Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλησπερα συναδελφοι! Περασα με την ιωαννα..εγινε ακομα καλυτερη στο δωματιο,αλλα δυστυχως εβαλε λιγα κιλα που πλεον χαλανε λιγο την ωραια εμφανιση που ειχε παλιοτερα.Αρχισε και αυτη τα τριψιματα κατι που σε εμενα τουλαχιστον δεν το εκανε παλιοτερα..παρατηρησα οτι ολο και περισσοτερες κοπελες το κανουν αυτο τελευταια,ενω οι ιδιες δεν το εκαναν παλιοτερα και μαλιστα μερικες απο αυτες ελεγαν οτι δεν κανουν με τιποτα τετοια πραγματα.Πως αλλαζουν οι καιροι θα πω εγω  :grin:

Αυτη η Ιωαννα που τραγουδαει συναθλητη.???

Και την Εμμα απο Βιλες την εχει πληρωσει κανενας.?? Την βλεπω στο προγραμμα σημερα και λεω να χαλασω ενα μεροκαματο σημερα... :grin:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Αυτη η Ιωαννα που τραγουδαει συναθλητη.???

Και την Εμμα απο Βιλες την εχει πληρωσει κανενας.?? Την βλεπω στο προγραμμα σημερα και λεω να χαλασω ενα μεροκαματο σημερα... :grin:
Στο λας βεγκας συναδελφε.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μικρη τσαρκα πριν λιγο.

Ερημιτη 5 => Νταρντανομονικα που οταν ειχε ερθει συστηνοταν ως Περουβιανη, Κολομβιανη κατι τετοιο.

Ερημιτη 2 => Σισυ, Κοκκινομαλικο παχουλο μωρο κι εδω.

Ερημιτη 2Α => Αντελινα ειπε η τσατσα, την ειχα δει αλλη μια φορα. Καλο μωρο αλλα δεν μου κανει κλικ.

LV1 => Βαλεντινα, ξανθο, αδυνατο καβλακι. Σημερα ψηθηκα να της το δωσω αλλα ειπα να συνεχισω λιγο.

LV2 => Αλβανιδα, μιλφ Χριστινα.

LV3 => Ιωαννα.

Venus => Μου ανοιξαν μετα απο πολλους μηνες. Καινουργιο, μοντελε μωρο, ρωτησα ονομα και μου λεει "Αντιναις"...πιο δυσκολο δεν μπορουσε να βρει?  :think:

Ξυλινο => Μαρια μολδαβη, μελαχρινο μωρο με ομορφους σιλικονε βυζους και κωλαρα. Ειχα μηνες να την δω και περασα. Gfe κατασταση.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Καλημέρα σύντροφοι να σας ρωτήσω επειδή λείπω καιρό θέλω να περάσω ένα απλό 30-40 ευρώ και με νοιάζει η κοπέλα να κάνει καλή πίπα (περιποίηση στα αρχιδια κτλ) και να είναι λίγο επικοινωνιακή ποια θα προτείνατε (από τις κοπέλες που δουλεύουν αυτήν την περίοδο)

• Like
Αντιδράσεις: 444
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Το δεδομένο οτι ένας πελάτης οίκου ανοχής μπορεί να συνευρεθεί εν αγνοία του ερωτικά με trans παραβιάζει δεκάδες γραμμένους και άγραφους νόμους. Αν τα ίδια τα studio που επιλέγουν τους υπαλλήλους / συνεργάτες τους δεν ενημερώνουν ως θα όφειλαν κατα την άποψή μου να πράξουν για το άτομο που εργάζεται μέσα αν είναι εξ αλλαγής φύλου τι τρόπο μπορούμε να βρούμε εμείς ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε μια τέτοιου είδους συνεύρεση ; 

• Like

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Το δεδομένο οτι ένας πελάτης οίκου ανοχής μπορεί να συνευρεθεί εν αγνοία του ερωτικά με trans παραβιάζει δεκάδες γραμμένους και άγραφους νόμους. Αν τα ίδια τα studio που επιλέγουν τους υπαλλήλους / συνεργάτες τους δεν ενημερώνουν ως θα όφειλαν κατα την άποψή μου να πράξουν για το άτομο που εργάζεται μέσα αν είναι εξ αλλαγής φύλου τι τρόπο μπορούμε να βρούμε εμείς ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε μια τέτοιου είδους συνεύρεση ;   
Δεν ξερω...ειναι σοβαρο θεμα...Η "Νεφέλη" και κάθε "Νεφέλη" ,ή η κάθε κοπέλα,έχει άδεια άσκησης αυτού του "επαγγέλματος?"

• Like
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Δεν ξερω...ειναι σοβαρο θεμα...Η "Νεφέλη" και κάθε "Νεφέλη" ,ή η κάθε κοπέλα,έχει άδεια άσκησης αυτού του "επαγγέλματος?"

καθόμαστε τώρα και "υποψιαζόμαστε" την κάθε εργαζόμενη και ενδεχομένως να κάνουμε λάθος και να την " στιγματίζουμε" , δεν είναι δυνατόν να μην αναφέρεται στο " βιογραφικό " της κάθε κοπέλας αν είναι εξ αλλαγής φύλου . Ειλικρινά περιμένω απαντήσεις απο τους υπεύθυνους των μαγαζιών καθώς είναι δική τους ευθύνη η επιλογή του κάθε εργαζόμενου σε αυτούς. Δικό μου δικαίωμα είναι να γνωρίζω

• Like

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
καθόμαστε τώρα και "υποψιαζόμαστε" την κάθε εργαζόμενη και ενδεχομένως να κάνουμε λάθος και να την " στιγματίζουμε" , δεν είναι δυνατόν να μην αναφέρεται στο " βιογραφικό " της κάθε κοπέλας αν είναι εξ αλλαγής φύλου . Ειλικρινά περιμένω απαντήσεις απο τους υπεύθυνους των μαγαζιών καθώς είναι δική τους ευθύνη η επιλογή του κάθε εργαζόμενου σε αυτούς. Δικό μου δικαίωμα είναι να γνωρίζω
Εχεις απολυτο δικιο...Και μου κάνει εντύπωση το εξής:  Η νομοθεσία αναφέρει "πρόσωπο"...Επομένως,καλύπτονται (?) μαλλον νομικα πίσω από αυτό. Κανενα,μαγαζί,ούτε εδω,ούτε στην Αθήνα δεν αναφέρει (στα site τουλάχιστον) το ενδεχόμενο γεγονός αυτό. Και ξέρουμε ότι υπάρχουν τετοιες/οι εργαζόμενες (οι)

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Καλα περιμενε να σε απαντησουν οι υπευθυνοι..
Χα χα χα..

• Like
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλα περιμενε να σε απαντησουν οι υπευθυνοι..
Χα χα χα..

Θεωρώ πως είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν , όλοι ξέρουμε πως παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις αναρτήσεις , αν λοιπόν δεν απαντήσουν θα ισχύει η ρήση "ο σιωπών δοκεί συναινείν"

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Θεωρώ πως είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν , όλοι ξέρουμε πως παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις αναρτήσεις , αν λοιπόν δεν απαντήσουν θα ισχύει η ρήση "ο σιωπών δοκεί συναινείν"
Αν θες να παρεις απαντηση πανε στα ισα και ρωτα τη κοπελα..
Το πολυ πολυ να σε βρισει..,μπορει και να σου απαντησει ομως..

Απο τους υπευθυνους αν περιμενεις θα γερασεις..

• Like
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Αν θες να παρεις απαντηση πανε στα ισα και ρωτα τη κοπελα..
Το πολυ πολυ να σε βρισει..,μπορει και να σου απαντησει ομως..

Απο τους υπευθυνους αν περιμενεις θα γερασεις..

μια φορά ζήτησα να δω τις ιατρικές εξετάσεις κάποιας κοπέλας και μόνο που δεν μ έβρισε η τσατσά , ασφαλώς δεν τα έδειξε μου είπε να φύγω και να είμαι πιο ευγενικός την επόμενη φορά ! Δε ξέρω,  το θέμα είναι σοβαρό και χαίρομαι που μπήκες στην διαδικασία να γράψεις καθώς είσαι ένα μέλος που η άποψη σου έχει μια άλλη βαρύτητα απο την δική μου .

• Like

maik19755

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
16
Πόντοι
0
το θεμα ειναι απλο.καλητερα να εχετε μια γκομενιτσα να γαματε απτο να νομιζετε οτι θα φατε κανεναν που ειχε παλια υδραυλια απο κατω.ολοι μας στα τοσα χρονια στεις βιζιτες ολο και εχουμε σφιξει καποιον χωριw να ξερουμε αν τα εκοψε,το να πας να ζητας χαρτια σε μπουρδελο ειναι χαζομαρα,καλητερα κατσε σπιτι τραβα 2 μαλακιεσ τι μερα και τελος.

• Like

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Τελικά η Χριστίνα η Ρουμάνα είναι όντως εκ αλλαγής? Δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα, και πρώτη φορά το βλέπω αναφέρεται... Αυτός που το πε πριν, που το ξερε, τη ρώτησε?

• Like

maik19755

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
16
Πόντοι
0
Τελικά η Χριστίνα η Ρουμάνα είναι όντως εκ αλλαγής? Δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα, και πρώτη φορά το βλέπω αναφέρεται... Αυτός που το πε πριν, που το ξερε, τη ρώτησε?
γιατροσ ειναι.ειχε στενο μουνακι μαλον.τυπε αφου εσφιξες ρε συ,τι σε νοιαζει τι ηταμ.εσυ για γυναικα τι γαμησες,αστα τα αλλα

• Like

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Να πηγαινεται μονο με πουτανες που εχουν φυσικα βυζια αν ανησυχειτε τοσο πολυ μην γαμησετε τρανς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
man συμφωνω
και εγω προχτες ειχα αμφιβολιες με την νεφελη διοτι ο κωλος φαινιταν να εχει γυναικια κυταριτιδα αλλα τελικα πηρα τηλεφωνο το στουντιο και ρωτησα ετσι ξερα αν ειναι διορθωμενη η κοπελα και μού απαντησε -μαλιστα κυριε
οποτε δεν πηγα διοτι εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ  ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΡΗ ΤΡΑΝς ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ

και δεν λεω οτι αυτο που κανω ειναι το σωστο αλλα απλως εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει

παντως  νεφελος ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στο μυλο την τελευταια εβδομαδα εμφανησιακα -αυτη εινναι η αληθεια

• Like

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
παρά τρίχα τη γλίτωσα πριν από καιρό (πρέπει να ήταν black friday γιατί θυμήθηκα την συζήτηση που είχα με την τσατσά) είχα κατέβει μύλο και πέρασα απο το πριβέ όπου περίμενα κανένα 10λεπτο να βγει ο νέφελος που ήταν σε πρόγραμμα. Με το που βγαίνει και την βλέπω κάνω κίνηση να βγάλω λεφτά αλλά εκείνη τη στιγμή γκρινιάζει στην τσατσά για την αλλαγή γιατί είναι ήδη 8 παρά. Η τσατσά προσπαθεί να την πείσει να χωρέσει άλλο ένα αλλά αυτή λέει τα δικά της με αποτέλεσμα να μας στείλει (είχε μπει ακόμα ένας παίκτης μετά απο μένα) και μας λέει ελάτε αύριο πάλι πρωινή είναι η κοπέλα. Έφυγα ψιλοξενερωμένος γιατί μου γυάλισε εμφανησιακά αλλά με αυτά που διαβάζω νιώθω ψιλοτυχερος που γλύτωσα την "ανωμαλία"  :dancing:

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom