Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εχει ακομη στον καταλογο τα παρανταης 1 και 2,
οποτε γραφω μινι κριτικη εδω.
ηταν χθες βραδυ η βανα στο 1 δεν την εχω τιμησει ακομη.
στο 2 ηταν η μαριζα.
παροτι ειναι πολλα κιλα παραπανω απο οτι φαινεται στο αλλο σαητ καθοτι ψηλη και νταρντανα, με το που την ειδα ετρεξε ενδορφινη στον υποθαλαμο και περασα. ειναι σκουρη απο βουλγαρια, χαμογελαστη και καλοδιαθετη οποτε περνας καλα. εχει κατι σπυρακια στα μαγουλα που κρυβει με μεηκ απ. η μεγαλη κωλαρα της εχει καλο σχημα και αφη. προετρεπε μονη της σε χαστουκακι στον κωλο. και βογγαγε καπως ηθοποιιστικα και της ειπα να σταματησει. εχει το ιδιο τατουαζ πιστολι στο μπουτι που ειχε η ροζα-αντριανα τουμπανιεθ. εμφανιση βαζω 6, συμμετοχη 8, ειχε ορεξη για κουβεντα για οσους τους ενδιαφερει το σοσιαλ κομματι. ευχαριστη εμπειρια γενικα. τσατσα 8 η με τα γυαλακια σαν νηπιαγωγος ευγενικη. χωρος παρκινγκ 10 μια και εχει τεραστιο δικο του και περιτοιχισμενο να μην φαινεσαι απο μακρια. 40 ευρω.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Η καθε κοπελα περνει τις μισες εισπραξεις και πληρωνει την Τατσα 50 ε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν οι εισπραξεις είναι πανω από 500 ευρω για την κοπελα τοτε της δινει το 10%.
δηλάδη αν βγαλει 700 ευρω της δινει 70, βεβαια τωρα ελάχιστες κανουν τέτοιους τζιρους αλλα παλιοτερα ετσι ηταν

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας! :grin:
blackadder !!! :rockon: :rockon:

Με το που φτανουμε μου λεει να παρω χαρτι κ στυλο?
-Αραξε στα κυβικα σου...με τον Προεδρα εισαι! :boobies: :grin:

Πετρου ερημιτη 5(Γκρι): Ρεβεκα. Ρουμανικο μιλφακι με καστανο καρε μαλλακι,που το κωλαρακι της εχει αρχισει να φαινονται τα πρωτα σημαδια κυτταρυτιδας! :kissass2:
Πετρου ερημιτη 3(Κοκκινο): Αλινα. Επανεμφανιση το μωρο αρκετα ανανεωμενο και στο σαλονι σε κοιταει επιμονα παιζοντας παραλληλα με την γλωσσιτσα της! :-*
Πετρου ερημιτη 2: Λορεττα. Ρουμανικο ξανθο μωρακι...ψιλοαπειρο το εκοψα! :grin:
Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει? :shower:
Μινωταυρου 14: Ελενα. Το νταρντανομωρο μου με τα βυζομπαλα να ξεχειλιζουν! :tits:
Ο μλκ μου λεει αυτη στην πιατσα με 20€ δεν θα την παιρνανε! :grin:
Μινωταυρου 3: Ολια. Φοβερο κωλαρακι εχει το ουκρανακι( :kissass2:) που το πειραζα στο σαλοναρισμα με κατι ρωσσικα που της πεταξα! :orchestra:
Μινωταυρου με Νικ. Γωνια: Αγγελικη. Το ξανθο κοντοπουτανο με την υπεροχη κωλαρα! :kissass2: Κατι τετοια μικρωκαμωμενα αρεσουν στον αυτιστικο θειο μου! :wanker: :wanker:
Νικ.24: Σαντρα. Αλλο ενα κοντοπουτανο σε πιο σκουροχρωμη αποχρωση! :kissass:
Νικ.28: Μιρελλα.  :lheel:... :kissass2:
Las vegas: Βαλεντινα. Ψεκαζε με το αρωματικο το μωρακι την ωρα που ημασταν στο σαλονι! :jerking:
Las vegas: Μανταλινα. ... :boobies:
Νικ.20(vis9): Ραισα. Ωραιο μωρακι με καλουτσικο κωλαρακι! :kissass2:
Freehouse(1): Μικαελα. Παχυνε πολυ το μωρο απο την τελευταια φορα που την ειδα στις βιλλες! :vomit:...TRIENA αν πας στην αγαπουλα σου, γραψε κριτικη να Ξεροχυσουμε! :wanker: :grin:
Τριδυμα Νο1 - Νο2: Ινα.( :kissass2:)-
Εβελινα.( :tits:)
Φριξου 15: Χριστινα. Το σκουροχρωμο βουλγαρακι! Πληροφορηθηκα πως δουλευε κ σε καποιο μασατζιδικο! :grin:
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! :kneel: :kneel:....   :2funny: :2funny:
Φριξου 14Α: Σαντρα.
Φριξου 14Β: Βιολεττα.
Φριξου 13Α: Μπια. Με την χοντροκωλαρα που εχει το νεανικο μωρακι! Εχουν κανει μαζι με την τσατσα ενα ντουετο μονο για... :vomit:
Φριξου 13Β: Μπιανκα. Αλλο ενα μωρο που αρεσε στον μπλακ! :boobies:
Golden lips: Εμμα. Ενα μωρο που θα το δοκιμαζα ανετα! :fuck2:
Red diamond: Σοφια. Σε προγραμμα... :pipa1:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
Επίσκεψη σε Άλινα σήμερα στο Π.Ερημιτη 3.Μεγαλες στιγμές με την Αλινα!Είναι εγγύηση για μένα!Special περιποίηση!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Μετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας! :grin:

Πετρου ερημιτη 5(Γκρι): Ρεβεκα. Ρουμανικο μιλφακι με καστανο καρε μαλλακι,που το κωλαρακι της εχει αρχισει να φαινονται τα πρωτα σημαδια κυτταρυτιδας! :kissass2:
Πετρου ερημιτη 3(Κοκκινο): Αλινα. Επανεμφανιση το μωρο αρκετα ανανεωμενο και στο σαλονι σε κοιταει επιμονα παιζοντας παραλληλα με την γλωσσιτσα της! :-*
Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει? :shower:
Μινωταυρου 14: Ελενα. Το νταρντανομωρο μου με τα βυζομπαλα να ξεχειλιζουν! :tits:
Μινωταυρου 3: Ολια. Φοβερο κωλαρακι εχει το ουκρανακι( :kissass2:) που το πειραζα στο σαλοναρισμα με κατι ρωσσικα που της πεταξα! :orchestra:
Μινωταυρου με Νικ. Γωνια: Αγγελικη. Το ξανθο κοντοπουτανο με την υπεροχη κωλαρα! :kissass2: Κατι τετοια μικρωκαμωμενα αρεσουν στον αυτιστικο θειο μου! :wanker: :wanker:
Νικ.28: Μιρελλα.  :lheel:... :kissass2:
Las vegas: Βαλεντινα. Ψεκαζε με το αρωματικο το μωρακι την ωρα που ημασταν στο σαλονι! :jerking:
Freehouse(1): Μικαελα. Παχυνε πολυ το μωρο απο την τελευταια φορα που την ειδα στις βιλλες! :vomit:...TRIENA αν πας στην αγαπουλα σου, γραψε κριτικη να Ξεροχυσουμε! :wanker: :grin:
Φριξου 15: Χριστινα. Το σκουροχρωμο βουλγαρακι! Πληροφορηθηκα πως δουλευε κ σε καποιο μασατζιδικο! :grin:
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! :kneel: :kneel:....   :2funny: :2funny:
Φριξου 13Α: Μπια. Με την χοντροκωλαρα που εχει το νεανικο μωρακι! Εχουν κανει μαζι με την τσατσα ενα ντουετο μονο για... :vomit:

Ωπ;  Η Μικαέλα είναι στο freehouse? Έχει κανείς υπ όψιν τι βάρδια θα είναι σήμερα;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ωπ;  Η Μικαέλα είναι στο freehouse? Έχει κανείς υπ όψιν τι βάρδια θα είναι σήμερα;

βράδυ την πέτυχα εγώ...λογικά βράδυ θα ειναι στο πρώτο οπως τα βλεπουμε αριστερά....ερχόμενος απο νικ.ουρανού......

πάνε να δείς..θα εκπλαγείς....

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει? :shower:
Νικ.28: Μιρελλα.  :lheel:... :kissass2:
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! :kneel: :kneel:....   :2funny: :2funny:

και η σαπιλα συνεχιζετε.στο χωριο.απορω με τι ορεξη πατε για βολτα πομακια :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
και η σαπιλα συνεχιζετε.στο χωριο.απορω με τι ορεξη πατε για βολτα πομακια :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Ασε μας ρε..πηγες μια φορα στην ΑΘΗΝΑ και μας το παιζεις και εκλεκτικος..

Μια χαρα ειναι τα τσουβαλακια στη πολη μας..

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
ρε παιδια την julia απο τις βιλλες την δοκιμασε κανενασ?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506

Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει? :shower:
Νικ.28: Μιρελλα.  :lheel:... :kissass2:
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"! :kneel: :kneel:....  :2funny: :2funny:

το Las Vegas no 2 ήταν κλειστό?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
πω ρε φίλε αυτη η Μιχαέλα έγινε για λαδάκι και σούμο ....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τη Μιχαελα τη γαμησα Μαϊο του 2014,θυμαμαι οτι ειχα περασει καλα διαβασα ξανα και την κριτικη μου και το επιβεβαιωσα αλλα δε μπορω να τη φερω καθολου στο μυαλο μου σαν εικονα...δε τη θυμαμαι καθολου

Η Αλινα επεστρεψε πολυ ωραιο μουνακι με βυζαρες και καλο παιδι ειχα ριξει δυο δυνατα γαμησια μαζι της

Γυρναει στο μυαλο μου και η Σαντρα που γαμησα πριν ενα μηνα και δεσαμε πολυ αν και ειναι τρελη....για ενα χυσιμο στη μαπα ξανα δε θα ελεγα οχι

Τη Μπιανκα την πιτσιρικα τη συμπαθησα πολυ και την ξεκασκεφτομαι απο το μεσημερι παλι  :grin:

Θεωρητικα εχω εδω και πολυ καιρο την Καρινα στο προγραμμα που ειναι ωραιο μουνι και τα καταπινει ολα

Η πιπα της Ελενας της Ρουμανας ομως ειναι ολα τα λεφτα συν οτι εχει απο τα ομορφοτερα προσωπα

Που θελω να καταληξω μ'αυτες τις παπαριες που γραφω ομως??...Ποια γαμαμε παλι αποψε ρε μαγκες? :2funny:...
Ακουω γνωμες  :grin:....

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μύστες συγγνώμη που θα γράψω κάτι άσχετο -δεν θα είναι πρωτή φορά άλλωστε που ένα νήμα ξεφεύγει- έχω ανεβάσει νεο θεματάκι για κάτι τύπους που έχουν σχεδον 15,000 μηνύματα ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ!
Τρολάρουν μαλώνουν, γραφουν,γραφουν και τι δε γράφουν, άμα όμως είναι να γράψουν καμια κριτική και να ενημερώσουν που είναι και το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μας ΓΡΑΦΟΥΝ!
ΜΥΣΤΕΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ!
Δε είμαστε νεροκουβαλητές κανενος!
Ας το συζητήσουμε
ΤΡΟΛ, LEECHER ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΗΔΕΝ!

Και πάλι σορρυ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τη Μιχαελα τη γαμησα Μαϊο του 2014,θυμαμαι οτι ειχα περασει καλα διαβασα ξανα και την κριτικη μου και το επιβεβαιωσα αλλα δε μπορω να τη φερω καθολου στο μυαλο μου σαν εικονα...δε τη θυμαμαι καθολου

Η Αλινα επεστρεψε πολυ ωραιο μουνακι με βυζαρες και καλο παιδι ειχα ριξει δυο δυνατα γαμησια μαζι της

Γυρναει στο μυαλο μου και η Σαντρα που γαμησα πριν ενα μηνα και δεσαμε πολυ αν και ειναι τρελη....για ενα χυσιμο στη μαπα ξανα δε θα ελεγα οχι

Τη Μπιανκα την πιτσιρικα τη συμπαθησα πολυ και την ξεκασκεφτομαι απο το μεσημερι παλι  :grin:

Θεωρητικα εχω εδω και πολυ καιρο την Καρινα στο προγραμμα που ειναι ωραιο μουνι και τα καταπινει ολα

Η πιπα της Ελενας της Ρουμανας ομως ειναι ολα τα λεφτα συν οτι εχει απο τα ομορφοτερα προσωπα

Που θελω να καταληξω μ'αυτες τις παπαριες που γραφω ομως??...Ποια γαμαμε παλι αποψε ρε μαγκες? :2funny:...
Ακουω γνωμες  :grin:....
πανε γαμα Αλίνα και ανεβασε κριτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom