Συντομη τσαρκα χθες βραδυ... Στο bad girls για τη Νικολ γινοταν λαϊκο προσκυνημα...
Κατι σαν την ουρα σε τραπεζα ή στο ΙΚΑ... Σε λιγο θα βαλουν κ μηχανημα με νουμερακια στην αναμονη...
Την ειδα με την δευτερη φορα που περασα, καθως την πρωτη ηταν σε προγραμμα...
Ηταν λιγο σκοτεινα κ το σαλοναρισμα βιαστικο, αλλα φαινεται οτι εχει ωραιο σωμα μοντελε, ειναι κ ψηλη, αλλα με το τοπακι που φορουσε το στηθος μου φανηκε μικρο, μικροτερο απ' τις φωτο...
Οποτε δεν θα παω μαλλον...
Ειδα και την Τζενη κι επιβεβαιωνω οτι ειναι η Αθηνα με τα μεγαλα φυσικα αγελαδινα μασταρια, αλλα πολλη μετρια εμφανησιακα κατα τ' αλλα... Κοντουλα κι ασουλουπωτη θα την ελεγα...
Ειναι απ' τις λιγες που 'χω παει κ το 'χω μετανιωσει... Γιατι και μεσα ηταν πολλη μετρια κ βαριοταν... Ας οψονται οι βυζαρες, που εμενα με τραβαν σαν μαγνητης..!
Αλλα καλυτερα να δουλευε σε κανα στριπ κλαμπ και να τις χουφτωνεις με κανα 10ρικο, γιατι για 40 ευρω δεν αξιζει...
Ειδα και την Τζεσυ, που 'ναι καλουτσικη, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...
Αρκετα μου αρεσε η Ελενα στο γωνιακο Ν.Ουρανου με Μινωταυρου, μελαχροινη γαλανοματα, φορουσε ενα ροζ δικτυωτο και φαινοταν να 'χει ωραιο σωμα και βυζαρες, αλλα δεν θυμαμαι να 'χω διαβασει καθολου κριτικες για αυτην...
Κατα τ' αλλα δεν πηγα σε πολλα και δεν ειδα κατι αλλο αξιοσημειωτο...
Ν' αναφερω οτι σε προηγουμενη τσαρκα πριν 2-3 βδομαδες,ειχα δει και την Γκαμπριελα, που μου αρεσε πολυ, αλλα εχει εξαφανιστει πλεον και μια Λιλη απο Τσεχια στο Λας Βεγκας το πρωτο...
Μελαχροινη αδυνατη μικροκαμωμενη με καλο βυζακι, που επισης δεν εχω ξαναδει κατι για αυτην..