You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Ή αντριανα από που είναι; Μιλάει ελληνικά; Και το βασικό να την προτιμησουμε ή όχι;
Τα νούμερα του τζόκερ τα θέλεις?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Ειναι οντως μιζερη η κατασταση για τα μπουρδελα και στουντιο της πολης.Εδω στα στουντιο των βιλλων ενω εγιναν περισσοτερα κανουν πολλες φορες μονο μια βαρδια την ημερα καικαποιες απ τις κοπελες ειναι που δουλευαν στα απλα στουντιο.Επισης καποια μελη εδω αναζητουν ακομα την Νατασσα την τσαρινα (που περσι ηταν στο free house την πηρα και γω) απ το καλοκαιρι εχει σταματησει και ρωτανε σκομα που εχει χαθει κλπ. Ενω καποιος αλλος ειπε αν ειναι εγκυος λολ.Ειχα και γω κσποιες ας πουμε αγαπημενες κατα καιρους κοπελες σε μπουρ.και στουντιο που σταματησαν αλλα δεν εκανα και σαν λυσσασμενος που ειναι που χσθηκε κλπ.Ας σταματησει επιτελους συτη η μιζερια και στο φιναλε μονο η τσαρινα ηταν που αξιζε για ορισμενους;Και αν σταματησε οριστικα τι να κανουμε δηλαδη να δεσουμε μια πετρα στον λαιμο και βουρ στον θερμαικο;
Αντι να κανετε τους εξυπνους μερικοι μερικοι πειτε και τιποτα ουσιωδες. Ναι ρε φιλε ρωταμε που και που για την τσαρινα γιατι αν μη τι αλλο ηταν απο τις τοπ σε υπηρεσιες και απο εμφανιση τουμπανο. Τωρα ειτε γυρισει ειτε οχι στην πουτσα μας κιολας. Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Από την Ισπανία, μιλάει ελληνικά και είναι πολύ καλή περίπτωση για 'μένα.Ή αντριανα από που είναι; Μιλάει ελληνικά; Και το βασικό να την προτιμησουμε ή όχι;
Οχι απλώς συμφώνησα , οι περισσότεροι τα μικρά τα γράμματα δεν τα διαβάζουμεΓιατί η διαφήμιση άλλων σάιτ απαγορεύεται!!!
Δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες του σάιτ?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
στα αρχιδια μαςΚαι επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Βραδινή τσάρκα πριν λίγο,τα πράγματα απελπιστικά.Να σημειώσω ότι το Νικηφόρου Ουρανού 8,έγινε Golden Lips και εντάχθηκε στην αλυσίδα των βιλών.Εκει είδα τον θεομουναρο Εμα,αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω και να κλάψω το 40αρι.Αυτα
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.PeaceΑντι να κανετε τους εξυπνους μερικοι μερικοι πειτε και τιποτα ουσιωδες. Ναι ρε φιλε ρωταμε που και που για την τσαρινα γιατι αν μη τι αλλο ηταν απο τις τοπ σε υπηρεσιες και απο εμφανιση τουμπανο. Τωρα ειτε γυρισει ειτε οχι στην πουτσα μας κιολας. Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες.
Θεσσαλονίκη: Οίκοι ανοχής παραβίασαν τη σφράγιση και λειτουργούσαν παράνομα
Αραγε ποια ειναι
κολαντερο και φιφα και φλοκια στα βιζια και και και και και με 10 ευρα.εδω 60-70 σε ντελο.α ρε θεσσαλονικη φτωχομανα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.Peace
Το ενστικτο μου παντως λεει οτι αυτον τον μηνα θα κανει την επιστροφη της. Ειδωμεν
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.046
Για τις κοπελες των βιλων αλικη,μελινα τζενη δεν εχω δει καπου κριτικη..μπορει να μου πει καποιος που εχει δοκιμσει κριτικη του..
Fotis Panagiwtou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Εναι καλη και περιμενω να την δωΚαι επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.Για τις κοπελες των βιλων αλικη,μελινα τζενη δεν εχω δει καπου κριτικη..μπορει να μου πει καποιος που εχει δοκιμσει κριτικη του..
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.046
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.
thanks φιλε μου
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Μετα τα ΛΑΔΑΔΙΚΑ..πιασανε και τη πλατεια ΧΑΝΘ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις