Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καλησπέρα σε όλους. Πήγε σήμερα κανένας τσάρκα; η Νταϊάνα δουλεύει σήμερα; έπαιρνα τηλέφωνο στο μινωταυρου 10 και δεν απαντάει. Μήπως άλλαξαν τηλέφωνο;

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Πήγε σήμερα κανένας τσάρκα; η Νταϊάνα δουλεύει σήμερα; έπαιρνα τηλέφωνο στο μινωταυρου 10 και δεν απαντάει. Μήπως άλλαξαν τηλέφωνο;
Κλειστα ηταν σημερα και τα δυο κατα τις 16:00.

mw1990

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια επειδη δεν εχω ιδέα γενικα τι γίνεται καθώς δεν έχω παει ποτε, ξερετε μήπως τι τιμές παίζουν γενικά εδω Θεσσαλονικη και τι υπηρεσίες?
πληρώνεις δλδ στανταρ ποσο μεχρι να χύσεις ή πληρώνεις με την ώρα?
βασικα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κανένα καλο να παω θα ήταν χρησιμο. ειδα καποια Online αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι όπως φαίνονται

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Παιδια επειδη δεν εχω ιδέα γενικα τι γίνεται καθώς δεν έχω παει ποτε, ξερετε μήπως τι τιμές παίζουν γενικά εδω Θεσσαλονικη και τι υπηρεσίες?
πληρώνεις δλδ στανταρ ποσο μεχρι να χύσεις ή πληρώνεις με την ώρα?
βασικα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κανένα καλο να παω θα ήταν χρησιμο. ειδα καποια Online αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι όπως φαίνονται
Οι τιμες στα απλα studio αρχιζουν απο 30 ευρω το απλο και ανεβαινουν αναλογα το προγραμμα και τις υπηρεσιες της κοπελας και μπορουν να φτασουν τα 100 εως 120 και 150 ευρω σε καποιες απο αυτες.Στα studio των βιλλων(το ποια ειναι τα studio των βιλλων εχει σχετικο site το greeladies) αρχιζει το απλο στα 40 και εκει ανεβαινει παλι σχετικα με τις υπηρεσιες σε αναλογες τιμες.Τωρα αυτο που λες αν διαρκει η συνευρεση μεχρι να χυσεις η με την ωρα ισχυει το πρωτο και εχει προγραμμα να παρεις με την ωρα η 2 φορες να χυσεις.Για καποια καλη οτι να σου πω δεν νομιζω οτι θα αρκει για να πας καλυτερα κανε μια βολτα στα μαγαζια δες απο μονος σου τι παιζει γιατι παντα οι αποψεις ειναι υποκειμενεικες και διαφερουν και μπορεις να ενημερωθεις για βαρδιες στο σχετικο site για studio της Θεσσαλονικης

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τωρα αυτο που λες αν διαρκει η συνευρεση μεχρι να χυσεις η με την ωρα ισχυει το πρωτο και εχει προγραμμα να παρεις με την ωρα η 2 φορες να χυσεις

Αν μπεις με το απλό και δεν μπορείς να τελειώσεις εύκολα,μη περιμένεις η κοπέλα να μείνει στο δωμάτιο ένα μισάωρο.Άμα είναι καλή σε συμπεριφορά,ένα 20λέπτο στη χειρότερη περίπτωση θα μείνει

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Αν μπεις με το απλό και δεν μπορείς να τελειώσεις εύκολα,μη περιμένεις η κοπέλα να μείνει στο δωμάτιο ένα μισάωρο.Άμα είναι καλή σε συμπεριφορά,ένα 20λέπτο στη χειρότερη περίπτωση θα μείνει

Ω ρε τι μαθαινει κανεις.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
περασμα σημερα απο μινωταυρου 8 στο αριιστερο στουντιο πρωινη βαρδια με Ραισα ουκρανεζα..στα του αγωνα με το προγραμμα των 50ε γυμνο 69 δεν μου αρεσε γιατι ηταν ολο μην πιανεις ρωγα μη αυτο μη εκεινο..για φιλια στο στομα ουτε λογος..δεν θα ξαναπροτιμηθει και δεν συστηνεται..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
περασμα σημερα απο μινωταυρου 8 στο αριιστερο στουντιο πρωινη βαρδια με Ραισα ουκρανεζα..στα του αγωνα με το προγραμμα των 50ε γυμνο 69 δεν μου αρεσε γιατι ηταν ολο μην πιανεις ρωγα μη αυτο μη εκεινο..για φιλια στο στομα ουτε λογος..δεν θα ξαναπροτιμηθει και δεν συστηνεται..
έχει καμιά σχέση με την Ραισα που ήταν στις Βίλλες και στο Vis9 ??

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιο νέο για γαλήνη! Είναι σε κάποιο στούντιο;

slade

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προταση για εμας τους πρωταρηδες εχετε;Ποιες να αποφυγουμε;Κανα καλο κορασιο μην παμε και φαμε καμια φωλα...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Είδα την Χριστίνα στο BadGirls. Η κοπέλα είναι γκομενάρα. Με το ζόρι συγκρατήθηκα.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Το κορμί της όμως είναι λαμπάδα. Ψηλή με ωραία πιασίματα. Και στην φάτσα μου άρεσε μπορώ να πω

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σας!

Το μπουμπουκακι η Βανεσσα ποτε θα ερθει ξανα???

εχει κανεις ενημερωση?

ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καμια προταση για εμας τους πρωταρηδες εχετε;Ποιες να αποφυγουμε;Κανα καλο κορασιο μην παμε και φαμε καμια φωλα...

χριστινα ουκρανεζα απο τις βιλλες παιζει και GFE (γλωσσοφιλα)

παρε το προγραμμα με 60 ευρω που εχει ακα πιπα

κοιτα στο yourladies που εχει βαρδια και ορμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Και η Λίλη στο μηνοταύρου μου φάνηκε πολύ ωραία. Μέσα τι λέει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom