scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ρωτα τον Φακιρη και κείνος κάνει αυταρχικά με λατινοαμερικανες,λογικά πρέπει να τον έχει φάει και από τη Λορενα ;)
Ρωτα τον Φακιρη και κείνος κάνει αυταρχικά με λατινοαμερικανες,λογικά πρέπει να τον έχει φάει και από τη Λορενα ;)
Η Μελίνα είναι μια ξανθιά, που είχε έρθει και πέρυσι από Αθήνα στο Μινώταυρου 14 (το ξύλινο) και είχε γράψει και κριτική ο al Pacino? Η η milf Βουλγαρα η φίλη της Νικόλ?Πηγα Μελινα απο Φριξου 12. Δεν το κατεχει αν και 50αρα . Μολις βρω χρονο θα γραψω κριτικη.
Μολις γυρισα απο χριστινα (μπελα ντονα)μετρια θα ελεγα η αποδοση της.Εμφανισικα ειναι ομορφη με σωμα σχεδον μοντελου, ηλικιακα ειναι μικρη κοντα στα 25 μεχρι εδω καλα.Το δωματιο που περασα αν και λιγο μικρο απ τα καλυτερα που εχω περασει.Στα του αγωνα μου τα χαλασε,καταρχην δεν κανει πολλα προκαταρκτικα,δεν δινει φιλια..με ειπε στα αγγλικα δεν εισαι το αγορι μου για να σε αφησω,γλυφει λιγο τους ορχεις και τελος.Εχει ομως θεματα με τον χρονο.. μου το ειπε και στην πιπα αλλα και την ωρα που καναμε σεξ και δεν ειχε περασει ενα δεκαλεπτο που ημουν μεσα..οποτε καταλαβαινεται οτι με 40 Ευρω απλο και να διαμαρτυρεται η αλλη στο 10'την λες στα ορια της ξεπετας,ενταξει δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων να μας σηκωθει στο διλεπτο και να τελειωσουμε στο πενταλεπτο για να μπορουν αυτες να ξεπετανε τους πελατες.Αυτα τα ολιγα για την χριστινα που εγω δυσκολα θα ξαναπαω σε αυτην..νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι καλυτερες στο δωματιο και ας μην ειναι τοσο ομορφες η να εχουν σωμα μοντελου.
Πάντως απο αύριο νομιζω ξαναδουλεύει η Λορένα , όπως έγραψα και πριν μπορείς να την πεις ειτε απο πριν η και μέσα στο δωμάτιο τι θες και τι όχι , εκτός απο την ουρολαγνεια που πρεπει να την πεις απο πριν. Γενικά το αυταρχικό το έχουνε συνδέσει με το strapon , δηλαδή να σε γαμησει εκείνη αλλά ακόμα κι αυτό αν δεν θες δεν το κανει και σου κανει μονο τα υπόλοιπα η οποία θες τέλος πάντων.Eυχαριστω Σαββα για τον κοπο,αν και η κριτικη ειναι σε πιο προχωρημενο επιπεδο για να την κατανοησει ενας αρχαριος στο θεμα!εθχαριστ κ παλι!
Μπράβο φίλε μου συμφωνώ. Αυτό ήθελα να πωΚαι χημεία αλλα και αυτες οπου γουστάρουν φερονται όμορφα
Δεν ειναι αυτη. Η Μελινα απο τη Φριξου ειναι Ελληνιδα γυρω στα 50 με μεγαλα κρεμαστα βυζια , αδυνατη με ξανθο μακρυ μαλλι.Η Μελίνα είναι μια ξανθιά, που είχε έρθει και πέρυσι από Αθήνα στο Μινώταυρου 14 (το ξύλινο) και είχε γράψει και κριτική ο al Pacino? Η η milf Βουλγαρα η φίλη της Νικόλ?
Πρωινή η βραδινή είναι?Δεν ειναι αυτη. Η Μελινα απο τη Φριξου ειναι Ελληνιδα γυρω στα 50 με μεγαλα κρεμαστα βυζια , αδυνατη με ξανθο μακρυ μαλλι.
Ναί έτσι είναι όταν πληρώνεις μόνο 40 ευρώ για 10 λεπτά. Θέλουν απο 60 και πανω. Κι εγώ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει με 40 το γλύψημο και μου είπε ότι είναι με 50 και οι τιμές είναι στάνταρ.....Ακριβώς ίδια εμπειρία είχα και εγώ, ελάχιστα προκαταρτικά και βιαζόταν απίστευτα να σηκωθεί να φύγει και ξενέρωσα. Τα καλά λόγια που διάβασα από άλλους ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσα να τα δικαιολογήσω. Ούτε καν εμφανισιακά τρελάθηκα... Πέρα από το τι διαβάζεις πρέπει να ακολουθείς και το ένστικτό σου...
Περασμα προ ολιγου με Λαρα. Μου φανηκε οτι εχασε λιγα κιλακια. Την βρηκα ξεκουραστη και ανανεωμενη. Χαρηκε που με ειδε και περασαμε ομορφα. Ενημερωτικα, απο 20 φεβρουαριου θα σταματησει για 1 εβδομαδα και θα ξαναεπιστρεψει.
Στο μπελα ντονα ειναι σωστα;;;
Μάλλον τετάρτη εγραψε σε σχόλιο στο γιορλειντιζ , αν ισχύει λογικά μεχρι αυριο το απόγευμα η το βράδυ πρέπει να φανεί στο πρόγραμμα.Καλησπέρα. Η Λορένα πότε δουλεύει και που;
Σε ευχαριστώ πολύ!Μάλλον τετάρτη εγραψε σε σχόλιο στο γιορλειντιζ , αν ισχύει λογικά μεχρι αυριο το απόγευμα η το βράδυ πρέπει να φανεί στο πρόγραμμα.
Φίλε μου αν πληρώνω 40 ευρώ για 10 λεπτά θέλω τουλάχιστον αν δεν περάσει το δεκάλεπτο να μην πει κουβέντα η άλλη. Οχι από το πεντάλεπτο να μου μιλάει για χρόνο. Αν υπερβεις τον χρόνο το καταλαβαίνω αλλιώς δεν σέβετε τα λεφτά σου. Υπάρχουν κάποιες φιλότιμες κοπέλες που αν δεν τελειώσεις δεν φεύγουν εύκολα ούτε λένε πολλά ασχέτως χρόνου, ε αυτή δεν είναι.Ναί έτσι είναι όταν πληρώνεις μόνο 40 ευρώ για 10 λεπτά. Θέλουν απο 60 και πανω. Κι εγώ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει με 40 το γλύψημο και μου είπε ότι είναι με 50 και οι τιμές είναι στάνταρ.....
Μαλλον θελει μεγαλυτερο προγραμμα για να κανει αυτα που γραφουν οι συναδελφοι.Οπως το χω ξανα πει το κανουν πολλες αυτο για να παιρνουν μεγαλυτερα προγραμματα απο τον κοσμο ετσι ωστε να βγαζουν περισσοτερα αυτες.Βεβαια ετσι μπορει να χασουν καποιους απο εμας αλλα απο τι καταλαβα δεν τους ενδιαφερει και πολυ..γιατι κοιτανε να πιασουν μερικους που εχουν λεφτα και να τους κανουν συχνους πελατες.Ακριβώς ίδια εμπειρία είχα και εγώ, ελάχιστα προκαταρτικά και βιαζόταν απίστευτα να σηκωθεί να φύγει και ξενέρωσα. Τα καλά λόγια που διάβασα από άλλους ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσα να τα δικαιολογήσω. Ούτε καν εμφανισιακά τρελάθηκα... Πέρα από το τι διαβάζεις πρέπει να ακολουθείς και το ένστικτό σου...
Μαλλον θελει μεγαλυτερο προγραμμα για να κανει αυτα που γραφουν οι συναδελφοι.Οπως το χω ξανα πει το κανουν πολλες αυτο για να παιρνουν μεγαλυτερα προγραμματα απο τον κοσμο ετσι ωστε να βγαζουν περισσοτερα αυτες.Βεβαια ετσι μπορει να χασουν καποιους απο εμας αλλα απο τι καταλαβα δεν τους ενδιαφερει και πολυ..γιατι κοιτανε να πιασουν μερικους που εχουν λεφτα και να τους κανουν συχνους πελατες.
Συναδελφε μαλλον αλλαζει συμπεριφορα με μεγαλυτερα προγραμματα.yakuza εγω οσες φορες μπηκα στην χριστινα μπηκα με προγραμμα των 60 ευρω, σου λεω η γκομενα ειναι σουπερ
πιπα μαεστρικη deep throat, γλυφει αρχιδια, γλωσσοφιλλα φουλ δεν κανει εκπτωσεις
χαρουμενη χαμογελαστη και γενικα τρελοκομειο η ουκρανεζα με την καλη την εννοια
Συναδελφε μαλλον αλλαζει συμπεριφορα με μεγαλυτερα προγραμματα.