Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ή αντριανα από που είναι; Μιλάει ελληνικά; Και το βασικό να την προτιμησουμε ή όχι;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Άρχισες με τις κακίες πάλι  :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ειναι οντως  μιζερη η κατασταση για τα μπουρδελα και στουντιο της πολης.Εδω στα στουντιο των βιλλων ενω εγιναν περισσοτερα κανουν πολλες φορες μονο μια βαρδια την ημερα καικαποιες απ τις  κοπελες ειναι που δουλευαν στα απλα στουντιο.Επισης καποια μελη εδω αναζητουν ακομα την Νατασσα την τσαρινα (που περσι ηταν στο free house την πηρα και γω) απ το καλοκαιρι εχει σταματησει και ρωτανε σκομα  που εχει χαθει κλπ. Ενω καποιος αλλος ειπε αν ειναι εγκυος λολ.Ειχα και γω κσποιες ας πουμε αγαπημενες κατα καιρους κοπελες σε μπουρ.και στουντιο  που σταματησαν αλλα δεν εκανα  και σαν λυσσασμενος που ειναι που χσθηκε κλπ.Ας σταματησει επιτελους συτη η μιζερια και στο φιναλε μονο η τσαρινα ηταν που αξιζε για ορισμενους;Και αν σταματησε οριστικα τι να κανουμε δηλαδη να δεσουμε μια πετρα στον λαιμο και βουρ στον θερμαικο;

Αντι να κανετε τους εξυπνους μερικοι μερικοι πειτε και τιποτα ουσιωδες. Ναι ρε φιλε ρωταμε που και που για την τσαρινα γιατι αν μη τι αλλο ηταν απο τις τοπ σε υπηρεσιες και απο εμφανιση τουμπανο. Τωρα ειτε γυρισει ειτε οχι στην πουτσα μας κιολας. Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ή αντριανα από που είναι; Μιλάει ελληνικά; Και το βασικό να την προτιμησουμε ή όχι;
Από την Ισπανία, μιλάει ελληνικά και είναι πολύ καλή περίπτωση για 'μένα.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Γιατί η διαφήμιση άλλων σάιτ απαγορεύεται!!!
Δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες του σάιτ?
Οχι απλώς συμφώνησα  :cheesy:, οι περισσότεροι τα μικρά τα γράμματα δεν τα διαβάζουμε

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Και επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βραδινή τσάρκα πριν λίγο,τα πράγματα απελπιστικά.Να σημειώσω ότι το Νικηφόρου Ουρανού 8,έγινε Golden Lips και εντάχθηκε στην αλυσίδα των βιλών.Εκει είδα τον θεομουναρο Εμα,αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω και να κλάψω το 40αρι.Αυτα

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Αντι να κανετε τους εξυπνους μερικοι μερικοι πειτε και τιποτα ουσιωδες. Ναι ρε φιλε ρωταμε που και που για την τσαρινα γιατι αν μη τι αλλο ηταν απο τις τοπ σε υπηρεσιες και απο εμφανιση τουμπανο. Τωρα ειτε γυρισει ειτε οχι στην πουτσα μας κιολας. Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες.
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.Peace

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.Peace

Το ενστικτο μου παντως λεει οτι αυτον τον μηνα θα κανει την επιστροφη της. Ειδωμεν

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
586
Πόντοι
311
Για μεγάλο πρόγραμμα ποια είναι καλή που κάνει ότι θέλεις ?

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.063
Πόντοι
1.046
Για τις κοπελες των βιλων αλικη,μελινα τζενη δεν εχω δει καπου κριτικη..μπορει να μου πει καποιος που εχει δοκιμσει κριτικη του..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Για τις κοπελες των βιλων αλικη,μελινα τζενη δεν εχω δει καπου κριτικη..μπορει να μου πει καποιος που εχει δοκιμσει κριτικη του..
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.063
Πόντοι
1.046
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.

thanks φιλε μου

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Λιλιάνα, μεγάλα λόγια, μικρό καλάθι.
Όχι χάλια, αλλά με τίποτα τα σούπερ σχόλια που διάβασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom