Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Πηγα και γω σε αυτην την Ραισα πριν απο καιρο οταν ηταν ακομη στο Vis 9 αφου πρωτα διαβασα κριτικες θετικες γι αυτην και eνω και σε μενα ηταν μια χαρα στην αρχη στα προκαταρκτικα  μετα απο λιγο απ την πιπα και επειτα μου μιλουσε στα Ρουμανικα πηγε να παρει πρωτοβουλιες στο σεξ απο μονη της χωρις να με ρωτησει καν αλλα τι να ρωτησει αφου δεν ξερει να μιλαει ουτε Αγγλικα ουτε Ελληνικα και αρχισε να στραβωνει το κλιμα ανεβηκε απο πανω μου πιεζοντας με με τα χερια της τον θωρακα μου αλλα τελικα την γαμησα σε μια σταση απο πλαγια.Μετα στο τελος πριν αποχωρησει απ το δωματιο κατι ελεγε στα Ρουμανικα μαλλον θα εβριζε γιατι φαινονταν νευριασμενη αλλα και γω ημουν λιγο μπουρινιασμενος γιατι δεν υπηρχε συννενοηση και αυτη ηθελε να κανει τα δικα της.Ειναι οπως τα λες βλαμενο και μαλακισμενο μαζι θα ελεγα εγω.Θελει να ειναι και στισ βιλλες με τα 40Ε.βρε ουστ απο κει.
Άμα έγραφες κριτική τότε που πήγες,θα γλυτωνες τον Καραμαν αλλά και πολλούς ακόμα που διαβάζουν και δεν γράφουν όπως εσύ.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Άμα έγραφες κριτική τότε που πήγες,θα γλυτωνες τον Καραμαν αλλά και πολλούς ακόμα που διαβάζουν και δεν γράφουν όπως εσύ.
Εχεις δικιο αλλα ο Καραμαν οπως ειπε ειχε πει ηδη  πηγε 2 φορες με την Ραισα και ηταν ευχαριστημενος και γω οταν πηγα ειχα διαβασει θετικες κριτικες πριν παω

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Ουπς λαθος θα καταλαβα ειπε οτι την ψωνισε 2 φορες αρα θα εννουσε οτι την  ειχε δει και του αρεσε απο τοτε και μετα πηγε.Τεσπα οπως και να χει δεν αμφιβαλω οτι η κριτικη μου αν εγραφα για την Ραισα δεν θα τον παροτρυνε για να παει μαζι της και να του βγει κομοδινο.Εχω διαβασει και αλλες θετικες κριτικες για κοπελες απο μελη του site αλλα οταν πηγα εγω σε καποιες απο αυτες δεν ηταν αυτο που περιεγραφαν.Τα εχω πει και παλιοτερα απο εδω οτι οι κριτικες βοηθανε κατα πολυ αλλα οχι παντα και οπως γνωριζεις και συ το αν περασεις καλα η οχι μεσα στο δωματιο εξαρταται και απο την διαθεση και ορεξη της καθε κοπελας.Να περναμε καλα peace

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Τρεχει διαγωνισμο απο το γιορλειντις.gr με επαθλο τζακουζι και κοπελια επιλογης τους καθενος!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ψωνισα αρα πληρωσα...δεν ξερω αν διαβαζα αρνητικη κριτικη κατα ποσο θα με επιρεαζε εχοντας περασει 2 φορες καλα μαζι με το...ντουβαρι.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Ψωνισα αρα πληρωσα...δεν ξερω αν διαβαζα αρνητικη κριτικη κατα ποσο θα με επιρεαζε εχοντας περασει 2 φορες καλα μαζι με το...ντουβαρι.
Και να σου πω οτι εχει ηδη 4 θετικοτατες κριτικες αυτη η Ραισα και εγω τοτε που πηγα ηταν Μαρτιος του 17 η αντε και Απριλιος τοτε που δεν ειχε παει ακομη στις βιλλες  γιατι θυμαμαι με 30 ειχε το απλο αν εσυ τις 2 φορες που πηγες και περασες καλα οπως ειπες που πηγε στις βιλλες ηταν μετα απο τοτε που πηγα εγω οποτε και να εγραφα τοτε μια αρνητικη κριτικη για την Ραισα αν σε ηπηρεαζε θα εχανες την ευκαιρια να περασεις καλα που οπως ειπες 2 φορες κιολας.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σήμερα λοιπόν ρώτησα έναν φίλο που έχει πάρει την Ραισα και μου λέει το εξής κούφο ...στις Βίλες πριν κάποιους μήνες την πήρε, σχετικά όλα καλά πήγαιναν και κάπου εκεί που την είχε στα 4 άρχισε να ψιθυρίζει ''ναι πουτανάκι μου ναι'' και τέτοια , και κάπου το βλήμα το είχε ακούσει και το κατάλαβε και σταματάει και αρχίζει κουνώντας του το δάκτυλο να του την λέει με άγριο ύφος με φωνές και για ώρα ... ο φίλος πάγωσε, αν και δεν καταλάβαινε, ξενέρωσε την σιχτίρισε και έφυγε ...τρέλα λέει τι νομίζει σε μοναστήρι δουλεύει ;; άκου !!! πείραξε το Πουτανάκι η λέξη πουτανάκι ...πρέπει να είναι ιδιόρρυθμη...

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Τελικα δεν ηταν τον Μαρτιο η Απριλιο που πηγα με αυτην αλλα μετα τον Ιουνιο γιατι οι κριτικες που διαβασα πριν παω εκεινο τον καιρο αναρτηθηκαν αλλα και παλι ητνα πριν παει στις Βιλλες.Σορρυ για το λαθος αλλα περασε και τοσος καιρος.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τσαρκα πριν απο λιγο με τον ιστορικο συναγωνιστη μποτοφιλο  :rockon:

Η νικη του (ρωσο)Ποντου... :sunglasses: :sunglasses:  :hi: :sunglasses: :sunglasses:

Free house (δεξια) => Πορνοκαυκασιο μωρο, προσωπο kavkaz, ωραιο σωμα και το πορνοενστικτο ελεγε πως ειναι καλη περιπτωση, παιζει να ειναι η Ανια που εχουν γραφτει καλα σχολια παλιοτερα

Ουρανου 24 => Καρλα, μελαχρινο καβλακι την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα, καλα κρασια κυρα μου. Αν δεν ηταν τετοιο ξινομουτρο θα της το εδινα ανετα.

Ουρανου 26 => Καινουργιο ψηλο, μωρο. Θα δοκιμαστει συντομα, αν παει καποιος μυστης, που διαβαζει ας γραψει μια αναφορα να ξερουμε τι παιζει.

Ουρανου 28 => Ατσουμπαλο, παχουλο μωρο. Το συγκεκριμενο ντουετο τσατσα-puta το εχω πετυχει το πρωι Ερημιτη 2. Ξεκιναει απο 25αρι.

Ερημιτη 2 => Νικολ, γυφτικο κοντοπουτανο, βυζαρες και σωμα αναλογο. Η τσατσα την παρουσιασε ως Ταυλανδεζα,

Ερημιτη 2Α => Μιρα, καβλαρα με πορνογυαλι δασκαλας  :erection:

Ερημιτη 3 => Ολια, μελαχρινο, μοντελε, καβλακι αλλα πολυ ειρωνεια στο σαλοναρισμα. Να στο δωσουμε ηρθαμε κοριτσι μου...ηρεμα  :erection:

Ερημιτη 5 => Δεν θυμαμαι, μποτα διαφωτισε μας προτεσταντικα  :huh: :huh:

LV1 => Βαλεντινα, εχει ριζωσει εδω το μωρο.

LV2 => Μανταλινα, ηταν στο δωματιο.

LV3 => Η κορη του Τζενγκις Χαν, νταρντανε, μελαχρινο μωρο.

Μινωταυρου 3 => Λιλιανα, ξανθο ουκρανικο μιλφ.

Μινωταύρου 14 => Ξανθια νταρντανα. Ο ορισμος του νταρντανομουνου, εχει και βυζαρες, τουλαχιστον ετσι φαινοταν στο σαλονι, αν ηταν στο 20αρικο θα την δοκιμαζα ανετα.

Φρίξου 12 => Πιπινοξανθομουνο Βιολετα που συνηθως ειναι Φριξου 14Α.

Φριξου 14Α => Σαντρα, μιλφ μελαχρινη ρωσιδα. Της το εχω δωσει μια φορα με καλες εντυπωσεις.

Φρίξου 13Α => Γιαννα ειπε η τσατσω, ηταν στο δωματιο.

Φρίξου 13 => Μπια ευλαμπια ασχημο, χοντρουλο κοριτσι.

Tριδυμα κλειστα εκτος απο το δευτερο που ηταν η Εβελινα...που εγινε και η καταθεση.

Ηighlight δεν ειχαμε, εκτος απο τις τσατσαδες που το εχουν χασει τελειως. Ηρεμα ρε, δεν μας κανετε χαρη, ηρεμηστε...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Μύστη γράψε και τους καλτ διαλόγους ήταν όλα τα λεφτά :rockon:

Για Πέτρου ερημίτη 5 ηταν μια αδιάφορη ρωσοποντια γενικά πολύ στυλακι και ειρωνεία παντού όπως λέει κι ο συναγωνιστής Μπλαστμπιτ χαλαρώστε λίγο! Πάντως η Εβελίνα σήμερα ήταν το κάτι άλλο με τις καλτσοναρες της και την σέξυ ρομπιτσα της :alivedick: :wowmouth: :inlove:

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το φουλ πρόγραμμα σε τι τιμές είναι σε βίλες και στα απλά στούντιο?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Αυτός ο διαγωνισμός του yourladies στέκει ή απλώς ψάχνουν για μαλακες για τζάμπα διαφήμιση; Λέει με κάθε είσοδο στο site κερδίζεις 3 πόντους και 5 για κάθε σχόλιο και σου δίνουν στο τσατ έναν 6ψηφιο κωδικό,τον οποίο θα τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής και θα κερδίζεις τους πόντους.Αυτο δεν το κατάλαβα,γιατί στο site δεν μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό και για να σχολιάσεις απλά σου ζητάει ένα ψευδώνυμο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Αυτός ο διαγωνισμός του yourladies στέκει ή απλώς ψάχνουν για μαλακες για τζάμπα διαφήμιση; Λέει με κάθε είσοδο στο site κερδίζεις 3 πόντους και 5 για κάθε σχόλιο και σου δίνουν στο τσατ έναν 6ψηφιο κωδικό,τον οποίο θα τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής και θα κερδίζεις τους πόντους.Αυτο δεν το κατάλαβα,γιατί στο site δεν μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό και για να σχολιάσεις απλά σου ζητάει ένα ψευδώνυμο
Δεν ξέρω αν ισχύει , πάντως νομίζω το καλυτερο θα ήτανε σε κάθε κατάθεση στο στούντιο να επαιρνες κάποιο κουπόνι και στα 2-3 κουπόνια να είχες κάποια έκπτωση στην επόμενη κατάθεση κάτι τέτοιο έκανε τελευταία ενα στούντιο της αλυσίδας στην Αθήνα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Τσαρκα πριν απο λιγο με τον ιστορικο συναγωνιστη μποτοφιλο  :rockon:

Η νικη του (ρωσο)Ποντου... :sunglasses: :sunglasses:  :hi: :sunglasses: :sunglasses:

Free house (δεξια) => Πορνοκαυκασιο μωρο, προσωπο kavkaz, ωραιο σωμα και το πορνοενστικτο ελεγε πως ειναι καλη περιπτωση, παιζει να ειναι η Ανια που εχουν γραφτει καλα σχολια παλιοτερα

Ουρανου 24 => Καρλα, μελαχρινο καβλακι την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα, καλα κρασια κυρα μου. Αν δεν ηταν τετοιο ξινομουτρο θα της το εδινα ανετα.

Ουρανου 26 => Καινουργιο ψηλο, μωρο. Θα δοκιμαστει συντομα, αν παει καποιος μυστης, που διαβαζει ας γραψει μια αναφορα να ξερουμε τι παιζει.

Ουρανου 28 => Ατσουμπαλο, παχουλο μωρο. Το συγκεκριμενο ντουετο τσατσα-puta το εχω πετυχει το πρωι Ερημιτη 2. Ξεκιναει απο 25αρι.

Ερημιτη 2 => Νικολ, γυφτικο κοντοπουτανο, βυζαρες και σωμα αναλογο. Η τσατσα την παρουσιασε ως Ταυλανδεζα,

Ερημιτη 2Α => Μιρα, καβλαρα με πορνογυαλι δασκαλας  :erection:

Ερημιτη 3 => Ολια, μελαχρινο, μοντελε, καβλακι αλλα πολυ ειρωνεια στο σαλοναρισμα. Να στο δωσουμε ηρθαμε κοριτσι μου...ηρεμα  :erection:

Ερημιτη 5 => Δεν θυμαμαι, μποτα διαφωτισε μας προτεσταντικα  :huh: :huh:

LV1 => Βαλεντινα, εχει ριζωσει εδω το μωρο.

LV2 => Μανταλινα, ηταν στο δωματιο.

LV3 => Η κορη του Τζενγκις Χαν, νταρντανε, μελαχρινο μωρο.

Μινωταυρου 3 => Λιλιανα, ξανθο ουκρανικο μιλφ.

Μινωταύρου 14 => Ξανθια νταρντανα. Ο ορισμος του νταρντανομουνου, εχει και βυζαρες, τουλαχιστον ετσι φαινοταν στο σαλονι, αν ηταν στο 20αρικο θα την δοκιμαζα ανετα.

Φρίξου 12 => Πιπινοξανθομουνο Βιολετα που συνηθως ειναι Φριξου 14Α.

Φριξου 14Α => Σαντρα, μιλφ μελαχρινη ρωσιδα. Της το εχω δωσει μια φορα με καλες εντυπωσεις.

Φρίξου 13Α => Γιαννα ειπε η τσατσω, ηταν στο δωματιο.

Φρίξου 13 => Μπια ευλαμπια ασχημο, χοντρουλο κοριτσι.

Tριδυμα κλειστα εκτος απο το δευτερο που ηταν η Εβελινα...που εγινε και η καταθεση.

Ηighlight δεν ειχαμε, εκτος απο τις τσατσαδες που το εχουν χασει τελειως. Ηρεμα ρε, δεν μας κανετε χαρη, ηρεμηστε...
Αυτή η Γιάννα στο 13Α πρεπει να είναι μια αδύνατη Ρουμάνα και μικρή από οτι θυμάμαι απο ενα ποστ του αλ Πατσίνο , την έχει πάρει κανεις να μας πει εντυπώσεις ;

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Συμφωνώ και εγώ αν και το καλύτερο θα ήτανε να σου δίνανε μια κάρτα που να έχει για παράδειγμα 5 η 10 τετραγωνάκια απ το εκάστοτε στούντιο δηλαδή το κάθε στούντιο να έχει  την δική του κάρτα και με κάθε επίσκεψη/κατάθεση να σφραγίζανε ένα τετραγωνάκι στα 5 να έχεις μια μικρή εκπτωση σε πρόγραμμα π.χ 20 ευρώ  και δωρεάν το απλό και στα 10 (δηλαδή στις 10 επισκέψεις) να είναι free το full πρόγραμμα η ότι επιθυμεί ο πελάτης.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλά αυτά που λέτε αλλά δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη είμαστε.Τουλάχιστον το 70% από μας που πηγαίνουμε,έχουμε μια οικονομική άνεση και τα δίνουμε αβέρτα.Γι αυτό ίσως να ξεκινάνε από 30,και 40 στις βίλες.Και έχουμε και σαβούρες κυρίως.Είναι και τα μπουρδέλα απόμακρα..Δυστυχώς οι κοπέλες εδώ που γουστάρουν αυτό που κάνουν και ικανοποιούν στο μέγιστο τον πελάτη,είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού και κάποιες απ αυτές έρχονται περιοδικά...Στην Αθήνα απευθύνονται σε περισσότερο κόσμο,αφού τα μαζεμένα είναι πιο κεντρικά και προσβάσιμα.Εκεί γαμάς υπερμούναρους(συγκριτικά πάντα με τα δικά μας τα σάπια,γιατί μπροστά τους έτσι δείχνουν) με 20-15,ακόμα και 10€.Δεν γνωρίζω όμως τι παίζει από χρόνο αν στα 5-10 λεπτά θα σε πρήξουν να τελειώσεις ή θα φωνάζει η τσατσά απ έξω και από καθαριότητα.Βέβαια μερικά είναι και παράνομα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Καλά αυτά που λέτε αλλά δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη είμαστε.Τουλάχιστον το 70% από μας που πηγαίνουμε,έχουμε μια οικονομική άνεση και τα δίνουμε αβέρτα.Γι αυτό ίσως να ξεκινάνε από 30,και 40 στις βίλες.Και έχουμε και σαβούρες κυρίως.Είναι και τα μπουρδέλα απόμακρα..Δυστυχώς οι κοπέλες εδώ που γουστάρουν αυτό που κάνουν και ικανοποιούν στο μέγιστο τον πελάτη,είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού και κάποιες απ αυτές έρχονται περιοδικά...Στην Αθήνα απευθύνονται σε περισσότερο κόσμο,αφού τα μαζεμένα είναι πιο κεντρικά και προσβάσιμα.Εκεί γαμάς υπερμούναρους(συγκριτικά πάντα με τα δικά μας τα σάπια,γιατί μπροστά τους έτσι δείχνουν) με 20-15,ακόμα και 10€.Δεν γνωρίζω όμως τι παίζει από χρόνο αν στα 5-10 λεπτά θα σε πρήξουν να τελειώσεις ή θα φωνάζει η τσατσά απ έξω και από καθαριότητα.Βέβαια μερικά είναι και παράνομα
Νομίζω οτι σε αυτά των 10 και 20 ευρώ , μετάξυ και φυλής δηλαδή δεν έχουνε και χώρο για να κάνεις ντούς , αλλά κλαιν το πολύ πολύ αν όντως δεν έχει κάνεις μπάνιο απο το σπίτι.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Τα εχω επισημανει σπο περσι τον Μαρτιο για τη ποιοτητα και την διαθεση απο τις κοπελες στα thread των villa erotica και prive και επισης για καλες απο εμφανιση αλλα ξενερωτες στο δωματιο διαβαζοντας αρνητικες κριτικες σε κοπελες που φερανε απο  την αντοιστιχη αλυσίδα των Αθηνων για αρπαχτες σλλα ουτε να ιδρωσει το αυτι τους γιατι ως τωρα το ιδιο βιολι συνεχιζεται τοτε γιατι ανοιξανε δικα τους thread;δηθεν και καλα να επικοινωνουν με τον πελατη.Και τι να τη κανουν την διαφημηση απο εδω αφου εχει και σχετικο site με στουντιο της πολης μας.Παπαριες δηλαδη τοσο καιρο και μεις σαν βλακες να συνεχιζουμε να πηγαινουμε χωρις να δινουν σημασια σε οτι παραπονο εχουμε απ τις κοπελες στα στουντιο τους.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
εγω παντως που πηρα προγραμμα 100ε σε στουντιο στην Αθηνα και με πολυ ωραια κοπελα, μου εκανε ενα προγραμμα αστα να πανε. για το θεσω αλλιως, σεξ με προκαταρκτικα γυρω στο 10λεπτο (φουλ κρεμα στο μουνι της απο πριν, αφου πηγα για 69 και ξενερωσα μολις ενοιωσα την μαλακεια) και μετα μου εκανε και ενα μασαζ καλο μπορω να πω αλλα 10 λεπτα. ενω εδω θεσσαλονικη με 50ε πας στις βιλλες και καθεσαι στο δωματιο (εγω τουλαχιστον) κανα 30λεπτο. Αμα δεν σταξεις λεφτα και δεν σε ξερει η αλλη μουφα θα περασεις οπου και να εισαι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
εγω παντως που πηρα προγραμμα 100ε σε στουντιο στην Αθηνα και με πολυ ωραια κοπελα, μου εκανε ενα προγραμμα αστα να πανε. για το θεσω αλλιως, σεξ με προκαταρκτικα γυρω στο 10λεπτο (φουλ κρεμα στο μουνι της απο πριν, αφου πηγα για 69 και ξενερωσα μολις ενοιωσα την μαλακεια) και μετα μου εκανε και ενα μασαζ καλο μπορω να πω αλλα 10 λεπτα. ενω εδω θεσσαλονικη με 50ε πας στις βιλλες και καθεσαι στο δωματιο (εγω τουλαχιστον) κανα 30λεπτο. Αμα δεν σταξεις λεφτα και δεν σε ξερει η αλλη μουφα θα περασεις οπου και να εισαι.
Σωστοτατος και μενα καποιες που με ξερουν πολλη καλα με το απλο κανουμε αρκετα πραματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom