Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν καταλαβα, ειναι κακο που φτιαχνονται καποιοι ψυχολογικα αν ξερουν οτι η γυναικα που γαμανε και την πληρωνουν για αυτο ειναι γεννημενη γυναικα?Σε κολλημενους σεξιστες και πιθανοτατα και μισογυνιδες και ρατσιστες δεν προκειται ν' ασχοληθω τετοιες χρονιαρες μερες και ν' απαντησω...
Απευθυνομαι σε λογικους και νοημονες ανθρωπους, που τυχον παρακολοθουν το φορουμ...
Προφανως στα τροφιμα αν ενα προϊον ειναι φρεσκο ή κατεψυγμενο μπορει να επηρρεαζει την ποιοτητα και για αυτο πρεπει να υπαρχει σημανση, οπως κ για τα μεταλλαγμενα τροφιμα σε πολλες χωρες, καθως οι επιπτωσεις τους στο περιβαλλον ειναι ακομα αντικειμενο διαμαχης αναμεσα στους επιστημονες...
Για μια γυναικα ομως, που εχει κανει αλλαγη φυλου δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχει καποια επισημανση, καθως δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα, εκτος της δυνατοτητας τεκνοποιησης...
Οι λογοι που επικαλουνται καποιοι ειναι καθαρα ψυχολογικοι και θεμα προκαταληψης κι οχι λογοι ουσιας...
Απο την στιγμη, που καποια εχει κανει την πληρη μεταβαση κι εχει αλλαξει ακομα και το φυλο στην ταυτοτητα της, δεν εχει καμια υποχρεωση και σε ΚΑΝΕΝΑ να αποκαλυπτει το παρελθον της...
Κι ειδικα απ' την στιγμη που καποια αισθανεται και ειναι πληρως γυναικα, ειναι κακοποιητικο απο μονο του, να πρεπει να αναφερεται συνεχεια σ' αυτο...
Η γυναικα εχει πλεον προχωρησει τη ζωη της και δεν θελει ν' αναφερεται πλεον στο παρελθον της...
για σεξ μιλαμε ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. αν δεν θελει να μας το αποκαλυψει γιατι ντρεπεται να μας το πει να παμε σε αλλη που δεν ντρεπεται.
ακου εκει δικαιωμα της να μας λεει ψεματα.
και εγω αν με ρωτησει η γυναικα μου με ποσες εχω παει αν της πως ψεματα οτι ειναι η πρωτη μου, ειναι δικαιωμα μου?
εχεις μπερδεψει τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα με τα ψεματα και την απατη, ξεμπερδεψε τα στο μυαλο σου. το δικαιωμα της να αυτοπροσδιοριζεται ως γυναικα σταματαει την στιγμη που μας ζηταει ερωτικη συνευρεση, εκεινη την στιγμη πρεπει να πει ολη την αληθεια, δεν πουλαει τυροπιττες, την υποτιθεμενη γυναικεια της φυση νοικιαζει.
ρατσιστης εισαι εσυ που θελεις οσοι αηδιαζουν με πρωην αντρες να πεφτουν θυμα απατης, για να μην στεναχωρηθει η καημενη η τρανς. και εγω θελω να με λετε ψηλο για να μη στεναχωριεμαι που ειμαι κοντος, αν δηλωσω καπου 2 μετρα υψος ξες τι κραξιμο θα φαω μετα? οι τρανς δεν ειναι ανωτερου θεου παιδια , να ειναι υπερηφανες που εγιναν ομορφες γυναικες αλλα να μην λενε ψεματα για το τι γεννηθηκαν. ρε δε πας καθολου καλα.