Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πηγα Μελινα απο Φριξου 12. Δεν το κατεχει αν και 50αρα . Μολις βρω χρονο θα γραψω κριτικη.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Πηγα Μελινα απο Φριξου 12. Δεν το κατεχει αν και 50αρα . Μολις βρω χρονο θα γραψω κριτικη.
Η Μελίνα είναι μια ξανθιά, που είχε έρθει και πέρυσι από Αθήνα στο Μινώταυρου 14 (το ξύλινο) και είχε γράψει και κριτική ο al Pacino? Η η milf Βουλγαρα η φίλη της Νικόλ?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Μολις γυρισα απο χριστινα (μπελα ντονα)μετρια θα ελεγα η αποδοση της.Εμφανισικα ειναι ομορφη με σωμα σχεδον μοντελου, ηλικιακα ειναι μικρη κοντα στα 25 μεχρι εδω καλα.Το δωματιο που περασα αν και λιγο μικρο απ τα καλυτερα που εχω περασει.Στα του αγωνα μου τα χαλασε,καταρχην δεν κανει πολλα προκαταρκτικα,δεν δινει φιλια..με ειπε στα αγγλικα δεν εισαι το αγορι μου για να σε αφησω,γλυφει λιγο τους ορχεις και τελος.Εχει ομως θεματα με τον χρονο.. μου το ειπε και στην πιπα αλλα και την ωρα που καναμε σεξ και δεν ειχε περασει ενα δεκαλεπτο που ημουν μεσα..οποτε καταλαβαινεται οτι με 40 Ευρω απλο και να διαμαρτυρεται η αλλη στο 10'την λες στα ορια της ξεπετας,ενταξει δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων να μας σηκωθει στο διλεπτο και να τελειωσουμε στο πενταλεπτο για να μπορουν αυτες να ξεπετανε τους πελατες.Αυτα τα ολιγα για την χριστινα που εγω δυσκολα θα ξαναπαω σε αυτην..νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι καλυτερες στο δωματιο και ας μην ειναι τοσο ομορφες η να εχουν σωμα μοντελου. 

Ακριβώς ίδια εμπειρία είχα και εγώ, ελάχιστα προκαταρτικά και βιαζόταν απίστευτα να σηκωθεί να φύγει και ξενέρωσα. Τα καλά λόγια που διάβασα από άλλους ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσα να τα δικαιολογήσω. Ούτε καν εμφανισιακά τρελάθηκα... Πέρα από το τι διαβάζεις πρέπει να ακολουθείς και το ένστικτό σου...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Eυχαριστω Σαββα για τον κοπο,αν και η κριτικη ειναι σε πιο προχωρημενο επιπεδο για να την κατανοησει ενας αρχαριος στο θεμα!εθχαριστ κ παλι!
Πάντως απο αύριο νομιζω ξαναδουλεύει η Λορένα , όπως έγραψα και πριν μπορείς να την πεις ειτε απο πριν η και μέσα στο δωμάτιο τι θες και τι όχι , εκτός απο την ουρολαγνεια που πρεπει να την πεις απο πριν. Γενικά το αυταρχικό το έχουνε συνδέσει με το strapon , δηλαδή να σε γαμησει εκείνη αλλά ακόμα κι αυτό αν δεν θες δεν το κανει και σου κανει μονο τα υπόλοιπα η οποία θες τέλος πάντων.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Η Μελίνα είναι μια ξανθιά, που είχε έρθει και πέρυσι από Αθήνα στο Μινώταυρου 14 (το ξύλινο) και είχε γράψει και κριτική ο al Pacino? Η η milf Βουλγαρα η φίλη της Νικόλ?
Δεν ειναι αυτη. Η Μελινα απο τη Φριξου ειναι Ελληνιδα γυρω στα 50 με μεγαλα κρεμαστα βυζια , αδυνατη με ξανθο μακρυ μαλλι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Περασμα προ ολιγου με Λαρα. Μου φανηκε οτι εχασε λιγα κιλακια. Την βρηκα ξεκουραστη και ανανεωμενη. Χαρηκε που με ειδε και περασαμε ομορφα. Ενημερωτικα, απο 20 φεβρουαριου θα σταματησει για 1 εβδομαδα και θα ξαναεπιστρεψει.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Ακριβώς ίδια εμπειρία είχα και εγώ, ελάχιστα προκαταρτικά και βιαζόταν απίστευτα να σηκωθεί να φύγει και ξενέρωσα. Τα καλά λόγια που διάβασα από άλλους ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσα να τα δικαιολογήσω. Ούτε καν εμφανισιακά τρελάθηκα... Πέρα από το τι διαβάζεις πρέπει να ακολουθείς και το ένστικτό σου...
Ναί έτσι είναι όταν πληρώνεις μόνο 40 ευρώ για 10 λεπτά. Θέλουν απο 60 και πανω. Κι εγώ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει με 40 το γλύψημο και μου είπε ότι είναι με 50 και οι τιμές είναι στάνταρ.....

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Περασμα προ ολιγου με Λαρα. Μου φανηκε οτι εχασε λιγα κιλακια. Την βρηκα ξεκουραστη και ανανεωμενη. Χαρηκε που με ειδε και περασαμε ομορφα. Ενημερωτικα, απο 20 φεβρουαριου θα σταματησει για 1 εβδομαδα και θα ξαναεπιστρεψει.

Στο μπελα ντονα ειναι σωστα;;;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Η Λορένα πότε δουλεύει και που;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Καλησπέρα. Η Λορένα πότε δουλεύει και που;
Μάλλον τετάρτη εγραψε σε σχόλιο στο γιορλειντιζ , αν ισχύει λογικά μεχρι αυριο το απόγευμα η το βράδυ πρέπει να φανεί στο πρόγραμμα.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ναί έτσι είναι όταν πληρώνεις μόνο 40 ευρώ για 10 λεπτά. Θέλουν απο 60 και πανω. Κι εγώ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει με 40 το γλύψημο και μου είπε ότι είναι με 50 και οι τιμές είναι στάνταρ.....
Φίλε μου αν πληρώνω 40 ευρώ για 10 λεπτά θέλω τουλάχιστον αν δεν περάσει το δεκάλεπτο να μην πει κουβέντα η άλλη. Οχι από το πεντάλεπτο να μου μιλάει για χρόνο. Αν υπερβεις τον χρόνο το καταλαβαίνω αλλιώς δεν σέβετε τα λεφτά σου. Υπάρχουν κάποιες φιλότιμες κοπέλες που αν δεν τελειώσεις δεν φεύγουν εύκολα ούτε λένε πολλά ασχέτως χρόνου, ε αυτή δεν είναι.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μαλλον θελει μεγαλυτερο προγραμμα για να κανει αυτα που γραφουν οι συναδελφοι.Οπως το χω ξανα πει το κανουν πολλες αυτο για να παιρνουν μεγαλυτερα προγραμματα απο τον κοσμο ετσι ωστε να βγαζουν περισσοτερα αυτες.Βεβαια ετσι μπορει να χασουν καποιους απο εμας αλλα απο τι καταλαβα δεν τους ενδιαφερει και πολυ..γιατι κοιτανε να πιασουν μερικους που εχουν λεφτα και να τους κανουν συχνους πελατες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μαλλον θελει μεγαλυτερο προγραμμα για να κανει αυτα που γραφουν οι συναδελφοι.Οπως το χω ξανα πει το κανουν πολλες αυτο για να παιρνουν μεγαλυτερα προγραμματα απο τον κοσμο ετσι ωστε να βγαζουν περισσοτερα αυτες.Βεβαια ετσι μπορει να χασουν καποιους απο εμας αλλα απο τι καταλαβα δεν τους ενδιαφερει και πολυ..γιατι κοιτανε να πιασουν μερικους που εχουν λεφτα και να τους κανουν συχνους πελατες.

yakuza εγω οσες φορες μπηκα στην χριστινα μπηκα με προγραμμα των 60 ευρω, σου λεω η γκομενα ειναι σουπερ

πιπα μαεστρικη deep throat, γλυφει αρχιδια, γλωσσοφιλλα φουλ δεν κανει εκπτωσεις σε τιποτα

το σαββατο που την πηρα τελευταια φορα την εχυσα στο στομα και τα ηπιε ολα δεν τα εφτυσε οπως κανουν  αλλες, την πηραν και καποια ξοφαλτσα χυσια στα μαλλια της γιατι δεν προλαβε να τον μπουκωσει απο την αρχη του χυσιματος μου

χαρουμενη χαμογελαστη και γενικα τρελοκομειο η ουκρανεζα με την καλη την εννοια

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
yakuza εγω οσες φορες μπηκα στην χριστινα μπηκα με προγραμμα των 60 ευρω, σου λεω η γκομενα ειναι σουπερ

πιπα μαεστρικη deep throat, γλυφει αρχιδια, γλωσσοφιλλα φουλ δεν κανει εκπτωσεις

χαρουμενη χαμογελαστη και γενικα τρελοκομειο η ουκρανεζα με την καλη την εννοια
Συναδελφε μαλλον αλλαζει συμπεριφορα με μεγαλυτερα προγραμματα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συναδελφε μαλλον αλλαζει συμπεριφορα με μεγαλυτερα προγραμματα.

δεν ξερω τι να σου πω μπορει να ειναι και ετσι, αλλα παιζει και μεγαλο ρολο η χημεια

εμενα μου ειπε οτι ετσι οπως με φιλας στο στομα με καυλωνεις

στα προκαταρκτικα την πλακωνω στα γλωσσοφιλλα και βαζω το χερι μου κατω να πιασω το μουνακι της και εχει υγρανθει απο τα προκαταρκτικα, φανταζεσαι στο κυριως πιατο τι γινετε κατω στο μουνι της  :orchestra:

την πηρε και ενας συναγωνιστης το σαββατο που πηγαμε μαζι μπουρδελοτσαρκα για πρωτη φορα και του αρεσε πολυ

μπηκε και αυτος με το προγραμμα των 60 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom