You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Yπηρχε τελικα διαγωνισμος η απλα διαλεξαν τυχαια καποια μελη του site και αν ναι που σκατα παιρνεις μερος γιατι η σελιδα δε λεει απολυτος τιποταΑπλως αλλες φορες πρεπει να γίνεται κλήρωση κ να γνωρίζουν οι τυχεροί απο ποτε μπορούν.να πάνε για να αποφεύγονται οι παρεξηγησεις
Σα συμβουλή φιλικη
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Και γω τις ιδιες αποριες ειχα αλλα τελικα εποικηνωνησα με το ***** στο online chat και μου ειπανε οτι εγινε η κληρωση αλλα θα ξαναγινει συντομα και οτι μπηκα στην κληρωση του διαγωνισμου ετσι χωρις να κανω τπτ απλα εδωσα ονομα για το chat.Παντως πρεπει να βαλουνε registration form να γινεις μελος του site τους και με την συμμετοχη στον διαγωνισμο να σου δινουνε εναν κωδικο που να τον ξερεις μονο εσυ οποτε αν εχεις κερδισει να πεις το ονομα που εδωσες στο site μαζι με τον κωδικο στην υπηρεσια του studio για το free fuck.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Yπηρχε τελικα διαγωνισμος η απλα διαλεξαν τυχαια καποια μελη του site και αν ναι που σκατα παιρνεις μερος γιατι η σελιδα δε λεει απολυτος τιποτα
Διάλεξαν τυχαία κάποια μέλη.Έχει και έναν άλλο διαγωνισμό που ανέφερα μερικές σελίδες πίσω.Δεν τον αναφέρει το site,στο chat ρώτησα και μου είπαν επειδή ένα άλλο μέλος το ανέφερε.Κερδίζεις πόντους με κάθε είσοδο στο site και κάθε σχόλιο και ο νικητής κάθε μήνα,κερδίζει ένα φουλ πρόγραμμα με κοπέλα της επιλογής του από το site.Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όπως ανέφερα και πριν,γιατί το site δεν σου ζητάει κάποιο mail ή κάτι τέλος πάντων για να γράψεις σχόλιο.Και έτσι όλοι μπορούμε να γράφουμε με το ίδιο username και να λέμε μετά ότι νικήσαμε.Για να αποφευχθεί αυτό όταν τους ρώτησα,μου έδωσαν ένα κωδικό στο chat και μου είπαν ότι θα τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής.Αυτό είναι που δεν κατάλαβα,αφού το site δεν ζητάει κάποιο κωδικό ή mail για επιβεβαίωση
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ααα οκ λοιπόνΔιάλεξαν τυχαία κάποια μέλη.Έχει και έναν άλλο διαγωνισμό που ανέφερα μερικές σελίδες πίσω.Δεν τον αναφέρει το site,στο chat ρώτησα και μου είπαν επειδή ένα άλλο μέλος το ανέφερε.Που κάθε μήνα κάποιος κερδίζει ένα φουλ πρόγραμμα με όποια κοπέλα θέλει,απ αυτές που είναι στο site
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Τι ετσι απλα μπηκαν στο bourdela.com στον νημα των μπουρδελων Θεσσαλονικης και διαλεξαν καποια μελη?Διάλεξαν τυχαία κάποια μέλη.Έχει και έναν άλλο διαγωνισμό που ανέφερα μερικές σελίδες πίσω.Δεν τον αναφέρει το site,στο chat ρώτησα και μου είπαν επειδή ένα άλλο μέλος το ανέφερε.Κερδίζεις πόντους με κάθε είσοδο στο site και κάθε σχόλιο και ο νικητής κάθε μήνα,κερδίζει ένα φουλ πρόγραμμα με κοπέλα της επιλογής του από το site.Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όπως ανέφερα και πριν,γιατί το site δεν σου ζητάει κάποιο mail ή κάτι τέλος πάντων για να γράψεις σχόλιο.Και έτσι όλοι μπορούμε να γράφουμε με το ίδιο username και να λέμε μετά ότι νικήσαμε.Για να αποφευχθεί αυτό όταν τους ρώτησα,μου έδωσαν ένα κωδικό στο chat και μου είπαν ότι θα τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής.Αυτό είναι που δεν κατάλαβα,αφού το site δεν ζητάει κάποιο κωδικό ή mail για επιβεβαίωση
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Μου φαινετε οτι ειναι οτι να ναι διαγωνισμοςΚαι γω τις ιδιες αποριες ειχα αλλα τελικα εποικηνωνησα με το ***** στο online chat και μου ειπανε οτι εγινε η κληρωση αλλα θα ξαναγινει συντομα και οτι μπηκα στην κληρωση του διαγωνισμου ετσι χωρις να κανω τπτ απλα εδωσα ονομα για το chat.Παντως πρεπει να βαλουνε registration form να γινεις μελος του site τους και με την συμμετοχη στον διαγωνισμο να σου δινουνε εναν κωδικο που να τον ξερεις μονο εσυ οποτε αν εχεις κερδισει να πεις το ονομα που εδωσες στο site μαζι με τον κωδικο στην υπηρεσια του studio για το free fuck.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Αα δηλαδη να παω να πω οτι ειμαι ο αζαζελ και να κανω αυτο που ειπε. Μια χαρα!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Αα δηλαδη να παω να πω οτι ειμαι ο αζαζελ και να κανω αυτο που ειπε. Μια χαρα!!!
Μη ξεχάσεις τον κωδικό μου μόνο..
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Ελα ντε αν ειναι ετσι ο καθενας θα επικοινωνει μαζι τους και θα λεει οτι ειναι το Χ μελος πως ειναι δυνατον διαγωνισμος χωρις εστω ενα μαιλ να επικοινωνησουν μαζι σου να σου πουν κερδισες επικοινωνησε μαζι μας να παρεις το δωρο σουΑα δηλαδη να παω να πω οτι ειμαι ο αζαζελ και να κανω αυτο που ειπε. Μια χαρα!!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Γιατι δυσκολο θα ταν να επικοινωνησει καποιος μαζι τους πριν απο σενα και να πει ειμαι ο αζαζελ και να παρει τον κωδικο σουΜη ξεχάσεις τον κωδικό μου μόνο..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Γιατι δυσκολο θα ταν να επικοινωνησει καποιος μαζι τους πριν απο σενα και να πει ειμαι ο αζαζελ και να παρει τον κωδικο σου
Όταν κερδίσεις θα καταλάβεις ότι αυτό που έγραψες δεν θα μπορούσε να γίνει,γιατί σου λένε να γράψεις ένα μήνυμα με κάτι που θα σου πουν εκείνη την ώρα.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Εδω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε διαγωνισμος το να κερδισω θα σκεφτομαιΌταν κερδίσεις θα καταλάβεις ότι αυτό που έγραψες δεν θα μπορούσε να γίνει,γιατί σου λένε να γράψεις ένα μήνυμα με κάτι που θα σου πουν εκείνη την ώρα.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Τι ετσι απλα μπηκαν στο bourdela.com στον νημα των μπουρδελων Θεσσαλονικης και διαλεξαν καποια μελη?
Απ ότι φαίνεται.Πάντως συζητήθηκε στο θρεντ πριν μερικές σελίδες για να κάνουν κάποια προσφορά.Τους ρώτησα στο chat τι κλήρωση είναι και μου απάντησαν ότι αποφάσισε ο admin να κάνει μια κλήρωση και ότι έπρεπε κάποια στιγμή να πάρουμε και κανένα δωράκι.Πάντως αυτό που με προβληματίζει είναι ο μηνιαίος διαγωνισμός.Δεν κατάλαβα πως θα αναγνωρίζει ο υπολογιστής τον κωδικό που σου δίνουν στο chat και θα κερδίζεις πόντους με κάθε είσοδο και σχόλιο στο site,αφού δεν σου ζητάει για επιβεβαίωση κάποιο κωδικό ή mail.Κάποιο μέλος που ξέρει μερικά πραγματάκια παραπάνω σχετικά μ αυτό ας μας διαφωτίσει
Γιατι δυσκολο θα ταν να επικοινωνησει καποιος μαζι τους πριν απο σενα και να πει ειμαι ο αζαζελ και να παρει τον κωδικο σου
Καταρχάς να διαχωρίσουμε το free fuck από τη μηνιαία κλήρωση.Για το free fuck γι αυτό ακριβώς το λόγο μας είπανε να γράψουμε στο θρεντ ότι νικήσαμε,για να επιβεβαιώσουν ότι εμείς είμαστε οι χρήστες που επικοινώνησαν μαζί τους. Το επιβεβαίωσε άλλωστε ο sex volcano ότι η συγκεκριμένη κλήρωση ισχύει...Αυτό με την επιβεβαίωση του mail και τον κωδικό,πάει στη μηνιαία κλήρωση.Η μηνιαία κλήρωση δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το bourdela.com.Έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το *****.Γι αυτόν τον διαγωνισμό πάει το ερώτημα μου στο αν ισχύει αυτό που μου είπαν στο chat όπως γράφω πάνω.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Εδω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε διαγωνισμος το να κερδισω θα σκεφτομαι
Νομίζεις ήξερα εγώ για τον διαγωνισμό?
Εδώ έχει εφαρμογή η παροιμία κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Γαμησε ταΝομίζεις ήξερα εγώ για τον διαγωνισμό?
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
η πουτανες κ η χαζες εχουν της τυχες της καλες. :coolcondom: :coolcondom:Νομίζεις ήξερα εγώ για τον διαγωνισμό?
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια και ρωταμε συνεχεια για πραματα ειτε ισχυουν ειτε οχι αυτος ο ντεμεκ δαιγωνισμος ειναι λιγο κουκου-ρουκου για μενα.Και για να μην γινονται παρεξηγησεις και λαθη με κωδικους και τα λοιπα αν υπευθηνοι και admin του ***** διαβαζουν το thread αυτο και τα post μας να βαλουνε registration form να συμπληρωνουμε username e-mail κλπ οπως ειπα παραπανω και με την συμμετοχη στον διαγωνισμο να μας δωσουν απο εναν κωδικο αν κερδισει καποιος να τον στελνουνε με email ουτος σωστε μονο αυτος που κερδισε 8α γνωριζει τον κωδικο αυτον και ετσι θα παει για το free fuck στο συμβεβλημενο studio που διαφημηζεται απ το site τους.Πιστευω οτι ειναι απλα τα πραγματα και οχι καμια τρελη επιστημη.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδιά την προηγούμενη Τετάρτη η Αφρουλα δεν δούλευε και ήταν κλειστό το κατάστημα ξέρει κανείς αν είναι Τετάρτες πρωί ή αν σταμάτησε επίσης έχει κανείς το τηλ του Νικηφόρου Ουρανού 1Β γιατί τα 2 τηλ που βρήκα έχω Φεβ διαθέτουμε δουλεύουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις