teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια και ρωταμε συνεχεια για πραματα ειτε ισχυουν ειτε οχι αυτος ο ντεμεκ δαιγωνισμος ειναι λιγο κουκου-ρουκου για μενα.Και για να μην γινονται παρεξηγησεις και λαθη με κωδικους και τα λοιπα αν υπευθηνοι και admin του ***** διαβαζουν το thread αυτο και τα post μας να βαλουνε registration form να συμπληρωνουμε username e-mail κλπ οπως ειπα παραπανω και με την συμμετοχη στον διαγωνισμο να μας δωσουν απο εναν κωδικο αν κερδισει καποιος να τον στελνουνε με email ουτος σωστε μονο αυτος που κερδισε 8α γνωριζει τον κωδικο αυτον και ετσι θα παει για το free fuck στο συμβεβλημενο studio που διαφημηζεται απ το site τους.Πιστευω οτι ειναι απλα τα πραγματα και οχι καμια τρελη επιστημη.
Τελευταία φορά που το γράφω.Άλλο είναι το Free Fuck που οι νικητές κέρδισαν ένα απλό πρόγραμμα και άλλο ο διαγωνισμός με το φουλ πρόγραμμα,ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το bourdela.com...Για το Free Fuck δεν έγινε κανένας διαγωνισμός.Αποφάσισε ο admin του ***** για κάποιο λόγο-για δημόσιες σχέσεις υποθέτω- να κάνει μια κλήρωση και επέλεξε 7 άτομα από το bourdela.com τα οποία ανακοινώθηκαν από τον veriotis22,εκ των οποίων είμαι εγώ ένας απ αυτούς.Επειδή όμως οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει με το site στο chat και να πει πχ ''είμαι ο teochatz από τους νικητές του free fuck,δώστε μου τον κωδικό'' έκαναν το εξής.Σου ζητάνε εκείνη τη στιγμή επιτόπου να μπεις στο bourdela.com και να γράψεις στο θρεντ ότι κέρδισες το free fuck,για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι ο teochatz.Δεν μπορείς όμως,γιατί δεν ξες τον κωδικό μου για να κάνεις log in.Εκτός αν είσαι κανένας χάκερ.Όταν επικοινώνησα μαζί τους μου ζήτησαν(όπως και στα υπόλοιπα μέλη) να γράψω στο θρεντ ότι κέρδισα το free fuck.Το έκανα και μου έδωσαν από το chat στο ***** τον κωδικό,που θα δώσω στην υπηρεσία και θα γαμήσω τζάμπα.Και τον ξέρω ΜΟΝΟ εγώ.Το επιβεβαίωσε και ο sex volcano που πήγε ήδη σήμερα και γάμησε τζάμπα.