Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΥΣΤΕΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΥΣΤΕΣ
Eυτυχως υπαρχουν και καποιες σταθερες αξιες που σωζουν την κατασταση η κακοΜιρα δεν ειναι μια απο αυτες κριμα βεβαια γιατι αν συνεχιζε να ναι οπως οταν ειχε πρωτοερθει θα εγραφε ιστορια στη Θεσσαλονικη τωρα απλα προσθεσε μια εξτρα μαυρη σελιδα απο τις πααααααααααααααααρα πολλες που εχει στην μπουρδελοιστορια της ποληςΤι καλή χρονιά ρε;εδώ οι πουτανες γίνονται χειρότερες κάθε χρονο...
Τι καλή χρονιά ρε;εδώ οι πουτανες γίνονται χειρότερες κάθε χρονο...
Τα τριανταφυλλα τι τα θελες??ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΥΣΤΕΣ
Εδώ βλέπω και πτώση ποιότητας στα μαγαζιά της Αθήνας, σε σχέση με αυτά που έβλεπα στα μπάνερ τουλάχιστον, πριν 2 χρόνια.Τι καλή χρονιά ρε;εδώ οι πουτανες γίνονται χειρότερες κάθε χρονο...
Τι έγινε φίλος? ελπίζω όχι τπτα σοβαρόΚαι ξαναλέω πολλοί οι χορηγοί ζωής και χρήματος λίγες γυναίκες που θα δουλέψουν (ιδίως οι όμορφες που τις παρακαλάνε κιόλας) ... και μάλιστα αυτήν την δουλειά
Α και καλή χρονιά , αν και μου μπήκε πολύ άσχημα ...ασάλιωτα ...
πάρε Καρίνα μουναρα είναι η κοπέλα και τα καταπίνει κιόλαςΠραγματικα τετοιο χαλι εγω δε το εχω ξαναζησει, ειναι 3η φορα που κανω βολτα και φευγω απραγος. Δεν υπαρχει μισο ωραιο μουνι να πηδηξεις, ελεος
κάτι προσωπικό φιλαράκι , θα το παλέψω ...ευχαριστώ πάντως, άντε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ για χαλάρωση, άντε να δούμε πότε θα φύγει το πασοκικο πράσινο από επάνω μουΤι έγινε φίλος? ελπίζω όχι τπτα σοβαρό
πάρε Καρίνα μουναρα είναι η κοπέλα και τα καταπίνει κιόλας
νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 εδώ και πολλούς μήνες.ποια ειναι αυτη παλι ρε Αλ, δεν την ξανακουσα. Σε ποιο ειναι;
Για αυτήν την καρίνα δεν είχε ειπωθεί οτι είχε παρασημοφορήσει έναν συναγωνιστή , η θυμάμαι λάθος ;πάρε Καρίνα μουναρα είναι η κοπέλα και τα καταπίνει κιόλας
Καλά θυμάσαι!Για αυτήν την καρίνα δεν είχε ειπωθεί οτι είχε παρασημοφορήσει έναν συναγωνιστή , η θυμάμαι λάθος ;