Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ρε Αινιγμα πραγματικα μας τα εχεις πριξει να πουμε. Παρτο χαμπαρι επιτελους, ειναι Νεφελος συγνωμη που σου το χαλαμε κιολας.
Τι πρίζω δηλαδή; Κουβέντα δεν κάνουμε; 2 μηνύματα έχω στείλει.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επιβεβαιώνω πως η Σάντρα είναι η Άννα από τα παλιά.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μπηκες.??  :knockinb: ή την ειδες.?? Εμφανησιακα μουνεψε.??  :grin: :cum:
Είναι όπως ήταν την τελευταία φορά που είχε δουλέψει πριν ένα χρόνο. Όχι δηλαδή τέρμα αδύνατη. Για εμένα είναι μουνάρα ναι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ πιστεύω ότι η Νεφέλη είναι γυναίκα. Η φωνή είναι γυναικεία που δύσκολα αλλάζει
Παρε τις ορμονες που τις δινουν τις τρανς τυπε και θα σε πω εγω πως η φωνη σου απο βεροιωτης γινετε βεροιωτησα σε χρονο ντε τε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Τι πρίζω δηλαδή; Κουβέντα δεν κάνουμε; 2 μηνύματα έχω στείλει.

Η Άννα είναι αδερφέ..... Όσο για την Νεφέλη και εγώ δεν μπόρεσα να πάω να δω περί τίνος πρόκειται.... Αλλά στα αρχιδια σου....  

Γενικά δεν ξέρω από όλες όσες έχουν ειπωθεί μόνο την Χριστίνα δεν κατάλαβα ότι ήταν.... Αν ήταν άντρας.... Ασχέτως αν το σουλουπι της ήταν μονοκοματο και δεν είχε γυναικείο πίσω σύστημα.... Και η Βίκυ που έδειχνε μουναρος αλλά έκανε μπαμ ότι δεν ήταν γυναίκα...

Την Άννα θα την επισκεφτώ σύντομα... Μετά τις γιορτές γιατί τώρα δεν με παίρνει....  
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Στο γκρις λειντις είδα κάτι φωτογραφίες μιας Όλγας.... Η οποίες αμέσως μετά κατέβηκαν από το σαιτ... Μου θύμισε μια παλιά ιστορία από τα πολύ παλιά.... Βαρδαριου καταστάσεις.... Απέναντι από το ΚΤΕΛ Κατερίνης... Είδε κανείς τις φωτογραφίες?.
. Και μια ερώτηση... Ψάχνω να βρω την Βανέσα... Μια που δουλευε τελευταία Πέτρου ερημιτη σε εκείνο που δουλευε η μιλφ ολλανδεζα τζαστιν. . Και τελευταία μια ρουμανα μικρή τσαμπιυκαλεμενη.... Ξέρει κανείς τίποτα.?

Με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω για τζεσυ στο παρανταιζ.... Σταθερή αξία, αλλά δεν είναι για μένα....    

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
ειμαι και εγω χρονια συναθλητης και χαιρομαι πολυ που μπαινω στην παρεα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Η Άννα είναι αδερφέ..... Όσο για την Νεφέλη και εγώ δεν μπόρεσα να πάω να δω περί τίνος πρόκειται.... Αλλά στα αρχιδια σου.... 

Γενικά δεν ξέρω από όλες όσες έχουν ειπωθεί μόνο την Χριστίνα δεν κατάλαβα ότι ήταν.... Αν ήταν άντρας.... Ασχέτως αν το σουλουπι της ήταν μονοκοματο και δεν είχε γυναικείο πίσω σύστημα.... Και η Βίκυ που έδειχνε μουναρος αλλά έκανε μπαμ ότι δεν ήταν γυναίκα...

Την Άννα θα την επισκεφτώ σύντομα... Μετά τις γιορτές γιατί τώρα δεν με παίρνει.... 
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Στο γκρις λειντις είδα κάτι φωτογραφίες μιας Όλγας.... Η οποίες αμέσως μετά κατέβηκαν από το σαιτ... Μου θύμισε μια παλιά ιστορία από τα πολύ παλιά.... Βαρδαριου καταστάσεις.... Απέναντι από το ΚΤΕΛ Κατερίνης... Είδε κανείς τις φωτογραφίες?.
. Και μια ερώτηση... Ψάχνω να βρω την Βανέσα... Μια που δουλευε τελευταία Πέτρου ερημιτη σε εκείνο που δουλευε η μιλφ ολλανδεζα τζαστιν. . Και τελευταία μια ρουμανα μικρή τσαμπιυκαλεμενη.... Ξέρει κανείς τίποτα.?

Με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω για τζεσυ στο παρανταιζ.... Σταθερή αξία, αλλά δεν είναι για μένα....   

Η Αννα ειναι μια που δουλευε παλιοτερα σε ενα σπιτακι ακριβως πιο κατω απο τον μυλο? Αν ναι την ειχα παρει καμμια 2 φορες αλλα απο οσα θυμαμαι δεν εκανε και πολλα εξτρα στο δωματιο. Αν και εβγαζε ωραια γουστα μεσα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

καλησπερα στην παρεα

Συναγωνιστες, welcome on board!

Τo ξuλινο ποιο ειναι φιλε μοu? με εψησες για σημερα. βραδινες ωρες ηΤαν η βολΤα σοu?

Το ξυλινο ειναι το Μινωταύρου 14 διπλα απο το Venus ( γιατι στον χαρτη το βγαζει αλλου γι'αλλου) Η Μαρια btw μου ειπε οτι θα ειναι στην πρωινη βαρδια σε αυτο το σπιτι. Για την τσαρκα ποσταρα 17.05 και εγραψα οτι εγινε πριν λιγο αρα οσες πετυχα ηταν της πρωινη βαρδιας.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Συναγωνιστες, welcome on board!

Το ξυλινο ειναι το Μινωταύρου 14 διπλα απο το Venus ( γιατι στον χαρτη το βγαζει αλλου γι'αλλου) Η Μαρια btw μου ειπε οτι θα ειναι στην πρωινη βαρδια σε αυτο το σπιτι. Για την τσαρκα ποσταρα 17.05 και εγραψα οτι εγινε πριν λιγο αρα οσες πετυχα ηταν της πρωινη βαρδιας.

BlastBeat ποτε θα κανονισουμε τσαρκα ρε φιλε? να θυμηθουμε τα παλια :P

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Κοντοπουτανο δυναμίτης στη Μινωταύρου 12...
Αγγελική το όνομά της
Τα δίνει όλα στο δωμάτιο και για μένα κορυφαία στάση είναι όταν πέφτει στα τέσσερα και σου δίνει στο πιάτο την κωλάρα της να την απολαύσεις!!!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Η Αννα ειναι μια που δουλευε παλιοτερα σε ενα σπιτακι ακριβως πιο κατω απο τον μυλο? Αν ναι την ειχα παρει καμμια 2 φορες αλλα απο οσα θυμαμαι δεν εκανε και πολλα εξτρα στο δωματιο. Αν και εβγαζε ωραια γουστα μεσα.

Η Άννα είναι η γνωστή Άννα των βιλων... Ως σλοβενα παρουσιάζεται, ως Ρωσίδα ως σερβιδα κτλ.... Συνηθως ήταν καστανή με ίσιο μαλλί λεπτή σχετικά και η κωλαρα της κολάζει ακόμα και αυτούς που γουστάρουν πιο νταρντανες... Ναζιαρικο μωρό... Απο έξτρα παίζανε τα πάντα....

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Η Άννα είναι η γνωστή Άννα των βιλων... Ως σλοβενα παρουσιάζεται, ως Ρωσίδα ως σερβιδα κτλ.... Συνηθως ήταν καστανή με ίσιο μαλλί λεπτή σχετικά και η κωλαρα της κολάζει ακόμα και αυτούς που γουστάρουν πιο νταρντανες... Ναζιαρικο μωρό... Απο έξτρα παίζανε τα πάντα....
Δεν την έχω ξαναδεί, μου άρεσε από τις φώτο...και θα δοκιμαστεί σύντομα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα στη φριξου με νικηφορου ουρανου γωνια στο κοκκινο μαγαζι το ισογειο οπου ειχε καινουρια κοπελα ελληνιδα γυρω στα 35 ξανθια με κανονικο σωμα η οποια ομως δεν εκανε γυμνο γι αυτο και δεν προτιμηθηκε..βραδυνη βαρδια..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.

Αναρωτιέμαι στο άλλο σάιτ αν η «καινούρια» Σάντρα είναι η Άννα από παλιά.

Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!

Υπαρχουν πουθενα κριτικες για αυτην την Σαντρα - Αννα..; Γιατι στις φωτο φαινεται μουναρος..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Χριστινα?Ποια χριστινα? Οσο για τη νικολ ρε φιλε,εχει ξαναειπωθει...Εχω καταληξει οτι δεν ειναι...αλλα και παλι κατι τυποι σαν κι εσενα,παλι μου βαζουν την αμφιβολια.Οσο για τη Νεφελη,γιατι τετοια επιμονη για αρνηση φωτογραφιων? Και ο συνδυασμος φουσκωμενα χειλη,μπαλες βυζια, ειναι μπαμ...ετσι μου φανηκε εμενα.
[/quote

Γιατι δεν θελει να αποκαλυφθει ποια ειναι... Εχω την εντυπωση οτι ο μονος που την αναγνωρισα ειμαι εγω... Αν υπαρχει κι αλλος, ας μου στειλει μηνυμα...
Οχι και να της βγαλουμε τωρα το ονομα, οτι ειναι τρανς...
Αν και η κοπελα ηταν φουλ στα προγραμματα οταν πηγα και δε νομιζω οι διαδοσεις να της κοψουν τη δουλεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom