Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
τυπε σου εχω την λυση.
λενε οτι ειναι η Αννα και οτι κανει βιζιτες. συμφωνα με τα λεγομενα καποιων στα call girls.

Φίλος getyoubarbara, εκτίμησή μου ήταν ότι αυτή η Λορένα στις φώτο είναι η΄Άννα από Σερβία στο Λας Βέγκας. Έχει κριτικές, μαζί και δικιά μου, μόνο ο filoxenoumenos μπορεί να το επιβεβαιώσει 100% καθότι φαίνεται να τηνεπισκέφτηκε επανηλλημένως και την αγάπησε σφόδρα!!! Καλή Χρονιά να έχουμε με σηκωμένο το εργαλείο πάντα!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Φίλος getyoubarbara, εκτίμησή μου ήταν ότι αυτή η Λορένα στις φώτο είναι η΄Άννα από Σερβία στο Λας Βέγκας. Έχει κριτικές, μαζί και δικιά μου, μόνο ο filoxenoumenos μπορεί να το επιβεβαιώσει 100% καθότι φαίνεται να τηνεπισκέφτηκε επανηλλημένως και την αγάπησε σφόδρα!!! Καλή Χρονιά να έχουμε με σηκωμένο το εργαλείο πάντα!!

Μπερδεψα τα μπουτια μου δηλαδη φιλε Καραμαν. οταν ειπωθηκε Λας Βεγκας υπεθεσα το στουντιακι που δουλευει η λεγαμενη Αννα των βιλλων. Τεσπα! Ολα καλα. Χρονια πολλα σε ολους τους μυστες!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Τελικά μόνο σ' εμένα δεν άρεσε η Κάντυ.
Oυτε σε μενα αρεσε τυπε πηγα μαζι τις μετα απο τοσο καιρο και μετα θυμηθηκα γιατι δεν ξαναπηγα οταν ηταν τον πρωτο καιρο εδω πηγα κανα δυο φορες τοτε και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο το γελοιο ηταν οτι ειπε οτι με θυμαται και εγω την πηρα ολο κι ολο 2 φορες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick_assman_

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα στη παρεα,

Χθες βραδακι βολτα γενικα στη γνωστη γειτονια με ελαχιστες αξιολογες υπαρξεις. Ειχα ξεχωρησει μια κοπελα στο super paradise 1, ψηλη με ομορφο προσωπακι κ δυνατο κορμι κ απεναντι απο τα 3διμα στο  λας βεγκας απεναντι αριστερα ενα σκουροχρωμο κοντουλικο (Νικολετα νομιζω) ντεμεκ "πωλονεζα" κ διπλα ακριβως μια ομορφη μελαχρινη ( Εβελινα αν θυμαμαι καλα ) "ιταλιδα". Μετα τη βολτα μου ανηφορισα προς την ιταλιδα μιας κ με εκανε το κλικ. Δυστηχως ειχε πελατη κ επειδη βιαζομουνα πηγα στο διπλανο μιας κ η κοντουλα ηταν η επομενη επιλογη μου. Αναθεμα τη βιασυνη μου! Απεδηχθη τελικα οτι ηταν απ τις χειροτερες εμπειριες. Επρεπε να περιμενω διπλα. Τελικα το εκλαψα το 30αρι. Αυτα τα λιγα. Εντος εβδομαδος θα επισκεφτω την μελαχρινη γυναικαρα για να δω αμα το αρχικο ενστικτο μου βγει σωστο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ωραια.!!! Αντε να ξεκινησει να δουλευει να περασουμε καλα γιατι ειναι πιστολι η Τζεσυ... :knockinb:

Πηγα και στην Καντυ....ΑΠΛΑ φοβερη.!!!! Πηρε μερικα κιλακια, εκανε την απολυτη φαρδοκωλαρΑΑΑΑΑΑ.!! Κεραυνος εν αιθρια στο κρεβατι λεμε.! :rockon:
Επομενος στοχος η Αννα, αν την προλαβω μεχρι την Κυριακη, και μετα κλειδωνει το μαγαζι...
αχαχαχ περασες καλα και αυτο μετραει φιλε!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Καλησπερα στη παρεα,

Χθες βραδακι βολτα γενικα στη γνωστη γειτονια με ελαχιστες αξιολογες υπαρξεις. Ειχα ξεχωρησει μια κοπελα στο super paradise 1, ψηλη με ομορφο προσωπακι κ δυνατο κορμι κ απεναντι απο τα 3διμα στο  λας βεγκας απεναντι αριστερα ενα σκουροχρωμο κοντουλικο (Νικολετα νομιζω) ντεμεκ "πωλονεζα" κ διπλα ακριβως μια ομορφη μελαχρινη ( Εβελινα αν θυμαμαι καλα ) "ιταλιδα". Μετα τη βολτα μου ανηφορισα προς την ιταλιδα μιας κ με εκανε το κλικ. Δυστηχως ειχε πελατη κ επειδη βιαζομουνα πηγα στο διπλανο μιας κ η κοντουλα ηταν η επομενη επιλογη μου. Αναθεμα τη βιασυνη μου! Απεδηχθη τελικα οτι ηταν απ τις χειροτερες εμπειριες. Επρεπε να περιμενω διπλα. Τελικα το εκλαψα το 30αρι. Αυτα τα λιγα. Εντος εβδομαδος θα επισκεφτω την μελαχρινη γυναικαρα για να δω αμα το αρχικο ενστικτο μου βγει σωστο.

Η ιταλιδα φιλε ηταν μια σκουροχρωμη στο δερμα, ψηλη με μακρυ μαλλι; Ειχαν φερει ξανα μια τετοια ιταλιδα πριν κατι μηνες που ηταν πολυ δυνατη, αλλα εκατσε 2-3 βδομαδες, και καλα Τζενη την ελεγαν

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.594
Πόντοι
506
Καλησπερα στη παρεα,

H ιταλιδα ειναι πολυ δυνατη, τη δοκιμασα και επαθα πλακα. Εχει μεταπτυχιακο στη πιπα στας γερμανιας, και στο κρεβατι ειναι αρκετα καλη. Απο τοτε εκοψα την βολτα στις βιλες

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
H ιταλιδα ειναι πολυ δυνατη, τη δοκιμασα και επαθα πλακα. Εχει μεταπτυχιακο στη πιπα στας γερμανιας, και στο κρεβατι ειναι αρκετα καλη. Απο τοτε εκοψα την βολτα στις βιλες

Αυτη που ειναι τωρα, η την παλια λες; Σε ποιο απο τα σπιτακια του Βεγκας ειναι; Βραδυνη;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.594
Πόντοι
506
Αυτη που ειναι τωρα, η την παλια λες; Σε ποιο απο τα σπιτακια του Βεγκας ειναι; Βραδυνη;
πριν 3 εβδομαδες, περνας τα ξυλινα σπιτακια, βραδυνη βαρδια, αλλα ελληνικα δεν ξερει μιλουσαμε στα ιταλικα. Νομιζω την ελεγα πιρακτικα Αντρεναλινα, το ονοματης ειναι καπως ετσι

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μόλις γύρισα από Μπιάνκα Φρίξου 13 πριν το εφοσπιτο.αδυνατο ρουμάνικο πιπινι με σχετικά καλή διάθεση.φιλια εν δέχτηκε με τπτα , άφησε χουφτωματα δάχτυλο κ πουτσοτριψιματα, βυζί ελάχιστο με πεταχτή ρώγα

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
περασμα σημερα απο μινωταυρου 12 στο καινουριο το ασπρο το γωνιακο πρωινη βαρδια οπου ηταν μια ψηλη ουκρανεζα μελαχροινη ονοματι bianca..πηρα το προγγραμα των 50ε γυμνο 69 οπου η κοπελα ηταν πολυ καλη και κλασσικα δεν αφηνε φιλια στο στομα ομως μου αρεσε γιατι δεν βιαζοταν καθολου.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισης περασμα και απο ν.ουρανου με φριξου γωνια στο γωνιακο το ισογειο διπλα απο το στουντιο οπου ειχε μια ρουμανα ονοματι λαιλα ρουμανα..δεν την δοκιμασα ομως γιατι δεν μου εκανε κλικ..

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
μηπως Μανταλινα; Γιατι μονο αυτο ταιριαζει με αυτα που μου ειπαν στο τηλεφωνο

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
μηπως Μανταλινα; Γιατι μονο αυτο ταιριαζει με αυτα που μου ειπαν στο τηλεφωνο

μπορει να κανω λαθος ναι..μετριο υψος.. προς το αδυνατο..κοντο μαλλι.. καστανη..βυζι 2αρι..ρουμανα γυρω στα 22..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Live αυτή τη στιγμή...

Νικ.ουρανου 1α.η ρωσσιδα γιαγιά Τανια
Νικ.Ουρανού 1β.Χριστινα καλλιγραμμη από Venus
Φρίξου 15. Λίνα Ρωσσιδα μισοκοιμισμενη
Φρίξου 12.Χριστινα η Ρουμανα η παλιά... Πλάκα πλάκα με βάλατε σε σκέψεις τώρα που την ξαναδα
Φρίξου 14.η Βιολετα
Νικ.Ουρανού 26. Η μουναρα η Καρίνα
Νικ.Ουρανού 24. Η Ελενα η ρουμανα
Free house. Η μελαχρινή ουκρανη Ανια
Μινωταύρου 12.το κουκλακι τούμπανο Ελενα ουκρανη
Vis 69. Βαλερια ρωσσιδα, δεν είδα όμως... Για πολλές μπατσες η τσατσα
Τρίδυμο 3 ανοιχτό, η Αννα η τσεχα
Μινωταύρου 3. Λιλιάνα ουκρανικο μιλφ όπως μ'αρεσει μπήκα και έπεσε δυνατό γαμησι με γλωσσοφιλα, πουτσοτριψιματα, χαμηλό αρχιδογλείψιμο και γενικά πολύ χαλαρή

Cerik33

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Βλέπω εδώ και κάτι μέρες πολλές καλές κριτικές για αυτή την Κάντυ αλλά δεν την βλέπω στο άλλο σάιτ, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει? Που μπορώ να την βρω?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλησπέρα σε όλους. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Βλέπω εδώ και κάτι μέρες πολλές καλές κριτικές για αυτή την Κάντυ αλλά δεν την βλέπω στο άλλο σάιτ, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει? Που μπορώ να την βρω?

Στο γκρις λειντις η Καντυ=Σαντυ, αυτη που εχει 2 φωτογραφιες, οχι η αλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom