You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (3 μέλη και 100 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
10:00-20:00Μπορει καποιος να πει και για μας που ειμαστε ερασιτεχνες του σπορ τι εννοουμε ως βαρδιες; Δηλαδη ποια ειναι η πρωινη πχ; Δωστε ενα τυπικο ωραριο.
Παλιά ήτανε 3 οι βάρδιες , αμα δεις σε κριτικές λέει πχ 1η πρωινή , 2η απογευματινή , 3η βραδυνή και νομίζω οτι δεν άλλαξε το συστημα στις κριτικές οπότε μπορεί να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα.Μπορει καποιος να πει και για μας που ειμαστε ερασιτεχνες του σπορ τι εννοουμε ως βαρδιες; Δηλαδη ποια ειναι η πρωινη πχ; Δωστε ενα τυπικο ωραριο.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Παλιά ήτανε 3 οι βάρδιες , αμα δεις σε κριτικές λέει πχ 1η πρωινή , 2η απογευματινή , 3η βραδυνή και νομίζω οτι δεν άλλαξε το συστημα στις κριτικές οπότε μπορεί να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα.
Κριτικές σε μπουρδελα,μπορείς να ανεβάσεις απ όλα όσα υπάρχουν στον κατάλογο και όχι μόνο της πόλης μας.Εδώ καμια φορά το red light(αν θυμάμαι καλά) έχει 3 βάρδιες.Στην Αθήνα δεν ξέρω αν ισχύει στα απλά που ξεκινάνε από 10-15-20 ευρώ,στα ακριβά όπως έχουμε εδώ τις βίλες,μερικά στο προγραμμα άμα δεις εχουνε 3 βάρδιες.Και μερικά επίσης στη βραδινή βάρδια-ως συνήθως- εχουνε 2 κοπέλες μαζί
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
ναι εκει εναι η Αφροδιτη τισ ιδιες μερες που ηταν στην κωλετη.Η Αφροδίτη από Κωλέττη είναι τώρα στο νικηφόρου ουρανού 1 που ήταν παλιά η ´´εκκλησια´´ γιατί τ αμάξι της δε το βλέπω πουθενά, ισχύει ακόμη το ωράριο της Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 10 με 7 τ απόγευμα?
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Κριτικές σε μπουρδελα,μπορείς να ανεβάσεις απ όλα όσα υπάρχουν στον κατάλογο και όχι μόνο της πόλης μας.Εδώ καμια φορά το red light(αν θυμάμαι καλά) έχει 3 βάρδιες.Στην Αθήνα δεν ξέρω αν ισχύει στα απλά που ξεκινάνε από 10-15-20 ευρώ,στα ακριβά όπως έχουμε εδώ τις βίλες,μερικά στο προγραμμα άμα δεις εχουνε 3 βάρδιες.Και μερικά επίσης στη βραδινή βάρδια-ως συνήθως- εχουνε 2 κοπέλες μαζί
Εκεί μια χαρά έχουν δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια, εδώ αντίθετα ανοίγουν 50 διαφορετικα μπουρδέλα...
Θυμάμαι σε κάποια φαση που είχανε ρωτήσει κάποιον η κάποια υπεύθυνο του λαφιμ , Ανδρέου Γεωργίου 34 είχε πει οτι είναι παράνομο να υπάρχει δεύτερη κοπέλα .Εκεί μια χαρά έχουν δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια, εδώ αντίθετα ανοίγουν 50 διαφορετικα μπουρδέλα...
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
καλά... ενώ όλοι οι άλλοι νόμοι τηρούνται κατά γράμμα ...Θυμάμαι σε κάποια φαση που είχανε ρωτήσει κάποιον η κάποια υπεύθυνο του λαφιμ , Ανδρέου Γεωργίου 34 είχε πει οτι είναι παράνομο να υπάρχει δεύτερη κοπέλα .
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Στοχευμενη βολτα με καταθεση στην Νικηφορου Ουρανου 1 σημερα κατα της 12 η ωρα στην Αφροδιτη.Περασα με το απλο τον 30 ευρο.Παρα τα χρονια που εχει στο επαγγελμα παραμενει μια καλη επιλογη που σεβεται τον πελατη και τα χρηματα του.Εμεινε στο δωματιο περιπου μιση ωρα χωρις βιασυνη με πολλα προκαταρκτικα και καλη πιπα και πολες εναλαγες στάσεων.Βαση αποδοσης την θεωρώ μια απο της καλυτερες επιλογες για τους λατρεις τον μιλφ και οχι μονο.Η Αφροδίτη από Κωλέττη είναι τώρα στο νικηφόρου ουρανού 1 που ήταν παλιά η ´´εκκλησια´´ γιατί τ αμάξι της δε το βλέπω πουθενά, ισχύει ακόμη το ωράριο της Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 10 με 7 τ απόγευμα?
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Θυμάμαι σε κάποια φαση που είχανε ρωτήσει κάποιον η κάποια υπεύθυνο του λαφιμ , Ανδρέου Γεωργίου 34 είχε πει οτι είναι παράνομο να υπάρχει δεύτερη κοπέλα .
Όντως είναι παράνομο.Τα περισσότερα μπουρδελα εδώ τηρούν τους νόμους πάντως.Εδω σε μας,δυο κοπέλες είχε το ΕΡΩΣ(Ταντάλου) στους Κινέζους,το οποίο είναι παράνομο φυσικά.Επειτα είχε μια κοπέλα άλλες δυο φορές που ξαναπέρασα από κει πέρσι.Δεν ξέρω αν έχει πάλι δυο.Το είχανε κάτι Ρομά,οι οποίοι καθόντουσαν απ έξω μη σκάσει κανα μπατσικο.Τωρα η ιδιοκτησία άλλαξε απ όσο ξέρω.Παντως τώρα εχουνε το γωνιακό πράσινο με Σαπφούς και ως συνήθως κάθεται η τσατσα σε μια καρέκλα στο απέναντι πεζοδρόμιο
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Για 2 κοπελες οποιος επιθυμει στα Λας βεγκαςΌντως είναι παράνομο.Τα περισσότερα μπουρδελα εδώ τηρούν τους νόμους πάντως.Εδω σε μας,δυο κοπέλες είχε το ΕΡΩΣ(Ταντάλου) στους Κινέζους,το οποίο είναι παράνομο φυσικά.Επειτα είχε μια κοπέλα άλλες δυο φορές που ξαναπέρασα από κει πέρσι.Δεν ξέρω αν έχει πάλι δυο.Το είχανε κάτι Ρομά,οι οποίοι καθόντουσαν απ έξω μη σκάσει κανα μπατσικο.Τωρα η ιδιοκτησία άλλαξε απ όσο ξέρω.Παντως τώρα εχουνε το γωνιακό πράσινο με Σαπφούς και ως συνήθως κάθεται η τσατσα σε μια καρέκλα στο απέναντι πεζοδρόμιο
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Δεν την πηρα ποτε .Στοχευμενη βολτα με καταθεση στην Νικηφορου Ουρανου 1 σημερα κατα της 12 η ωρα στην Αφροδιτη.Περασα με το απλο τον 30 ευρο.Παρα τα χρονια που εχει στο επαγγελμα παραμενει μια καλη επιλογη που σεβεται τον πελατη και τα χρηματα του.Εμεινε στο δωματιο περιπου μιση ωρα χωρις βιασυνη με πολλα προκαταρκτικα και καλη πιπα και πολες εναλαγες στάσεων.Βαση αποδοσης την θεωρώ μια απο της καλυτερες επιλογες για τους λατρεις τον μιλφ και οχι μονο.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Οταν πηγα ηταν στο δωματιο περασα μεσα και οταν εφηγα ηταν ξανα στο δωματιο.Δεν περιμένεις και στην ουρα αλλα εχει συνεχεια πελατες.Ακόμη στην Αφροδίτη γίνεται χαμός? Σαν το ΙΚΑ?
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
:
Τα σπιτάκια Λας Βεγκας είναι τρία.Δεν νομίζω να γίνεται να πάρεις 2 κοπελες μαζί.Αν γινόταν δεν θα μας το λέγαν οι τσατσαδες;
Για 2 κοπελες οποιος επιθυμει στα Λας βεγκας
Τα σπιτάκια Λας Βεγκας είναι τρία.Δεν νομίζω να γίνεται να πάρεις 2 κοπελες μαζί.Αν γινόταν δεν θα μας το λέγαν οι τσατσαδες;
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
:
Γιατι απαγορευεται ομως?
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Γιατι απαγορευεται ομως?
Αυτό λέμε,ότι απαγορεύεται από το νόμο.Γι αυτό και είναι τρία σπιτάκια ξεχωριστά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις