Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (11 μέλη και 51 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Πήγα στην Αλεξάνδρα Ρουμανο-ποκετ-σκιννυ  μαυρομάλλικο στο Φρ. 15 , δεν τα έκλαψα σίγουρα αλλά δεν θα θυμάμαι και πολλά

• Like
Αντιδράσεις: 444

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
man συμφωνω
και εγω προχτες ειχα αμφιβολιες με την νεφελη διοτι ο κωλος φαινιταν να εχει γυναικια κυταριτιδα αλλα τελικα πηρα τηλεφωνο το στουντιο και ρωτησα ετσι ξερα αν ειναι διορθωμενη η κοπελα και μού απαντησε -μαλιστα κυριε
οποτε δεν πηγα διοτι εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ  ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΡΗ ΤΡΑΝς ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ

και δεν λεω οτι αυτο που κανω ειναι το σωστο αλλα απλως εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει

παντως  νεφελος ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στο μυλο την τελευταια εβδομαδα εμφανησιακα -αυτη εινναι η αληθεια
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.

Αναρωτιέμαι στο άλλο σάιτ αν η «καινούρια» Σάντρα είναι η Άννα από παλιά.

• Like

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Μήπως το διορθωμένη το πήρε για το αν έχει κάνει πλαστικές; Γιατί η φωνή της είναι γυναικεία και δεν φαίνεται να έχει και μήλο του Αδάμ. Τέλοσπάντων, εμένα πραγματικά μου μοιάζει με γυναίκα παρόλο που τα χείλια της είναι γελοία.

Φίλος αυτή ήταν και η πρώτη δική μου σκέψη... αν θυμάμαι καλά είχε βάλει βυζιά λίγο πριν φυγει

• Like

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
  • Like

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Αυτη πρεπει να ειναι...αδυνατησμενη πολυ φενεται.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ πιστεύω ότι η Νεφέλη είναι γυναίκα. Η φωνή είναι γυναικεία που δύσκολα αλλάζει

• Like

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
720
Πόντοι
1.525
Μικρη τσαρκα πριν λιγο.

Ερημιτη 5 => Νταρντανομονικα που οταν ειχε ερθει συστηνοταν ως Περουβιανη, Κολομβιανη κατι τετοιο.

Ερημιτη 2 => Σισυ, Κοκκινομαλικο παχουλο μωρο κι εδω.

Ερημιτη 2Α => Αντελινα ειπε η τσατσα, την ειχα δει αλλη μια φορα. Καλο μωρο αλλα δεν μου κανει κλικ.

LV1 => Βαλεντινα, ξανθο, αδυνατο καβλακι. Σημερα ψηθηκα να της το δωσω αλλα ειπα να συνεχισω λιγο.

LV2 => Αλβανιδα, μιλφ Χριστινα.

LV3 => Ιωαννα.

Venus => Μου ανοιξαν μετα απο πολλους μηνες. Καινουργιο, μοντελε μωρο, ρωτησα ονομα και μου λεει "Αντιναις"...πιο δυσκολο δεν μπορουσε να βρει?  :think:

Ξυλινο => Μαρια μολδαβη, μελαχρινο μωρο με ομορφους σιλικονε βυζους και κωλαρα. Ειχα μηνες να την δω και περασα. Gfe κατασταση.
        Τo ξuλινο ποιο ειναι φιλε μοu? με εψησες για σημερα. βραδινες ωρες ηΤαν η βολΤα σοu?

• Like

Paris199888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα!Ειμαι στρατο!Και εχω αρκετο καιρο να γαμησω
Εχω κοπελα και γενικα στην ζωη μου απο τα 16 τα παω αρκετα καλα με τις γυναικες λογο της εποχης μας κιολας γαμουσα αρκετα ευκολα ωραια μουνια.
Ειμαι 20 χρωνον και 2 χρονια τωρα το κανω μονο με την κοπελα μου που και αγαπαω.Αλλα ολοι φιλοι μου εχουν παει σε μπουρδελο και γω δεν ξερω καν πως ειναι ! Θελω πολυ να παω να γαμησω να δω πως ειναι αλλα ντρεπομαι οσο χαζο και να ακουγεται και φοβαμαι.Μπορει καποιος να μου προτινει για πρωτη φορα κανενα καλο στην θεσσαλονικη μεχρι 50 ευρω;

• Like
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Να πηγαινεται μονο με πουτανες που εχουν φυσικα βυζια αν ανησυχειτε τοσο πολυ μην γαμησετε τρανς.

αυτή είναι μια λύση αλλα δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση καθώς υπάρχουν κορίτσια που έχουν κάνει πλαστική χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν αγοράκια . Μη "στιγματίζουμε" και στην τελική δεν κρίνουμε τις επιλογές κανενός , δικαίωμά μας όμως είναι να σέβονται και τις δικές μας τις επιλογές . Μόλις ρώτησα στο θρεντ του Villa Prive αν η Νεφέλη που κατα καιρούς εργάζεται εκεί είναι εξ αλλαγής φύλου , Περιμένω την απάντηση όπως πιστεύω και οι περισσότεροι εδω μέσα .

• Like

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.830
Πόντοι
10.326
Μαγκες καλησπερα!Ειμαι στρατο!Και εχω αρκετο καιρο να γαμησω
Εχω κοπελα και γενικα στην ζωη μου απο τα 16 τα παω αρκετα καλα με τις γυναικες λογο της εποχης μας κιολας γαμουσα αρκετα ευκολα ωραια μουνια.
Ειμαι 20 χρωνον και 2 χρονια τωρα το κανω μονο με την κοπελα μου που και αγαπαω.Αλλα ολοι φιλοι μου εχουν παει σε μπουρδελο και γω δεν ξερω καν πως ειναι ! Θελω πολυ να παω να γαμησω να δω πως ειναι αλλα ντρεπομαι οσο χαζο και να ακουγεται και φοβαμαι.Μπορει καποιος να μου προτινει για πρωτη φορα κανενα καλο στην θεσσαλονικη μεχρι 50 ευρω;
αν ειχα στην τσεπη μου 50€ θα παντρευομουν την κοπελα σου! :tooth: :tooth:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165

ρε Αινιγμα πραγματικα μας τα εχεις πριξει να πουμε. Παρτο χαμπαρι επιτελους, ειναι Νεφελος συγνωμη που σου το χαλαμε κιολας.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
8
Like
1.191
Πόντοι
481
Γεια σας
Επειδή τα site των studio δεν είναι έγκυρα πολλές φορές ξέρετε μήπως τα fb από τανεσπου για να τις βρίσκουμε κάπου αν έχετε και ξέρετε ότι δεν θα τους πειράζει να τα δώσετε στείλε pm

• Like

vg777777777

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Η λώρα τελικά πότε επιστρέφει?

• Like

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Το γαμήσαμε το θέμα , τρανς σε  studio ... Και να ρωτήσεις θα σου πουν ψέματα και ένα σορό μαλακίες .

• Like

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
καλησπερα παιδες..επισκεψη χθες στην πετρου ερημιτη 5 νυκτερινη βαρδια οπου για δευτερη φορα περασα με καινουρια ουκρανεζα ψηλη με καμπυλες κ μετριο προσωπο ηλικιας γυρω στα 27,οπου στο προγγραμμα που επελεξα και τις δυο φορες γυμνο 69 στα 50ε νομιζω οτι τα τιμαει τα λεφτα της..φιλια στο στομα ισα ισα που αφηνει αλλα ολα τα υπολοιπα τα κανει καλα και χωρις να βιαζεται γι αυτο και την προτιμησα και δευτερη φορα..αυτα εν ολιγις..απεναντι ομως στην πετρου ερημιτη 2 νυκτερινη βαρδια δοκιμασα επισης μια μαυριδερη με ωραιο κωλαρακι και βυζι γυρω στο 2.5 νουμερο η οποια κοιτουσε να με ξεπεταξει και για φιλια ουτε λογος..εννοειται οτι δεν θα ξαναπροτιμηθει γιατι δεν το κατεχει το αθλημα..αυτα συναγωνιστες..

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom