Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (3 μέλη και 76 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Η Αφροδίτη από Κωλέττη έφυγε? Και που πήγε? Αυτό το καιρό είδα είναι μόνιμα κλειστό. Και πάλι θα είναι κλειδωμένη η πόρτα, και θα με παίρνουν μάτι οι άλλοι μέχρι να ανοίξουν?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Η Αφροδίτη από Κωλέττη έφυγε? Και που πήγε? Αυτό το καιρό είδα είναι μόνιμα κλειστό. Και πάλι θα είναι κλειδωμένη η πόρτα, και θα με παίρνουν μάτι οι άλλοι μέχρι να ανοίξουν?

νικ.ουρανου 1Α πρωινη βαρδια

miltos444

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ποιες ωρες ειναι ανοιχτα εκει στον μυλο;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Η Καρινα ηταν πολυ καλη μονο τον πρωτο καιρο που δουλευε δηλαδη περιπου 8μηνες πριν..με τον καιρο η συμπεριφορα της αλλαξε προς το χειροτερο δηλαδη μη αυτο μη εκεινο και τετοια..
Προσυπογράφω!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Εκανα πριν απο λιγο την πρωτη τσαρκα για το 2018 τα πραγματα ειναι σχεδον απελπιστικα..απο τις λιγες φορες που εφυγα χωρις να καταθεσω καπου.

Case D'Amore (Τρίδυμα)Τα δυο πρωτα κλειστα στο πισω η αννα,καλο κορμι αλλα μεσα δεν λεει.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls) Εκει πηγα περισσοτερο για να ρωτησω για την σοφια,αλλα δεν γνωριζε η τσατσα ποτε θα γυρισει.Η κοπελα που ειχαν ηταν η γνωστη ουκρανη ελενα.
Μινωταύρου & Νικηφόρου ΟυρανούΗ αγγελικουλα η ελληνιδα μου ειπε η τσατσα,δεν την ειδα εγω.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels)Νικολ γαλλιδα,καποτε πρεπει να βγει στην συνταξη αυτη.
Μινωταύρου 3Εδω η πολυσυζητημενη των τελευταιων ημερων λιλιανα,μιλφ πανω απο 40 δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα ωστε να περασω αν και ειδα οτι οι συναδελφοι γραφουνε καλα για αυτην.
Νικηφόρου Ουρανού 26Καρινα πιτσιρικα νταρτανα και αρκετα ομορφη,οτι καλυτερο ειχε σημερα,παρα λιγο να περνουσα αλλα εφυγα τελικα..αν και ειχα καλη κουβεντα με την επισης ομορφη τσατσα, με ξενερωσε λιγο γιατι οποιος εμπαινε και δεν καθοταν τον εκραζε λιγο,νταξει δεν γινεται οσοι παμε στα στουντιο να καθομαστε ολοι την ωρα σε ενα μαγαζι.
Νικηφόρου Ουρανού 28Μια αδιαφορη,γκρετα νομιζω την λενε.
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas)Τα δυο κλειστα στο τελευταιο η μανταλινα,καλο και εμφανισημο πιπινι.
Τελος να κλεισω λεγοντας οτι πηγα στα φριξου και ηταν σχεδον ολες αδιαφορες εμφανισιακα εκτος απο το την μιρελα που δεν ειναι ομως τοσο καλη μεσα.Πηγα και σε σχεδον ολα τα πετρου ερημιτη, και εκει τα ιδια ειδικα στο ενα εχει μια μικρη ουγγαρεζα στρουμπουλη που μοιαζει με χωριατοπουλα,νταξη δεν θα περνουσα ουτε αν με πληρωναν χαχα! Αυτα, καλο βραδυ!

• Like
Αντιδράσεις: hook19

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Νικολ μπορει να 'ναι 50αρα πλεον, αλλα τετοιες βυζαρες δεν εχουν πολλες αλλες κι απο συμμετοχη ηταν μια χαρα απ' οσο θυμαμαι..!
Βεβαια, εχω πολλα χρονια να την παρω... Την εχω δει 2-3 φορες τα τελευταια δυο-τρια χρονια, που επεστρεψε, αλλα ειχα αλλες προτεραιοτητες και δεν την ξαναδοκιμασα... Αλλα καλο ειναι να υπαρχει μια σταθερη, σιγουρη λυση με βυζαρες κι ας μην παω...

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
Έχω μήνες να κατηφορίσω.
Ασύλληπτο χάλι τις τελευταίες δύο φορές.
Υπάρχει κανένα μουνί της προκοπής ή
Η πρωινή βάρδια είναι τέτοιο χάλι;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Εκανα πριν απο λιγο την πρωτη τσαρκα για το 2018 τα πραγματα ειναι σχεδον απελπιστικα..απο τις λιγες φορες που εφυγα χωρις να καταθεσω καπου.

Case D'Amore (Τρίδυμα)Τα δυο πρωτα κλειστα στο πισω η αννα,καλο κορμι αλλα μεσα δεν λεει.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls) Εκει πηγα περισσοτερο για να ρωτησω για την σοφια,αλλα δεν γνωριζε η τσατσα ποτε θα γυρισει.Η κοπελα που ειχαν ηταν η γνωστη ουκρανη ελενα.
Μινωταύρου & Νικηφόρου ΟυρανούΗ αγγελικουλα η ελληνιδα μου ειπε η τσατσα,δεν την ειδα εγω.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels)Νικολ γαλλιδα,καποτε πρεπει να βγει στην συνταξη αυτη.
Μινωταύρου 3Εδω η πολυσυζητημενη των τελευταιων ημερων λιλιανα,μιλφ πανω απο 40 δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα ωστε να περασω αν και ειδα οτι οι συναδελφοι γραφουνε καλα για αυτην.
Νικηφόρου Ουρανού 26Καρινα πιτσιρικα νταρτανα και αρκετα ομορφη,οτι καλυτερο ειχε σημερα,παρα λιγο να περνουσα αλλα εφυγα τελικα..αν και ειχα καλη κουβεντα με την επισης ομορφη τσατσα, με ξενερωσε λιγο γιατι οποιος εμπαινε και δεν καθοταν τον εκραζε λιγο,νταξει δεν γινεται οσοι παμε στα στουντιο να καθομαστε ολοι την ωρα σε ενα μαγαζι.
Νικηφόρου Ουρανού 28Μια αδιαφορη,γκρετα νομιζω την λενε.
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas)Τα δυο κλειστα στο τελευταιο η μανταλινα,καλο και εμφανισημο πιπινι.
Τελος να κλεισω λεγοντας οτι πηγα στα φριξου και ηταν σχεδον ολες αδιαφορες εμφανισιακα εκτος απο το την μιρελα που δεν ειναι ομως τοσο καλη μεσα.Πηγα και σε σχεδον ολα τα πετρου ερημιτη, και εκει τα ιδια ειδικα στο ενα εχει μια μικρη ουγγαρεζα στρουμπουλη που μοιαζει με χωριατοπουλα,νταξη δεν θα περνουσα ουτε αν με πληρωναν χαχα! Αυτα, καλο βραδυ!
Τα τρίδυμα τι φάση , λόγω των ημερών μάλλον και αδειών φαντάζομαι είναι κλειστά , είναι κι άλλα μαγαζιά έτσι άραγε ; Βραδυνή βάρδια ήτανε η βόλτα σου ;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Τα τρίδυμα τι φάση , λόγω των ημερών μάλλον και αδειών φαντάζομαι είναι κλειστά , είναι κι άλλα μαγαζιά έτσι άραγε ; Βραδυνή βάρδια ήτανε η βόλτα σου ;

Τα τριδυμα δεν ειχαν ποτε κατι καλο,απο τη μερα που ανοιξαν!!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εγω με το Ρουμανακι την Ισαμπελα περνουσα καλα , όπως και περσι το καλοκαιρι με την ξανθια ντεμεκ Ιταλιδα Βανεσσα (καλό μωρο)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
εγω με το Ρουμανακι την Ισαμπελα περνουσα καλα , όπως και περσι το καλοκαιρι με την ξανθια ντεμεκ Ιταλιδα Βανεσσα (καλό μωρο)

Άμα δηλώσεις ότι θα πας στο συλλαλητήριο είπε ο Αντισθένης ότι θα σου βγάλει το ΠΑΣΟΚ από το μυαλό και το λογαριασμό σου  :grin:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
νομιζω και η φρεσκοαποχωρησασα καρλα ηταν top απο εμφανιση αλλα και η εβελινα δεν παει πισω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
νομιζω και η φρεσκοαποχωρησασα καρλα ηταν top απο εμφανιση αλλα και η εβελινα δεν παει πισω
Άμα το πάρουμε καθαρά απο εμφάνιση και η γωγώ ήτανε πολύ καλή , άσχετα που (όπως και πολλές ακόμη) δεν είχε δουλέψει μόνο τρίδυμα τελευταία νομίζω ήτανε φρίξου 13 η 15 πρίν αποχωρήσει. Μάλλον για υπηρεσίες αναφέρεται ο azazel.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά. Το villa prive και villa erotica δεν βάζουν ποιες δουλευουν εδώ και δύο μέρες. Τι έγινε δεν δουλεύουν? Εμείς που θέλουμε να έρθουμε απο Βέροια πως θα ενημερωθούμε?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά. Το villa prive και villa erotica δεν βάζουν ποιες δουλευουν εδώ και δύο μέρες. Τι έγινε δεν δουλεύουν? Εμείς που θέλουμε να έρθουμε απο Βέροια πως θα ενημερωθούμε?

Εκεί στη Βέροια έχετε Τηλέφωνα η μόνο ίντερνετ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom