SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ακομα να σκισει κανεις τη βικτωρια bad girls και να γραψει κριτική ?
Παιδιά Καλημέρα. Ένα πρωί ρώτησα κάτι στο chat του ***** και μου είπανε να ενημερώσω τα μέλη που ενημέρωσα. Αυτό έχει γίνει.
Καθολου απιθανο και η Εβελινα ειχε δουλεψει βιλες καποια φεγγαρια αν και το erotica και το prive δεν ανοικουν στις βιλες πλεονΗ Μιρέλλα στο πριβε και στο ερώτικα ειναι η γνωστη Μιρέλλα ;;
Καθολου απιθανο και η Εβελινα ειχε δουλεψει βιλες καποια φεγγαρια αν και το erotica και το prive δεν ανοικουν στις βιλες πλεον
Eχω την εντυπωση οτι αυτα τα 2 εχουν αλλο αφεντικοΣτο γκρισλειντις πάντως υπάρχουν.Εκτός αν το site των βιλών πλέον είναι το *****,που εκεί δεν συμπεριλαμβάνονται.Αυτο εννοείς;
Υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση..Αυτο πιστεψε με μαν το σκεφτηκα και εγω αν σε ξερουν πλεον ποιος εισαι θα το σκεφτεις παρα πολλη πριν μαυρισεις μια πατσαβουρα
Υπαρχει αλλα δυσκολα να γινει αυτοΥπαρχει και η αντιθετη περιπτωση..
Ξερουν ποιος εισαι και λενε τη κοπελα να σε προσεξει για να μην τη μαυρισεις..
Υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση..
Ξερουν ποιος εισαι και λενε τη κοπελα να σε προσεξει για να μην τη μαυρισεις..
Υπαρχει αλλα δυσκολα να γινει αυτο
Εγω νόμιζα οτι τα δυο σάιτ είχανε το ίδιο , απο την στιγμή που διαφημίζουν τα ίδια στούντιο. Αλλά παίζει να έχεις δίκιο , γιατί αν ήτανε το ίδιο αφεντικό ένα σάιτ έφτανε γιατί να είναι δύο σάιτ ;Eχω την εντυπωση οτι αυτα τα 2 εχουν αλλο αφεντικο
Ποιος ξερει τωρα τη σκατα παιζειΕγω νόμιζα οτι τα δυο σάιτ είχανε το ίδιο , απο την στιγμή που διαφημίζουν τα ίδια στούντιο. Αλλά παίζει να έχεις δίκιο , γιατί αν ήτανε το ίδιο αφεντικό ένα σάιτ έφτανε γιατί να είναι δύο σάιτ ;
Επίσης μια απορία αφού υπήρχε ήδη το γκρίσλέιντιζ για τα στούντιο της αλυσίδας , γιατί δεν ασχολήθηκε αυτός που έκανε το γιόρλέιντιζ (που τωρα εγινε φάιντγκέρλς) με τα υπόλοιπα στούντιο ; Τουλάχιστον για μας θα ήτανε καλύτερα .. δεν ξέρω για εκείνον, αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο τα μαγαζιά ..
Επίσης μια απορία αφού υπήρχε ήδη το γκρίσλέιντιζ για τα στούντιο της αλυσίδας , γιατί δεν ασχολήθηκε αυτός που έκανε το γιόρλέιντιζ (που τωρα εγινε φάιντγκέρλς) με τα υπόλοιπα στούντιο ; Τουλάχιστον για μας θα ήτανε καλύτερα .. δεν ξέρω για εκείνον, αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο τα μαγαζιά ..