Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.
Αναρωτιέμαι στο άλλο σάιτ αν η «καινούρια» Σάντρα είναι η Άννα από παλιά.
Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!
Υπαρχουν πουθενα κριτικες για αυτην την Σαντρα - Αννα..; Γιατι στις φωτο φαινεται μουναρος..!