Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
εγω παντως που πηρα προγραμμα 100ε σε στουντιο στην Αθηνα και με πολυ ωραια κοπελα, μου εκανε ενα προγραμμα αστα να πανε. για το θεσω αλλιως, σεξ με προκαταρκτικα γυρω στο 10λεπτο (φουλ κρεμα στο μουνι της απο πριν, αφου πηγα για 69 και ξενερωσα μολις ενοιωσα την μαλακεια) και μετα μου εκανε και ενα μασαζ καλο μπορω να πω αλλα 10 λεπτα. ενω εδω θεσσαλονικη με 50ε πας στις βιλλες και καθεσαι στο δωματιο (εγω τουλαχιστον) κανα 30λεπτο. Αμα δεν σταξεις λεφτα και δεν σε ξερει η αλλη μουφα θα περασεις οπου και να εισαι.

Το ότι έμεινε μια κοπέλα στο δωμάτιο μισή ώρα,δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλες.Άλλες φεύγουν στο 10λέπτο αν δεν τελειώσεις.Δυστυχώς αυτό ισχύει για τις περισσότερες.Όπως λέει και ο Raptoras,πρέπει να σε ξέρουν για να κάνεις πράγματα.Και γω με το απλό των 30,σε ορισμένες που πηγαίνω καιρό έχω άριστη αντιμετώπιση

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Τα εχω επισημανει σπο περσι τον Μαρτιο για τη ποιοτητα και την διαθεση απο τις κοπελες στα thread των villa erotica και prive και επισης για καλες απο εμφανιση αλλα ξενερωτες στο δωματιο διαβαζοντας αρνητικες κριτικες σε κοπελες που φερανε απο  την αντοιστιχη αλυσίδα των Αθηνων για αρπαχτες σλλα ουτε να ιδρωσει το αυτι τους γιατι ως τωρα το ιδιο βιολι συνεχιζεται τοτε γιατι ανοιξανε δικα τους thread;δηθεν και καλα να επικοινωνουν με τον πελατη.Και τι να τη κανουν την διαφημηση απο εδω αφου εχει και σχετικο site με στουντιο της πολης μας.Παπαριες δηλαδη τοσο καιρο και μεις σαν βλακες να συνεχιζουμε να πηγαινουμε χωρις να δινουν σημασια σε οτι παραπονο εχουμε απ τις κοπελες στα στουντιο τους.
Εχω την εντύπωση οτι τα δυο στούντιο που αναφερεις  εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποχωρήσει απο την αλυσίδα και για αυτό ενημερώνουν μέσω αυτου του σάιτ , μάλιστα αμα δεις δεν υπάρχουν στην λιστα με τα στουντιο στο γιορλειντις.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Εχω την εντύπωση οτι τα δυο στούντιο που αναφερεις  εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποχωρήσει απο την αλυσίδα και για αυτό ενημερώνουν μέσω αυτου του σάιτ , μάλιστα αμα δεις δεν υπάρχουν στην λιστα με τα στουντιο στο γιορλειντις.
οπως και να εχεί  καποτε ηταν στην ιδια αλυσιδα και δεν πρεπει να περασέ καιρος που αποσπαστηκαν γιατι και το yourladies εχει δυο μηνες που λειτουργει και γω τους τα εχω πει απο τοτε τις επισημανσεις και τα παραπονα των πελατων σε κοπελες απο αρνητικες κριτικες απ τα εν λογω στουντιο.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Και αν θελουμε να αλλαξει κατι προς το καλυτερο ας υποστηριχτουν ιδεες απο εμας μελη του μπου για κουπονια η και σαν την δικια μου για καρτα και αναλογα με τις ποσες επισκεψεις/καταθεσεις στα στουντιο να εχουμ2 στις 5 δωρεαν το απλο και εκπτωση σε προγραμμα και στις 10 να ειναι free το full προγραμμα.Νομιζω οτι ετσι και εμεις οι ταχτικοι πελατες στα στουντιο της αλυσιδας θα πηγαινουμε συχνοτερα αλλα και αυτοι θα αποκτησουν ευκολοτερα καινουργιους πελατες που θα γινουν και αυτοι τακτικοι.

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΙ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ........ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Μ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΙΜΑΙ 25 ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Να συμπληρωσω οτι να υποστιρηχτουν τετοιες ιδεες ωστε να μπορεσουν να εφαρμοστουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
ακομα στα μπουρδελα γαματε ρε;;;
τις ιδιες και τις ιδιες ρε
για τον πουτσον ειστε

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΙ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ........ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Μ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΙΜΑΙ 25 ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ
με κουστούμι τυπε ή να ρθουμε και με φόρμες;
ακομα στα μπουρδελα γαματε ρε;;;
τις ιδιες και τις ιδιες ρε
για τον πουτσον ειστε
χαιρετώ το αλανι

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
εγω παντως που πηρα προγραμμα 100ε σε στουντιο στην Αθηνα και με πολυ ωραια κοπελα, μου εκανε ενα προγραμμα αστα να πανε. για το θεσω αλλιως, σεξ με προκαταρκτικα γυρω στο 10λεπτο (φουλ κρεμα στο μουνι της απο πριν, αφου πηγα για 69 και ξενερωσα μολις ενοιωσα την μαλακεια) και μετα μου εκανε και ενα μασαζ καλο μπορω να πω αλλα 10 λεπτα. ενω εδω θεσσαλονικη με 50ε πας στις βιλλες και καθεσαι στο δωματιο (εγω τουλαχιστον) κανα 30λεπτο. Αμα δεν σταξεις λεφτα και δεν σε ξερει η αλλη μουφα θα περασεις οπου και να εισαι.
Ισχυει αυτο που λες τυπε αν δενκαταθεσεις χρημα παντου ειναι τα ιδια. Αλλα στο θεμα των επιλογων η κατασταση ειναι τραγικη εδω. Αθηνα κατεβηκα προσφατα και πηρα μια λατινα την Αντορα σε στουντιο. Εγω που γουσταρω τετοιο σωματοτυπο επαθα πλακα. Εχει 2-3 μωρα λατινες απο Κολομβια ,Βενεζουελα σκετη κολαση. Εδω ποτε θα δουμε τετοια κορμια;

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Ισχυει αυτο που λες τυπε αν δενκαταθεσεις χρημα παντου ειναι τα ιδια. Αλλα στο θεμα των επιλογων η κατασταση ειναι τραγικη εδω. Αθηνα κατεβηκα προσφατα και πηρα μια λατινα την Αντορα σε στουντιο. Εγω που γουσταρω τετοιο σωματοτυπο επαθα πλακα. Εχει 2-3 μωρα λατινες απο Κολομβια ,Βενεζουελα σκετη κολαση. Εδω ποτε θα δουμε τετοια κορμια;
πω πω ρε φιλε, οντως ειναι φοβερο μουνι για τα γουστα μου
τι εντυπωσεις σου βγαλε το μωρο?

Geof

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2018
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα! Νέο αίμα στο φόρουμ!

Geof

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2018
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα! Νέο αίμα στο φόρουμ!
Edit: αναμένεται έγκριση και για την πρώτη κριτική για Γαλήνη-ξέρω έχει ξαναναφερθει - απλά ήθελα να ανεβάσω τη δίκη μου οπτική γωνία μετά από μερικές συνευρέσεις μαζί της σαν γενική εικόνα που μου χει μείνει. Τα λέμε σύντομα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
πω πω ρε φιλε, οντως ειναι φοβερο μουνι για τα γουστα μου
τι εντυπωσεις σου βγαλε το μωρο?
Φιλε αν σ αρεσει στις φωτο λαιβ ειναι πιο καλη. Σωμα με κωλαρα που ομως μονο λατινες εχουν. Στα κυβικα αυτα μια ελληνιδα θα ηταν φακλανα του κερατα. Εγω κολησα με τον κωλο αλλα η κοπελα ειχε και βυζαρες και πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πραγματικά ο τύπος είναι απίστευτος.Εγραψε ολόκληρη κριτικη(λέμε τώρα) για τα βυζια της γαλήνης.Πρωτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα  :2funny: :happy:

Geof

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2018
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
0
Πραγματικά ο τύπος είναι απίστευτος.Εγραψε ολόκληρη κριτικη(λέμε τώρα) για τα βυζια της γαλήνης.Πρωτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα  :2funny: :happy:
Ένα δίκιο το χεις , παρασύρθηκα απ το μαστάρι που μου χει μείνει. Γενικώς αυτό που παραλείφθηκε γιατί δε μου χει μείνει και κάτι το συγκλονιστικό είναι μια γενική κατά τ αλλά μετριότητα στα της συμμετοχής κλπ. Όπως είπα περνάω μεν καλα, καλύπτω βυζο-επιθυμίες μη έχοντας βρει κάτι άλλο που να έχει όλο το πακέτο.

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290
Ένα δίκιο το χεις , παρασύρθηκα απ το μαστάρι που μου χει μείνει. Γενικώς αυτό που παραλείφθηκε γιατί δε μου χει μείνει και κάτι το συγκλονιστικό είναι μια γενική κατά τ αλλά μετριότητα στα της συμμετοχής κλπ. Όπως είπα περνάω μεν καλα, καλύπτω βυζο-επιθυμίες μη έχοντας βρει κάτι άλλο που να έχει όλο το πακέτο.
Την Αφροδίτη και την Εβελίνα τις έχεις δοκιμάσει;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Εβελίνα έχει χαλάσει τώρα τελευταία κάπως.Αλλά μιας και ανέφερε ο φίλος για βυζοεπιθυμίες,δυστυχώς αυτό το στοιχείο στη πόλη μας σχεδόν δεν υπάρχει.Στα 30 περίπου στούντιο,ελάχιστες καλύπτουν τα συγκεκριμένα γούστα.Από βραδινή βάρδια Χριστίνα Ρουμάνα(Φρίξου 14Β) και Έλενα Ρουμάνα(Νικηφόρου Ουρανού 24).Επίσης δεν βρήκα αυτήν την Λίλιαν στο Πέτρου Ερημίτη 2 που τσάρκαρα τις προάλλες(μου έκανε εντύπωση η περιγραφή της,από τον συναγωνιστή στη τελευταία κριτική του εν λόγο στούντιο).Είναι και η Έλενα,Μινώταυρου 14...Από πρωινή βάρδια,καιρό έχω να περάσω.Σταθερά είναι πάντως ο ρώσικος πύραυλος,η Αφροδίτη στο καινούργιο Νικηφόρου Ουρανού 1Β,Πέμπτη με Δευτέρα αν θυμάμαι καλά.Απ όσο θυμάμαι και η Μαρία από Μολδαβία που είναι στο Λας Βέγκας(κάπου αναφέρθηκε ότι ήτανε τελευταία στο Μινώταυρου 14) και η milf Αναστασία,αν είναι ακόμα στα τρίδυμα.Και η Άννα από Σερβία στο Venus Angels,σύμφωνα με τη τελευταία κριτική...Από βίλες,εκτός από την Γαλήνη είναι η Γκαμπριέλα και η Τζέσυ που κάποιος ανέφερε ότι έβαλε σιλικόνη...Αν ξέχασα κάποια,να με συμπληρώσει κάποιος

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Αθηνά-Τζένη έχει φακλανέψει άσχημα,γι αυτό δεν τη συμπεριλαμβάνω.Και από υπηρεσίες χάλια είναι απ όσο θυμάμαι κριτικές

Dimis P

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ή αλίκη πως είναι εμφανισιακά και στον αγώνα...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom