Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (2 μέλη και 66 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια και ρωταμε συνεχεια για πραματα ειτε ισχυουν ειτε οχι αυτος ο ντεμεκ δαιγωνισμος ειναι λιγο κουκου-ρουκου για μενα.Και για να μην γινονται παρεξηγησεις και λαθη με κωδικους και τα λοιπα αν υπευθηνοι και admin του ***** διαβαζουν το thread αυτο και τα post μας να βαλουνε registration form να συμπληρωνουμε username e-mail κλπ  οπως ειπα παραπανω και με την συμμετοχη στον διαγωνισμο να μας δωσουν απο εναν κωδικο αν κερδισει καποιος να τον στελνουνε με email ουτος σωστε μονο αυτος που κερδισε 8α γνωριζει τον κωδικο αυτον και ετσι θα παει για το free fuck στο συμβεβλημενο studio που διαφημηζεται απ το site τους.Πιστευω οτι ειναι απλα τα πραγματα και οχι καμια τρελη επιστημη.

Τελευταία φορά που το γράφω.Άλλο είναι το Free Fuck που οι νικητές κέρδισαν ένα απλό πρόγραμμα και άλλο ο διαγωνισμός με το φουλ πρόγραμμα,ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το bourdela.com...Για το Free Fuck δεν έγινε κανένας διαγωνισμός.Αποφάσισε ο admin του ***** για κάποιο λόγο-για δημόσιες σχέσεις υποθέτω- να κάνει μια κλήρωση και επέλεξε 7 άτομα από το bourdela.com τα οποία ανακοινώθηκαν από τον veriotis22,εκ των οποίων είμαι εγώ ένας απ αυτούς.Επειδή όμως οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει με το site στο chat και να πει πχ ''είμαι ο teochatz από τους νικητές του free fuck,δώστε μου τον κωδικό'' έκαναν το εξής.Σου ζητάνε εκείνη τη στιγμή επιτόπου να μπεις στο bourdela.com και να γράψεις στο θρεντ ότι κέρδισες το free fuck,για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι ο teochatz.Δεν μπορείς όμως,γιατί δεν ξες τον κωδικό μου για να κάνεις log in.Εκτός αν είσαι κανένας χάκερ.Όταν επικοινώνησα μαζί τους μου ζήτησαν(όπως και στα υπόλοιπα μέλη) να γράψω στο θρεντ ότι κέρδισα το free fuck.Το έκανα και μου έδωσαν από το chat στο ***** τον κωδικό,που θα δώσω στην υπηρεσία και θα γαμήσω τζάμπα.Και τον ξέρω ΜΟΝΟ εγώ.Το επιβεβαίωσε και ο sex volcano που πήγε ήδη σήμερα και γάμησε τζάμπα.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Κωδικό σου λέμε ότι μας έστειλαν στο τσατ.Εννοειται ότι τον ξέρουμε μόνο εμείς.Αν μας τον γράφανε δημόσια όλα τα μέλη της πόλης θα τρεχάτε να γαμησετε τζάμπα

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Ρε παιδιά την προηγούμενη Τετάρτη η Αφρουλα δεν δούλευε και ήταν κλειστό το κατάστημα ξέρει κανείς αν είναι Τετάρτες πρωί ή αν σταμάτησε επίσης έχει κανείς το τηλ του Νικηφόρου Ουρανού 1Β γιατί τα 2 τηλ που βρήκα έχω Φεβ διαθέτουμε δουλεύουν
Tην περασμενη τεταρτη μηπως ειχε ρεπο σημερα που περασα κατα το μεσημερι δουλευε κανονικα.μαλιστα ειχε κοσμο στο σαλονι και τα δωματια γεματα.αυριο πανε γειατι μετα εχει ρεπο και θα περιμενεις την Δευτερα.αντε καλο βολι.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Tην περασμενη τεταρτη μηπως ειχε ρεπο σημερα που περασα κατα το μεσημερι δουλευε κανονικα.μαλιστα ειχε κοσμο στο σαλονι και τα δωματια γεματα.αυριο πανε γειατι μετα εχει ρεπο και θα περιμενεις την Δευτερα.αντε καλο βολι.
Επειδή μπερδεύτηκα Νικηφόρου 1β ή μινώταυρου 1β δουλεύει η Αφροδίτη.;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι ετσι σε λιγο με το συριζα θα γαμαμε με κουπόνια, αντι με τα καπιταλιστικα μας κερδη. οι κομματικοι εκλεκτοι θα εχουν 1 γαμησι τον μηνα και υπολοιποι 1 το διμηνο, εμπρος για την κομμουνα συντροφοι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγω ηξερα απο τα πολλα χρονια που ασχολουμαι και απο τα πολλα εκατομμυρια που εχω φαει στις πουτανες οτι αυτο το σπορ θελει και λιγο κιμπαριλίκι...ισως δε τη γνωριζουν ολοι αυτη την λεξη.

