Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (7 μέλη και 64 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Αρκετα μου αρεσε η Ελενα στο γωνιακο Ν.Ουρανου με Μινωταυρου, μελαχροινη γαλανοματα, φορουσε ενα ροζ δικτυωτο και φαινοταν να 'χει ωραιο σωμα και βυζαρες, αλλα δεν θυμαμαι να 'χω διαβασει καθολου κριτικες για αυτην...

Αυτο ειναι το ασπρο γωνιακο δεξια οπως ανεβαινεις την ανηφορα για να πας στο vegas?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αυτο ειναι το ασπρο γωνιακο δεξια οπως ανεβαινεις την ανηφορα για να πας στο vegas?

Οχι το απεναντι λεω.. Δεν θυμαμαι νουμερο.. Στο ασπρο ηταν σε προγραμμα η κοπελα και δεν την ειδα..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Συντομη τσαρκα χθες βραδυ... Στο bad girls για τη Νικολ γινοταν λαϊκο προσκυνημα...
Κατι σαν την ουρα σε τραπεζα ή στο ΙΚΑ... Σε λιγο θα βαλουν κ μηχανημα με νουμερακια στην αναμονη...
Την ειδα με την δευτερη φορα που περασα, καθως την πρωτη ηταν σε προγραμμα...
Ηταν λιγο σκοτεινα κ το σαλοναρισμα βιαστικο, αλλα φαινεται οτι εχει ωραιο σωμα μοντελε, ειναι κ ψηλη, αλλα με το τοπακι που φορουσε το στηθος μου φανηκε μικρο, μικροτερο απ' τις φωτο...
Οποτε δεν θα παω μαλλον...
Ειδα και την Τζενη κι επιβεβαιωνω οτι ειναι η Αθηνα με τα μεγαλα φυσικα αγελαδινα μασταρια, αλλα πολλη μετρια εμφανησιακα κατα τ' αλλα... Κοντουλα κι ασουλουπωτη θα την ελεγα...
Ειναι απ' τις λιγες που 'χω παει κ το 'χω μετανιωσει... Γιατι και μεσα ηταν πολλη μετρια κ βαριοταν... Ας οψονται οι βυζαρες, που εμενα με τραβαν σαν μαγνητης..!
Αλλα καλυτερα να δουλευε σε κανα στριπ κλαμπ και να τις χουφτωνεις με κανα 10ρικο, γιατι για 40 ευρω δεν αξιζει...
Ειδα και την Τζεσυ, που 'ναι καλουτσικη, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...
Αρκετα μου αρεσε η Ελενα στο γωνιακο Ν.Ουρανου με Μινωταυρου, μελαχροινη γαλανοματα, φορουσε ενα ροζ δικτυωτο και φαινοταν να 'χει ωραιο σωμα και βυζαρες, αλλα δεν θυμαμαι να 'χω διαβασει καθολου κριτικες για αυτην...
Κατα τ' αλλα δεν πηγα σε πολλα και δεν ειδα κατι αλλο αξιοσημειωτο...

Ν' αναφερω οτι σε προηγουμενη τσαρκα πριν 2-3 βδομαδες,ειχα δει και την Γκαμπριελα, που μου αρεσε πολυ, αλλα εχει εξαφανιστει πλεον και μια Λιλη απο Τσεχια στο Λας Βεγκας το πρωτο...
Μελαχροινη αδυνατη μικροκαμωμενη με καλο βυζακι, που επισης δεν εχω ξαναδει κατι για αυτην..

Ελα ρε η Λιλη ειναι η παλια απο Α.Γεωργιου 4, εχει εκει κριτικες, αλλα και μια δικια μου στο λας βεγκας την ειχα πηδηξει, γενικα δεν αξιζει η γκομενα να την πληρωσεις γιατι δεν θα περασεις καλα, αξιζει μονο για να την βαλεις στην φακ λιστα σου, γιατι ειναι ωραιο μουνακι, αλλα πως να το κανουμε πολυ ξινη και τουπε μουναρας.

Πηγα το απογευμα στην Αννα, αναβαθμισμενη, εβαλε βυζαρες σιλικονατες, καλες στην αισθηση, αδυνατησμενη και στο κρεβατι φωτια οπως παλια, εχει κανει και ωραιο κωλαρακι, δεν την ρωτησα αν το εχει πειραξει και αυτο, αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, πολυ ωραιο καλοσχηματισμενο κωλαρακι. Γενικα η χρονια αρχισε καλα για εμενα με μια σουπερ καταθεση....

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Εχθες εκει ηταν,αμα θες πανε Μιρα η Χριστινα στις βιλες

Τις εχω δει αυτες και δε μου κανουν κλικ εμφανησιακα. Δεν εχει και κανα κωλομπαρο της προκοπης να πεις οτι θα ξεσπασεις εκει

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπερα και Χρονια Πολλα.

Ξέρει κανείς για την Βικτώρια απο τις Βίλλες που είναι και αν θα ξανα εμφανιστεί;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Απραγος γυρισα τελικα. Θα τα κρατησω για Αθηνα απο βδομαδα που στη φυλης πηδηξα 3 φορες σε μια μερα μουναρες με ενα 20αρικο.

Η βικτωρια ολο σταματαει και ολο ξαναεμφανιζεται, οποτε ολο και θα την ξαναδεις καποια στιγμη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους σας  :rockon:

Είχατε δεν είχατε το Πρωτοχρονιάτικο θαυματάκι σας πάλι το κάνατε   :grin: :grin:

Από τη μία η κριτική του πατσίνου από την άλλη αυτή του σκόρερ και ώ του θαύματος χθες το βραδάκι ούτε να παρκάρεις δεν μπορούσες απ έξω από του μπουρδελάκι στην Ερημίτου. Στη σειρά κάθετα τα αυτοκίνητα και μέσα σε αυτό καμιά 10αρια παίκτες να περιμένουν  και 2 δωμάτια γεμάτα, δόξες του παλιού λαφάμ μου θύμησε η όλη κατάσταση χωρίς να είναι και καμία υπερμουνάρα η κοπέλα, πάντως ήταν συμπαθητική και είχε και ωραία αφράτη κωλάρα.   :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Μπροστά σε αυτόν τον συνωστισμό αποχώρησα, αλλά σύντομα θα επιστρέψω δριμύτερος για δομική  :P :P :P

Καλά πατσίνε ένα θέμα με τις ηλικίες το έχεις   :grin: :grin: :grin: η κόπελα 40 δεν είναι, ίσως εκεί γύρω στα 30, σήμερα εκτός απροόπτου θα την κάνω και εγώ την αυτοψία μου   :knockinb: :knockinb: και θα ενημέρωσω με τη σειρά μου.

Υγειένετε, Καλή Χρονιά και η σημαία ψηλά   :erection: :erection:  

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Λείπει στη χώρα της,πες μας μια καλύτερη της για τη βραδινή βάρδια..
Για τους  περισσοτερους απο μας η Μιρα ειναι φολα και πεταμενα φραγκα καλη ηταν οταν την δοκιμασα πρωτη φορα αλλα απο κει και περα το απολυτο μηδεν με σενα εχει αλλη σχεση πιθανοτατα και περνας καλα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Επίσης για αυτούς που ρωτάνε η Μανταλινα είναι στα λας βεγκας ενω η αδελινα είναι στο πόστο της Μιρας (κακομοιρας)..περιμενω να δω αν είναι η παλιά Τζένη από το Λας Βέγκας...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Επίσης για αυτούς που ρωτάνε η Μανταλινα είναι στα λας βεγκας ενω η αδελινα είναι στο πόστο της Μιρας (κακομοιρας)..περιμενω να δω αν είναι η παλιά Τζένη από το Λας Βέγκας...
Όχι τελικά δεν είναι,αν και απο εμφανιση ειναι αρκετα καλη...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.669
Πόντοι
736
Πήρα τηλέφωνο προχτες για Εβελίνα αλλά δεν το σήκωναν , σήμερα παλι τα ίδια αρα μάλλον πρεπει να είναι σε άδεια η Εβελίνα και το μαγαζί κλειστό.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος