Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
"Με άλλα λόγια, όταν κάποιος κάνει σεξ με μία τρανς, στην ουσία τρίβει το πέος του στο δέρμα που ανήκε στο πέος και τους όρχεις του ατόμου, τα οποία βεβαίως έχουν υποστεί πλαστική χειρουργική για να έχουν πολύ διαφορετικό σχήμα"

Τα ειπες ολα αδερφε...Και μονο γι αυτο ξερναω....

Οταν πληρωσα την Βυκη την τρανς, για να δοκιμασω τον εαυτο μου, και για εμπειρια, αλλα και οπως εχει υποθει ειναι μια παρουσια που προκαλει εμφανησιακα, οταν αντικρυσα το μουνι της, εεεε...εκει απλα βλεπεις την διαφορα, δεν συγγρινεται με κανενα γυναικειο μουνι, το ποιο ασχημο μουνι που εχω δει, μια πληγη/ουλη θα την χαρακτηρηζα, δεν ξερω αν ηταν φτηνοδουλεια, και αν υπαρχουν καλυτερες...''δημιουργειες''.!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οσο καλη κι αν είναι η δημιουργια, καποιοι ψυχολογικα δεν φτιαχνονται ή και αηδιαζουν αν ξερουν ότι γεννηθηκε αντρας.
εγω θαυμαζω πολύ τις ομορφες τρανς για την ομορφια τους και καυλωνω, αλλα όπως ειπε και άλλος
αν σου σερβιρουν καταψυγμενο ψαρι για φρεσκο, εστω και αν δεν καταλάβεις την διαφορα είναι ΑΠΑΤΗ.

αν θεωρουν προσωπικο δεδομενο το βιολογικο τους φυλο ας κατσουν να κανουν άλλο επαγγελμα που να μην σχετίζεται με το φυλο τους, ας πλεκουν πουλόβερ, κανεις δεν θα τις ρωτησει αν η πλεκτρα είναι γεννημενη γυναικα.

εδώ βγαινουν αλβανιδες ως τσεχες και τις κραζουμε για την απατη και το φυλο είναι ασημαντο μπροστα στα προσωπικα δεδομενα?

σε λιγο θα μας πουν και ότι το να εχει μεταδοτικη ασθενεια είναι ιατρικο απορρητο και είναι δικαιωμα τους να το κρυβουν για να παιρνουν πελατες. ιατρικο απορρητο είναι αν δουλευει δασκαλα αν δουλευει ιεροδουλος είναι εγκλημα και γι αυτό απαγορευεται και οι νομιμες υποχρεούνται σε εξετασεις.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
οσο καλη κι αν είναι η δημιουργια, καποιοι ψυχολογικα δεν φτιαχνονται ή και αηδιαζουν αν ξερουν ότι γεννηθηκε αντρας.
εγω θαυμαζω πολύ τις ομορφες τρανς για την ομορφια τους και καυλωνω, αλλα όπως ειπε και άλλος
αν σου σερβιρουν καταψυγμενο ψαρι για φρεσκο, εστω και αν δεν καταλάβεις την διαφορα είναι ΑΠΑΤΗ.

αν θεωρουν προσωπικο δεδομενο το βιολογικο τους φυλο ας κατσουν να κανουν άλλο επαγγελμα που να μην σχετίζεται με το φυλο τους, ας πλεκουν πουλόβερ, κανεις δεν θα τις ρωτησει αν η πλεκτρα είναι γεννημενη γυναικα.

εδώ βγαινουν αλβανιδες ως τσεχες και τις κραζουμε για την απατη και το φυλο είναι ασημαντο μπροστα στα προσωπικα δεδομενα?

σε λιγο θα μας πουν και ότι το να εχει μεταδοτικη ασθενεια είναι ιατρικο απορρητο και είναι δικαιωμα τους να το κρυβουν για να παιρνουν πελατες. ιατρικο απορρητο είναι αν δουλευει δασκαλα αν δουλευει ιεροδουλος είναι εγκλημα και γι αυτό απαγορευεται και οι νομιμες υποχρεούνται σε εξετασεις.
Aψογος

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
επισκεψη στην πολη μετα απο μηνες. μπορει καποιος να προτεινει κατι για πρωινη βαρδια? δεν ειμαι για τσαρκες. θενξ!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Την Αφροδίτη ή την Ιωάννα. Ή κ τις δύο. Η Αφροδίτη είναι στο 1α. Κ η Ιωάννα στο Λας Βέγκας. Καλή διασκέδαση

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Την Αφροδίτη ή την Ιωάννα. Ή κ τις δύο. Η Αφροδίτη είναι στο 1α. Κ η Ιωάννα στο Λας Βέγκας. Καλή διασκέδαση
κάτσε η Αφροδίτη δεν δουλεύει πια μόνο Δευτ-Τριτ-Τεταρτ πρωί;;;

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
παληκαρια μια ερωτηση:
υπαρχει καμια κοπελα μονο για handjob???
Θελω να ειναι καλη(με ορεξη) σε αυτο τιποτα αλλο.
Εχω χρονια να επισκευτω στουντιο και οταν πηγενα καμια δε το ηθελε προτημουσαν γαμησι.
Εχει κανενας καμια ιδεα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!

Υπαρχουν πουθενα κριτικες για αυτην την Σαντρα - Αννα..; Γιατι στις φωτο φαινεται μουναρος..!
Τυπε ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι λες μπουρδες θα μας τρελανεις ρε εσυ μπορει να μην εχεις θεμα και στ αρχιδια μου κιολας εμενα και καποιους αλλους μας ρωτας αν θελουμε να πηδηξουμε πρωην αντρα οσο γυναικα και να εγινε και δειχνει τωρα αντρα γεννηθηκε φυσικα και επρεπε να το λενε αν καποια πουτανα ειναι εξ αλλαγης φυλλου και να ειναι στην επιλογη του καθενος να παει η οχι ελεος με την καθε απελευθερωμενη χαζομαρα του καθενος επειδη ο αλλος δεν εχει προβλημα να γαμαει πρωην αντρες πρεπει να γαμαμε και ολοι οι υπολοιποι

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζετε εδω περα και γραφετε οτι σας κατεβει, θα γραψετε στα τετοια σας την αποψη μου, αλλα προσωπικα εγγυομαι 100% οτι η Νεφελη δεν ειναι τρανς... Την ξερω απο πολυ παλια με αλλο ονομα, ειναι πρωην πορνοσταρ και δουλευει απ' τα 18 της, αλλα δεν μπορω ν' αποκαλυψω την ταυτοτητα της...
Παλια, οταν ξεκινησε ειχε πολυ πιο γλυκο προσωπακι, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και πολλες πλαστικες επεμβασεις απο τοτε κι εχει αγριεψει καπως στο προσωπο...
Οποια εχει βαλει σιλικονη στα στηθη και στα χειλη δεν σημαινει κι οτι ειναι τρανς...
Η Βικη ας πουμε ειναι τρανς, αλλα πλεον ειναι απολυτα θυληκη και πολλη πιο μουναρα απο πολλες, που γεννηθηκαν γυναικες..!
Πιθανοτατα, πρεπει να 'χει αλλαξει και ταυτοτητα πλεον κι εχει γυναικειο ονομα..!
Και δεν ειναι υποχρεωμενη σε καμια εργασια κι αν θελει να δουλεψει να δηλωνει αν εχει κανει διορθωτικη εγχειρηση αλλαγης φυλου...!
Ξεκολληστε τα μυαλα σας, καποιοι κολλημενοι σεξιστες..! Στο 2017 ζουμε, οχι στον μεσαιωνα..!
Εγω ειμαι Straight και το οτι εχω παει με την Βικη ή με οποιαδηποτε τρανς γυναικα, που εχει κανει εγχειρηση δεν με κανει gay...
Ειναι εντελως αλλο πραγμα να θελεις να κανεις παθητικο σεξ με τρανς, που εχουν ακομα τα ανδρικα γεννητικα τους οργανα... Μην τα συγχεουμε..!
Θεωρω πως πήρες τις απαντήσεις σου απο τους προηγούμενους , δικαίωμά σου να πηγαίνεις με ότι γουστάρεις , Για ν αποκτήσεις όμως αυτό το δικαίωμα βασική προϋπόθεση είναι να ξέρεις με τι πας , Αυτό ειναι εκ των ουκ άνευ και απορώ πως δεν το αντιλαμβάνεσαι , Δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί χαρακτηρίζεις σεξιστές όσους επιθυμούν να έχουν δικαίωμα στην επιλογή , Αν η κοπέλα ήταν μπαρ γούμαν, στρίπερ η κοπτοραπτού θα είχε κάθε δικαίωμα να μην αναφέρει την αλλαγή φύλου , τώρα όχι . Εθεσα το ερώτημα στο θρεντ του μαγαζιού που είναι και υπεύθυνο για τις συνεργασίες του ξέρεις τι απάντηση πήρα ; Διέγραψαν το ερώτημά μου απο το τοίχο τους ! Κατα τ άλλα καλές γιορτές σε όλους

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Φίλε η Εβελίνα από τα τρίδυμα θα ξυγιθει σιγουρα. Ίσως κ Ιωάννα..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Κ τώρα που την θυμιθικα....η Ιωάννα...δουλεύει αύριο? Ξέρει κανείς?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.671
Πόντοι
736
παληκαρια μια ερωτηση:
υπαρχει καμια κοπελα μονο για handjob???
Θελω να ειναι καλη(με ορεξη) σε αυτο τιποτα αλλο.
Εχω χρονια να επισκευτω στουντιο και οταν πηγενα καμια δε το ηθελε προτημουσαν γαμησι.
Εχει κανενας καμια ιδεα?
Πολύ καλό handjob εμένα μου είχε κανει η Αθηνά που τώρα παρουσιάζεται ως Τζένη στην μια και μοναδική φορά που πήγα μαζί της , κατα τα αλλά δεν ήτανε και τόσο καλη η κατάθεση αλλά το handjob της ήτανε κορυφή.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Πολύ καλό handjob εμένα μου είχε κανει η Αθηνά που τώρα παρουσιάζεται ως Τζένη στην μια και μοναδική φορά που πήγα μαζί της , κατα τα αλλά δεν ήτανε και τόσο καλη η κατάθεση αλλά το handjob της ήτανε κορυφή.
thanks man .
θελω μια πoυ να εχει ορεξη να ασχοληθει με αυτο(handjob) κανα 10λεπτο 15λεπτο me 30-40 euro στηλ προγραμμα.
ξερει καποιος καμια να κανει τετιο προγραμμα;;

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
366
Πόντοι
311
thanks man .
θελω μια πoυ να εχει ορεξη να ασχοληθει με αυτο(handjob) κανα 10λεπτο 15λεπτο me 30-40 euro στηλ προγραμμα.
ξερει καποιος καμια να κανει τετιο προγραμμα;;
Τράβα στην Γαλήνη για handjob. Το έχει όσο καμία άλλη

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Είδα την Γαλήνη εχθές στο βίλα πριβέ. Μπαζεψε γενικα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Θεωρω πως πήρες τις απαντήσεις σου απο τους προηγούμενους , δικαίωμά σου να πηγαίνεις με ότι γουστάρεις , Για ν αποκτήσεις όμως αυτό το δικαίωμα βασική προϋπόθεση είναι να ξέρεις με τι πας , Αυτό ειναι εκ των ουκ άνευ και απορώ πως δεν το αντιλαμβάνεσαι , Δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί χαρακτηρίζεις σεξιστές όσους επιθυμούν να έχουν δικαίωμα στην επιλογή , Αν η κοπέλα ήταν μπαρ γούμαν, στρίπερ η κοπτοραπτού θα είχε κάθε δικαίωμα να μην αναφέρει την αλλαγή φύλου , τώρα όχι . Εθεσα το ερώτημα στο θρεντ του μαγαζιού που είναι και υπεύθυνο για τις συνεργασίες του ξέρεις τι απάντηση πήρα ; Διέγραψαν το ερώτημά μου απο το τοίχο τους ! Κατα τ άλλα καλές γιορτές σε όλους
Η διαγραφη του ερωτηματος σου πιθανον το απαντησε κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom