Τσαρκα πριν απο λιγο με τον ιστορικο συναγωνιστη μποτοφιλο
Η νικη του (ρωσο)Ποντου...
Free house (δεξια) => Πορνοκαυκασιο μωρο, προσωπο kavkaz, ωραιο σωμα και το πορνοενστικτο ελεγε πως ειναι καλη περιπτωση, παιζει να ειναι η Ανια που εχουν γραφτει καλα σχολια παλιοτερα
Ουρανου 24 => Καρλα, μελαχρινο καβλακι την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα, καλα κρασια κυρα μου. Αν δεν ηταν τετοιο ξινομουτρο θα της το εδινα ανετα.
Ουρανου 26 => Καινουργιο ψηλο, μωρο. Θα δοκιμαστει συντομα, αν παει καποιος μυστης, που διαβαζει ας γραψει μια αναφορα να ξερουμε τι παιζει.
Ουρανου 28 => Ατσουμπαλο, παχουλο μωρο. Το συγκεκριμενο ντουετο τσατσα-puta το εχω πετυχει το πρωι Ερημιτη 2. Ξεκιναει απο 25αρι.
Ερημιτη 2 => Νικολ, γυφτικο κοντοπουτανο, βυζαρες και σωμα αναλογο. Η τσατσα την παρουσιασε ως Ταυλανδεζα,
Ερημιτη 2Α => Μιρα, καβλαρα με πορνογυαλι δασκαλας
Ερημιτη 3 => Ολια, μελαχρινο, μοντελε, καβλακι αλλα πολυ ειρωνεια στο σαλοναρισμα. Να στο δωσουμε ηρθαμε κοριτσι μου...ηρεμα
Ερημιτη 5 => Δεν θυμαμαι, μποτα διαφωτισε μας προτεσταντικα
LV1 => Βαλεντινα, εχει ριζωσει εδω το μωρο.
LV2 => Μανταλινα, ηταν στο δωματιο.
LV3 => Η κορη του Τζενγκις Χαν, νταρντανε, μελαχρινο μωρο.
Μινωταυρου 3 => Λιλιανα, ξανθο ουκρανικο μιλφ.
Μινωταύρου 14 => Ξανθια νταρντανα. Ο ορισμος του νταρντανομουνου, εχει και βυζαρες, τουλαχιστον ετσι φαινοταν στο σαλονι, αν ηταν στο 20αρικο θα την δοκιμαζα ανετα.
Φρίξου 12 => Πιπινοξανθομουνο Βιολετα που συνηθως ειναι Φριξου 14Α.
Φριξου 14Α => Σαντρα, μιλφ μελαχρινη ρωσιδα. Της το εχω δωσει μια φορα με καλες εντυπωσεις.
Φρίξου 13Α => Γιαννα ειπε η τσατσω, ηταν στο δωματιο.
Φρίξου 13 => Μπια ευλαμπια ασχημο, χοντρουλο κοριτσι.
Tριδυμα κλειστα εκτος απο το δευτερο που ηταν η Εβελινα...που εγινε και η καταθεση.
Ηighlight δεν ειχαμε, εκτος απο τις τσατσαδες που το εχουν χασει τελειως. Ηρεμα ρε, δεν μας κανετε χαρη, ηρεμηστε...