Δε μου φαινεται λογικο οτι ενα αλλο σαϊτ που διαφημιζει σπιτια διαλεγει τυχαια καποια μελη απο αλλο σαϊτ,δηλαδη το δικο μας, και τους λεει ελατε να μας γαμησετε δωρεαν...
Και γιατι δε το κανουν τυχαια σε εναν αριθμο ασχετων πελατων κατευθειαν στα μαγαζια ας πουμε αν υποθεσουμε οτι θελουν να διευρυνουν το πελατολογειο τους?

Εμενα πιο πολυ μου κανει προσπαθεια αλιευσης θετικών σχολίων και κριτικών με εξαγορα στην ουσια.

Πιο λογικο και εντιμο θα μου φαινοταν μια συνολικη μειωση τιμων σε ολα τα προγραμματα αφου λιγο πολυ το βλεπουμε και το καταλαβαινουμε οτι δεν υπαρχει και καμια τρελη κινηση στα μπουρδελα και 35 σπιτια μαλλον ειναι πολλα για να μπορουν να σταθουν ολα.

Αλλα τετοια ξεφτιλα ελατε να μας γαμησετε δωρεαν δε το φανταζομουν ποτε

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μπραβο μαγκα σου βγαζω το καπελο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Kαι κατι ακομα που με προβληματιζει...ετσι οπως το καταλαβα εγω και αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...
στα μελη που κερδιζουν αντιστοιχει ενας κωδικος ωστε με το που θας πας στο στουντιο λες τον κωδικο και παιρνεις το δωρο...
αρα στην ουσια λες ποιο μελος εισαι ...ναι αλλα με το που περασες το κατωφλι του στουντιο σε εχουν γραψει ηδη 10 καμερες ενδεχομενως και την πινακιδα του αυτοκινητου σου που εχεις παρκαρει ακριβως απ'εξω...εμενα δε μ'αρεσουν οι θεωριες συνομωσιας αλλα μετα το δωρο στις επομενες επισκεψεις μπορει και να χρειαστει να μαυρισεις καποια κοπελα...
θα το κανεις με την ιδια ανεση που το'κανες πριν οταν ξερεις οτι ηδη σε ξερουν αφου εσυ μονος σου πηγες και συστηθηκες?

Απλες σκεψεις κανω ισως και λιγο υπερβολικες αλλα πριν τον ενθουσιασμο καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Kαι κατι ακομα που με προβληματιζει...ετσι οπως το καταλαβα εγω και αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...
στα μελη που κερδιζουν αντιστοιχει ενας κωδικος ωστε με το που θας πας στο στουντιο λες τον κωδικο και παιρνεις το δωρο...
αρα στην ουσια λες ποιο μελος εισαι ...ναι αλλα με το που περασες το κατωφλι του στουντιο σε εχουν γραψει ηδη 10 καμερες ενδεχομενως και την πινακιδα του αυτοκινητου σου που εχεις παρκαρει ακριβως απ'εξω...εμενα δε μ'αρεσουν οι θεωριες συνομωσιας αλλα μετα το δωρο στις επομενες επισκεψεις μπορει και να χρειαστει να μαυρισεις καποια κοπελα...
θα το κανεις με την ιδια ανεση που το'κανες πριν οταν ξερεις οτι ηδη σε ξερουν αφου εσυ μονος σου πηγες και συστηθηκες?

Απλες σκεψεις κανω ισως και λιγο υπερβολικες αλλα πριν τον ενθουσιασμο καλο ειναι να σκεφτομαστε και λιγο...

Ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν διαβασα για τα φρι φακ, αλλα δεν το εγραψα...φακελωμα.!! και για αυτο ευχαριστω δεν θα παρω...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εεε ναι είναι λιγάκι υπερβολικές αυτές οι σκέψεις σου, σε αυτό όμως που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι στο κιμπαρλίκι, εγώ ας πούμε προσωπικά δεν θα δεχόμουνα ποτέ ένα τέτοιο δώρο, αν θάθελα να πηδήδω τζάμπα υπάρχουν και οι γκόμενες με ότι όμως αυτό συνεπάγεται για το μετά το πήδημα, όλο το πριχταρχίδιασμα δηλαδή, είχε πει κάποιος κάποτε ότι την πουτάνα δεν την πληρώνεις για να την πηδήξεις αλλά για να την κοπανήσεις άνετος μετά το πήδημα, και νομίζω πως αυτή η φιλοσοφία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Εν πάσει περιπτώσει από την πολυετή συναναστροφή μου με τις κοπέλες αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι θετικές κριτικές τις βοηθάνε πάρα πολύ, ίσως και να μην το φανταζόμαστε πόσο, οι δε αρνητικές δεν τις κάνουν και κάποιο ιδιαίτερο κακό, εγώ προσωπικά και ίσως και αρκετοί άλλοι ανώνυμοι ή επώνυμοι του site, έχω περάσει πολύ καλά με γνωστά κομοδινάκια.
Στο φινάλε λοιπόν η οποιαδήποτε αναφορά σε κάποια κοπέλα βοηθά, η μεν θετική μπορεί να την απογειώσει, η δε αρνητική πάλι καποιό καλό θα τις κάνει, η απόδειξη είναι ότι μαυρισμένες κοπέλες σταδιοδρομούν για έτη και έτη, αμήν.  

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Αυτο πιστεψε με μαν το σκεφτηκα και εγω αν σε ξερουν πλεον ποιος εισαι θα το σκεφτεις παρα πολλη πριν μαυρισεις μια πατσαβουρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν διαβασα για τα φρι φακ, αλλα δεν το εγραψα...φακελωμα.!! και για αυτο ευχαριστω δεν θα παρω...
Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου φιλαρακι ενας πολλη σοβαρος λογος να μην επαιρνα το free fuck αν κερδιζα ειναι αυτος δε γουσταρω να με εχουν <φακελομενο>

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εεε ναι είναι λιγάκι υπερβολικές αυτές οι σκέψεις σου, σε αυτό όμως που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι στο κιμπαρλίκι, εγώ ας πούμε προσωπικά δεν θα δεχόμουνα ποτέ ένα τέτοιο δώρο, αν θάθελα να πηδήδω τζάμπα υπάρχουν και οι γκόμενες με ότι όμως αυτό συνεπάγεται για το μετά το πήδημα, όλο το πριχταρχίδιασμα δηλαδή, είχε πει κάποιος κάποτε ότι την πουτάνα δεν την πληρώνεις για να την πηδήξεις αλλά για να την κοπανήσεις άνετος μετά το πήδημα, και νομίζω πως αυτή η φιλοσοφία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Εν πάσει περιπτώσει από την πολυετή συναναστροφή μου με τις κοπέλες αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι θετικές κριτικές τις βοηθάνε πάρα πολύ, ίσως και να μην το φανταζόμαστε πόσο, οι δε αρνητικές δεν τις κάνουν και κάποιο ιδιαίτερο κακό, εγώ προσωπικά και ίσως και αρκετοί άλλοι ανώνυμοι ή επώνυμοι του site, έχω περάσει πολύ καλά με γνωστά κομοδινάκια.
Στο φινάλε λοιπόν η οποιαδήποτε αναφορά σε κάποια κοπέλα βοηθά, η μεν θετική μπορεί να την απογειώσει, η δε αρνητική πάλι καποιό καλό θα τις κάνει, η απόδειξη είναι ότι μαυρισμένες κοπέλες σταδιοδρομούν για έτη και έτη, αμήν. 
Και δικιο εχεις σε αυτο και αδικο δε σταδιοδρομουν ολες οι μαυρισμενες αλλα αυτες που αποφασιζουν να αλλαξου παρε παραδειγμα Λαρα ηταν και γαμω τα κομοδινα που δεν αξιζε ουτε ενα ευρω και εχει αλλαξει εντελως βεβαια εκτος την συμπεριφορα της κοπελας πρεπει να υπαρχει και η χημεια αν δεν υπαρχει χημεια οσο καλη και να ειναι η κοπελα παλι σκατα θα περασεις

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Κωδικό σου λέμε ότι μας έστειλαν στο τσατ.Εννοειται ότι τον ξέρουμε μόνο εμείς.Αν μας τον γράφανε δημόσια όλα τα μέλη της πόλης θα τρεχάτε να γαμησετε τζάμπα
Δεν ειπα το αντιθετο αλλα φαινεται πως δεν καταλαβες τον τροπο σκεψης μου για τον διαγωνισμο και καλα και οσον αφορα εκεινο με το full προγραμμα δεν ειπα κατι γι αυτο ( και ειπα για την κληρωση που κερδισαν το  free απλο)και ουτε παλι ενημερωσαν απο το site.Αυτο που ειπα να κανουν registration form ειναι κακο; Αφου εδω στο bourdela που ειμαστε μελη το εχουν εδω και χρονια γιατι να μην κανουν κατι αναλογο και στο *****.Επισης οτι εγραψες πιο πανω και τον sex volcano διαβασα και γω τα post του για το θεμα αυτο αλλα γιατι να ενημερωνομαστε απ το online chat και μονο;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Δεν ειπα το αντιθετο αλλα φαινεται πως δεν καταλαβες τον τροπο σκεψης μου για τον διαγωνισμο και καλα και οσον αφορα εκεινο με το full προγραμμα δεν ειπα κατι γι αυτο ( και ειπα για την κληρωση που κερδισαν το  free απλο)και ουτε παλι ενημερωσαν απο το site.Αυτο που ειπα να κανουν registration form ειναι κακο; Αφου εδω στο bourdela που ειμαστε μελη το εχουν εδω και χρονια γιατι να μην κανουν κατι αναλογο και στο *****.Επισης οτι εγραψες πιο πανω και τον sex volcano διαβασα και γω τα post του για το θεμα αυτο αλλα γιατι να ενημερωνομαστε απ το online chat και μονο;

Το ***** είναι που προβάλλει τα στούντιο και τις κοπέλες και προφανώς απευθύνθηκε εδώ για να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται.Προφανώς το site είναι έτσι διαμορφωμένο,ώστε ο μόνος τρόπος ενημέρωσης-επικοινωνίας είναι το chat για κάποιο λόγο,όπου ο veriotis22 επικοινώνησε μαζί τους και ανακοίνωσε εδώ τους νικητές.Και καλό θα ήταν να μας διευκρινίσει πως προέκυψε έτσι μιας και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση...To registration form πάντως που λες,κανονικά θα πρέπε να γίνει για το διαγωνισμό με το φουλ πρόγραμμα,γιατί έτσι όπως είναι το site δεν στέκει απλά να μπαίνεις και να σχολιάζεις έτσι απλά χωρίς κωδικό ή mail.Τώρα όσον αφορά τη κλήρωση που λες ότι και να λέμε έτσι έγινε,τι να κάνουμε τώρα.Τα μέλη πήραν τους κωδικούς τους και όλη η ιστορία έληξε.Ήδη ένα μέλος το εξαργύρωσε το free fuck

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Το ***** είναι που προβάλλει τα στούντιο και τις κοπέλες και προφανώς απευθύνθηκε εδώ για να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται.Προφανώς το site είναι έτσι διαμορφωμένο,ώστε ο μόνος τρόπος ενημέρωσης-επικοινωνίας είναι το chat για κάποιο λόγο,όπου ο veriotis22 επικοινώνησε μαζί τους και ανακοίνωσε εδώ τους νικητές.Και καλό θα ήταν να μας διευκρινίσει πως προέκυψε έτσι μιας και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση...To registration form πάντως που λες,κανονικά θα πρέπε να γίνει για το διαγωνισμό με το φουλ πρόγραμμα,γιατί έτσι όπως είναι το site δεν στέκει απλά να μπαίνεις και να σχολιάζεις έτσι απλά χωρίς κωδικό ή mail.Τώρα όσον αφορά τη κλήρωση που λες ότι και να λέμε έτσι έγινε,τι να κάνουμε τώρα.Τα μέλη πήραν τους κωδικούς τους και όλη η ιστορία έληξε.Ήδη ένα μέλος το εξαργύρωσε το free fuck
Συμφωνω και εγω.Αντε να δουμε τι θα γινει.Παντως καλυτερα θα ηταν αυτο που ειπα λιγο καιρο πιο πριν με την καρτα και στη σφραγιζουν καθε φορα που πας σε studio που διαφημιζουν στο site τους.στις 5 φορες ενα free fuck στο απλο προγραμμα και στις 10 δωρο το full.Η με τα  κουπονια που ειπες εσυ. :birdman:

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Παιδιά Καλημέρα. Ένα πρωί ρώτησα κάτι στο chat του ***** και μου είπανε να ενημερώσω τα μέλη που ενημέρωσα. Αυτό έχει γίνει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ενα μελος φακελωθηκε πες καλητερα

• Like
Αντιδράσεις: foxio

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
σημερα στην νικηφορου ουρανου 1β μπηκα στην  Αφροδιτη  πολυ καλη μεσα δεν βιαζεται με σωματαρα βυζαρες  :tits: κολαρακι στρογγυλο  :kissass: περασα γαμάτα :afro:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom