Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.686
Πόντοι
736
Μία κριτική για μία Άννα από Σερβία στο Venus Angel μάλλον είναι ίδια που δούλευε δύο περιόδους στο Λας Βέγκας ξανθό κοντό μαλλί με πολλά τατουάζ και φοβερό σώμα με βυζάρες

Το τελευταίο διάστημα δούλευε σε ένα γραφείο εγώ εκεί Την πέτυχα με 60 ευρώ την ώρα τα οποία θεωρώ ήταν ότι καλύτερο για τις υπηρεσίες της που είναι πολύ καλές...
Στο μπουρδέλο Δεν ξέρω πώς είναι
κατά πάσα πιθανότητα αυτή που λέω είναι γιατί πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπαν ότι σταμάτησε...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Μια μικρη κριτική να γραψω και εγω που σας διαβαζω να μην φατε κανέναν παπα απο την μικρη νικολ στο ερημιτη 2 της βραδυνης βαρδιας.

Εμφανιση καλή με μεγαλο στήθος και ομορφο κορμι για την ηλικία της!!
Ημουν πολυ γκαυλωμενος και έπρεπε να ξεδωσω καπου.
Αφου η ειρηνη δεν δέχτηκε να τον παρει στον κωλο με 40 ευρω όπως τον επερνε παλιά ειπα να δοκιμασω το μικρό.
Ηξερα οτι θα τα πεταξω τα 30 ευρω αλλα λεω δε γαμεις.......
Ειπαμε έπρεπε να ξεδωσω!!!
Έδωσα 40 ευρω στην τσατσα και περασα με το απλο οπότε περίμενα ενα 10αρικο ρέστα.
Οταν ηρθε το μικρο την προτεινα με το δεκαρικο αυτο να με δωσει κωλο μιας και μου εκανε την δυσκολη να μου το δωσει με διαφορα ναζακια......
Αρνήθηκε με χαμογελο και ξεκίνησε παιχνίδι για πιπα φατσα στον καθρέφτη και εγω να την βαζω δαχτυλο στο μουνι της.
Η μονη καλη φαση σε ολη την ιστορία.
Καποια στιγμη αφου ολα γινόταν μηχανικά και καταλαβα οτι η κοπελα δεν το εχει μιας και ουτε με αφησε με τις βυζαρες της να παιξω ουτε καλη σταση πηρε για να κανω και εγω παιχνίδι, με ρωτησε αν θελω να με δωσει κωλο με αλλα 20 ευρω.
Παιδια ολλα αυτα με νοήματα γιατι ουτε αγγλικα ουτε ελληνικά ξερει.
Φυσικα εκανα τον δυσκολο και την εδωσα να καταλάβει οτι μονο 10 ειχα οσο μπορουσα με δικα μου λογια.
Φυσικα και καλα εκανα γιατι καταλαβα οτι το μικρό βουλγαρακι ήθελε μονο να τα αρπαξει μιας και εκατσε διπλα μου σαν τσουβαλι να την γαμησω με ανοιχτα τα ποδια και αντε να τελειώνουμε.
Τα χερια στο σωμα της να μην μπορω να ποιασω τιποτα, οποτε λεω γαμα την να τελειώνουμε!!

Δεν θα ελεγα οτι αξιζε σε καμια περίπτωση!! Και προσοχη για τους υπόλοιπους μην σας φαει και το αλλο 20αρι η 30αρι για κωλο που πιθανόν να σας προτείνει!
Παιδια η ωρα που πήγα ηταν μεταξύ πρωινης και βραδυνης βαρδιας οποτε πετυχα και λιγες απο την βραδυνη όπως την μικρη.
Ενα εχω να πω.........
Ζουμε ΜΕΓΑΛΗ παρακμη στην πολη μας γενικα και ειδικά στο κομμάτι αυτο!! Οχι μονο ηταν κλειστα τα μισα που με εκανε να αναρωτιέμαι τι τα ανοιξαν τοσα πολλά....
Απο τηλ αλλη ολες μεσα ουτε για 10αρικο στην φυλής!!!
Τι να πω........
Κριμα!!

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Πριν απο λιγες μερες περασα με την Ειρηνη Ν Ουρανου 26 παλια στη δουλεια κορμι νεανικο το  ειναι γυρο στα 40 πολυ καλη ανεβαζει στροφες περασα οπως ηθελα με 50 ε

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Πριν απο λιγες μερες περασα με την Ειρηνη Ν Ουρανου 26 παλια στη δουλεια κορμι νεανικο το  ειναι γυρο στα 40 πολυ καλη ανεβαζει στροφες περασα οπως ηθελα με 50 ε

Συγνωμη κιόλας αλλα να είμαστε και λιγο ρεαλιστες!!

Απο ποτε το αδυνατο κορμι εγινε και νεανικό ???

Ειναι καλη για την ηλικία της δεν λεω αλλα μεχρι εκει ρε παιδια.....
Δεν μπορει βυζι σταφιδα και απο οτι ειδα εβαλε και λιγο κωλο από τα φαγοποτια στην αδεια της να το λες νεανικο.........

Νεανικο????

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Αυτό που έχουμε τα πιο κυριλατα μπουρδελα-σε γενικές γραμμές- συγκριτικά με τις υπόλοιπες πόλεις και από πουτάνες μπαζουμε ποτε δεν το κατάλαβα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.433
Πόντοι
266
μπαζογαμηδες
για λυπηση ειστε ολοι σας
ουτε απ'εξω δεν περναω πια
κοροιδα των νταβατζηδων
:-( :-( :-( :-(

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Ειναι οντως  μιζερη η κατασταση για τα μπουρδελα και στουντιο της πολης.Εδω στα στουντιο των βιλλων ενω εγιναν περισσοτερα κανουν πολλες φορες μονο μια βαρδια την ημερα καικαποιες απ τις  κοπελες ειναι που δουλευαν στα απλα στουντιο.Επισης καποια μελη εδω αναζητουν ακομα την Νατασσα την τσαρινα (που περσι ηταν στο free house την πηρα και γω) απ το καλοκαιρι εχει σταματησει και ρωτανε σκομα  που εχει χαθει κλπ. Ενω καποιος αλλος ειπε αν ειναι εγκυος λολ.Ειχα και γω κσποιες ας πουμε αγαπημενες κατα καιρους κοπελες σε μπουρ.και στουντιο  που σταματησαν αλλα δεν εκανα  και σαν λυσσασμενος που ειναι που χσθηκε κλπ.Ας σταματησει επιτελους συτη η μιζερια και στο φιναλε μονο η τσαρινα ηταν που αξιζε για ορισμενους;Και αν σταματησε οριστικα τι να κανουμε δηλαδη να δεσουμε μια πετρα στον λαιμο και βουρ στον θερμαικο;

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Άσχετη ερώτηση , γιατί στο άλλο σάιτ έχουν θολώσει η αλλάξει τις φωτογραφίες των κορασίδων που μέχρι πρότινος πόζαραν με νάζι στο φακό ; Άλλαξε κάτι ;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Άσχετη ερώτηση , γιατί στο άλλο σάιτ έχουν θολώσει η αλλάξει τις φωτογραφίες των κορασίδων που μέχρι πρότινος πόζαραν με νάζι στο φακό ; Άλλαξε κάτι ;

Τυπε,στο άλλο σάιτ οι φωτογραφίες που έχουν είναι επεξεργασμένες και ορισμένες φορές ψεύτικες!!!

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Τυπε,στο άλλο σάιτ οι φωτογραφίες που έχουν είναι επεξεργασμένες και ορισμένες φορές ψεύτικες!!!

επεξεργασμένες είναι σίγουρα , ψεύτικες δε θα το έλεγα καθως αυτό που βλέπεις δεν απέχει χιλιόμετρα  απο την πραγματικότητα απλά καμιά 200αρια μέτρα . Στο νέο σάιτ τις έχουν κρατήσει, στο G.L τις έχουν αλλάξει . Δεν βλέπεις πλέον Χριστίνα , Άντζελα , Λάρα , Γαλήνη έστω επεξεργασμένες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.361
Πόντοι
26.141
επεξεργασμένες είναι σίγουρα , ψεύτικες δε θα το έλεγα καθως αυτό που βλέπεις δεν απέχει χιλιόμετρα  απο την πραγματικότητα απλά καμιά 200αρια μέτρα . Στο νέο σάιτ τις έχουν κρατήσει, στο G.L τις έχουν αλλάξει . Δεν βλέπεις πλέον Χριστίνα , Άντζελα , Λάρα , Γαλήνη έστω επεξεργασμένες.
ποιο ειναι το νεο σαητ? για το ***** το ξερω,,,, το αλλο????????/

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Η Τζένη πρώην Αθήνα,ποσά χιλιόμετρα απέχει???

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Στο g r e e c e l a d i e s δείχνει την Αντριάνα στο red diamond, φαίνεται επιστρέφει πάλι για καμία αρπαχτή

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Γιατί βγαζει αστέρια όταν γράφω το γκρις λειντις στα Λατινικά? :headbang:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έχει γίνει ένα μπάχαλο με τα σαιτ. Αν παρατηρήσετε στο γιορ λειντις την Αθηνά την έχει σήμερα Τρίτη,στο Venus 20:00-06:00 ως Αθηνά και στο γκρις λειντις στο Villa Prive 19:00-05:00 ως Τζένη. Ενημερωτικά. Προφανώς και είναι στο Prive,αφού σύμφωνα με τη τελευταία κριτική στο Venus πριν τρεις μέρες,εκεί είναι η Σέρβα Άννα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom