βόλτα σήμερα το βράδυ......
δεν ειχα συνειδητοποιήσει οτι οι μισές τουλάχιστον πουτάνες της θεσσαλονικης ειναι απο τη Ρουμανία.....
Πέτρου ερημίτη3 η Αλίνα η ρουμάνα,ομόρφυνε αυτή το έκανε και ξανθό το μαλλί της....αξιοπρόσεκτη επιλογή.
Πέτρου ερημίτη 5 Ρεβέκκα ρουμάνα και αυτή καινούρια λεπτούλα σχετικά με ωραίο κωλαράκι και όμορφουλικο πρόσωπακι,καρέ καστανο μαλλάκι...γενικά και αυτη μου φάνηκε καλή περίπτωση....
Πέτρου ερημίτη 2 η Έλενα απο νικ ουρανού η ρουμάνα,αν δεν είχα διαβάσει την κριτική του al pacino μπορεί και να έμπαινα,έτοιμος ήμουν γιατι με γκαυλώσε μολις την είδα,φορουσε και ενα συνολάκια που φαινόντουσαν τα βυζία της τουμπανα.....
Γενικά ειχαμε καλές επιλογές σήμερα....
δίπλα απουσιαζε η Μίρα και ηταν κλειστό....
Venus μινωτάυρου16 Η Σαμπρίνα με το tribal τατουαζ,μελαχρινή τσιγγάνα,μια φορά που πέρασα μαζι της πριν 3 χρόνια ηταν σχετικά καλούτσικη...τωρα εσπασε κι άλλο...
δίπλα κλειστό το ξύλινο
Μινωταύρου 3 Η Όλια η ουκρανέζα,λεπτο ομορφο κοριτσάκι....και πρέπει να ειναι και καλή μέσα...
Μινωταύρου και Ερημίτη Λας βέγκας στο πρώτο ηταν η Βαλεντίνα η ρουμάνα ,η οποία μουνεψε...εχει γινει ωραίο γκομενάκι...το δευτερο αν και ανοιχτα φωτα ,ηταν κλειστό,στο τρίτο δεν πηγα γιατι δεν γουστάρω την τσατσά..η οποία σου τα κανει τουμπανα.
Νικ Ουρανού24 και μινωταύρου η Σάντρα η ρουμάνα,αυτη μου φαινεται καλή και ειναι αξιοπρόσεκτη,ωραίο γκαυλάκι τσεπης......
Νικ Ουρανού 26 πρέπει να ηταν η Καρίνα,απο την τσατσά σε ενα αδελφικό μαγαζί το εμαθα αυτό δεν μπήκα να την δώ...
Νικ Ουρανού 28 και εδω δεν μπήκα,θεωρώντας πως θα είναι η Μιρέλα,
Φρίξου δεν μπηκα σε ολο τον δρόμο ,ηταν κατι παλικάρια και κοριτσια με κατι καμερες ετσι οπως είδα και οπότε τραβηχτηκα....
Free House στο ενα ηταν η Άνια η οποία μεσα ειναι δύναμη,που την δοκιμασα το καλοκαίρι....
και δίπλα η μεγάλη επιστροφή!!!!!!!
η Μιχαέλα απο τα μασατζιδικα όποιος την θυμάται η τσέχα,περασε και απο τις βίλες ενα φεγγάρι και απο το στούντιο στον οροφο στην πήγασου.....
Τρόμαξα να την γνωρίσω,πάχυνε πολύ έγινε σχεδόν διπλάσια,αλλα εκτιμώ πως σύντομα θα αδυνατίσει και θα γινει η γνωστη Μιχαέλα που ξερουμε.....
τα άλλα τα ξερετε απο το πρόγραμμα,
είδα την Λορένα στο golden lips η οποία ειναι δύνατό χαρτί και γουστάρει τρελίτσες και αυταρχικά,αλλά ειναι γνήσιο θηλυκό και εγω περναω πάντα καλα μαζι της ,την Ίνα την ρουμανα απέναντι στο red light και την Lora στο red diamond οι οποίες για τα γουστα μου δεν κάνουν ...δρόμο αμέσως ....
Την Αναστασία στο bad girls η οποία μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν ειναι καλή μέσα....ίσως αν βελτιωθεί....στο μέλλον.....
Αυτά......