Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Καλημερα σε ολους! Σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο με Λορενα αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανει το προγραμμα,μπορει καποιος να κατατοπισει,εστω και στο περιπου? :)
Κάπου είχε μια κριτική για την Λορένα σε αυταρχικό , σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο , ίσως στο villa erotica , τώρα είμαι απο κινητό και είναι δύσκολο να ψαξω , και ακόμα πιο δύσκολο να βάλω λινκ αν γίνεται κιόλας , πάντως μπορείς να την πεις κι εσύ τι θέλεις δεν είναι στάνταρ οτι περνώ αυταρχικό και θα κανει αυτά τα πραγματα αν κάτι δεν σου αρέσει την λες και δεν το κανει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Άννα....και Λορένα......
με την πρώτη έχω πολύ καιρό να πάω ,αλλά θεωρώ οτι ειναι τοπ...σε όλα και με σιλικονάτα πλέον

Λορένα ,δεν ξέρω αυτη τη στιγμη μπορεί να είναι και η καψούρα μου( τρόπος του λέγειν),κατα πάσα πιθανότητα θα κάνω καταδρομική

κατα τα άλλα Τζέσυ ο.κ ,καλή αλλά εγω δεν....
Γαλήνη ο.κ αλλα εγω πάλι δεν....
Μια Ουκρανεζα στο free house επισης πολυ καλή αλλα εγω πάλι δεν....
Γενικά υπάρχουν λίγες περιπτωσείς όπως για παράδειγμα η παλια Ζάνα ,η Μαρία η Τσέχα για τα γουστα μου,η Αννα απο Λαφαμ, η Λουση, η Νατάσσα η Τσαρίνα επίσης καλή ,η παλιά Εμμανουέλα ,

Ασε όσο σκεφτομαι περιπτωσεις.....σκέφτομαι πραγματικά την απόσυρση....
Και η σιμονα  η παλιά ήτανε κορυφή , για μένα τουλαχιστον , λέω η παλιά γιατί σε κάποια φάση είχε εμφανιστεί μια ακόμη σιμονα. Δυστυχώς σταμάτησε σχετικά νωρίς ..

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μια Ελληνίδα milf με βυζάρες που ήτανε στο Vis 9,ονομάτι Λίζα ή Λίνα,γνωρίζει κανείς που βρίσκεται τώρα; Στη πρωινή βάρδια την είχα πετύχει μια φορά,ίσως να τη πέτυχα και στη βραδινή. Αλλά έχει καιρό,κατά τη περασμένη άνοιξη ήταν που την είδα τελευταία φορά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Καλημερα σε ολους! Σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο με Λορενα αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανει το προγραμμα,μπορει καποιος να κατατοπισει,εστω και στο περιπου? :)
Κάπου είχε μια κριτική για την Λορένα σε αυταρχικό , σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο , ίσως στο villa erotica , τώρα είμαι απο κινητό και είναι δύσκολο να ψαξω , και ακόμα πιο δύσκολο να βάλω λινκ αν γίνεται κιόλας , πάντως μπορείς να την πεις κι εσύ τι θέλεις δεν είναι στάνταρ οτι περνώ αυταρχικό και θα κανει αυτά τα πραγματα αν κάτι δεν σου αρέσει την λες και δεν το κανει.
Καλά θυμόμουν τελικά για την κριτική , είναι η τελευταία κριτική απο τις 3 , και η μόνη με αυταρχικό.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Φίλε Σάββα,αν ζητήσεις σε κατουράει;
Ναι , αλλά πρέπει να το ζητήσεις απο πρίν γιατί είναι κάτι που δεν το θέλουν όλοι , και εκτός αυτού θέλει και μια προετοιμασία δηλαδή να πιεί παραπάνω νερό πρίν μπει στο δωμάτιο. Σε μένα μάλιστα επειδη δεν είχα πάρει κανονικό αυταρχικό αλλα ένα πρόγραμμα συνδιασμό αυταρχικου με κανονικο :P μου είχε πει οτι αν ήθελα ουρολαγνεία θα έδινα άλλα 20 ευρω , ίσως αν έπαιρνα κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα να περιλαμβάνετε στην τιμή .. δεν ξέρω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Φίλος κάνει καλό αυταρχικό;φτύνει; χαστουκίζει;βάζει κωλοδάκτυλα;
Χμμ .. ναι τα κάνει όλα αυτά , τα δυο πρώτα τα δοκίμασα κιόλας, το κωλοδάχτυλο μου το πρότεινε αλλά δεν ήθελα (το πρόγραμμα που πήρα εγω ήτανε χωρίς strapon ) εγω. Διάβασε και την κριτική στο λίνκ που έβαλα πιο πάνω αν θές λέει κι εκεί διάφορα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Σε αυτόν στην κριτική ναι , αν την διάβασες , σε μένα όχι. Δεν ήταν δική μου η κριτική απλά την βρήκα για τον φίλο Doran_G που ενδιαφερόταν   >:(

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Σάββα εγω γουστάρω να με δακτυλιάζει ελαφρά στην πίπα να φτύσει και να με κατουρλησει,που την βρίσκω την τύπισα;

Απο οτι ξέρω η συγκεκριμένη πηγαινοερχεται Θεσσαλονίκη - Αθήνα , εδω είναι το πρόγραμμά της για θεσσαλονίκη.

δεν βγάζει λίνκ στο σαιτ , είναι το γιορλέιντιζ.gr

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Άννα....και Λορένα......
με την πρώτη έχω πολύ καιρό να πάω ,αλλά θεωρώ οτι ειναι τοπ...σε όλα και με σιλικονάτα πλέον

Λορένα ,δεν ξέρω αυτη τη στιγμη μπορεί να είναι και η καψούρα μου( τρόπος του λέγειν),κατα πάσα πιθανότητα θα κάνω καταδρομική

κατα τα άλλα Τζέσυ ο.κ ,καλή αλλά εγω δεν....
Γαλήνη ο.κ αλλα εγω πάλι δεν....
Μια Ουκρανεζα στο free house επισης πολυ καλή αλλα εγω πάλι δεν....
Γενικά υπάρχουν λίγες περιπτωσείς όπως για παράδειγμα η παλια Ζάνα ,η Μαρία η Τσέχα για τα γουστα μου,η Αννα απο Λαφαμ, η Λουση, η Νατάσσα η Τσαρίνα επίσης καλή ,η παλιά Εμμανουέλα ,

Ασε όσο σκεφτομαι περιπτωσεις.....σκέφτομαι πραγματικά την απόσυρση....
γνωρίζουμε για ποια Άννα μιλάει ο συνάδελφος και που θα τη βρούμε η καμία κριτική;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
γνωρίζουμε για ποια Άννα μιλάει ο συνάδελφος και που θα τη βρούμε η καμία κριτική;
Νομίζω μιλάει για την Άννα των βιλλων είδα κάτι φωτογραφιες της στο your ladies . gr αλλά ας απαντήσει καλυτερα ο ίδιος για σίγουρα.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Εγώ ρε παίδες την καψουρεύτηκα την Λορένα. Είναι πολύ ερωτεύσιμη και καλό παιδί!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

Ρωτα τον Φακιρη και κείνος κάνει αυταρχικά με λατινοαμερικανες,λογικά πρέπει να τον έχει φάει και από τη Λορενα ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Παιδες μια Σαρα που θα δουλευει σημερα βιλλες το μεσημερι. Ξερει κανεις τιποτα? Δεν νομιζω να ειναι η παλια Σαρα

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
εχει κανεις αποψη για την εμμα τη γνωστη ρουμανα που ειναι στις βιλες ???νομιζω πως συχνοτερα ειναι σε αυτο με το ασανσερ...ευχαριστω....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Παιδες μια Σαρα που θα δουλευει σημερα βιλλες το μεσημερι. Ξερει κανεις τιποτα? Δεν νομιζω να ειναι η παλια Σαρα

φόλα είναι....απο αυτά που εχουν γράψει συναγωνιστές.....δουλεψε στο paradise,και εγω που την είδα ειναι μοντελάκι...ωραίο αλλά φαίνεται ψυχρή με τουπέ.....

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
582
Πόντοι
281
Φίλε Σάββα,αν ζητήσεις σε κατουράει;
Καλά θυμόμουν τελικά για την κριτική , είναι η τελευταία κριτική απο τις 3 , και η μόνη με αυταρχικό.

Eυχαριστω Σαββα για τον κοπο,αν και η κριτικη ειναι σε πιο προχωρημενο επιπεδο για να την κατανοησει ενας αρχαριος στο θεμα!εθχαριστ κ παλι!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καταδρομική μπουρδελότσαρκα το βράδυ σαββάτου με τον τασο3

πήγαμε να γευτούμε τους καρπούς του έρωτα με την Χριστίνα την Ουκρανέζα που είχε βάρδια στο στούντιο Red Diamond

από τα λίγα καλά στανταράκια που έχουν απομείνει στα studios της Θεσσαλονίκης

θα ακολουθήσει κριτική λίαν συντόμως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom