Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!

Υπαρχουν πουθενα κριτικες για αυτην την Σαντρα - Αννα..; Γιατι στις φωτο φαινεται μουναρος..!
Δεκτα όσα υπσοτηρίζεις.Αποψη σου...
Εγω αν ημουν ιδιοκτητης studio και υπήρχε αυτή η υποψία,και φυσικα μου το ζητούσαν τοσο επιτακτικα οι πελατες μου,τοσο επί προσωπικου (στο νημα μου) όσο και σε δημοσια,γενικη συζητηση,θα επαιρνα θεση,θα απαντουσα,θα το εκοβα το θεμα με μια απαντηση.
Και επισης,επειδη πολλοι εχουμε πολλα χρονια εμπειριες,επετρεψε μας να εχουμε την δικη μας αποψη.
Αυτα...φιλικα παντα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεκτα όσα υπσοτηρίζεις.Αποψη σου...
Εγω αν ημουν ιδιοκτητης studio και υπήρχε αυτή η υποψία,και φυσικα μου το ζητούσαν τοσο επιτακτικα οι πελατες μου,τοσο επί προσωπικου (στο νημα μου) όσο και σε δημοσια,γενικη συζητηση,θα επαιρνα θεση,θα απαντουσα,θα το εκοβα το θεμα με μια απαντηση.
Και επισης,επειδη πολλοι εχουμε πολλα χρονια εμπειριες,επετρεψε μας να εχουμε την δικη μας αποψη.
Αυτα...φιλικα παντα

Βρισκομαστε στο 2017 και στον πολιτισμενο κοσμο υπαρχουν κατοχυρωμενα ανθρωπινα δικαιωματα, κι οχι στον μεσαιωνα για να κανουμε κυνηγι μαγισσων...
Το αν καποιος-α εχει κανει καποιου ειδους χειρουργικες επεμβασεις ειναι προσωπικο δεδομενο και δεν ειναι υποχρεωμενος-η να το αναφερει σε κανεναν εργοδοτη ή πελατη...
Οποιος εχει προβλημα στο μυαλο του και καθεται και σκεφτεται το πως ηταν το σωμα καποιου-ας πριν 5 ή 10 χρονια κι οχι το πως ειναι τωρα, ειναι δικο του προβλημα και να παει καλυτερα σε κανενα ειδικο ψυχολογο για να το λυσει και να μην απασχολει το φορουμ μ' ανουσιες αναζητησεις...

Παρεπιπτοντως δειτε αυτο το επεισοδιο αυτης της σειρας με μια γνωστη τρανς σοουγουμαν, που λεγεται Cassandra Cass... Ε, λοιπον δε νομιζω οτι ειμαι λιγοτερο αντρας ή straight επειδη γουσταρω τρελα εναν τετοιο μουναρο..!
Το θεμα αν σε καποιους δεν αρεσουν γενικα οι γυναικες, που εχουν κανει πλαστικες, ειναι εντελως διαφορετικο κ δεν εχει να κανει με τρανς ή μη...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.659
Πόντοι
38.177
Βρισκομαστε στο 2017 και στον πολιτισμενο κοσμο υπαρχουν κατοχυρωμενα ανθρωπινα δικαιωματα, κι οχι στον μεσαιωνα για να κανουμε κυνηγι μαγισσων...
Το αν καποιος-α εχει κανει καποιου ειδους χειρουργικες επεμβασεις ειναι προσωπικο δεδομενο και δεν ειναι υποχρεωμενος-η να το αναφερει σε κανεναν εργοδοτη ή πελατη...
Οποιος εχει προβλημα στο μυαλο του και καθεται και σκεφτεται το πως ηταν το σωμα καποιου-ας πριν 5 ή 10 χρονια κι οχι το πως ειναι τωρα, ειναι δικο του προβλημα και να παει καλυτερα σε κανενα ειδικο ψυχολογο για να το λυσει και να μην απασχολει το φορουμ μ' ανουσιες αναζητησεις...

Αυτά που γράφεις τα διαβάζεις η απλά τα γράφεις για να συμπληρώσεις μυνήματα?
Και φυσικά έχω δικαίωμα να ξέρω αν θα γάμησέ πρώην άντρα η γυναίκα,τι σχέση έχουν τα δικά σου παιχνίδια μυαλού με τις δικές μας ορέξεις?
Το ότι εσένα δεν σε νοιάζει τι γαμας δεν σημαίνει ότι πρέπει να το σεβαστούμε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα,τράβα το δρόμο σου και απλά μην επιβάλεις στους υπολοίπους τα δικά σου Θέλω!!!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Ρε αλάνια αυτή η Αφροδίτη η βυζαρου δουλεύει ακόμα και αν ναι που επίσης είναι τόσο καλή γιατί είδα σχεδόν 80 κριτικές

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36

Παρεπιπτοντως δειτε αυτο το επεισοδιο αυτης της σειρας με μια γνωστη τρανς σοουγουμαν, που λεγεται Cassandra Cass... Ε, λοιπον δε νομιζω οτι ειμαι λιγοτερο αντρας ή straight επειδη γουσταρω τρελα εναν τετοιο μουναρο..!
Το θεμα αν σε καποιους δεν αρεσουν γενικα οι γυναικες, που εχουν κανει πλαστικες, ειναι εντελως διαφορετικο κ δεν εχει να κανει με τρανς ή μη...

Eχεις δικιο....Δικαιωμά του...Ομως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του να ενημερωνει τον πελάτη που πληρώνει για να συνερευθεί μαζί του.Δεν μπορει να αποκρυπτει πληροφορίες που μου στερούν εμενα ως πελάτη το δικαίωμα στην επιλογη.

Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις.Δεν σχολιασα για το ατομικο δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου και δημοσιοποίησης στοιχείων ταυτότητας του εργαζόμενου. Εχει πολυ μεγάλη διαφορά με αυτο που λεω

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Eχεις δικιο....Δικαιωμά του...Ομως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του να ενημερωνει τον πελάτη που πληρώνει για να συνερευθεί μαζί του.Δεν μπορει να αποκρυπτει πληροφορίες που μου στερούν εμενα ως πελάτη το δικαίωμα στην επιλογη.

Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις.Δεν σχολιασα για το ατομικο δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου και δημοσιοποίησης στοιχείων ταυτότητας του εργαζόμενου. Εχει πολυ μεγάλη διαφορά με αυτο που λεω
Σωστός.
Όμως εδώ έχουμε και ένα άλλο θέμα. Αυτοί που λένε πως είναι τρανς το ξέρουν 100% από κάπου ή το υποψιάζονται από το πως φαίνεται;
Και για την Τουμπάνιεθ λέγαν, κάποιο άλλοι, τα ίδια κάποτε και όταν φάγαν άκυρο δεν ξαναμίλησαν. Πάντως σίγουρα το ότι δεν μιλάνε τα στούντιο αυτό επιβαρύνει τη θέση τους.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!

Υπαρχουν πουθενα κριτικες για αυτην την Σαντρα - Αννα..; Γιατι στις φωτο φαινεται μουναρος..!

Ρε μπαγασα το καταλαβες, προσωπικα γραφω στα τετοια μου την αποψη σου για το συγκεκριμενο θεμα. φιλικα παντα.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
καλησπερα παιδες..επισκεψη χθες στην πετρου ερημιτη 5 νυκτερινη βαρδια οπου για δευτερη φορα περασα με καινουρια ουκρανεζα ψηλη με καμπυλες κ μετριο προσωπο ηλικιας γυρω στα 27,οπου στο προγγραμμα που επελεξα και τις δυο φορες γυμνο 69 στα 50ε νομιζω οτι τα τιμαει τα λεφτα της..φιλια στο στομα ισα ισα που αφηνει αλλα ολα τα υπολοιπα τα κανει καλα και χωρις να βιαζεται γι αυτο και την προτιμησα και δευτερη φορα..αυτα εν ολιγις..απεναντι ομως στην πετρου ερημιτη 2 νυκτερινη βαρδια δοκιμασα επισης μια μαυριδερη με ωραιο κωλαρακι και βυζι γυρω στο 2.5 νουμερο η οποια κοιτουσε να με ξεπεταξει και για φιλια ουτε λογος..εννοειται οτι δεν θα ξαναπροτιμηθει γιατι δεν το κατεχει το αθλημα..αυτα συναγωνιστες..

Μήπως είναι η Σοφία από το πρώην "Έρως" και αργότερα με πέρασμα από βίλλες ???

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
ετοιμος ημουν να πάω σήμερα στην Άννα - Σάντρα ή όπως αλλιώς την λένε, την είχε στα κακά κορίτσια στο πρόγραμμα, αλλά για καλή μου τύχη έριξα μια ματιά πριν πάω και από το γρεεκ λέϊντις την αλλάξανε...στο γιορ λέϊντις την είχε ακόμα, οπότε είπα να δοκιμάσω το Live chat, και μου απάντησαν άμεσα ότι αδιαθέτησε και θα ενημερωθούμε για το πότε θα ξαναδουλέψει.
Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τις ιστσελίδες!! έχουν φτιάξει και χώρια για το ερώτικα και για το πριβέ, ένα μπάχαλο γενικώς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

απλα διαφωνούμε.
και εσυ δεν εχεις δικαίωμα να μας βαζεις ταμπελα για σεξισμους και αλλα τετοια.
άλλο να δουλευει κομμωτρια ή πωλητρια μια τρανς και άλλο να νοικιαζει το κορμι της ως γυναικειο από κουνια. καποιοι σιχαινονται και είναι δικαίωμα τους να σιχαινονται. αυτές δεν εχουν δικαιωμα να κανουν ΑΠΑΤΗ αποκριπτοντας το βιολογικο τους φυλο.

επαναλαμβάνω μια μαναβισα, μια σερβιτορα που πουλαε αλλου είδους υπηρεσια εχει δικαίωμα να αποκριπτει το φυλο που γεννηθηκε. στις σεξουαλικες υπηρεσίες πρόκειται περι ΑΠΑΤΗΣ διοτι η υπηρεσια σχετίζεται αμεσα με το φυλο και ο πελατης εχει κάθε δικαωμα να ξερει ολη την  αληθεια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Δεν την εχω δει την Νεφελη, οποτε δεν μπωρω να εκφερω γνωμη, αλλα ωραια λες οτι και τρανς να ειναι αφου ειναι θυληκη αυτοματα την κανει γυναικα κτλ και δεν πρεπει να νιωθει κανεις εξαπατημενος.
Παραδειγμα, αν πας σε μια ψαροταβερνα, διπλα στο κυμα, και σου διαφημιζει φρεσκο ψαρι και το πηρωνεις και για φρεσκο ψαρι, και σου πασαρει το κατεψυγμενο, πως θα ενιωθες.?? Δεν θα ενιωθες εξαπατημενος.??

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.671
Πόντοι
736
Εμένα πάντως μου φαίνεται περίεργο, αν είναι όντως πορνοστάρ που λέει ο τύπος πιό πάνω δεν θα το διαφήμιζαν ; Η δεν θα ξεκινούσανε στο 50άρικο όπως με την μόνικα που δεν ήτανε καν πορνοστάρ ; Όλα αυτά βέβαια φαντάζομαι οτι είναι θέμα κοπέλας κυρίως , αν πχ δεν θέλει να πει ποιά είναι, η αν αρκείται στα 40 (που για πολλούς είναι 2 μεροκάματα) γιατί κι αυτό κυρίως θέμα κοπέλας είναι απο ότι κατάλαβα ...

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290
Ρε αλάνια αυτή η Αφροδίτη η βυζαρου δουλεύει ακόμα και αν ναι που επίσης είναι τόσο καλή γιατί είδα σχεδόν 80 κριτικές
Η Αφροδίτη που δούλευε στην Κωλέττη μετακόμισε πρόσφατα στη Νικηφόρου Ουρανού 1Β στο πράσινο. Ωραίος χώρος, πέρασα χθες. Ήταν άλλοι 2 πριν από μένα και περίμενα σχεδόν 1 ώρα, αλλά άξιζε. Γυναικάρα με όλη τη σημασία της λέξης.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

Μήπως είναι η Σοφία από το πρώην "Έρως" και αργότερα με πέρασμα από βίλλες ???

οχι ηταν καινουρια κοπελα δεν δουλευε αλλου απλα δεν αξιζει καθολου

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Η Αφροδίτη που δούλευε στην Κωλέττη μετακόμισε πρόσφατα στη Νικηφόρου Ουρανού 1Β στο πράσινο. Ωραίος χώρος, πέρασα χθες. Ήταν άλλοι 2 πριν από μένα και περίμενα σχεδόν 1 ώρα, αλλά άξιζε. Γυναικάρα με όλη τη σημασία της λέξης.

η αφροδιτη νομιζω οτι σαν εξτρα δεν κανει γυμνο γι αυτο και δεν την εχω δοκιμασει και ποτε..

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
586
Πόντοι
311
Τι  φάση αυτό το SD  

yourladies,gr/studios/sd/

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Το θέμα έχει αναλυθεί και στο παρελθόν, αλλά ας το ξαναπούμε... Προσωπικά την συγκεκριμένη που συζητάτε δεν τη γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά το θέμα είναι γενικότερο.

Ένα διεμφυλικό άτομο (transgender) δεν είναι βιολογικά γυναίκα. Εξακολουθεί να έχει "ανδρικά γονίδια" (το χρωμόσωμα y), αλλά παίρνει ορμονοθεραπεία και για αυτό αλλάζει το σώμα του και γίνεται κάτι ανάμεσα σε ανδρικό και γυναικείο. Φυσικά δεν έχει εσωτερικά γεννητικά όργανα (ωοθήκες, σάλπιγγες, μήτρα), το αιδοίο δεν είναι τίποτε άλλο από το δέρμα του οσχέου (κοινώς, η "σακούλα" με τους όρχεις) και ο κόλπος το δέρμα από το πέος.
[vimeo]]
Με άλλα λόγια, όταν κάποιος κάνει σεξ με μία τρανς, στην ουσία τρίβει το πέος του στο δέρμα που ανήκε στο πέος και τους όρχεις του ατόμου, τα οποία βεβαίως έχουν υποστεί πλαστική χειρουργική για να έχουν πολύ διαφορετικό σχήμα.
Το υπόλοιπο σώμα (στήθος, οπίσθια, πρόσωπο, κτλ) αλλάζει και λόγω τεχνητών (χειρουργικών και μη) παρεμβάσεων και λόγω ορμονών. Κατ' αντιστοιχία με το βιολογικό γονεά και τον θετό γονέα λοιπόν, υπάρχει η βιολογική γυναίκα και η διεμφυλική γυναίκα.

Ο ψυχισμός, το πως αισθάνεται ένα άτομο και το πως θα ήθελε να το εκλαμβάνουν οι υπόλοιποι, είναι ένα άλλο θέμα. Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα διεμφυλικά άτομα βιώνουν συναισθήματα απόρριψης/μη αποδοχής από το περιβάλλον (οικογενειακό, κοινωνικό) και επιδίδονται διαρκώς σε μια επιθετική συμπεριφορά, προσπαθώντας να επιβάλλουν στους άλλους να τους πουν με το ζόρι ότι δεν έχουν καμία διαφορά με τις βιολογικές γυναίκες, θεωρώντας ότι έτσι θα καλύψουν κάποια συναισθηματικά κενά. Το ίδιο κάνουν και όσοι κάνουν σεξ με τρανς, υπό το φόβο ότι θα στιγματιστούν ως bi ή gay.

Φυσικά κατακριτέο να βιώνει ρατσιστική αντιμετώπιση και περιθωριοποίηση ένα άτομο που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει να θρέφουν την ανασφάλειά του με το "πετάει ο γάιδαρος, πετάει". Είναι παντελώς παράλογο για μία κοινότητα (όπως η ΛΟΑΤΚΙ) από τη μία να προσπαθεί να πείσει την κοινωνία για την αναγκαιότητα αποδοχής της διαφορετικότητας, και από την άλλη να μη θέλει να αποδεχτεί πρώτα από όλα η ίδια τη δική της διαφορετικότητα!

Το παραμύθι των "ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων" είναι ένας διπλωματικός τρόπος για να υπεκφεύγει κάποιος από το να πει κάτι το οποίο τον κάνει να ντρέπεται. Εφόσον λέμε ότι είμαστε μια σύγχρονη κοινωνία γιατί να ντρέπεται ένα άτομο να πει ανοιχτά ότι είναι διεμφυλικό και κρύβεται πίσω από "προσωπικά δεδομένα"; Τι λέει για τον ψυχισμό ενός ατόμου το να θέλει να ξεγελάσει κάποια άτομα να κάνουν σεξ μαζί του, άτομα που αν γνώριζαν την ταυτότηττά του δε θα το επιθυμούσαν; Τι άλλο εκτός από την παθολογική εμμονή του ατόμου αυτού να αναγνωρίζεται από όλους τους υπόλοιπους ως γυναίκα που δε διαφέρει σε τίποτα απολύτως από μία βιολογική γυναίκα (πράγμα που σαφώς δεν ισχύει); Είναι φυσιολογικό να θέλει ένα ατόμο να κανει οπωσδήποτε σεξ με άτομα που δεν το επιθυμούν ερωτικά;

Θα αντιστρέψω το ερώτημα εάν κάποιος γίνεται λιγότερο straight αν κάνει σεξ με τρανς και θα ρωτήσω εάν κάποιος γίνεται περισσότερο straight με αυτή την πράξη.

Και κάτι τελευταίο. Ο μεγαλύτερος φασισμός των ημερών μας είναι ο φασισμός του δήθεν "πολιτικά ορθού". Δεν υπάρχει κάτι πιο κοντά στον πυρήνα του πραγματικού φασισμού της σκέψης από το να βάζει κάποιος στον εαυτό του την ταμπέλα του "αντιφασίστα/προοδευτικού" και να προσάπτει, με ιδιαίτερη ευκολία, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως σεξιστής, ρατσιστής, ομοφοβικός, κολλημένος, οπισθοδρομικός, κτλ σε οποιονδήποτε δεν ασπάζεται χωρίς αμφιβολία τις δικές του απόψεις, όσο παράλογες και αν είναι. Ο μεγαλύτερος φασίστας είναι αυτός που δε σέβεται το δικαίωμα του άλλου να διαφωνεί μαζί του και τον τραμπουκίζει λεκτικά.

Ο καθένας δικαιούται να κάνει ό,τι επιλογές θέλει στο σεξ, με ό,τι κριτήρια θέλει (στα πλαίσια του νόμιμου πάντα). Κανένας straight δεν είναι υποχρεωμένος να πάει με τρανς μόνο και μόνο για να πείσει κάποιους ότι δεν είναι οπισθοδρομικός. Και εννοείται πως είναι σεβαστές οι προτιμήσεις οποιουδήποτε, straight, bi, gay, trans, κτλ. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να βαφτίζουμε κάτι ως κάτι που δεν είναι.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
"Με άλλα λόγια, όταν κάποιος κάνει σεξ με μία τρανς, στην ουσία τρίβει το πέος του στο δέρμα που ανήκε στο πέος και τους όρχεις του ατόμου, τα οποία βεβαίως έχουν υποστεί πλαστική χειρουργική για να έχουν πολύ διαφορετικό σχήμα"

Τα ειπες ολα αδερφε...Και μονο γι αυτο ξερναω....

Γενικα τοποθετησες πολυ καλα το θεμα.Κανενα θεμα με ρατσισμους που προσπαθουν να μας βαλουν ως ταμπελες οι νεοταξιτες/συριζοαριστερο/ψευτο κουλτουριαριδες και οι εν γενει 'ψευτο" δημοκρατικοι....

Το θεμα ειναι πιο απλο: Πληρωνω να παρω μια υπηρεσια που απτεται το σωμα μου,την ψυχολογια μου...ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μου λες τι εισαι. Αν ηθελα εγχειρισμενο θα πηγαινα σε εγχειρισμενο.Αν ηθελα πλαστικη κουκλα,θα πηγαινα να νοικιασω μια,αν ηθελα σκυλο,κατσικα κτλ αντιστοιχα.Δικαιωμα μου και υποχρέωσή σου να μου λες τι εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom