Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Βρισκομαστε στο 2017 και στον πολιτισμενο κοσμο υπαρχουν κατοχυρωμενα ανθρωπινα δικαιωματα, κι οχι στον μεσαιωνα για να κανουμε κυνηγι μαγισσων...
Το αν καποιος-α εχει κανει καποιου ειδους χειρουργικες επεμβασεις ειναι προσωπικο δεδομενο και δεν ειναι υποχρεωμενος-η να το αναφερει σε κανεναν εργοδοτη ή πελατη...
Οποιος εχει προβλημα στο μυαλο του και καθεται και σκεφτεται το πως ηταν το σωμα καποιου-ας πριν 5 ή 10 χρονια κι οχι το πως ειναι τωρα, ειναι δικο του προβλημα και να παει καλυτερα σε κανενα ειδικο ψυχολογο για να το λυσει και να μην απασχολει το φορουμ μ' ανουσιες αναζητησεις...
Συναδελφε εδω μιλαμε για επαγγελματια που δουλευη σε στουντιο και πληρωνετε, δεν μιλαμε για τρανς που μπορει να γνωρισεις εξω απο τον χωρο.Αν δεν ενημερωθει ο πελατης οτι στο μαγαζι δουλευη μια τρανς τοτε τον κοροιδευεις με μονο σκοπο να του παρεις τα λεφτα.Ξερετε οτι εχουμε κι εμεις δικαιωματα εν ετη 2017 δεν ζουμε στον μεσαιωνα οπου τα αφεντικα κανανε οτι γουσταραν.Εγω σεβομαι τον καθενα και τις επιλογες τους...αλλα οταν θα προσπαθησουν να με κοροιδεψουν ε τοτε θα με βρουν απεναντι τους..τα πραγματα ειναι απλα θελεις στο μαγαζι σου τρανς ενημερωσε τον κοσμο και οποιος γουσταρει περναει..αν εχεις νομικο κολημα μην βαζεις τοτε στο μαγαζι σου.Αυτα,καλες γιορτες!

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
366
Πόντοι
311
Αν είναι για handjob, το κάνω και μόνος μου και τζάμπα
Εννοείται πως θα έχει προηγηθεί μπόλικο σέξ σε διάφορες στάσεις και  μετά σε τελειώνει με handjob. Αν είναι μόνο για handjob τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνος και τζάμπα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Υπάρχει πουτάνα που δεν κάνει χειρομάλαξη;;; Μα τα λεφτά βγαίνουν από τα μερεμέτια...

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Εννοείται πως θα έχει προηγηθεί μπόλικο σέξ σε διάφορες στάσεις και  μετά σε τελειώνει με handjob. Αν είναι μόνο για handjob τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνος και τζάμπα.
ρε μαγκες εγω θελω μονο hanjob τιποτα αλλο ετσι τι βρισκω.
τοσο ανωμαλο το βλεπετε?
θα πηγενα σε μασατζιδικο που και το μασαζ δεν με χαλαει αλλα πολυ μυστικοπαθεια στο αναλογο θρεντ.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Υπάρχει πουτάνα που δεν κάνει χειρομάλαξη;;; Μα τα λεφτά βγαίνουν από τα μερεμέτια...
φιλε μου εγω οπου το ζητησα το καναν αγγαρια καμια δε το ηθελε.
ειναι πιο ευκολο να κατσουν στα 4 και να μη κανουν τιποτα ή ξαπλα με ανοιχτα ποδια.
Το hanjob θελει μια ορεξη

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.479
Πόντοι
216
φιλε μου εγω οπου το ζητησα το καναν αγγαρια καμια δε το ηθελε.
ειναι πιο ευκολο να κατσουν στα 4 και να μη κανουν τιποτα ή ξαπλα με ανοιχτα ποδια.
Το hanjob θελει μια ορεξη
Το handjop αλλιώς λέγεται "πίπα με τα πόδια";
χαχαχαχαχα.......

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.063
Πόντοι
1.046
τη καλησπέρα μου και από εμενα..συντομα θα επισκεφτω ξανα τη καυλοπολη σας(αγαπημενη μου πολη)..θα ηθελα να μου προτείνετε αν ξερετε καμια κοπελα που να κανει καλη πιπα και να γλυφει ποδια..δε με ενδιαφερει τοσο η εμφανιση ουτε η τιμη ουτε το sex απλα να γλυφει πολύ και παντου..ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον με βοηθησει στην αναζητηση μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω νομιζω το σεξ με διεισδυση σε κωλο ή μουνι προσπαθουν να αποφυγουν όχι την χειρομαλαξη, γιατι με την διεεισδυση πονανε, ειδικα αν δεν είναι υγρες. ισα ισα αν δουνε δεν τελειωνει  ευκολα ο πελατης του το παιζουν δυνατα με το χερι, μηχανικα με πιεση δεν μπορει σου λεει θα καυλωσει ο άλλος και θα χυσει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
το vis69 ζηταει πλεον σαραντα ευρω χαχαχαχα θα μας τρελλανουν αυτοι εκει
ρε αη σηχτηρ που με μεροκαματο 20 ευρω ζητατε 40 ευρω σε ενα χωρο τυπου φυλης -μεταξουργειου

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σε ποια να ψαλουμε τα καλαντα σημερα.??? Αυτη η Ιωαννα λετε να δουλευει σημερα.?? Για Αφροδιτη ουτε να το σκεφτομαι...???  :grin:
Στις βιλες ολες οι ακυρες παιζουν σημερα, παλι στην Χριστινα την ρουμανα με βλεπω να πληρωνω.... :2funny:
...ή Γαληνη.???  :think:

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.063
Πόντοι
1.046
Σε ποια να ψαλουμε τα καλαντα σημερα.??? Αυτη η Ιωαννα λετε να δουλευει σημερα.?? Για Αφροδιτη ουτε να το σκεφτομαι...???  :grin:
Στις βιλες ολες οι ακυρες παιζουν σημερα, παλι στην Χριστινα την ρουμανα με βλεπω να πληρωνω.... :2funny:
...ή Γαληνη.???  :think:

Γαληνη αδερφε να βοηθησεις και μας που θελουμε.να ακουσουμε ια προσφατη κριτικη για την εν λογω κορασιδα..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Ξερει κανενας το τηλ του καινουργιου του ασπρου απο νικηφορου ουρανου και μινωταυρου διπλα στο vis9

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά παιδιά και καλά Χριστούγεννα. Υγεία αγάπη και ότι επιθυμεί ο καθένας μας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το vis69 ζηταει πλεον σαραντα ευρω χαχαχαχα θα μας τρελλανουν αυτοι εκει
ρε αη σηχτηρ που με μεροκαματο 20 ευρω ζητατε 40 ευρω σε ενα χωρο τυπου φυλης -μεταξουργειου
εχει λογικη
σου λεει ειτε με 30 ειτε με 40 ετσι κι αλλιως μονο 10 δοκιμαστες θα περασουν, οποτε γιατι να παρουμε 300 αντι 400.
ο δοκιμαστης που είναι ο πελατης που παει για ποικιλια μονο μια φορα με την κοπελα και παλια ηταν μεγαλο μερος του πελατολογιου. απλα τωρα με την κριση τα ποσοστα των δοκιμαστων εχουν αυξηθεί.
παλια ο μεσος πελατης πηγαινε με 30 πουτανες το χρονο και εκανε 2-3 επαναλληπτικες στις 10 καλυτερες.
τωρα με την κριση λογικο να κοψει τις επαναληπτικες όχι τις δοκιμες, διοτι ο κυριοτερος λογος που παει ο πελατης είναι για ποικιλια.
κι αυτό ισχυει σε ολες τις ηλικιες ειτε για τον παντρεμενο 40ρη ειτε για τον πιτσιρικα με ψιλα που παει 5 φορες μεσα ενώ βολταρει 105.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντιστοιχο φαινομενο διαπιστωσα με την τιμη μιας πορτοκαλάδας σε καφετερια.

στην αρετσου τιμη 5 ευρω.
στην αγγελακη τιμη 2 ευρω και 3 ευρω.

στην αρετσου ΔΕΝ θα παει ο φοιτητης που ετσι κι αλλιως γυροβολαει κεντρο οποτε καλα κανουν και δεν ριχνουν την τιμη. εκει θα παει ο καλαμαριωτης που ετσι κι αλλιως είναι φραγκας και αυτος που δεν βρηκε παρκινγκ κεντρο αρα συντηρει αμαξι αρα δεν τον πειραζει να παει μια φορα για αλλαγη αρετσου κι ας πληρωσει 5. ο αντιστοιχος δοκιμαστης δεν λογαριαζει αν αναμεσα στα 30ρια δινει καποιες φορες και 40ρια για πουτανες.

στο κεντρο εχει νοημα να πεσει με ανταγωνισμο η τιμη στα 2 και 3 γιατι εκει παει καθημερινα ο φοιτητης που τα λογαριαζει τα λεφτα. οποτε σου λεει θα παω στο φτηνο κάθε μερα να δινω 2Χ30=60 ευρω το μηνα και όχι 3Χ30=90 ευρω το μηνα.

σε τελικη αναλυση μια πουτανα στεριωνει αν είναι εμφανισημη οποτε τραβάει δοκιμαστες.
ή αν είναι περιποιητικη οποτε τραβάει σταθερους.
αν τα εχει και τα 2 τραβάει μεγαλο τζιρο πχ εβελινα ή η άλλη που τα καταπινε η εμμανουελα.
αν δεν εχει κανενα από τα δυο θα παρει λιγους δοκιμαστες κι όταν αυτοι τελειωσουν θα πρεπει να παει σε άλλη πολη.
το 20-30-40 το εχω συζητησει με κοπελες του χωρου δεν εδωσε διαφορα στον τζιρο τους μακροχρονια. ειτε με 5 πελατες παραπανω ειτε με 10 ευρω παραπανω στον πελατη η ομορφη παριποιητικη κανει μπαμ, οι άλλες επιβιωνουν με καλο για τα δικα μας δεδομενα μεροκαματο και η απαραδεκτη φευγει από την αναδουλειά.

μην αναρωτιομαστε λοιπον γιατι η ασχημη παχουλη γυφτισσα ζηταει 30 όταν πχ η μιρελα η ομορφη μοντελισια που εβγαζε και κανενα βιτσιο ηθελε 25

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

valkyrion