mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τυπε κ ο Μαυρος Πητ μια χαρα παιδι ειναι??Ρε ΡΑΠΤΟΡΑ...γιατι μας αποκαλεις ΜΑΛΑΚΕΣ και ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕΣ?
Μια χαρα παιδια ειμαστε!!!
τυπε κ ο Μαυρος Πητ μια χαρα παιδι ειναι??Ρε ΡΑΠΤΟΡΑ...γιατι μας αποκαλεις ΜΑΛΑΚΕΣ και ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕΣ?
Μια χαρα παιδια ειμαστε!!!
αλινα;έχουμε και τέτοιες,πως το πες (με εγγύηση)στη πόλη μας;Επίσκεψη σε Άλινα σήμερα στο Π.Ερημιτη 3.Μεγαλες στιγμές με την Αλινα!Είναι εγγύηση για μένα!Special περιποίηση!
Μετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας!
blackadder !!!
Με το που φτανουμε μου λεει να παρω χαρτι κ στυλο?
-Αραξε στα κυβικα σου...με τον Προεδρα εισαι!
Πετρου ερημιτη 5(Γκρι): Ρεβεκα. Ρουμανικο μιλφακι με καστανο καρε μαλλακι,που το κωλαρακι της εχει αρχισει να φαινονται τα πρωτα σημαδια κυτταρυτιδας!
Πετρου ερημιτη 3(Κοκκινο): Αλινα. Επανεμφανιση το μωρο αρκετα ανανεωμενο και στο σαλονι σε κοιταει επιμονα παιζοντας παραλληλα με την γλωσσιτσα της! :-*
Πετρου ερημιτη 2: Λορεττα. Ρουμανικο ξανθο μωρακι...ψιλοαπειρο το εκοψα!
Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!! ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει?
Μινωταυρου 14: Ελενα. Το νταρντανομωρο μου με τα βυζομπαλα να ξεχειλιζουν!
Ο μλκ μου λεει αυτη στην πιατσα με 20€ δεν θα την παιρνανε!
Μινωταυρου 3: Ολια. Φοβερο κωλαρακι εχει το ουκρανακι( ) που το πειραζα στο σαλοναρισμα με κατι ρωσσικα που της πεταξα!
Μινωταυρου με Νικ. Γωνια: Αγγελικη. Το ξανθο κοντοπουτανο με την υπεροχη κωλαρα! Κατι τετοια μικρωκαμωμενα αρεσουν στον αυτιστικο θειο μου!
Νικ.24: Σαντρα. Αλλο ενα κοντοπουτανο σε πιο σκουροχρωμη αποχρωση!
Νικ.28: Μιρελλα. ...
Las vegas: Βαλεντινα. Ψεκαζε με το αρωματικο το μωρακι την ωρα που ημασταν στο σαλονι!
Las vegas: Μανταλινα. ...
Νικ.20(vis9): Ραισα. Ωραιο μωρακι με καλουτσικο κωλαρακι!
Freehouse(1): Μικαελα. Παχυνε πολυ το μωρο απο την τελευταια φορα που την ειδα στις βιλλες! ...TRIENA αν πας στην αγαπουλα σου, γραψε κριτικη να Ξεροχυσουμε!
Τριδυμα Νο1 - Νο2: Ινα.( )-
Εβελινα.( )
Φριξου 15: Χριστινα. Το σκουροχρωμο βουλγαρακι! Πληροφορηθηκα πως δουλευε κ σε καποιο μασατζιδικο!
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! ....
Φριξου 14Α: Σαντρα.
Φριξου 14Β: Βιολεττα.
Φριξου 13Α: Μπια. Με την χοντροκωλαρα που εχει το νεανικο μωρακι! Εχουν κανει μαζι με την τσατσα ενα ντουετο μονο για...
Φριξου 13Β: Μπιανκα. Αλλο ενα μωρο που αρεσε στον μπλακ!
Golden lips: Εμμα. Ενα μωρο που θα το δοκιμαζα ανετα!
Red diamond: Σοφια. Σε προγραμμα...
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!!
Ωπ; Η Μικαέλα είναι στο freehouse? Έχει κανείς υπ όψιν τι βάρδια θα είναι σήμερα;
και η σαπιλα συνεχιζετε.στο χωριο.απορω με τι ορεξη πατε για βολτα πομακιαΜετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας!
blackadder !!!
Πετρου ερημιτη 5(Γκρι): Ρεβεκα. Ρουμανικο μιλφακι με καστανο καρε μαλλακι,που το κωλαρακι της εχει αρχισει να φαινονται τα πρωτα σημαδια κυτταρυτιδας!
Πετρου ερημιτη 3(Κοκκινο): Αλινα. Επανεμφανιση το μωρο αρκετα ανανεωμενο και στο σαλονι σε κοιταει επιμονα παιζοντας παραλληλα με την γλωσσιτσα της! :-*
Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!! ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει?
Μινωταυρου 3: Ολια. Φοβερο κωλαρακι εχει το ουκρανακι( ) που το πειραζα στο σαλοναρισμα με κατι ρωσσικα που της πεταξα!
Μινωταυρου με Νικ. Γωνια: Αγγελικη. Το ξανθο κοντοπουτανο με την υπεροχη κωλαρα! Κατι τετοια μικρωκαμωμενα αρεσουν στον αυτιστικο θειο μου!
Las vegas: Βαλεντινα. Ψεκαζε με το αρωματικο το μωρακι την ωρα που ημασταν στο σαλονι!
Freehouse(1): Μικαελα. Παχυνε πολυ το μωρο απο την τελευταια φορα που την ειδα στις βιλλες! ...TRIENA αν πας στην αγαπουλα σου, γραψε κριτικη να Ξεροχυσουμε!
Εβελινα.( )
Φριξου 15: Χριστινα. Το σκουροχρωμο βουλγαρακι! Πληροφορηθηκα πως δουλευε κ σε καποιο μασατζιδικο!
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! ....
Φριξου 13Α: Μπια. Με την χοντροκωλαρα που εχει το νεανικο μωρακι! Εχουν κανει μαζι με την τσατσα ενα ντουετο μονο για...
Ασε μας ρε..πηγες μια φορα στην ΑΘΗΝΑ και μας το παιζεις και εκλεκτικος..και η σαπιλα συνεχιζετε.στο χωριο.απορω με τι ορεξη πατε για βολτα πομακια
για σενα μιστερ τριποδοΑσε μας ρε..πηγες μια φορα στην ΑΘΗΝΑ και μας το παιζεις και εκλεκτικος..
Μια χαρα ειναι τα τσουβαλακια στη πολη μας..
βραδυ ειναι φιλε.πρωι θα ειναι η Νατασα.Ωπ; Η Μικαέλα είναι στο freehouse? Έχει κανείς υπ όψιν τι βάρδια θα είναι σήμερα;
το Las Vegas no 2 ήταν κλειστό?Μετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας!
blackadder !!!
Εβελινα.( )
Ναι πρωι-βραδυ! Εχουν κλεισει και το κουδουνι με χαρτοκουτι που γραφει ΚΛΕΙΣΤΟ!το Las Vegas no 2 ήταν κλειστό?
πανε γαμα Αλίνα και ανεβασε κριτικήΤη Μιχαελα τη γαμησα Μαϊο του 2014,θυμαμαι οτι ειχα περασει καλα διαβασα ξανα και την κριτικη μου και το επιβεβαιωσα αλλα δε μπορω να τη φερω καθολου στο μυαλο μου σαν εικονα...δε τη θυμαμαι καθολου
Η Αλινα επεστρεψε πολυ ωραιο μουνακι με βυζαρες και καλο παιδι ειχα ριξει δυο δυνατα γαμησια μαζι της
Γυρναει στο μυαλο μου και η Σαντρα που γαμησα πριν ενα μηνα και δεσαμε πολυ αν και ειναι τρελη....για ενα χυσιμο στη μαπα ξανα δε θα ελεγα οχι
Τη Μπιανκα την πιτσιρικα τη συμπαθησα πολυ και την ξεκασκεφτομαι απο το μεσημερι παλι
Θεωρητικα εχω εδω και πολυ καιρο την Καρινα στο προγραμμα που ειναι ωραιο μουνι και τα καταπινει ολα
Η πιπα της Ελενας της Ρουμανας ομως ειναι ολα τα λεφτα συν οτι εχει απο τα ομορφοτερα προσωπα
Που θελω να καταληξω μ'αυτες τις παπαριες που γραφω ομως??...Ποια γαμαμε παλι αποψε ρε μαγκες? ...
Ακουω γνωμες ....