GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Γνωριζει κανεις τι απεγινε η Λαρα? Δεν την εχει πια το γνωστο σαιτ με τα ωραρια.
βάλε- γράψε σε κάποιο άλλο από τις βιλλες... άλλωστε δουλεύει σε όλαΗθελα σοφια αλλα ακομα δεν γυρισε απο τις διακοπες της...οποτε θα παω στην χριστινα,δεν βλεπω ομως το μαγαζι στον καταλογο για να γραψω μετα κριτικη.
Μολις γυρισα απο χριστινα (μπελα ντονα)μετρια θα ελεγα η αποδοση της.Εμφανισικα ειναι ομορφη με σωμα σχεδον μοντελου, ηλικιακα ειναι μικρη κοντα στα 25 μεχρι εδω καλα.Το δωματιο που περασα αν και λιγο μικρο απ τα καλυτερα που εχω περασει.Στα του αγωνα μου τα χαλασε,καταρχην δεν κανει πολλα προκαταρκτικα,δεν δινει φιλια..με ειπε στα αγγλικα δεν εισαι το αγορι μου για να σε αφησω,γλυφει λιγο τους ορχεις και τελος.Εχει ομως θεματα με τον χρονο.. μου το ειπε και στην πιπα αλλα και την ωρα που καναμε σεξ και δεν ειχε περασει ενα δεκαλεπτο που ημουν μεσα..οποτε καταλαβαινεται οτι με 40 Ευρω απλο και να διαμαρτυρεται η αλλη στο 10'την λες στα ορια της ξεπετας,ενταξει δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων να μας σηκωθει στο διλεπτο και να τελειωσουμε στο πενταλεπτο για να μπορουν αυτες να ξεπετανε τους πελατες.Αυτα τα ολιγα για την χριστινα που εγω δυσκολα θα ξαναπαω σε αυτην..νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι καλυτερες στο δωματιο και ας μην ειναι τοσο ομορφες η να εχουν σωμα μοντελου.
αυτη η Αλίκη στο Ερώτικα ποια είναι;;
Χριστινα μαυρομαλα,ψιλη πανω απο 1.75 με μικρο βυζι..τωρα ηλικια αν επεσα τοσο εξω δεν νομιζω,αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τι ειπα..δουλευε σημερα πρωινη στο μπελα ντονα..μιλαει λιγα ελληνικα και η συνεννοηση γινεται στα αγγλικα περισσοτερο.ποιά Χριστίνα ειναι αυτή? η ουκρανέζα?
Δεν νομίζω γιατι αυτη η Χριστινα η Ουκρανεζα ειναι πάνω απο 35 ετσι οπως την έκοψα....και ηταν πολύ καλή μεσα....με φιλιά παντού....και γενικώς οχι πίεση χρόνου......
Χριστινα μαυρομαλα,ψιλη πανω απο 1.75 με μικρο βυζι..τωρα ηλικια αν επεσα τοσο εξω δεν νομιζω,αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τι ειπα..δουλευε σημερα πρωινη στο μπελα ντονα..μιλαει λιγα ελληνικα και η συνεννοηση γινεται στα αγγλικα περισσοτερο.
ποιες εννοείς??λογικά η Αλικη απο venus και vis studio είναι.......
Πάντως πραγματικά εκτος απο 1-2 καλές περιπτωσεις η κατάσταση ειναι tragikkkkk
ποιες εννοείς??
Για άλλη λέτε.η μια είναι στο bella dona καί η άλλη στο inside.τις έχει το your ladies.gr
Στην πιπα καλη ηταν.. αλλα οταν η αλλη σου λεει για χρονο και ξεκιναει σχεδον χωρις προκαταρκτικα..στα 40 που εχει το απλο βρισκω αρκετες καλυτερες απο αυτην.Αν σε μεγαλυτερα προγραματα ειναι διαφορετικη προς το καλυτερο, δεν ξερω..μερικες το κανουν αυτο.αυτη είναι...η μελαχροινη ,ωραίο τσιμπούκι,.....χάλασε μάλλον και αυτη απο το καλοκαίρι που έκανα μια δοκιμή μαζι της.....
την πετυχα βραδυ στο bella donnaΓνωριζει κανεις τι απεγινε η Λαρα? Δεν την εχει πια το γνωστο σαιτ με τα ωραρια.
Ποια απ ολες ?καλημερα παιδια και καλη χρονια. ξερουμε που εχει εξαφανιστει η Μονικα????
την πετυχα βραδυ στο bella donna
Η θεία Μόνικα ήθελα να πω.. ξέρεις κάνεις τίποτα;;