al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
οι τσατσαδες είναι γνωστές καριολες... Μην τις πιστεύετεεπιστροφη Ελενας;;;
οχι, που ελεγε η τσατσα απο ουρ. 24 οτι δεν θα ξαναγυρησει!!!
οι τσατσαδες είναι γνωστές καριολες... Μην τις πιστεύετεεπιστροφη Ελενας;;;
Τα ειπαμε φιλε μουεπιστροφη Ελενας;;;
Το 99%οι τσατσαδες είναι γνωστές καριολες... Μην τις πιστεύετε
Τα ειπαμε φιλε μου
φίλος είναι αυτή με τα τατού ???Μινωταύρου & Νικηφόρου Ουρανού καινουρια κοπελιτσα αδυνατουλα Ιουλια απο πολωνια περασα σημερα και ηταν ολα τα λεφτα λιγο μειον η συνενοηση ειχα καιρο να περασω τοσο ομορφα εχει μελλον η κοπελιτσα εαν μεινει οπως εχει και δεν αλλαξει στην πορεια!!!!!!!!!
οχι δεν εχει τατοο καινουρια ειναι 25 χρονων πρωτη φορα την βλεπω αλλα ειναι καλη!!!!!φίλος είναι αυτή με τα τατού ???
ημέρα δούλευε??οχι δεν εχει τατοο καινουρια ειναι 25 χρονων πρωτη φορα την βλεπω αλλα ειναι καλη!!!!!
σημερα ηταν πρωινη μαλλον ολη την εβδομαδα θα ειναι πρωινηημέρα δούλευε??
Και γιατι το γραφεις εδω ρε ΤΡΟΜΠΑ?βολτα με τα πομακια αζαζελ μπουκα.στο μεγαλο μπουρδελο που λεγετε φυλης.τα σπιτακια με θυμησαν εποχες βαρδαριου.ιδια κ απαρλαχτα.τα πουτανακια το καλυτερο στο χωριο μας.το ποιο μπαζο εδω στο μεγαλο μπουρδελο.τωρα για τιμες ειναι δεκατια 8ο με 90.ξεκινανε απο 10ευρω κ πανε μεχρι 20.με φουλ πακετο κωλο γυμνο γλυφωμουνακι τελειωμα στο στομα.
Μεσημεριανο περασμα στην Παολα στο ρεντ νταιαμοντ. Σουπερ ανακαλυψη αν και διαφερει σε εμφανιση απ τις φωτο στο αλλο σαητ ειναι σουπερ καυλιαρα και μου φανηκε πολυ καλη για δεδομενα βιλλων το κακο ειναι οτι δε θα κατσει πανω απο μηνα στην πολη μας οποτε οποιος προλαβει
ποιο είναι αυτό ρε φίλος?? δώσε διεύθυνση να το λοκάρουμε ...Αυτή η βανέσσα στο litlebabies τι λεει? απο εμφάνιση πάντος είναι super
Στης Άφροςποιο είναι αυτό ρε φίλος?? δώσε διεύθυνση να το λοκάρουμε ...
ααα έχω καιρό να πάω...Ουκρανή γουστάρει το μπουκι, στο γαμήσι μέτρια πράγματα , τελευταία έχει γραφτεί ότι έχει βγάλει παραξενιές και αυτή και η τσατσά της .Στης Άφρος
εσυ ρε φακιρακο τι δουλεια εχεις σε αυτο το νημα.η αποοψη σου μετραει μονο στα 17εφταποντα κ στα 20ποντα λατινοαμερικανακια.ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕ.Και γιατι το γραφεις εδω ρε ΤΡΟΜΠΑ?
Δεν διαβασες το τιτλο του νηματος!!!