Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε κολλημενους σεξιστες και πιθανοτατα και μισογυνιδες και ρατσιστες δεν προκειται ν' ασχοληθω τετοιες χρονιαρες μερες και ν' απαντησω...
Απευθυνομαι σε λογικους και νοημονες ανθρωπους, που τυχον παρακολοθουν το φορουμ...

Προφανως στα τροφιμα αν ενα προϊον ειναι φρεσκο ή κατεψυγμενο μπορει να επηρρεαζει την ποιοτητα και για αυτο πρεπει να υπαρχει σημανση, οπως κ για τα μεταλλαγμενα τροφιμα σε πολλες χωρες, καθως οι επιπτωσεις τους στο περιβαλλον ειναι ακομα αντικειμενο διαμαχης αναμεσα στους επιστημονες...
Για μια γυναικα ομως, που εχει κανει αλλαγη φυλου δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχει καποια επισημανση, καθως δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα, εκτος της δυνατοτητας τεκνοποιησης...
Οι λογοι που επικαλουνται καποιοι ειναι καθαρα ψυχολογικοι και θεμα προκαταληψης κι οχι λογοι ουσιας...
Απο την στιγμη, που καποια εχει κανει την πληρη μεταβαση κι εχει αλλαξει ακομα και το φυλο στην ταυτοτητα της, δεν εχει καμια υποχρεωση και σε ΚΑΝΕΝΑ να αποκαλυπτει το παρελθον της...
Κι ειδικα απ' την στιγμη που καποια αισθανεται και ειναι πληρως γυναικα, ειναι κακοποιητικο απο μονο του, να πρεπει να αναφερεται συνεχεια σ' αυτο...
Η γυναικα εχει πλεον προχωρησει τη ζωη της και δεν θελει ν' αναφερεται πλεον στο παρελθον της...
δεν καταλαβα, ειναι κακο που φτιαχνονται καποιοι ψυχολογικα αν ξερουν οτι η γυναικα που γαμανε και την πληρωνουν για αυτο ειναι γεννημενη γυναικα?
για σεξ μιλαμε ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. αν δεν θελει να μας το αποκαλυψει γιατι ντρεπεται να μας το πει να παμε σε αλλη που δεν ντρεπεται.
ακου εκει δικαιωμα της να μας λεει ψεματα.
και εγω αν με ρωτησει η γυναικα μου με ποσες εχω παει αν της πως ψεματα οτι ειναι η πρωτη μου, ειναι δικαιωμα μου?
εχεις μπερδεψει τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα με τα ψεματα και την απατη, ξεμπερδεψε τα στο μυαλο σου. το δικαιωμα της να αυτοπροσδιοριζεται ως γυναικα σταματαει την στιγμη που μας ζηταει ερωτικη συνευρεση, εκεινη την στιγμη πρεπει να πει ολη την αληθεια, δεν πουλαει τυροπιττες, την υποτιθεμενη γυναικεια της φυση νοικιαζει.

ρατσιστης εισαι εσυ που θελεις οσοι αηδιαζουν με πρωην αντρες να πεφτουν θυμα απατης, για να μην στεναχωρηθει η καημενη η τρανς. και εγω θελω να με λετε ψηλο για να μη στεναχωριεμαι που ειμαι κοντος, αν δηλωσω καπου 2 μετρα υψος ξες τι κραξιμο θα φαω μετα? οι τρανς δεν ειναι ανωτερου θεου παιδια , να ειναι υπερηφανες που εγιναν ομορφες γυναικες αλλα να μην λενε ψεματα για το τι γεννηθηκαν. ρε δε πας καθολου καλα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ενημέρωση για σήμερα.
επισκευτηκα στα 2 κανουργια στουντιο διπλα απο καλιγουλα. Οι χωροι ειναι αψογοι πραγματικα. Στο αριστερο σπιτι ηταν η σαρα, μια αδυνατη κοπελα συμπαθιτικη στο προσωπο. Στο δεξι σπιτι ηταν η Σιλβια απο Μολδαβια με λιγα πιασιματακια. Περασα μέσα με την Σιλβια στα 40 ευρώ και ισως ηταν το πιο πεταμενο 40που έχω δώσει. Πίπα 30 δευτερα, ανεβηκε απο πάνω άλλα 30 δεύτερα. Κομοδινο τρομερό.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
καλησπερα παιδες..περασμα σημερα απο πετρου ερημιτη 3 νυκτερινη βαρδια οπου ειχε καινουρια κοπελα ουκρανη χοντουλα ονομα δεν ρωτησα καν..πηρα το προγραμμα των 50ε γυμνο 69 και η κοπελα το τιμησε το 50αρικο..με λιγα λογια το γουσταρε αυτο που εκανε..φιλια στο στομα δεν αφηνε..πιπα καλη και πισωκολητο ωραιο με χαμηλα βογκητα διχνοντας οτι της αρεσει το γαμησι..το ευχαριστηθηκα..αυτα..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Αφού είναι το ίδιο η κλειτορίδα, με το δέρμα που έχει πάρει μορφή κλειτορίδας εγώ πάω πάσο.

Κατά τα άλλα πέρασα για πολλοστή φορά με Αννούλα στο 24. Νομίζω μόνο εγώ είμαι ακόμα φαν της.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Επειδη το θεμα εχει ξεφυγει απ' τα ορια αυτου του νηματος, μολις εφτιαξα ενα νεο θρεντ για δυο ξεχωριστες ιστοριες δυο τρανς playmate, η μια φετινη κι η αλλη απ' το μακρινο 1981..! Οποιος ενδιαφερεται μπαινει εκει και διαβαζει περισσοτερα...

Ines Rau: Πρώτη φορά μια τρανς playmate στο Playboy

Συνημμένα

• Ines Rau 1.jpg
    Ines Rau 1.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Caroline Tula Cossey gallery-1435112680-bond-1.jpg
    Caroline Tula Cossey gallery-1435112680-bond-1.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 16

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
δεν καταλαβα, ειναι κακο που φτιαχνονται καποιοι ψυχολογικα αν ξερουν οτι η γυναικα που γαμανε και την πληρωνουν για αυτο ειναι γεννημενη γυναικα?
για σεξ μιλαμε ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. αν δεν θελει να μας το αποκαλυψει γιατι ντρεπεται να μας το πει να παμε σε αλλη που δεν ντρεπεται.
ακου εκει δικαιωμα της να μας λεει ψεματα.
και εγω αν με ρωτησει η γυναικα μου με ποσες εχω παει αν της πως ψεματα οτι ειναι η πρωτη μου, ειναι δικαιωμα μου?
εχεις μπερδεψει τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα με τα ψεματα και την απατη, ξεμπερδεψε τα στο μυαλο σου. το δικαιωμα της να αυτοπροσδιοριζεται ως γυναικα σταματαει την στιγμη που μας ζηταει ερωτικη συνευρεση, εκεινη την στιγμη πρεπει να πει ολη την αληθεια, δεν πουλαει τυροπιττες, την υποτιθεμενη γυναικεια της φυση νοικιαζει.

ρατσιστης εισαι εσυ που θελεις οσοι αηδιαζουν με πρωην αντρες να πεφτουν θυμα απατης, για να μην στεναχωρηθει η καημενη η τρανς. και εγω θελω να με λετε ψηλο για να μη στεναχωριεμαι που ειμαι κοντος, αν δηλωσω καπου 2 μετρα υψος ξες τι κραξιμο θα φαω μετα? οι τρανς δεν ειναι ανωτερου θεου παιδια , να ειναι υπερηφανες που εγιναν ομορφες γυναικες αλλα να μην λενε ψεματα για το τι γεννηθηκαν. ρε δε πας καθολου καλα.

Σκεφτομουν την απλη απαντηση, που δεν την εδωσα χθες...
Οπως εχω ξαναπει, η πρωτη φορα που 'χα συναντησει την Βικυ ηταν σ' ενα γνωστο μπιτς μπαρ στην Χαλκιδικη, οπου ολοι την κοιτουσαν σαν χαζοι και τους τρεχαν τα σαλια...
Κι αμφιβαλλω αν καποιος αλλος ηξερε καν οτι ειναι μια απ' τις γνωστοτερες εργαζομενες σε στουντιο, ποσο μαλλον οτι εχει κανει επεμβαση...
Πιθανοτατα, εχει παει με αρκετους αντρες στην καθημερινη της ζωη, που ουτε υποψιαστηκαν καν αυτο που συζηταμε τοσο εντονα...
Και λεω, ποιος θα σας "προστατεψει" ολους εσας που εχετε αυτην την ανησυχια, απο αλλες τετοιες γυναικες που κυκλοφορουν εκει εξω και δεν εργαζονται σε στουντιο..;
Θελετε να κυκλοφορουν οι γυναικες εκει εξω με καποια ειδικη σημανση στο κουτελο..;
Προφανως, και δεν γινεται αυτο, οπως και δεν γινεται να απαιτειτε απ' τα στουντιο να εκθετουν το ιατρικο απορρητο καθε εργαζομενης, εφοσον δεν αφορα θεματα υγειινης και ΣΜΝ...
Καταρχας, μπορει τα στουντιο να μην γνωριζουν και δεν πρεπει να υποβαλλουν τις εργαζομενες σε τετοιου ειδους ελεγχο για το παρελθον και την προσωπικη τους ζωη...
Ειναι δικαιωμα καθε εργαζομενης να επιλεγει η ιδια αν θα αποκαλυψει τετοιου ειδους πληροφοριες για την ζωη της ή οχι, κι αν θα εκθετει τον εαυτο της με φωτογραφιες ή οχι...
Επειδη παρακολουθω την συζητηση σχετικα με την ταυτοτητα της Βικυς εδω κ χρονια στο σχετικο νημα...

Ειναι εμφανες οτι αυτη η συζητηση κι ο απαξιωτικος τροπος που γινεται την ενοχλει, την προσβαλλει και την ενοχλει...
Φανταστειτε οτι εδω και 7 χρονια συνεχεια, ο καθε παραξενος και προκατελλημενος την ρωταει για τα ιδια πραγματα, αν ειναι "τρανς ή γυναικα" και καποιοι σεξιστες την αποκαλουν "βικο", ενω ειναι προφανως οτι η ιδια αυτοπροσδιοριζεται ως Βικυ και γυναικα...
Και το δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο ειναι το πιο βασικο ανθρωπινο δικαιωμα...

Μετανιωνω, που μετα την εκπληκτικη μας συναντηση την περσινη ανοιξη, που 'ναι η μονη κριτικη μου, που 'χω βαλει το απολυτο 10, δεν ξαναπηγα να την συναντησω οσο ηταν ακομα εδω...
Ο βασικος λογος ηταν οικονομικος, αλλα δεν ηθελα να χαλασω αυτην την εικονα της τελειοτητας, που ηταν δυσκολο να επαναληφθει ξανα...
Τελικα, ηταν νομιζω τετοιες μερες περσι, που πηγα να την δω στο Red light District, αλλα για καποιο λογο δεν ηρθε στην βαρδια της και τελικα πηγα στην Γαληνη...
Ηταν η τελευταια φορα, που εμφανιστηκε στις βαρδιες της Θεσσαλονικης...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Ρε τι διαβάζουμε σε ένα ποστ όπου αναφέρουμε ιστορίες και τσάρκες για "γυναίκες!!!" ιερόδουλες. Ερώτηση: Άμα πώ ότι αρνούμε να πηδήξω ένα άλογο επειδή είναι άλογο θα θεωρούμε ρατσίστής;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ας κλαψουμε όλοι μαζί για τον Βικο που έχασες και δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις,πραγματικά είσαι αξιολύπητος κανοντας το δικηγορο του διαβολου,εκτος αμα υπαρχει καποιος αλλος λογος και δεν μας τον λες...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ρε τι διαβάζουμε σε ένα ποστ όπου αναφέρουμε ιστορίες και τσάρκες για "γυναίκες!!!" ιερόδουλες. Ερώτηση: Άμα πώ ότι αρνούμε να πηδήξω ένα άλογο επειδή είναι άλογο θα θεωρούμε ρατσίστής;
Αν το αλογο θελει να το βλεπεις σαν γυναικα...ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι τυπε, αν εμφανίζεται ως γυναικα από τσατσαδες και σε μπαρ στην χαλκιδικη είναι απατεωνισα. αν την ρωτας εισαι αντρας ή γυναικα αν ερχεται σε δυσκολη θεση ας μην απαντησει και θα καταλάβουμε εμεις. αν απαντησει είναι εξα αλλαγης φυλου τοτε ολοι θα της βγαλουμε το καπελο και αυτό πρεπει να κανει, αυτό είναι το τιμιο.

δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου απο ποτε ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και μαλιστα το πιο σημαντικο????
εχω εγω δικαιωμα με 1,67 να αυτοπροσδιοριζομαι ψηλος?
οταν οι ταηβανεζοι αυτοπροσδιοριζονται ως κινεζοι που οντως ειναι τους στερουμε τα ανθρωπινα δικαιωματα αποκαλοντας τους ταηβαν αντι για κινα?????
οι σκοπιανοι εχουν ανθρωπινο δικαιωμα να λενε ψεματα οτι ειναι μακεδονες, ουσιαστικα θεωροντας εμας τους πραγματικους μακεδονες μπασταρδους???
απο που κι ως που?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καθενας εχει δικαιωμα να ξοδεψει τα χρηματα του σε οποια ιεροδουλη θελει και ταιριαζει στα γουστα του... Αυτο ειναι αυτονοητο.. Και σε μενα δεν αρεσουν οι γυναικες με μικρο στηθος...
Αλλα, ουτε θα τις σχολιασω αρνητικα και θα τις προσβαλλω (κι αν εκανα κακως μια αναφορα σε "Λαρες" σε συγκριση με την Μονικα, εννοουσα οτι ειναι μια γυναικα, που εχει εναν πολυ κοινο σωματοτυπο, που δεν μου κανει προσωπικα καμια ιδιαιτερη εντυπωση, ουτε την εχω δοκιμασει, ουτε την θεωρω ασχημη)...

Και φυσικα, κανενας πελατης δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει απ' τα στουντιο να αποκαλυπτουν τετοιες προσωπικες πληροφοριες και να εκθετουν τις εργαζομενες...
Αυτο λεω... Απο κει και περα, οποιος εχει αμφιβολιες και ξενερωνει, ας μην παει, δικαιωμα του ειναι.. Μια λυση ειναι να μην παει με καμια που 'χει κανει πλαστικες επεμβασεις για ν' αποφυγει αυτην την ιδεα... Αλλα να απαιτει να φακελωνονται και να αποκαλυπτονται οσες γυναικες εχουν κανει μια επεμβαση καταπατα καθε ανθρωπινο δικαιωμα των εργαζομενων σε στουντιο... Αυτα, κι ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην χρειαστει να επανελθω στο ιδιο θεμα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να βγαινουν με φαρδια ρουχα ρε σχοινοβατη, να σου λενε να η γυναικα η βυζαρου, να πληρωνεις να περνας κι όταν γδύνεται και ξενερώνεις θα σου πω εγω ηταν προσωπικο της δεδομενο που δεν ειχε βυζια, την πληγωνει να λεει ότι δεν εχει βυζια, να μου πεις εσυ υστερα αν εισαι θυμα απατης ή όχι. οσο υπερασπίζεσαι την ΑΠΑΤΗ θα στα λεμε. άλλο υπερασπισηξ της διαφορετικότητας άλλο υπερασπιση του ψεματος και της απατης ξεκολα , μαθε ότι η αποκριψη της αληθειας λεγεται εξαπατηση, ΔΕΝ εχεις δικαίωμα να λες ψεματα εν ονοματι προσωπικων δεδομενων, ιατρικου απορρητου ή δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού ή ότι άλλο βρεις για να μας τσαμπουνισεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σκεφτομουν την απλη απαντηση, που δεν την εδωσα χθες...
Οπως εχω ξαναπει, η πρωτη φορα που 'χα συναντησει την Βικυ ηταν σ' ενα γνωστο μπιτς μπαρ στην Χαλκιδικη, οπου ολοι την κοιτουσαν σαν χαζοι και τους τρεχαν τα σαλια...
Κι αμφιβαλλω αν καποιος αλλος ηξερε καν οτι ειναι μια απ' τις γνωστοτερες εργαζομενες σε στουντιο, ποσο μαλλον οτι εχει κανει επεμβαση...
Πιθανοτατα, εχει παει με αρκετους αντρες στην καθημερινη της ζωη, που ουτε υποψιαστηκαν καν αυτο που συζηταμε τοσο εντονα...
Και λεω, ποιος θα σας "προστατεψει" ολους εσας που εχετε αυτην την ανησυχια, απο αλλες τετοιες γυναικες που κυκλοφορουν εκει εξω και δεν εργαζονται σε στουντιο..;
Θελετε να κυκλοφορουν οι γυναικες εκει εξω με καποια ειδικη σημανση στο κουτελο..;
Προφανως, και δεν γινεται αυτο, οπως και δεν γινεται να απαιτειτε απ' τα στουντιο να εκθετουν το ιατρικο απορρητο καθε εργαζομενης, εφοσον δεν αφορα θεματα υγειινης και ΣΜΝ...
Καταρχας, μπορει τα στουντιο να μην γνωριζουν και δεν πρεπει να υποβαλλουν τις εργαζομενες σε τετοιου ειδους ελεγχο για το παρελθον και την προσωπικη τους ζωη...
Ειναι δικαιωμα καθε εργαζομενης να επιλεγει η ιδια αν θα αποκαλυψει τετοιου ειδους πληροφοριες για την ζωη της ή οχι, κι αν θα εκθετει τον εαυτο της με φωτογραφιες ή οχι...
Επειδη παρακολουθω την συζητηση σχετικα με την ταυτοτητα της Βικυς εδω κ χρονια στο σχετικο νημα...

Ειναι εμφανες οτι αυτη η συζητηση κι ο απαξιωτικος τροπος που γινεται την ενοχλει, την προσβαλλει και την ενοχλει...
Φανταστειτε οτι εδω και 7 χρονια συνεχεια, ο καθε παραξενος και προκατελλημενος την ρωταει για τα ιδια πραγματα, αν ειναι "τρανς ή γυναικα" και καποιοι σεξιστες την αποκαλουν "βικο", ενω ειναι προφανως οτι η ιδια αυτοπροσδιοριζεται ως Βικυ και γυναικα...
Και το δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο ειναι το πιο βασικο ανθρωπινο δικαιωμα...

Μετανιωνω, που μετα την εκπληκτικη μας συναντηση την περσινη ανοιξη, που 'ναι η μονη κριτικη μου, που 'χω βαλει το απολυτο 10, δεν ξαναπηγα να την συναντησω οσο ηταν ακομα εδω...
Ο βασικος λογος ηταν οικονομικος, αλλα δεν ηθελα να χαλασω αυτην την εικονα της τελειοτητας, που ηταν δυσκολο να επαναληφθει ξανα...
Τελικα, ηταν νομιζω τετοιες μερες περσι, που πηγα να την δω στο Red light District, αλλα για καποιο λογο δεν ηρθε στην βαρδια της και τελικα πηγα στην Γαληνη...
Ηταν η τελευταια φορα, που εμφανιστηκε στις βαρδιες της Θεσσαλονικης...
Tυπε εσυ εχεις ξεφυγει εντελως πραγματικα μαλλων η πολλη αγαμια σε εχει βαρεσει στον εγκεφαλο και λες οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι εχεις γινει ρεζιλι και περιγελος και ακομα συνεχιζεις να λες τις μαλακιες η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με σενα εισαι χαμενη υποθεση

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
να βγαινουν με φαρδια ρουχα ρε σχοινοβατη, να σου λενε να η γυναικα η βυζαρου, να πληρωνεις να περνας κι όταν γδύνεται και ξενερώνεις θα σου πω εγω ηταν προσωπικο της δεδομενο που δεν ειχε βυζια, την πληγωνει να λεει ότι δεν εχει βυζια, να μου πεις εσυ υστερα αν εισαι θυμα απατης ή όχι. οσο υπερασπίζεσαι την ΑΠΑΤΗ θα στα λεμε. άλλο υπερασπισηξ της διαφορετικότητας άλλο υπερασπιση του ψεματος και της απατης ξεκολα , μαθε ότι η αποκριψη της αληθειας λεγεται εξαπατηση, ΔΕΝ εχεις δικαίωμα να λες ψεματα εν ονοματι προσωπικων δεδομενων, ιατρικου απορρητου ή δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού ή ότι άλλο βρεις για να μας τσαμπουνισεις.
Μαν χεστο ο τυπος εχει ξεφυγει τζαμπα καθεσαι και ασχολησε με το δικηγορο του Βικου το βιολι βιολακι ειναι και θα ειναι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Και για να ερθουμε στο θεμα μας των original γυναικων να φυγουμε απο την ιμιτασιον ρε μαγκες αυτη η Λαρα εχει γινει πολλη δυνατη μεσα στο δωμα 2 φορες σημερα σε μια μερα την τιμησα παει το 80αρι αλλα πραγματικα δε το μετανιωσα καθολου

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Έτσι όπως τα γράφεις μη σου πω ότι πρέπει να πηγαίνουμε και με το μπαίνουμε στο στούντιο να γονατίζουμε και να της ζητάμε και συγγνώμη-έχοντας στο χέρι μια 6άδα από νερά Βίκος.

Συνημμένα

• vikos_6x1_5-1.jpg
    vikos_6x1_5-1.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Έτσι όπως τα γράφεις μη σου πω ότι πρέπει να πηγαίνουμε και με το μπαίνουμε στο στούντιο να γονατίζουμε και να της ζητάμε και συγγνώμη-έχοντας στο χέρι μια 6άδα από νερά Βίκος.
Ε το μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Και για να ερθουμε στο θεμα μας των original γυναικων να φυγουμε απο την ιμιτασιον ρε μαγκες αυτη η Λαρα εχει γινει πολλη δυνατη μεσα στο δωμα 2 φορες σημερα σε μια μερα την τιμησα παει το 80αρι αλλα πραγματικα δε το μετανιωσα καθολου
τον τελευταίο χρόνο δεν το μετάνιωσα ποτέ , και το έχω γράψει, είναι και τα κυβικά μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom