανεσσα την είδα την περασμενη εβδομάδα με άλλο ονομα στο Φριξου 15 βραδυ νομιζωΣκεφτόμουν να κάνω καμία γύρα,αλλα δεν πρόλαβα....Κάτι καινούριο? σκεφτόμουν για τζαστίν ,γιατί μ'άρεσει σαν γυναίκα.....αλλα μέσα είναι ψιλοξενέρωτη.
Είδε κανεις την Μαρίζα στο εροτικα? ειναι η ιδια απο το παρανταις?
Επίσης έψαχνα την Βανέσα απο ερημίτη,μια βουλγάρα ψιλοαδιαφορη για πολλούς που δουλεψε και σε βιλλα αεροτικα και γενικως προς τα εκεί....έχει και κριτικές ,ξερει κανεις τι απέγινε? την είδε κανεις σε κανενα μαγαζί της περιοχ΄ής???
ΑΛΛΙΏς ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΖΟΎΛΙΑ ΑΠΟ την αλύσίδα.....
Βανεσσα την είδα την περασμενη εβδομάδα με άλλο ονομα στο Φριξου 15 βραδυ νομιζω
50e γυμνο με 69...Κριτικη δε ξερω αν πρεπει να εχουμε
ελα μωρε αφου ειναι καλη τι την θες την κριτικη
η κριτικη ειναι κριτικη. Ανεβασε μια για το αλινακι κοριτσακι50e γυμνο με 69...Κριτικη δε ξερω αν πρεπει να εχουμε
ελα μωρε αφου ειναι καλη τι την θες την κριτικη
Ξεκαθαρα τοτε η θεια τανια,βραδυνη Νικηφ. Ουρανου,στο 1ο αριστερα (μετα τις γραμμες)Με ενδιαφέρει ποια έχει τα μεγαλύτερα φυσικά ανεξαρτήτως ηλικιας!
+1Τα μεγαλύτερα δεν ξέρω. Τα ωραιότερα βυζιά για μένα είναι της Εβελίνας.
Eυχαριστώ συναγωνιστήξεκαθαρα τοτε η τζιλφ Ξεκαθαρα τοτε η θεια τανια,βραδυνη Νικηφ. Ουρανου,στο 1ο αριστερα (μετα τις γραμμες)