Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Γνωριζει κανεις τι απεγινε η Λαρα? Δεν την εχει πια το γνωστο σαιτ με τα ωραρια.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ηθελα σοφια αλλα ακομα δεν γυρισε απο τις διακοπες της...οποτε θα παω στην χριστινα,δεν βλεπω ομως το μαγαζι στον καταλογο για να γραψω μετα κριτικη.
βάλε- γράψε σε κάποιο άλλο από τις βιλλες... άλλωστε δουλεύει σε όλα

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μολις γυρισα απο χριστινα (μπελα ντονα)μετρια θα ελεγα η αποδοση της.Εμφανισικα ειναι ομορφη με σωμα σχεδον μοντελου, ηλικιακα ειναι μικρη κοντα στα 25 μεχρι εδω καλα.Το δωματιο που περασα αν και λιγο μικρο απ τα καλυτερα που εχω περασει.Στα του αγωνα μου τα χαλασε,καταρχην δεν κανει πολλα προκαταρκτικα,δεν δινει φιλια..με ειπε στα αγγλικα δεν εισαι το αγορι μου για να σε αφησω,γλυφει λιγο τους ορχεις και τελος.Εχει ομως θεματα με τον χρονο.. μου το ειπε και στην πιπα αλλα και την ωρα που καναμε σεξ και δεν ειχε περασει ενα δεκαλεπτο που ημουν μεσα..οποτε καταλαβαινεται οτι με 40 Ευρω απλο και να διαμαρτυρεται η αλλη στο 10'την λες στα ορια της ξεπετας,ενταξει δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων να μας σηκωθει στο διλεπτο και να τελειωσουμε στο πενταλεπτο για να μπορουν αυτες να ξεπετανε τους πελατες.Αυτα τα ολιγα για την χριστινα που εγω δυσκολα θα ξαναπαω σε αυτην..νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι καλυτερες στο δωματιο και ας μην ειναι τοσο ομορφες η να εχουν σωμα μοντελου.  

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Μολις γυρισα απο χριστινα (μπελα ντονα)μετρια θα ελεγα η αποδοση της.Εμφανισικα ειναι ομορφη με σωμα σχεδον μοντελου, ηλικιακα ειναι μικρη κοντα στα 25 μεχρι εδω καλα.Το δωματιο που περασα αν και λιγο μικρο απ τα καλυτερα που εχω περασει.Στα του αγωνα μου τα χαλασε,καταρχην δεν κανει πολλα προκαταρκτικα,δεν δινει φιλια..με ειπε στα αγγλικα δεν εισαι το αγορι μου για να σε αφησω,γλυφει λιγο τους ορχεις και τελος.Εχει ομως θεματα με τον χρονο.. μου το ειπε και στην πιπα αλλα και την ωρα που καναμε σεξ και δεν ειχε περασει ενα δεκαλεπτο που ημουν μεσα..οποτε καταλαβαινεται οτι με 40 Ευρω απλο και να διαμαρτυρεται η αλλη στο 10'την λες στα ορια της ξεπετας,ενταξει δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων να μας σηκωθει στο διλεπτο και να τελειωσουμε στο πενταλεπτο για να μπορουν αυτες να ξεπετανε τους πελατες.Αυτα τα ολιγα για την χριστινα που εγω δυσκολα θα ξαναπαω σε αυτην..νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι καλυτερες στο δωματιο και ας μην ειναι τοσο ομορφες η να εχουν σωμα μοντελου. 

ποιά Χριστίνα ειναι αυτή? η ουκρανέζα?
Δεν νομίζω γιατι αυτη η Χριστινα η Ουκρανεζα ειναι πάνω απο 35 ετσι οπως την έκοψα....και ηταν πολύ καλή μεσα....με φιλιά παντού....και γενικώς οχι πίεση χρόνου......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
ποιά Χριστίνα ειναι αυτή? η ουκρανέζα?
Δεν νομίζω γιατι αυτη η Χριστινα η Ουκρανεζα ειναι πάνω απο 35 ετσι οπως την έκοψα....και ηταν πολύ καλή μεσα....με φιλιά παντού....και γενικώς οχι πίεση χρόνου......
Χριστινα μαυρομαλα,ψιλη πανω απο 1.75 με μικρο βυζι..τωρα ηλικια αν επεσα τοσο εξω δεν νομιζω,αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τι ειπα..δουλευε σημερα πρωινη στο μπελα ντονα..μιλαει λιγα ελληνικα και η συνεννοηση γινεται στα αγγλικα περισσοτερο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Χριστινα μαυρομαλα,ψιλη πανω απο 1.75 με μικρο βυζι..τωρα ηλικια αν επεσα τοσο εξω δεν νομιζω,αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τι ειπα..δουλευε σημερα πρωινη στο μπελα ντονα..μιλαει λιγα ελληνικα και η συνεννοηση γινεται στα αγγλικα περισσοτερο.

αυτη είναι...η μελαχροινη ,ωραίο τσιμπούκι,.....χάλασε μάλλον και αυτη απο το καλοκαίρι που έκανα μια δοκιμή μαζι της.....

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Για άλλη λέτε.η μια είναι στο bella dona καί η άλλη στο inside.τις έχει το your ladies.gr

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

Άννα....και Λορένα......
με την πρώτη έχω πολύ καιρό να πάω ,αλλά θεωρώ οτι ειναι τοπ...σε όλα και με σιλικονάτα πλέον

Λορένα ,δεν ξέρω αυτη τη στιγμη μπορεί να είναι και η καψούρα μου( τρόπος του λέγειν),κατα πάσα πιθανότητα θα κάνω καταδρομική

κατα τα άλλα Τζέσυ ο.κ ,καλή αλλά εγω δεν....
Γαλήνη ο.κ αλλα εγω πάλι δεν....
Μια Ουκρανεζα στο free house επισης πολυ καλή αλλα εγω πάλι δεν....
Γενικά υπάρχουν λίγες περιπτωσείς όπως για παράδειγμα η παλια Ζάνα ,η Μαρία η Τσέχα για τα γουστα μου,η Αννα απο Λαφαμ, η Λουση, η Νατάσσα η Τσαρίνα επίσης καλή ,η παλιά Εμμανουέλα ,

Ασε όσο σκεφτομαι περιπτωσεις.....σκέφτομαι πραγματικά την απόσυρση....

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
αυτη είναι...η μελαχροινη ,ωραίο τσιμπούκι,.....χάλασε μάλλον και αυτη απο το καλοκαίρι που έκανα μια δοκιμή μαζι της.....
Στην πιπα καλη ηταν.. αλλα οταν η αλλη σου λεει για χρονο και ξεκιναει σχεδον χωρις προκαταρκτικα..στα 40 που εχει το απλο βρισκω αρκετες καλυτερες απο αυτην.Αν σε μεγαλυτερα προγραματα ειναι διαφορετικη προς το καλυτερο, δεν ξερω..μερικες το κανουν αυτο.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παιδιά έχω καιρό να ενημερωθώ. Η Νατάσα σταματησε;

nikos_nakhs

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Η θεία Μόνικα ήθελα να πω.. ξέρεις κάνεις τίποτα;;

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Καλημερα σε ολους! Σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο με Λορενα αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανει το προγραμμα,μπορει καποιος να κατατοπισει,εστω και στο περιπου? :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
την πετυχα βραδυ στο bella donna

Για ποτε λες παιχτη μου? Επισης κοκιμπικο ρωταο εδω και ποσο καιρο για νατασα τσαρινα (τελευταιους 3 μηνες ισως και παραπανω) και δεν ξερουμε τι παιζει. Η τσατσα ελεγε τα δικα της παλι οτι γυρναει τελος του μηνα. Ειδωμεν

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Κυριακή πρωί έρχομαι Σαλόνικα. Καμιά πρόταση για πρωινή βάρδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom