al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε αυτή δε τη λες και πολύ νταρντανα, απλά έχει ύψος η κοπέλαΝτα ....τσιμπούκι στον φάρυγγα
ε αυτή δε τη λες και πολύ νταρντανα, απλά έχει ύψος η κοπέλαΝτα ....τσιμπούκι στον φάρυγγα
το αυτό....ε αυτή δε τη λες και πολύ νταρντανα, απλά έχει ύψος η κοπέλα
Ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα εξαιτίας σου ?...φλασιά στο μυαλό...Αυτη μου εμφανιστηκε αλλα δεν εψαχνα αυτη.Κανα χρονο πριν περιπου στον νικ ουρανου 28 μου ειχε εμφανιστη μια γεματη κοπελα που νομιζω την λεγαν καρινα.διαβαζοντας τις κριτικες για το νικ ουρανου 26 η καρινα σε μερικες ειναι νταρντανα και σε αλλες ψηλη και λεπτη. ακρη δεν εβγαλα . Αλ την εχω στα υποψην και αυτη , ευχαριστω ρε φιλε
Την έχω πάρει με πρόγραμμα 69 παλαιότερα καθότι είμαι ορκισμένος μιλφάκιας και μου αρέσουν σωματότυποι και attitude σαν της Ράνιας. Βασικά είναι πολύ καυλο-εμφανίσημη για τα δικά μου γούστα. Μέσα στο δωμάτιο πέρασα αρκετά καλά, αλλά η αλήθεια είναι οτι περίμενα πιο kinky καταστάσεις. Και επειδή είμαι λίγο ρατσιστής, φταίει η καταγωγή της. Γιατί αν ήταν από Ουκρανία ή Ρωσσία θα την είχα ήδη παντρευτεί... Επίσης δεν νομίζω οτι είναι καν ελληνίδα, όμως μπορεί να κάνω και λάθος για μην την πάρω και στο λαιμό μου την κοπέλα. Από όπου και να είναι πάντως, είναι καλή επιλογή.Σ'αυτή τη Ράνια δεν έχει πάει κανένας ακόμα?
Την έχω πάρει με πρόγραμμα 69 παλαιότερα καθότι είμαι ορκισμένος μιλφάκιας και μου αρέσουν σωματότυποι και attitude σαν της Ράνιας. Βασικά είναι πολύ καυλο-εμφανίσημη για τα δικά μου γούστα. Μέσα στο δωμάτιο πέρασα αρκετά καλά, αλλά η αλήθεια είναι οτι περίμενα πιο kinky καταστάσεις. Και επειδή είμαι λίγο ρατσιστής, φταίει η καταγωγή της. Γιατί αν ήταν από Ουκρανία ή Ρωσσία θα την είχα ήδη παντρευτεί... Επίσης δεν νομίζω οτι είναι καν ελληνίδα, όμως μπορεί να κάνω και λάθος για μην την πάρω και στο λαιμό μου την κοπέλα. Από όπου και να είναι πάντως, είναι καλή επιλογή.
Ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα εξαιτίας σου ?...φλασιά στο μυαλό...
Τη Σάρα τη Ρωσσιδα... Δε περιγράφω άλλο οι παλιοί θυμούνται
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη συναγωνιστές---καλά γαμήσια..κ στον exstramask..
Γνωριζει κανεις τι απεγινε με την Ελενα ρουμανα απο το νικ. Ουρ. 24;;;
Τι σημαινει καλη ρε ανθρωπε του θεου?Πας στο μπουρδελο, βλεπεις με τα δικα σου ματια και αποφασιζεις !Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καλη για σημερα Παρασκευη, βραδυνη βαρδια?
Τι σημαινει καλη ρε ανθρωπε του θεου?Πας στο μπουρδελο, βλεπεις με τα δικα σου ματια και αποφασιζεις !
Η Ιωάννα γύρισε ή αγνοείται ακόμα?
Η Ιωάννα γύρισε ή αγνοείται ακόμα?
Θα την ξαναδουμεΣταματησε οριστικα. Εκτος αν αλλαξει γνωμη και τη ξαναδουμε μηνες μετα...