Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συναδελφε μαλλον αλλαζει συμπεριφορα με μεγαλυτερα προγραμματα.

η ρωσιδα βαλερια που δουλευε στο vis9 το νοεμβριο-δεκεμβριο  και παλαιοτερα στην αλυσιδα των studios

ξερεις αν σταματησε για λιγο καιρο η αν πηγε σε άλλο studio;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
δεν ξερω τι να σου πω μπορει να ειναι και ετσι, αλλα παιζει και μεγαλο ρολο η χημεια

εμενα μου ειπε οτι ετσι οπως με φιλας στο στομα με καυλωνεις

στα προκαταρκτικα την πλακωνω στα γλωσσοφιλλα και βαζω το χερι μου κατω να πιασω το μουνακι της και εχει υγρανθει απο τα προκαταρκτικα, φανταζεσαι στο κυριως πιατο τι γινετε κατω στο μουνι της  :orchestra:

την πηρε και ενας συναγωνιστης το σαββατο που πηγαμε μαζι μπουρδελοτσαρκα για πρωτη φορα και του αρεσε πολυ

μπηκε και αυτος με το προγραμμα των 60 ευρω
Για μενα ειναι λαθος αυτο..απο τι μερια τις μπορει να το θεωρει σωστο γιατι ο αλλος σου λεει δινει κατι παραπανω οποτε να του κανω κατι που δεν κανω στο απλο.Βεβαια τα παραπανω λεφτα δεν τα παιρνει για να αλλαζει συμπεριφορα μεσα αλλα για να κανει επιπλεον πραγματα στο δωματιο οπως π.χ το γυμνο! και εκει κανουν  το λαθος οι περισσοτερες κοπελες.Ενημερωτικα να πω οτι γυρναει μες την βδομαδα η σοφια μια κοπελα που δεν αλλαζει συμπεριφορα μεσα αναλογα με τα λεφτα που παιρνει και ειναι πολυ δυνατη στο δωματιο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για μενα ειναι λαθος αυτο..απο τι μερια τις μπορει να το θεωρει σωστο γιατι ο αλλος σου λεει δινει κατι παραπανω οποτε να του κανω κατι που δεν κανω στο απλο.Βεβαια τα παραπανω λεφτα δεν τα παιρνει για να αλλαζει συμπεριφορα μεσα αλλα για να κανει επιπλεον πραγματα στο δωματιο οπως π.χ το γυμνο! και εκει κανουν  το λαθος οι περισσοτερες κοπελες.Ενημερωτικα να πω οτι γυρναει μες την βδομαδα η σοφια μια κοπελα που δεν αλλαζει συμπεριφορα μεσα αναλογα με τα λεφτα που παιρνει και ειναι πολυ δυνατη στο δωματιο.

αν κανει ετσι στο απλο προγραμμα των 40 ευρω τοτε ειναι μεγαλη μαλακια οντως,
αλλά εγω δεν εχω αποψη για την συμπεριφορα της στο προγραμμα των 40 ευρω γιατι μπαινω παντα με των 60.

μιας και ανεφερες τη Σοφια :think:

για την Σοφια την ρουμανα τι αποψη εχεις;

κανει καλο παιχνιδι; δινει γλωσοφιλλα;

τα γραφω αυτα επειδη δεν την πηρα καμία φορά ακουσα καλα λογια γι' αυτην ομως

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω κάτι άσχετο. Έχει κανείς δοκιμάσει κανείς το Titan Gel που διαφημίζουν τα πορνοσαιτ;

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Για μενα ειναι λαθος αυτο..απο τι μερια τις μπορει να το θεωρει σωστο γιατι ο αλλος σου λεει δινει κατι παραπανω οποτε να του κανω κατι που δεν κανω στο απλο.Βεβαια τα παραπανω λεφτα δεν τα παιρνει για να αλλαζει συμπεριφορα μεσα αλλα για να κανει επιπλεον πραγματα στο δωματιο οπως π.χ το γυμνο! και εκει κανουν  το λαθος οι περισσοτερες κοπελες.Ενημερωτικα να πω οτι γυρναει μες την βδομαδα η σοφια μια κοπελα που δεν αλλαζει συμπεριφορα μεσα αναλογα με τα λεφτα που παιρνει και ειναι πολυ δυνατη στο δωματιο.

μπορεί να είναι έτσι ακριβώς.....γιατί και εγω το καλοκαίρι που την πήρα είχα πληρώσει παραπάνω απο το απλό.....και ήταν πολύ καλή....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
:hi: :hi: αναπολώ  τις τσαρκες - αναφορες του προεδρου  :kneel: :kneel: :kneel: ...Μεσσιε mpouxos γραψε για τον λαο σου  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Mitsotolmiros1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
0
Από την ως τώρα εμπειρία εγώ έχω να πω ότι και με πρόγραμμα μπορείς κάλλιστα να φας φόλα. Το απλό είναι γενικά μεγαλύτερο ρίσκο, βέβαια οφείλω να παραδεχτώ ότι τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω από απλά προγράμματα. Η αρχή είναι, όσο μεγαλύτερη η διάθεση του κοινού να πληρώσει γενναιόδωρα, τόσο πιο πολύ θα πέφτει η απόδοση στην ταρίφα.

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
H Σοφια η Ρουμανα ειναι το κατι το διαφορετικο εινα πολυ καλη δινει γλωσοφιλλα αλλα την εχω παρει με 60 η 70 το τι κανει με 40 δεν ξερω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
H Σοφια η Ρουμανα ειναι το κατι το διαφορετικο εινα πολυ καλη δινει γλωσοφιλλα αλλα την εχω παρει με 60 η 70 το τι κανει με 40 δεν ξερω

ωραιος.... :hi:

και εγω για μεγαλα προγραματα ενδιαφερομαι οχι για το απλο των 40

θα την τιμησω συντομα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
:hi: :hi: αναπολώ  τις τσαρκες - αναφορες του προεδρου  :kneel: :kneel: :kneel: ...Μεσσιε mpouxos γραψε για τον λαο σου  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Τυπε,τι να γραψει ακριβως?
Δες αναφορα πριν απο 6 μηνες και πανε τσαρκα να δεις οτι ειναι οι ιδιες,για να μην πω και χρονο!!!

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0

και εγω για μεγαλα προγραματα ενδιαφερομαι οχι για το απλο των 40

θα την τιμησω συντομα
[/quote]

Πλέον το σαραντάρι έχει βαρύνει για την δικια μου τσεπη και μονο με την υποψία πως μπορεί να το κλάψω ( όπως κάποια πενηντάρια στο παρελθόν ) κάθομαι και απολαμβάνω τα σχόλια σας

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
ελα στα γρηγορα ο φουρνος κ μπουχος να ξεκινησουν δουλεια.αντε αυτιστικα μονο αερολογιες ειστε.αντε να μην στηλω των μπλακ να σας βαλει πιπερακι στο στομα. :happy: :happy:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
φίλος η γιαννιτσών δίπλα είναι,τσιμπα μια βουλγαριτσα καθαρή απο εκει μην πετας στις σαβούρες 40αρια και 50αρια
για πε κ σε εμας βρε τσακαλε ποια ειναι καθαρη για να παρουμε κ εμεις :think: :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
φίλος η γιαννιτσών δίπλα είναι,τσιμπα μια βουλγαριτσα καθαρή απο εκει μην πετας στις σαβούρες 40αρια και 50αρια
Τυπε οσο καθαρες οπως λες εσυ οτι ειναι(σπανιο φαινομενο)σχεδον ολες για να μη πω ολες ειναι ξεπετες του κερατα ακομα και το 20αρικο παιζει να το κλαψεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
για πε κ σε εμας βρε τσακαλε ποια ειναι καθαρη για να παρουμε κ εμεις :think: :think:
Εχει τυπε η Ξανθια η Ελενη που κανει πιατσα στη χαλκιδος ειναι πεντακαθαρη αλλα ξεπετα του κερατα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Τυπε,τι να γραψει ακριβως?
Δες αναφορα πριν απο 6 μηνες και πανε τσαρκα να δεις οτι ειναι οι ιδιες,για να μην πω και χρονο!!!
δεν πειράζει μας έφτιαχνε την διάθεση....περνάω και τις βλέπω  ...αλλά όπως λένε θέλω να τα ακούω .... :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom