You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (11 μέλη και 51 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.man συμφωνω
και εγω προχτες ειχα αμφιβολιες με την νεφελη διοτι ο κωλος φαινιταν να εχει γυναικια κυταριτιδα αλλα τελικα πηρα τηλεφωνο το στουντιο και ρωτησα ετσι ξερα αν ειναι διορθωμενη η κοπελα και μού απαντησε -μαλιστα κυριε
οποτε δεν πηγα διοτι εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΡΗ ΤΡΑΝς ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ
και δεν λεω οτι αυτο που κανω ειναι το σωστο αλλα απλως εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει
παντως νεφελος ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στο μυλο την τελευταια εβδομαδα εμφανησιακα -αυτη εινναι η αληθεια
Αναρωτιέμαι στο άλλο σάιτ αν η «καινούρια» Σάντρα είναι η Άννα από παλιά.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.603
- Πόντοι
- 2.606
Φίλος αυτή ήταν και η πρώτη δική μου σκέψη... αν θυμάμαι καλά είχε βάλει βυζιά λίγο πριν φυγειΜήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ναι είχε βάλει. Δεν ήταν και πολύ καλή δουλειά όμως αν και μπορεί να φταίει το ότι ήταν πρόσφατα τότε.Φίλος αυτή ήταν και η πρώτη δική μου σκέψη... αν θυμάμαι καλά είχε βάλει βυζιά λίγο πριν φυγει
Νέα κοπέλα στις Βίλλες με όνομα Αναΐς , εύχομαι να μην βγαίνει από το Παναής
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.
Αυτη πρεπει να ειναι...αδυνατησμενη πολυ φενεται.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Νέα κοπέλα στις Βίλλες με όνομα Αναΐς , εύχομαι να μην βγαίνει από το Παναής
Μη λες χαζομάρες,οι βίλες φέρνουν μόνο γυναίκες(στην όψη)
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ πιστεύω ότι η Νεφέλη είναι γυναίκα. Η φωνή είναι γυναικεία που δύσκολα αλλάζει
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 720
- Πόντοι
- 1.525
Τo ξuλινο ποιο ειναι φιλε μοu? με εψησες για σημερα. βραδινες ωρες ηΤαν η βολΤα σοu?Μικρη τσαρκα πριν λιγο.
Ερημιτη 5 => Νταρντανομονικα που οταν ειχε ερθει συστηνοταν ως Περουβιανη, Κολομβιανη κατι τετοιο.
Ερημιτη 2 => Σισυ, Κοκκινομαλικο παχουλο μωρο κι εδω.
Ερημιτη 2Α => Αντελινα ειπε η τσατσα, την ειχα δει αλλη μια φορα. Καλο μωρο αλλα δεν μου κανει κλικ.
LV1 => Βαλεντινα, ξανθο, αδυνατο καβλακι. Σημερα ψηθηκα να της το δωσω αλλα ειπα να συνεχισω λιγο.
LV2 => Αλβανιδα, μιλφ Χριστινα.
LV3 => Ιωαννα.
Venus => Μου ανοιξαν μετα απο πολλους μηνες. Καινουργιο, μοντελε μωρο, ρωτησα ονομα και μου λεει "Αντιναις"...πιο δυσκολο δεν μπορουσε να βρει?
Ξυλινο => Μαρια μολδαβη, μελαχρινο μωρο με ομορφους σιλικονε βυζους και κωλαρα. Ειχα μηνες να την δω και περασα. Gfe κατασταση.
Paris199888
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μαγκες καλησπερα!Ειμαι στρατο!Και εχω αρκετο καιρο να γαμησω
Εχω κοπελα και γενικα στην ζωη μου απο τα 16 τα παω αρκετα καλα με τις γυναικες λογο της εποχης μας κιολας γαμουσα αρκετα ευκολα ωραια μουνια.
Ειμαι 20 χρωνον και 2 χρονια τωρα το κανω μονο με την κοπελα μου που και αγαπαω.Αλλα ολοι φιλοι μου εχουν παει σε μπουρδελο και γω δεν ξερω καν πως ειναι ! Θελω πολυ να παω να γαμησω να δω πως ειναι αλλα ντρεπομαι οσο χαζο και να ακουγεται και φοβαμαι.Μπορει καποιος να μου προτινει για πρωτη φορα κανενα καλο στην θεσσαλονικη μεχρι 50 ευρω;
Εχω κοπελα και γενικα στην ζωη μου απο τα 16 τα παω αρκετα καλα με τις γυναικες λογο της εποχης μας κιολας γαμουσα αρκετα ευκολα ωραια μουνια.
Ειμαι 20 χρωνον και 2 χρονια τωρα το κανω μονο με την κοπελα μου που και αγαπαω.Αλλα ολοι φιλοι μου εχουν παει σε μπουρδελο και γω δεν ξερω καν πως ειναι ! Θελω πολυ να παω να γαμησω να δω πως ειναι αλλα ντρεπομαι οσο χαζο και να ακουγεται και φοβαμαι.Μπορει καποιος να μου προτινει για πρωτη φορα κανενα καλο στην θεσσαλονικη μεχρι 50 ευρω;
Alekos Papadopoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Να πηγαινεται μονο με πουτανες που εχουν φυσικα βυζια αν ανησυχειτε τοσο πολυ μην γαμησετε τρανς.
αυτή είναι μια λύση αλλα δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση καθώς υπάρχουν κορίτσια που έχουν κάνει πλαστική χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν αγοράκια . Μη "στιγματίζουμε" και στην τελική δεν κρίνουμε τις επιλογές κανενός , δικαίωμά μας όμως είναι να σέβονται και τις δικές μας τις επιλογές . Μόλις ρώτησα στο θρεντ του Villa Prive αν η Νεφέλη που κατα καιρούς εργάζεται εκεί είναι εξ αλλαγής φύλου , Περιμένω την απάντηση όπως πιστεύω και οι περισσότεροι εδω μέσα .
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.830
- Πόντοι
- 10.326
αν ειχα στην τσεπη μου 50€ θα παντρευομουν την κοπελα σου!Μαγκες καλησπερα!Ειμαι στρατο!Και εχω αρκετο καιρο να γαμησω
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 13.411
- Πόντοι
- 32.165
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.
ρε Αινιγμα πραγματικα μας τα εχεις πριξει να πουμε. Παρτο χαμπαρι επιτελους, ειναι Νεφελος συγνωμη που σου το χαλαμε κιολας.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.191
- Πόντοι
- 481
Γεια σας
Επειδή τα site των studio δεν είναι έγκυρα πολλές φορές ξέρετε μήπως τα fb από τανεσπου για να τις βρίσκουμε κάπου αν έχετε και ξέρετε ότι δεν θα τους πειράζει να τα δώσετε στείλε pm
Επειδή τα site των studio δεν είναι έγκυρα πολλές φορές ξέρετε μήπως τα fb από τανεσπου για να τις βρίσκουμε κάπου αν έχετε και ξέρετε ότι δεν θα τους πειράζει να τα δώσετε στείλε pm
vg777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η λώρα τελικά πότε επιστρέφει?
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 1.076
γεια σου φιλε καλως ηρθες στην παρεα.γεια σε ολους
καλησπερα παιδες..επισκεψη χθες στην πετρου ερημιτη 5 νυκτερινη βαρδια οπου για δευτερη φορα περασα με καινουρια ουκρανεζα ψηλη με καμπυλες κ μετριο προσωπο ηλικιας γυρω στα 27,οπου στο προγγραμμα που επελεξα και τις δυο φορες γυμνο 69 στα 50ε νομιζω οτι τα τιμαει τα λεφτα της..φιλια στο στομα ισα ισα που αφηνει αλλα ολα τα υπολοιπα τα κανει καλα και χωρις να βιαζεται γι αυτο και την προτιμησα και δευτερη φορα..αυτα εν ολιγις..απεναντι ομως στην πετρου ερημιτη 2 νυκτερινη βαρδια δοκιμασα επισης μια μαυριδερη με ωραιο κωλαρακι και βυζι γυρω στο 2.5 νουμερο η οποια κοιτουσε να με ξεπεταξει και για φιλια ουτε λογος..εννοειται οτι δεν θα ξαναπροτιμηθει γιατι δεν το κατεχει το αθλημα..αυτα συναγωνιστες..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις