Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθες την Νυκτα.

Ερημιτη 2 => Νικολ ειπε η τσατσα αλλα ηταν στον δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω.

Ερημιτη 2Α => Μιρα

Ερημιτη 5 => Η γνωστη βυζαρου μιλφ Νικολ.

Ερημιτη 3 => Μπια, ουγγαρεζα. Νταρντανε μωρο.

LV1 => Ξανθο, καβλακι Βαλεντινα.

LV2 => Μανταλινα γατουλινα.

LV3 => Μελαχρινο, προσχαρο, νταρντανε, τσιγγανοειδες μωρο.

Venus => Σαρα, αδυνατο, μελαχρινο μωρο με πορνοstockings. Γενικα τπτ ιδιαιτερο απο εμφανιση. Εδω εγινε η καταθεση..υπακουο μωρο, δεν βιαζεται, θελει να σε ικανοποιησει αλλα ειναι ακομα απειρη.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλημερα συναδελφοι! Καποια στιγμη αυτος ο αντιεπαγγελματισμος των μαγαζιων πρεπει να σταματισει..πριν απο λιγες μερες ειχα παει στα στουντιο οπου δουλευε η σοφια και ρωτησα ποτε γυρναει και μου απαντησαν μες την βδομαδα (τεταρτη-πεμπτη)σε αλλο σαιτ οπου απανταει η σοφια μου ειπε τα ιδια.Η κοπελα απο τι βλεπω ομως πουθενα μεχρι στιγμης,δηλαδη τους ειναι τοσο δυσκολο να πουνε οτι κατι ετυχε και δεν θα δουλεψει ακομα.. απο το να λενε ψεματα συνεχεια.Αν ομως εμεις ζητησουμε λεφτα πισω γιατι η κοπελα που περασαμε δεν ηταν καλη στο δωματιο,τοτε δεν σηκωνουν κουβεντα! μηδεν σεβασμος στους πελατες απο μαγαζια που υποτιθεται περασαν σε αλλο επιπεδο απο τα απλα μπουρδελα.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Αλάνια αυτή η κορασίδα που είναι στοgodina .έχει κανείς άποψη μια νταρντανα όμορφη .

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Αν εννοεις την Μαρια την ουκρανεζα στο godiva , την γουσταρω και γω παρα πολυ και την την εχω γαμησει μερικεςφορες γιατι με ερεθιζει υπερ του δεοντος.Ομως δεν μιλαει καθολου ελληνικα και δεν προσπαθει να σε ευχαριστησει.Θελει αρκετες καταθεσεις για να χαλαρωσει στο δωματιο.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Oxi mia πάντα πρωί γεματουλα που μιλάει καλά εληνικα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλημερα συναδελφοι! Καποια στιγμη αυτος ο αντιεπαγγελματισμος των μαγαζιων πρεπει να σταματισει..πριν απο λιγες μερες ειχα παει στα στουντιο οπου δουλευε η σοφια και ρωτησα ποτε γυρναει και μου απαντησαν μες την βδομαδα (τεταρτη-πεμπτη)σε αλλο σαιτ οπου απανταει η σοφια μου ειπε τα ιδια.Η κοπελα απο τι βλεπω ομως πουθενα μεχρι στιγμης,δηλαδη τους ειναι τοσο δυσκολο να πουνε οτι κατι ετυχε και δεν θα δουλεψει ακομα.. απο το να λενε ψεματα συνεχεια.Αν ομως εμεις ζητησουμε λεφτα πισω γιατι η κοπελα που περασαμε δεν ηταν καλη στο δωματιο,τοτε δεν σηκωνουν κουβεντα! μηδεν σεβασμος στους πελατες απο μαγαζια που υποτιθεται περασαν σε αλλο επιπεδο απο τα απλα μπουρδελα.

Κάθε τρεις και λίγο κάνετε λες και ανακαλύψατε την Αμερική με το συγκεκριμένο θέμα. Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Και έτσι μόνο καλό τους κάνετε,δείχνετε ότι είστε απεγνωσμένοι πελάτες. Ότι όσο και να τους κράζετε,δεν μπορείτε να τους αποχωριστειτε. Σταματήστε να ενδιαφέρεστε και να πηγαίνετε και θα δείτε πως θα αλλάξουν έτσι ξαφνικά. Μερικοί ρωτάνε απεγνωσμένα εδώ και 2-3 μήνες για τσαρινα. Και όσο θα ρωτάνε αυτή ακόμα θα ρχεται,από τέλη σε τέλη κάθε μήνα.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Αν εννοεις την Μαρια την ουκρανεζα στο godiva , την γουσταρω και γω παρα πολυ και την την εχω γαμησει μερικεςφορες γιατι με ερεθιζει υπερ του δεοντος.Ομως δεν μιλαει καθολου ελληνικα και δεν προσπαθει να σε ευχαριστησει.Θελει αρκετες καταθεσεις για να χαλαρωσει στο δωματιο.

Είναι η ίδια που δούλευε στα Las Vegas? Γενικά εκείνη η Μαρία που δούλευε στα Las Vegas και είχε δυνατό σώμα κυκλοφορεί ακόμα;

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Κριτικές
12
Like
431
Πόντοι
291
Αντε αυριο ξεκινάει τελικά...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Είναι η ίδια που δούλευε στα Las Vegas? Γενικά εκείνη η Μαρία που δούλευε στα Las Vegas και είχε δυνατό σώμα κυκλοφορεί ακόμα;

Η Μαρία από το Las Vegas Μολδαβεζα είναι και πήγε τώρα απέναντι στο ξύλινο Μινώταυρου

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ελα στα γρηγορα ο φουρνος κ μπουχος να ξεκινησουν δουλεια.αντε αυτιστικα μονο αερολογιες ειστε.αντε να μην στηλω των μπλακ να σας βαλει πιπερακι στο στομα. :happy: :happy:
τι δουλειά να ξεκινησουμε;εδώ σταματήσαμε να γράφουμε και να τσαρκαρουμε.η κατάσταση τραγική μην τα ξαναλέμε...αντε να κάνουμε καμία κοπή πίτας,Πιο πολύ άξια έχει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η πορνοχρονια ξεκινησε για μενα αν και καθυστερημενα με τον ιδιο επιτυχημενο τροπο που εκλεισε και η προηγουμενη...
Χθες τη νυχτα δηλαδη αν και ξεκινησα με σκοπο να γυρισω μερικα σπιτια πηγα αρχικα απο Μινωταυρου 3 οπου δουλευε η Ουκρανη μιλφ Λιλιανα και δε μπορεσα να αντισταθω...
Με θυμοταν καλα κιολας,ηταν πιο ανετη αυτη τη φορα και επι ενα 40λεπτο με ειχε φουλ στα γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,69 με μενα απο πανω να την γαμαω το στομα,αγκαλιες,παθος τα παντα ολα...ειναι λυσσαρα και δε χορταινει γαμησι
Μου θυμιζει την Ειρηνη στα πρωτα της βηματα μπορω να πω και με 40ε την χυνεις και στο στομα

Ε μετα δε μου εμεινε κουραγιο να συνεχισω τη βολτα,ετσι κι αλλιως ηταν πολυ υποτονικη η κινηση και αρκετα σπιτια κλειστα

geozin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
42
Πόντοι
0
Αυτή  η Μελίνα  από  villa  erotica είναι  καινούργια? Την έχει  δει κανένας?

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
:erection:Σε γενικές γραμμές ποια θεωρείτε την πιο καθαρή κοπέλα και την πιό συνεργασιμη και θα αξίζει τα λεφτά της!

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Kύριοι το Σαββατο εκανα μια γυρα και αν δεν κανω λαθος στο Godiva απογευμα δουλευε μια μαυρομαλλα ουκρανη εν ονοματι Αλισα,πιτσιρικα, και η κυρα του σπιτιου ειπε οτι ειναι νεο αιμα στην πιατσα...Θα περναγα αλλα ειχα σταμπαρει αλλο θεμα και πηγα συστημενος...Παντως την εχει δοκιμασει κανεις την κορασιδα?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Πέρασμα σήμερα το πρωί απ το red diamond και Λορένα η οποία συνεχίζει να είναι στανταράκι ότι θα περάσω πολύ καλά μαζί της! Όσο πιο καλά σε γνωρίζει τόσο καλύτερα είναι. Ειλικρινά μπράβο της!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Kύριοι το Σαββατο εκανα μια γυρα και αν δεν κανω λαθος στο Godiva απογευμα δουλευε μια μαυρομαλλα ουκρανη εν ονοματι Αλισα,πιτσιρικα, και η κυρα του σπιτιου ειπε οτι ειναι νεο αιμα στην πιατσα...Θα περναγα αλλα ειχα σταμπαρει αλλο θεμα και πηγα συστημενος...Παντως την εχει δοκιμασει κανεις την κορασιδα?
Εχει κριτικες στο Μινώταυρου 10 μια Αλίσα και μάλλον πρεπει να είναι η ίδια απο την περιγραφή και τις κριτικες ταιριάζουν , επίσης έχει μια κριτική στο bad girls για Αλίσα ίσως είναι παλι η ίδια..

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Με τον Λεπά?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.296
Πόντοι
736
Μία κριτική για μία Άννα από Σερβία στο Venus Angel μάλλον είναι ίδια που δούλευε δύο περιόδους στο Λας Βέγκας ξανθό κοντό μαλλί με πολλά τατουάζ και φοβερό σώμα με βυζάρες

Το τελευταίο διάστημα δούλευε σε ένα γραφείο εγώ εκεί Την πέτυχα με 60 ευρώ την ώρα τα οποία θεωρώ ήταν ότι καλύτερο για τις υπηρεσίες της που είναι πολύ καλές...
Στο μπουρδέλο Δεν ξέρω πώς είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom